2012 Ocak Anneleri

Günaydın kızlarrr
dun berbatt bır gundu
Sureklı kusmalar bulantılar aha dedım yıne basladı
bakalım bugunum nasıl gecıcek benım
İnşallah sızlerde ıyısınızdır
meserretcım sende uzme kendını yapıcak bırsey yok
dedıgın gıbı kardeşleri zaten o kadar lafa anlamıyorlarda tavuk soluyolarsa cıdden yapıcak bırsey yok demekdır
Sen sabırlı olkı bebısınde uzulmesın

ayyyyyyyy cnmm yaaaaaa kolay gelsinnn. Bende sürünüyorum amaaaa senin gibi değil.

Günaydııınn annişler...

2-3 gündür bende bulantı olmuyordu. Dün akşam balık yedim ve hazırlarken de, yerken de içim bulandı. Hala aklıma gelince çıldırıyorum... Balık mevsimi de değil, ama ben balığı da çok severdim. Şimdi yiyemiyorum, bebişime de yarasın diye yemek istiyorum. Olmuyoo. Balık yiyebilen varsa ne çeşit yiyooo??

ben henüz başlamadımmm. Açıkcası ben başlayacağımmm. Geçmiş olsun cnmmm

canım bende bayılırım balığa normalde ama 1 kez yedım 1 ay önce bıdaha yiyebilirmiyim bilmiyorum midem kaldırmıyor malesef belkı 3. ayımız dolunca yiyebiliriz diye düşünüyorum

günaydın ve iyi haftalar herkese.

şu balık işi şu anda zor.. bende istiyorum ama mevsimi değil balığın deniz balığı yok denebilir balıkçılarda.. sadece alabalık ve göl balıklıarı bulunuyor.. onlarda çok kılçıklı ve besin değeri deniz balığı kadar yüksek değil.. alabalık zaten kültür.. tavuğu da çok fazla yemeyin daha iyi suni besleniyorlar geriye pek faydası kalmıyor çok tüketmeyin daha iyi deniyor.. e nasıl yapacaz biz bu işi.. balık mevsimini bekleyip öyle yiyeceğiz yada köy tavuğu bulabilirsek.. yani bu konuda sıkıntı var.. ben şu an yeterince tüketemiyorum.. gerçi 3 ay sonrası önemliymiş şu an o kadar gerekli değil bunlar ben daha 9+3 oldum yani 3 ay dolmadı...

slm hamişler...bende bir 10 gündür raporluydum.düşük riskim vardı.bayağı bir bel ağrısı yaşadım.serum taktım günlerce evde uzandım başka birşey yapmadım...halen bel ağrım devam ediyor...ama yapacak birşey yok geçmişyor.evdeyken çok ağrımıyordu sürekli uzanıyordum ama işe geldim gene başladı masada dik oturmaktan arttı...

canım dönem dönem herkeste farklı besinlere karşı hassasiyet olabiliyor. ben de ağzıma salatalık , yeşil fasulye ve kısır çiğköfte gibi bulgur içeren şeyler süremiyorum. ama inşallah geçecek biraz daha sabredelim. benim balıkla sorunum yok. haftada iki kez balık yiyorum. birinde somon , sonraki seferde çupra. doktorum eğer balık yiyemiyorsan balık yağı hapı al demişti. sor istersen sen de doktoruna.çok geçmiş olsun.

Benden de herkese GÜNAYDINNNNNNN

Benim de bulantılarım aynı yoğunlukta devam ediyor. 10+5 günlüğüm ama yavaşlama dahi yok.işe gelmek bir azap oluyor bana.evden hiç çıkmak istemiyorum. hep uyumak istiyorum. bu 9 ay nasıl geçecek tanrım

günaydın herkeze..mide bulantıları alıp başını gitmiş bu topigte..ben de sizdenim 8.30 dan belli açım ve mutfağa giremiyorum,açlıktan daha fena oldu midem..ben ne yapcam

Geçmiş olsun canım. Bu dönem çok önemli. Risk varsa rapora devam et. Kendine ve bebişine iyi bak. Herşey onlar için...

Canım, balığın her türlüsünü içim almıyor. Dr da balık tüketimimle ilgilenmedi. Sorsaydı hapını isterdim eminim. Bu arada önemli olan ilk 3 ay diye biliyorum. Çünkü tüm organları bu ilk 3 ayda gelişiyor. Bizim yediklerimiz o yüzden çok önemli. Yiyemezsek de bizi tüketecek :))

canım balık pişerken mutfakta bulunma,piştikten sonra kokusunun gelmediği bir odada ye.
eşim,çura ve alabalık birde levrek alır eve.tuzda pişirir sende öyle dene.
kızartınca vitamin değeri kalmıyor,fırında çok kötü kokuyor ama tuzda pişince çok lezetli ve hafif oluyor.deneyin..

Aynen..

Ben sabah 7.de kalkıyorum kahvaltı yapıp işe gelmek için. Kalkınca o mutfağa girip kahvaltı yapmaktan çok hazırlamak bi işkence. Ama vakit de kısıtlı olunca, Elime bi servis tabağı alıyorum, içine biras biras peynir, zeytin, domates dilimleri ve vazgeçilmez zeytinyağı koyup yiyip çıkıyorum.

Kesinlikle kızartma ağır oluyor. Ama tuzda da hiç denemedim. Bi de eşim mutfakta becerisi yok. Mecbur bana kalıyor pişirme işi. Bi cesaret yemeğe başlarsam iştah olmasa da açsam az da olsa yiyorum. Ama yedikten sonraki halim berbatttt..

zeytin yağı mı ?? bana zeytin yağı kozmatik gibi kokuyor,yiyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…