doktorum kesin amniosentez isteyecek kaandada istemişti çünkü ozman yaptırmak istememiştim şimdi naparım bilmiyorum dediğin çok doğru canım risk oranları hiç birzaman güvenilir değil ama insan ister istemez acaba diyor ense ölçümü çok iyi çıkmıştı aslında bence önemli olanda o bakalımyarın neler diyecek doktorum inşşş canım dediğin gibi sağlıklı bi bebişim daha olur....Sıkma canını demicem çünkü biliyorum demesi kolay, doktorunla bir görüş bakalım ne diyecek,
Sonuçta hepimiz biliyoruz ki bu risk oranları hiçbir zaman güvenilir değil, sen de bunu oğlunda deneyimleyip görmüşsün, abisi gibi sağlıklı, akıllı, dünya güzeli bir bebişin daha gelicek İnşallah.
canım içini rahat tut nolur,seni çok iyi anlıyorum,bana da kızamıkçıksın dediklerinde alınacak dediler,vazgeçmiştim bebişimden,ama umudumu hiç yitirmedim sağlığına inanıyorum,amniyosentez var 20 temmuzda biliyorum onda da bişey olmayacak,dualarımız seninle,bebişin iyi olacak...
doktorum kesin amniosentez isteyecek kaandada istemişti çünkü ozman yaptırmak istememiştim şimdi naparım bilmiyorum dediğin çok doğru canım risk oranları hiç birzaman güvenilir değil ama insan ister istemez acaba diyor ense ölçümü çok iyi çıkmıştı aslında bence önemli olanda o bakalımyarın neler diyecek doktorum inşşş canım dediğin gibi sağlıklı bi bebişim daha olur....
Dediğin gibi ense ve burun ölçümü iyiyse bazı doktorlar kan testini yapmıyor bile, ama önemli olan doktorunla senin ortak kararınız.
Belki amniyosenteze bile gerek duymaz, detaylı ultrasonla tekrar bakarak sağlıklı olup olmadığını anlamaya çalışırlar.Aslında amniyosentezden de çok korkmamak lazım, her yerde doktorlar bas bas bağırıyor, sağlıklı bir gebelikte düşük riski yaratmaz diye, açıkcası ben henüz ikili testi bile yaptırmamış olmama rağmen gerekirse amniyosentez yaptıracağım düşüncesine kendimi ikna ettim.
Doktorla görüştükten sonra sonucu yaz olur mu, olumsuz bir sonuç olacağını hiç sanmıyorum ama yine de merak ederim.
Canım, doktor normal dediyse takma kafana, o da bizim gibi bir insan başka şeye bozuktur morali, olumsuz bir durum olsa neden senden saklasın ki?
kızlar aşkolsun hiç benim yazımı görmediniz zaten moralım bozuk
Asıl sana aşkolsun Edacım, ben cevap yazmıştım okumamışsın :26:
canım görmedim gerçekten moralım çok bozuk annemlerdeyım bilyosunuz eşimle aram kötüydü ve dahada kötüleşti bilmiyorum ne yaparım şimdilik ailemin yanındayım 2 gundur doktora gidiyorum ve buaraya vakit bile ayıramadım bugün testler yapıldı ölçümler falan bende size sormak istedim ölçtüren varmı die
kızlar aşkolsun hiç benim yazımı görmediniz zaten moralım bozuk
Gözünaydın canımben de son gidişimde yine dinledim kalp atışlarını, çok iyi geliyor
Cinsiyet tahmini yok mu???
canım görmedim gerçekten moralım çok bozuk annemlerdeyım bilyosunuz eşimle aram kötüydü ve dahada kötüleşti bilmiyorum ne yaparım şimdilik ailemin yanındayım 2 gundur doktora gidiyorum ve buaraya vakit bile ayıramadım bugün testler yapıldı ölçümler falan bende size sormak istedim ölçtüren varmı die
kandiliniz mubarek olsun...
cinsiyet öğrenenler var,hayırlı olsun..
ya çok erken değil mi cinsiyetin belli olması için ?
çok heveslendim ya...
kızlar ikili test nasıl oluyor yaptıranlar bir anlatıversin.
ben de 12 haftelık olunca gideceğim doktora açaba cinsiyeti belli olur mu ?
kızlarrr galiba ikili testimde risk çıktı dr yarın görücek bugun toplantıda netten aldım sonucumu 1/170 çıkmış lab.aradım biraz düşük çıkmış dr.nuzla görüşün dediler benim ilk gebeliğimdede 1/131 di riskliydi yani ama çok şükür oğlum çok sağlıklı aslında bu sefer yaptırmıyacaktım ama dr.um ısrar etti sonuç ne olursa olsun takmıcam demiştim ama öyle olmadı çok canım sıkıldı
herkese selamlar
eşimin memleketine geldik pazar gününden beri. burda bana çok iyi bakıyorlar. geldiğim gibi hemen görümcem liste yapıp alışverişe gitti
light sütlerim, ayranım, cevizim herbişeyi aldı. kayınvalidem de sağolsun hiç bişey yaptırmıyor aman sen dinlen kızım diyo, keyfim yerinde anlayacağınız
görümcem illa haftaya benim doktoruma gidelim cinsiyeti öğrenelim diyor ama eşim de kendi doktorumuzdan duyma taraftarı. zaten 16 temmuzda öğrencez ne gerek var diyor. ama ben çoooook merak ediyorummmmo zamana 15+5 olcam, kararsızım gitsem mi beklesem mi
merhaba kızlar,
Bugun doktora gittim ikili test sonucunu götürdüm iyi dedi doktor ,zaten ensesi de kalın çıkmamıştı.
Bi de kesin cinsiyetimiz erkekoğlum oluyormuşş
Slm kızlar..
gunaydın...
dun dr. kontrolumuz vardı..10+2 dık ve hersey yolunda...hatta bakın bıze neyını gosterdı :))
cok mutluyum..ıns. hepımız tamamına ererız :)))
Eki Görüntüle 216200
arkadaşlar herkesin kandili hayırlara vesile olur insallahh,
bende ikili için gitcem bu hafta bişey sorcaktım kan vermeden önce açmı gitmek lazım yoksa önemli değilmi?
önüme gelen sormasa ben o kadar da merak etmicem aslında ama herkes soruyor, arkasından da kaç aylık ki sorusu geliyor, işte o kaç aylık sorusuna maruz kalmamak için bir an önce öğrenmem lazım
arkadaşlar merhaba doktordan geliyorum SAT a göre 2 gün önden gidiyor ultr 12+2 çıktı ense kalınlığı 1.5 mm burun kemiği ölçümü 2.2 mm boyu 5.6cm sanıırım tam göremedim onu çıktı doktor normal değerler dedi pek açıklama yapmadı üstünde durmadı hatta ben sordum değerler normalmi die evet dedi kan verdim idrar verdim birinin sonucu 3 saat sonra diğeri 1,2 gün sonra çıkacakmış merak ettiğim asıl önemli olan burun kemiği ölçümüymüş acaba benımkı normalmı çünkü doktorum bugün çok durgun ve moralı bozuktu pek üstüne gitmek istemedim sizce burun kemiği ölçümü değeri normalmi:18::18:
Oyy hadi gözünaydın cnm hayırlı olsun cinsiyeti öğrenmişsin ve sonuçlar iyi çıkmış çok şükür
]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?