2012 Ocak Anneleri

selam kızlar.. benim doktorum da folik asiti hamileliğin son gününe kadar veriyorlar 3 aydan sonra bi işe yaramaz folik asit demişti.. ben de 2 hafta sonra gidecem son gittiğim günü unutmuşum bu hafta gidecem diye seviniyodum daha 2 hafta olmuş gideli... cinsiyetini çok merak ediyorum 1 ay sonra ailemin yanına gidecem onlarla öğrenmek istiyorum ama bi yandan da çatlıyorum meraktan.. neyse sağlıklı olsun da..

selammmm kıslar ben geldim 1 haftalık tatilin ardından evde olmak baya bi koydu:) çok şükür tatilim iyi geçti hergün kusan ben 1 haftada 2 kez kustum bulantılarım bitti gibi ama herşeyi yiyemiyorum eve girince bi öğürdüm ama kusmadım şükür artık bitti galiba:)genel olarak iyiyim bu hafta ikili tes sonucumu alıcam bakalım cinsiyetimizde öğrenebilecekmiyiz sizler nasılsınız? biraz geçmiş okuyacam geliyorummmm

Herkese hayırlı kandiller

Benim ilk bebeğimin cinsiyeti 18. haftada belli olmuştu

İnşallah şimdiki uslu mu uslu bi kızım olur.

Ben oğlumda hiç bişey yiyemiyodum, çubuk krakerden başka
9 ayda sadece 10 kilo almıştım.

Ama şimdi iştahım öyle bi açıldı ki, tutamıyorum kendimi, hep yiyorum.

kandiliniz mubarek olsun...

cinsiyet öğrenenler var,hayırlı olsun..
ya çok erken değil mi cinsiyetin belli olması için ?

çok heveslendim ya...

kızlar ikili test nasıl oluyor yaptıranlar bir anlatıversin.

ben de 12 haftelık olunca gideceğim doktora açaba cinsiyeti belli olur mu ?

Ben oğlumda hiç bişey yiyemiyodum, çubuk krakerden başka
9 ayda sadece 10 kilo almıştım.

Ama şimdi iştahım öyle bi açıldı ki, tutamıyorum kendimi, hep yiyorum.
bende oğlumda hiç sorun yaşamamıştım 23 kg almıştım:)ama şimdiiii hiç güzel beslenemiyorum çok şeyden tiksindim
hala kilo almadım hatta 3 kg kaybım var bu kez az kilo alırım diye düşünüyorum

seninde kandilin mübarek olsun canım..
ikili testte ense kalınlığı ölçülüyor usg de ayrıca 1 tüp kan alıyorlar sonucu ortalama bir hafta sonra çıkıyor

oğlun kaç yaşında

benimki daha 1,5 yaşında yavrum
küçücük yaşta ağbi olucak

Hoşgeldin cnm.
Darısı henüz tatile çıkmayanların başına
İkili testte biçok arkadaşımız öğrenmiş, sor bakalım sna bişey söyleyecek mi

Hoşgeldin cnm.
Darısı henüz tatile çıkmayanların başına
İkili testte biçok arkadaşımız öğrenmiş, sor bakalım sna bişey söyleyecek mi

hoşbuldum canım:)seninde pek bişey kalmadı tatile doya doya geçirirsin sende inş..neoldu senin bulantılar azalma varmı canım?
kan sonucuna göremi tahminde bulunmuşş doktorlar pek anlayamadım yoksa usg demi usg ölçümü benim tatile gitmeden önce oldu ama drum görünmüyor dedi kan sonucuna göre tahmin ediliyorsa eğer sanırım yarın yada öbür gün alıcam sonucumu artık sabırsızlanmaya başladım hayırlısıyla öğrenmek istiyorummmmm

bana da erkek gibi dedi 1 hafta önce,ve ben çay içebiliyorum:) ama ben hep içiyodum çay,ama sütten nefret ediyorum hala...

kan sonucuna göre değil cnm ,usg den bakıp söledi ,zaten görünüodu da

slm cnm..benım daha once bebek kaybım oldugu ıcın baya streslı bı sekılde gıttım dun dr. a..kalbı atıo mu atmıo mu derken cınsıyetı hıc aklıma bıle gelmemıstı ama dr.dan once ben gordum pıpısını...hayırlı bır evlat olsun oncelıkle..benım kaybettıgım bebgım kız oldugu ıcın bastan berı psıkolojık olarak kız ıstemıyordum..ıcım sımdı daha rahat..11 temmuzda ıkılı teste gidicem.. ense boslugunu olcup kanda serbest beta hcg e bakılıyor cnm..

evet çok kalmadı son 17 gün
usg de görmüşler cnm. ben de c.tesi doktordaydım, benimki de baya hopladı zıpladı ama bir bişey görmedik, daha erken diye doktora da sormadım açıkcası ama tarihi bana çok yakın olan arkadaşlar öğrenmiş, neyse sonraki haftaya 2li testim var, o zman sorarım

herkeze hayırlı kandiller kızlar. benimde 11+3 iken ense ölçümü ve 2li test yapıldı ense ölçüçü normal dedi doktorum 1 hafta sonrasıda 2li test için aradılar temiz sonucun dedi ama cinsiyet için 5. ayı beklicez dedi bana cuma kontrolüm var ve 14+3 filan olucaz umarım söyler cinsiyeti en önemliside bebeğim iidir inş henüz hareketlerini hissetmeyince insan korkuyor biraz :)

kan sonucuna göre değil cnm ,usg den bakıp söledi ,zaten görünüodu da
hayırlı evlat olsun hemşom oğlan çocuklarıda ayrı bi tatlı oluyor:)benimki ikili test yapılırken göstermedi bakalım kan sonucunu almaya gittiğimde bidaha baksın dr. belki gösterir bu kez:)
hadi bakalım inşş belli olsunlar artık ya

ne güzel sürpriz olmuş sana gözün aydın canım çokta erken öğrenmişsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…