2012 Ocak Anneleri

benımkıde canım 3aya kadar kullan demişti
ay sorma cınsıyet merakı cok fazla ya

aylinkaan benle sen aynıyız benim de sat 2 nisan:) bakalım senin meleğin cinsiyet ne;Allah gönlüne göre versin,bana erkek dedi ama % 100 değil tabi,ama ben de erkek hissediyorum bakalım yarın ikli test var belki görürüm pipisini yine:))))

canım benimde 2 nisan sat ama takvimde 2 gün önde gidiyorum usg de 9 gün öndeyim benim bir oğlum var ahh bide kızım olsa fena olmaz yani hadi bakalım inşş pipiyi görürsünüz canım:)

ikili test yaptıran arkadaşlar benim sonucum çıkmış ama bu ilk gebeliğimde yaptırdığımdan biraz farklı anlayamadım sonucumuşimdi netten baktıkm sonucuma drum toplantıdaymış ulaşamaıyorum ayy çok merak ettim sonucu sizinkilerde böylemi böylemi

PAPP-A 663,4 -
SERBEST BETA HCG 99,9 ng/mL - ng/mL

Ayyy bnde çok merk edyrm ya sat 5 nisan ama 5 gün önden gidiyo bidaki randevum 10 temmuza ama bn dayanmycm başka doktora gidicem :)

canım benimde 2 nisan sat ama takvimde 2 gün önde gidiyorum usg de 9 gün öndeyim benim bir oğlum var ahh bide kızım olsa fena olmaz yani hadi bakalım inşş pipiyi görürsünüz canım:)

inşallah canım bir prensesin olur bu kez,benim ilk bebiş(tabi düşüğümü saymazsak:)sat a göre benimde geçen hafta 1 gün ileriydi,ilginçtir 3 hafta önce de 6 gün geriydi,benimki ara mesafeyi kapatıp öne geçmiş,bakalım yarın nasılolacak ,inşallah sağlıklı gider hepimiz için herşey

canım soylentiye göre bu free hcg 50den yüksekse kız oluyormuş. buna göre seninki kız. inşallah allah gönlüne göre verir.

arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun.. Allah tüm bekleyenlere bu duyguyu tattırsın şu mubarek günde bizlerin de sağlıkla rahatça kucağımıza hiiiç anlamadan hemen almayı nasip etsin bebişlerimizi inşallah.. yavrularımız uzun ömürlü hep gülen mutlu huzurlu sağlıklı başarılı bireyler olsun... vede dürüst olsunlar.. dualarımız hepimiz için olsun...

şu cinsiyetler öğrenilmeye başlandıkça bu meraklar geçecek inşallah.. bende merak ediyorum yalan değil.. ama ne olacağı önemli değil o ayrı.. hayırlı mutlu sağlıklı evlat olsun yeter.. hani belli olunca hazırlıklar o yönde olacak bide o var işte :)))

Yaaaaa ben de cinsiyet öğrenmek istiyorum :84::84: koca göbüşümü gören herkes cinsiyetini soruyor verecek bir cevabım olsun dimi :78:
2 li testte doktor söyledi söyledi, söylemezse gider 3-4 artık kaç boyutluysa ultrasona girer cinsiyeti gösterene kadar beklerim

arkadaşlar herkesin kandili hayırlara vesile olur insallahh,
bende ikili için gitcem bu hafta bişey sorcaktım kan vermeden önce açmı gitmek lazım yoksa önemli değilmi?

arkadaşlar merhaba doktordan geliyorum SAT a göre 2 gün önden gidiyor ultr 12+2 çıktı ense kalınlığı 1.5 mm burun kemiği ölçümü 2.2 mm boyu 5.6cm sanıırım tam göremedim onu çıktı doktor normal değerler dedi pek açıklama yapmadı üstünde durmadı hatta ben sordum değerler normalmi die evet dedi kan verdim idrar verdim birinin sonucu 3 saat sonra diğeri 1,2 gün sonra çıkacakmış merak ettiğim asıl önemli olan burun kemiği ölçümüymüş acaba benımkı normalmı çünkü doktorum bugün çok durgun ve moralı bozuktu pek üstüne gitmek istemedim sizce burun kemiği ölçümü değeri normalmi:18::18:

kızlarrr galiba ikili testimde risk çıktı dr yarın görücek bugun toplantıda netten aldım sonucumu 1/170 çıkmış lab.aradım biraz düşük çıkmış dr.nuzla görüşün dediler benim ilk gebeliğimdede 1/131 di riskliydi yani ama çok şükür oğlum çok sağlıklı aslında bu sefer yaptırmıyacaktım ama dr.um ısrar etti sonuç ne olursa olsun takmıcam demiştim ama öyle olmadı çok canım sıkıldı

merhaba kızlar,

Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
Bi de kesin cinsiyetimiz erkek oğlum oluyormuşş
hayırlı olsun oğluşun canım

sabah çay demledim açık maçık belki biraz içerim dedim sıcak sıcak ama nerdeeeeeee bir yudum aldım midem kalktı ben birde salçadan huylandım salçalı hiç bişi yiyemiyorum artık

Cnm elıne alıp bakdıgındakı onemlı tatlım
benımkıde sagda
bak senınkıde solda erkek :)
Hayırlısı ve saglıklısı olsunda onemlı olan o

eee benim bebiş keseye yayılmışşşşşşşşşşşşşş
Bır yere daha yakındır cnm

Canım, doktor normal dediyse takma kafana, o da bizim gibi bir insan başka şeye bozuktur morali, olumsuz bir durum olsa neden senden saklasın ki?

Sıkma canını demicem çünkü biliyorum demesi kolay, doktorunla bir görüş bakalım ne diyecek,
Sonuçta hepimiz biliyoruz ki bu risk oranları hiçbir zaman güvenilir değil, sen de bunu oğlunda deneyimleyip görmüşsün, abisi gibi sağlıklı, akıllı, dünya güzeli bir bebişin daha gelicek İnşallah.

canım içini rahat tut nolur,seni çok iyi anlıyorum,bana da kızamıkçıksın dediklerinde alınacak dediler,vazgeçmiştim bebişimden,ama umudumu hiç yitirmedim sağlığına inanıyorum,amniyosentez var 20 temmuzda biliyorum onda da bişey olmayacak,dualarımız seninle,bebişin iyi olacak...

sakin ol canım :)) biz erken öğrendik herkes 16. haftalarında öğrenio :))sabret brzcık.

hayırlı evlat olsun hemşom oğlan çocuklarıda ayrı bi tatlı oluyor:)benimki ikili test yapılırken göstermedi bakalım kan sonucunu almaya gittiğimde bidaha baksın dr. belki gösterir bu kez:)

a

inşallah gösterir canım :)) erkek bebek çok değişik gelio alışmaya çalışıyorum bu fikre hehehe

sakin ol canım :)) biz erken öğrendik herkes 16. haftalarında öğrenio :))sabret brzcık.

önüme gelen sormasa ben o kadar da merak etmicem aslında ama herkes soruyor, arkasından da kaç aylık ki sorusu geliyor, işte o kaç aylık sorusuna maruz kalmamak için bir an önce öğrenmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…