2012 Ocak Anneleri

doktorum kesin amniosentez isteyecek kaandada istemişti çünkü ozman yaptırmak istememiştim şimdi naparım bilmiyorum dediğin çok doğru canım risk oranları hiç birzaman güvenilir değil ama insan ister istemez acaba diyor ense ölçümü çok iyi çıkmıştı aslında bence önemli olanda o bakalımyarın neler diyecek doktorum inşşş canım dediğin gibi sağlıklı bi bebişim daha olur....

sanada geçmiş olsun canım durumunu bilmiyodum inşş seninde amniosentez sonucun iyi çıkar ve sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...

Dediğin gibi ense ve burun ölçümü iyiyse bazı doktorlar kan testini yapmıyor bile, ama önemli olan doktorunla senin ortak kararınız.
Belki amniyosenteze bile gerek duymaz, detaylı ultrasonla tekrar bakarak sağlıklı olup olmadığını anlamaya çalışırlar.Aslında amniyosentezden de çok korkmamak lazım, her yerde doktorlar bas bas bağırıyor, sağlıklı bir gebelikte düşük riski yaratmaz diye, açıkcası ben henüz ikili testi bile yaptırmamış olmama rağmen gerekirse amniyosentez yaptıracağım düşüncesine kendimi ikna ettim.
Doktorla görüştükten sonra sonucu yaz olur mu, olumsuz bir sonuç olacağını hiç sanmıyorum ama yine de merak ederim.

Son düzenleme:

kaanda amniosentez kabul etmediğim için ikinci düzey usg de bakıldı bu kez ne yaparım gerçekten çok kararsızım doktorla bi görüşeyim ona göre karar vericem mutlaka haber veririm canım teşekkürler..

hayırlı kandiller kızlar....Rabbim dualrınızı kabul etsin işllh..

bende bugün doktora gittim bebişim şekillenmiş,çok şaşırdım..herşey yolunda dedi doktor bol bol sıvı tüket dedi..2 hafta sonra 2 li test için çağırdı ve folik asiti bırakıp başka hap vericem dedi...bebişim 3,5 cm bu arada :)

Asıl sana aşkolsun Edacım, ben cevap yazmıştım okumamışsın :26:

canım görmedim gerçekten moralım çok bozuk annemlerdeyım bilyosunuz eşimle aram kötüydü ve dahada kötüleşti bilmiyorum ne yaparım şimdilik ailemin yanındayım 2 gundur doktora gidiyorum ve buaraya vakit bile ayıramadım bugün testler yapıldı ölçümler falan bende size sormak istedim ölçtüren varmı die

canım dr ne kadar moralide bozuk olsa ters bi durum olsaydı söylerdi emin ol.sonuçlarında gayet güzel bence canını gereksiz yere sıkma bak benim kan sonucumda risk çıktı ense ve burun ölçümü gayet iyi olmasına rağmen yinede sıkıntı yapmamaya çalışıyorum...eşinle ne oldu canım umarım halledemeyeceğiniz bir şey yoktur

herkese selamlar

eşimin memleketine geldik pazar gününden beri. burda bana çok iyi bakıyorlar. geldiğim gibi hemen görümcem liste yapıp alışverişe gitti
light sütlerim, ayranım, cevizim herbişeyi aldı. kayınvalidem de sağolsun hiç bişey yaptırmıyor aman sen dinlen kızım diyo, keyfim yerinde anlayacağınız
görümcem illa haftaya benim doktoruma gidelim cinsiyeti öğrenelim diyor ama eşim de kendi doktorumuzdan duyma taraftarı. zaten 16 temmuzda öğrencez ne gerek var diyor. ama ben çoooook merak ediyorummmm o zamana 15+5 olcam, kararsızım gitsem mi beklesem mi

edacım benim de ense kalınlığı 1.5 çıktı ama burun kemiği ile ilgili bişey söylemedi. sadece her şey normal dedi
henüz kan sonucum da çıkmadı merak içindeyim

Son düzenleme:
edaecrin ve aylinkaan işllh herşey yolunda gider...Rabbim bu gece açılan elleri geri çevirmez ve gönlünüze göre verir işllh...

Gözünaydın canım ben de son gidişimde yine dinledim kalp atışlarını, çok iyi geliyor

Cinsiyet tahmini yok mu???

ya valla bişey söylemedi bende öğrenmek istemiyorum zaten hani yanılma olursa o daha kötü
bide zaten ilk bebeğimi kaybetmiştim o yüzden bu bebişimin gücüne gitsin istemiyorum herşey zamanında be canım ne bileyim işte

Ah cnm çok iyi anlıyorum seni, benim de hafta sonum öyle rezaletti üzülme demekle olmuyor biliyorum ama yine de çok sıkmamaya çalış canını
2li testi henüz yaptırmadığım için bilgim de yok, o yüzden bir şey söyleyemem, ama doktoruna güven bir sorun olsa saklamazdı.
Eşinle durumuna da ne denir ki, şu durumumuzda bile bizi üzenleri Allaha havale ediyorum, umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer.

canım ben bugün yaptırdım kan vermekten bi farkı yok hatta tok karnına gittim

canım hemen bozma moralini bak kendin söylüyosun oğlun sağlıklı doğmuş

Vay be milletteki görümceye bak aman aman şaka yapıyorum nazar değmesin
İnkar edemem benim kayınvalidem de şimdi yanına gitsem prensesler gibi bakar bana, hamilelikten önce de bir gün bir iş yaptırmışlığı yoktur, çayımı bile önüme getirir. Ama görümceler, ellerinden gelse hizmet ettirecekler de onu yapamayınca, dağıtıp batırıp gidiyolar
Neyse cnm biliyosun doluyum görümce konusunda, hemen ona odaklandım ben olsam dayanamaz giderdim 14. haftada, ama bu benim kişisel meraklılığım, dayanabiliyorsan bekle, kendi doktorundan öğrenirsiniz zaten.

merhaba kızlar,

Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
Bi de kesin cinsiyetimiz erkek oğlum oluyormuşş

Oyy hadi gözünaydın cnm hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin ve sonuçlar iyi çıkmış çok şükür

Slm kızlar..
gunaydın...
dun dr. kontrolumuz vardı..10+2 dık ve hersey yolunda...hatta bakın bıze neyını gosterdı :))
cok mutluyum..ıns. hepımız tamamına ererız :)))

Eki Görüntüle 216200

Ay inanmıyorum yaa resmen gözüküyoo :78:
Maşallah maşallah seninde gözünaydın cnm hayırlı olsunn..

Kızlar Aylint nerde yaaa doktora gidicekti dün merak ettm.. :44:

önüme gelen sormasa ben o kadar da merak etmicem aslında ama herkes soruyor, arkasından da kaç aylık ki sorusu geliyor, işte o kaç aylık sorusuna maruz kalmamak için bir an önce öğrenmem lazım

ben de tam tersiyim canım kocaaaa bebek yatıo karnımda cinsiyeti bile belli ama benm karnım yok ,sadece yemek yiyince çıkıo göbeğim o da snra ini da zaten hamile olmadan önce de öyleydi benm yemek yiyince anındaa kocaaa bi göbeğim olur iner hemen snra boyu uzun olanların karnı geç çıkıomuş diye okudum biyerde gerçi çok uzun değilim ama 168 kemikliyim brz

canım benm burun kemiğini ölçmedi bile galiba sadece oluşmuş mu diye baktı.ensesini ölçmüştü.Takma kafana 1.5 mm ense için iyi değer.3mmden az olması gerekiomuş galiba ya da 2mmden.Üzülmeni gerektirecek bi durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…