benımkıde canım 3aya kadar kullan demiştiselam kızlar.. benim doktorum da folik asiti hamileliğin son gününe kadar veriyorlar 3 aydan sonra bi işe yaramaz folik asit demişti.. ben de 2 hafta sonra gidecem son gittiğim günü unutmuşum bu hafta gidecem diye seviniyodum daha 2 hafta olmuş gideli... cinsiyetini çok merak ediyorum 1 ay sonra ailemin yanına gidecem onlarla öğrenmek istiyorum ama bi yandan da çatlıyorum meraktan.. neyse sağlıklı olsun da..
aylinkaan benle sen aynıyız benim de sat 2 nisan:) bakalım senin meleğin cinsiyet ne;Allah gönlüne göre versin,bana erkek dedi ama % 100 değil tabi,ama ben de erkek hissediyorum bakalım yarın ikli test var belki görürüm pipisini yine:))))
canım benimde 2 nisan sat ama takvimde 2 gün önde gidiyorum usg de 9 gün öndeyim benim bir oğlum var ahh bide kızım olsa fena olmaz yani hadi bakalım inşş pipiyi görürsünüz canım:)
ikili test yaptıran arkadaşlar benim sonucum çıkmış ama bu ilk gebeliğimde yaptırdığımdan biraz farklı anlayamadım sonucumuşimdi netten baktıkm sonucuma drum toplantıdaymış ulaşamaıyorum ayy çok merak ettim sonucu sizinkilerde böylemi böylemi
PAPP-A 663,4 -
SERBEST BETA HCG 99,9 ng/mL - ng/mL
canım soylentiye göre bu free hcg 50den yüksekse kız oluyormuş. Buna göre seninki kız. Inşallah allah gönlüne göre verir.
hayırlı olsun oğluşun canımmerhaba kızlar,
Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
Bi de kesin cinsiyetimiz erkekoğlum oluyormuşş
Aynen canım ya, iş yerinde tüm gün çay içerdim yine de kesmezdi şimdi bi çay bardağı içiyorum onu da tat alarak içmiyorum die çoğu günler onu bile içmiyorum.
eee benimki ortada, başı sağ tarafta ama ortada gibi :))) 9+5te çekilen görüntüsü :)) ayrıca bakış açımıza göre mi sağ sol :) yani kağıdı tuttuğumuzda bize göre sağ-sol mu :) ayy ne çok soru sordum.
bu arada herkese merhaba şekerler....
10 gün raporluydum annemde kaldım, orda da internet yok giremedim bi türlü. ÖZledim sizleri.... Geçmişi de yarım yamalak okuyabildim... bebişlerimizin cinsiyetlerini öğrenmeye başlamışız :))) Hayırlısı olsun inşallah...
biz de bu hafta sonu ikili teste gidicez bakalım belki bi ihtimal bizde öğreniriz :)
git cnm ben 2. gidişim ama doktorda bi değişme yok hala memnunum,çok ilgili sevimli :) aynı düşüncelere sahbim hala :))
cnm 8. haftadaki ultrason resminde beebek kesenin solunda görünüyo.Ama karnıma koyup nasıl çekildiğine baktım resmin,öyle bakınca da kese karnımın sağ tarafında bebek de kesenin sağ tarafında :) Yani resme karşıdan bakınca kese de solda bebek de kesenin solunda :) ama karnımdan nasıl çekildiğine bakarak söylersem de hem kese hem bebek sağda
Bır yere daha yakındır cnmeee benim bebiş keseye yayılmışşşşşşşşşşşşşş
arkadaşlar merhaba doktordan geliyorum SAT a göre 2 gün önden gidiyor ultr 12+2 çıktı ense kalınlığı 1.5 mm burun kemiği ölçümü 2.2 mm boyu 5.6cm sanıırım tam göremedim onu çıktı doktor normal değerler dedi pek açıklama yapmadı üstünde durmadı hatta ben sordum değerler normalmi die evet dedi kan verdim idrar verdim birinin sonucu 3 saat sonra diğeri 1,2 gün sonra çıkacakmış merak ettiğim asıl önemli olan burun kemiği ölçümüymüş acaba benımkı normalmı çünkü doktorum bugün çok durgun ve moralı bozuktu pek üstüne gitmek istemedim sizce burun kemiği ölçümü değeri normalmi:18::18:
kızlarrr galiba ikili testimde risk çıktı dr yarın görücek bugun toplantıda netten aldım sonucumu 1/170 çıkmış lab.aradım biraz düşük çıkmış dr.nuzla görüşün dediler benim ilk gebeliğimdede 1/131 di riskliydi yani ama çok şükür oğlum çok sağlıklı aslında bu sefer yaptırmıyacaktım ama dr.um ısrar etti sonuç ne olursa olsun takmıcam demiştim ama öyle olmadı çok canım sıkıldı
kızlarrr galiba ikili testimde risk çıktı dr yarın görücek bugun toplantıda netten aldım sonucumu 1/170 çıkmış lab.aradım biraz düşük çıkmış dr.nuzla görüşün dediler benim ilk gebeliğimdede 1/131 di riskliydi yani ama çok şükür oğlum çok sağlıklı aslında bu sefer yaptırmıyacaktım ama dr.um ısrar etti sonuç ne olursa olsun takmıcam demiştim ama öyle olmadı çok canım sıkıldı
Yaaaaa ben de cinsiyet öğrenmek istiyorum :84::84: koca göbüşümü gören herkes cinsiyetini soruyor verecek bir cevabım olsun dimi :78:
2 li testte doktor söyledi söyledi, söylemezse gider 3-4 artık kaç boyutluysa ultrasona girer cinsiyeti gösterene kadar beklerim
hayırlı evlat olsun hemşom oğlan çocuklarıda ayrı bi tatlı oluyor:)benimki ikili test yapılırken göstermedi bakalım kan sonucunu almaya gittiğimde bidaha baksın dr. belki gösterir bu kez:)
a
sakin ol canım :)) biz erken öğrendik herkes 16. haftalarında öğrenio :))sabret brzcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?