Bugün de diğeri geldi, o da şimdi duştaÇok merak ettiniz duşumuzu değil mi, ay öyle alengirli bişey de değil ama ne hikmetse her gelen ilk duşa giriyo
Neyse sakin olmaya çalışıcam, o duştan çıkmadan yazacaklarımı yazıp çıkıcam
aynen bende senin gibiyim kalktım kahvaltı yaptım geri uyudum biraz geri kalktım zaman geçmiyor çok sıkılıyorum hemde hava çok sıcak kalkıp kurabiye yapacam
yok ben sıkılmıyorum kışın o yoğunluğun sonunda şükrediyorum ama hiç halim yok benimm.hep halsizlik hep halsizlik üffffffffffffff.eğer kurabiye yapacaksan afferin kuzumaaaaaaaaa
ben günde nerdeyse 11-12 saat uyumaya başladım ya benim de hiç halim yok
ne olacak feryad cım yaaaaaaaaaaaaaaa.of of offfffffffffffff..eşim benimle dışarda vakit geçirmek istiyoo halim yokkkkkkkkkkkkk.gerçekten naz değilll.
ayyy yorgunlukmu dedı bırısııııı
aynen kızlar fenalardayım sureklı uyuyım ıstıyorum
mıde yanmalarım basladı
delı oluyorum hayırlısıyla su bulantıları bı atlatsakkkk hepımız ınsallah
Kızlar görümcelerim yeni gitti, gitmeden birer kez daha duş aldılar
Eşim de özür üstüne özür diliyor onların düşüncesizlikleri için, hamile ve halsiz bir kadının evine gelip 2 gün boyunca yiyip içip yatıp banyolarını yapıp, her yeri leş gibi bırakıp gittilerşimdi eşim arkalarını topluyor. Banyoyu falan iyice temizle dedim, onlarla uğraşıyor şimdi, sinirlerim çok bozuldu ya kazık kadar kızlar, biraz düşünce olmalı insanda, biraz empati kurabilmeli...
Eşim de özür üstüne özür diliyor onların düşüncesizlikleri için, hamile ve halsiz bir kadının evine gelip 2 gün boyunca yiyip içip yatıp banyolarını yapıp, her yeri leş gibi bırakıp gittilerşimdi eşim arkalarını topluyor. Banyoyu falan iyice temizle dedim, onlarla uğraşıyor şimdi, sinirlerim çok bozuldu ya kazık kadar kızlar, biraz düşünce olmalı insanda, biraz empati kurabilmeli...
ay kıyamam sana ya. iyi yine eşin anlayışlı imiş. düşüncesiz oldu mu bir kere insan yaşı büyüse de huyu değişmiyor.
meserretcim canım teselli olur mu bilmiyorum ama gerçekten an azından eşin elinden geleni yapıyor sen canını sıkma diye ...Anlamadığım şu ki bu düşüncesizler bunu yaparken mi arkalarının senin toplayacağını mı sanıyorlar acaba ?manyak mı anacım bunlar
ya kızlar benim bugün canım çok feci patates cipsi çekti. eşim başta olmaz filan dedi ama bibaktım marketten almış gelmiş.. azıcık kaçamak yaptım. :26::26:bişey olmaz dimi??
Slm kizlar..tek uyuyan ben saniyordum ...butun gun uyudum desem yeridir...her uyandigimda da bulantim vardi...yarin aksam dr.a gidiyorum..cok korkuyorum ins.hersey yolundadir...bizde dun aksam esimle kavga ettik,arkadaslarini cagirdi ki o kadar yorgunum deyip durmustum tum gun...sonrada kiyamet koptu,gelmediler ama biz konusmuyoruz( uyuz oluorum dusuncesiz insanlara en basindada esim geliyor,arkadas ugruna hersey yapan tiplerden...cok kizginim ona..
Merhaba kizlar umarim herkes iyidir ben dün doktora gittim bebisim cok iyiydi 9+2olduk bugun karnimdaki kanama cok az kalmisti cok mutlu oldum zaten doktorum beni görünce masallah yüzün gülüyor dedi birkac gundür iyiydim agrilarim azalmisti artik biraz ayaklanmistim neyse sonra esimle disarda yemek yedik sonra ewde bi dolu eksik vardi 20 gundur adam akilli alisveris yapmamistik ben cikamadigim icin sonra eve geldik iyiydim sabah bi kalktim tuvalette yine peceteye kan geldi kahverengi hemen dra gittik şükür bebegim iyi ama agrilarim basladi yine moralim cok bozuk kendime cok kiziyorum keske ewime gelseydim biyere gitmeden offfff kafayi yiycem
ya kızlar benim bugün canım çok feci patates cipsi çekti. eşim başta olmaz filan dedi ama bibaktım marketten almış gelmiş.. azıcık kaçamak yaptım. :26::26:bişey olmaz dimi??
Slm kizlar..tek uyuyan ben saniyordum ...butun gun uyudum desem yeridir...her uyandigimda da bulantim vardi...yarin aksam dr.a gidiyorum..cok korkuyorum ins.hersey yolundadir...bizde dun aksam esimle kavga ettik,arkadaslarini cagirdi ki o kadar yorgunum deyip durmustum tum gun...sonrada kiyamet koptu,gelmediler ama biz konusmuyoruz( uyuz oluorum dusuncesiz insanlara en basindada esim geliyor,arkadas ugruna hersey yapan tiplerden...cok kizginim ona..
Kızlar listeye beni de ekleyin
Benim doğumum Şubat'ın başına geliyo ama ben Ocak'ta doğururum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?