ben de utandığım için yaptırmadım canım.
benim gittiğim hastane eğitim araştırma hastanesiydi. 25 li yaşlarda erkek bir asistan. ben nasıl baktırayım ona. öyle birşey yaptırsam artık eve geldiğimde kopacak kıyameti düşünemiyorum bile.:18::18::18:bayan olunca sorun olmaz zaten tatlım
Bende ilk muayenemi vajinal ultrasonla yaptım. bir sorun olmuyorki. doktorum zaten zararlı olsa biz bakarmıyız dedi.için rahat olsun..
ben erkek doktora gidiyorum ama benim için doktor o erkek olarak görmüyorum ki onu. onlar zaten öyle profesyonelleşmişlerki seni o gözle görmüyorlar zaten ama tabi herkesin düşüncesine saygım var.
Canım zararlılığından değil de ben o histen hoşlanmıyorum,
Benim doktorum da erkek, ama kadın da olsa farketmezdi, çünkü beni rahatsız eden kimin neremi gördüğü değil, yapılan müdahale beni rahatsız ediyor
selam kızlar.ya kızlar canım acayip derecede şu hazır çorbalar var ya ondan canım istiyor ama eşim izin vermiyor katkılı diye acaba sorun olur mu azcık içsem??
aynen cnm
bende ıkı kere oldum vajınal
öldüm öldüm dırıldım
normalde asla olmayan ben olmak zorunda kalınca dusunun benı :)
Ama tabıkı doktor olay doktor degıl ın sanın kendısını kasması
bende çok merak ediyorum canım dünden beri :44: umarım kötü bişi yoktur kısa zamanda uğrar buraya
Kızlar Aylint nerde yaaa doktora gidicekti dün merak ettm.. :44:
ben de aranıza katılabilirmiyiiim:26: dün öğrendim hamile olduğumu kan degerim 365çıktı sizce keseyi nazaman görebilirim?
Merhaba güzel annelerRabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin...Bende anne adayıyım ve şuan 9+3 haftalığım ve ilk bebeğim olacak inşallah...
Sizlere birşey sormak istiyorum, sizler 2'li testi yaptırdınız mı? İnşallah herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğar ama genetik bir bozukluk olduğunda bebeğinize kıyabilir misiniz? Dün eşimle bu konuyu çok tartıştık ve ben 2'li testi yaptırmamaya karar verdim, benim için hayırlısı ne ise o olacak dedim..
Sizler benden daha önce hamile olduğunuz için bu yollardan geçtiğiniz için soruyorum, sizce doğru mu düşünüyorum ne yapmalıyım ??? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. Herkesi çok öpüyorum...
Merhaba güzel annelerRabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarını almayı nasip etsin...Bende anne adayıyım ve şuan 9+3 haftalığım ve ilk bebeğim olacak inşallah...
Sizlere birşey sormak istiyorum, sizler 2'li testi yaptırdınız mı? İnşallah herkesin bebeği sağlıklı sıhhatli doğar ama genetik bir bozukluk olduğunda bebeğinize kıyabilir misiniz? Dün eşimle bu konuyu çok tartıştık ve ben 2'li testi yaptırmamaya karar verdim, benim için hayırlısı ne ise o olacak dedim..
Sizler benden daha önce hamile olduğunuz için bu yollardan geçtiğiniz için soruyorum, sizce doğru mu düşünüyorum ne yapmalıyım ??? Fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim.. Herkesi çok öpüyorum...
Selam kızlar nasılsın ben geldim..
Doktora gittik bugün önce marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesine gittik eşimle oradaki doktora gözüktüm ultrasonla baktı bebişme normal herşey dedi o sırada cinsiyeti bellimi dedim tabikiiiii kesin ya kız ya erkek olcak dedi
Acayip matrak cana yakın babacan bi beyfendiydi doktor önceki yaptırdığım testleri istedi ve dışarıdaki hasta kabulden 2li test için gün almamı istesi malesef 12temmuzdan öncesine gün verilemiyomuş dışarıda yaptırıp getir o zaman dedi
Neyse ordan çıktım remedy'e gidicektik ama bölge hastanesine gidelim bi dedik sordum çok kişi yoktu doktor için bekleyen aldım hemen randevuyu eşimin işleri vardı gitmesi gerekti bugün bebişini göremedi malesef..
Neyse girdim muayneye o doktorda erkekti
Oda sıcak kanlı konuşkan iyi bi doktordu..
Kızıyla aynı yaştaymışım kızının bi gün evlenebiliceği onunda torunun olabiliceğini düşününce psklojisi bozuldu biraz sanırım kızımı hiç evlendirmek istemiyorum dedi
Benimde babam istemiyodu dedim bende
Neyse sohbet muhabbet bebişimin hareketleri görüntüsü falan derken ense kalınlığı ölçüldü 1.2 çıktı normal 2.5 altındakiler normal dedi mesanesinin gözükmesi gerekiyo o gözüküyo dedi burun kemiği normal herşeyi normal dedi çok şükür cinsiyeti bellimi dedim 1 ay sonra dedi baktı baktı ama kız gibi duruyo dedi tahmini olarak heralde..
Ayy bide bebişimin videosunu verdi telefonumun hafıza kartına yükledi akşam babasıda izler dedi
Kan verdim sonra ve eve geldim..
1 hafta sonra sonuçlarım çıkıcakmış..
Çok şükür bugün gittiğim doktorlar gayet ilgili ve iyilerdi diyorum erkek doktorlar daha iyi diye
Eşimde tamam buna devam edelim o zaman falan dedi telefonda nolduysa erkek doktor fobisine..
Ama buda saat kaç olursa olsun hastalarının doğumlarına girenlerden değil napim ben onun çalıştığı saatlere göre kendimi ayarlayamamki yaaaaaaaaaaaaaa
Bu arada 2li test için muayne ücreti 12lira verdim kan alınırkende 55 lira verdim..
Yani ikili test ücreti 55 lira..
Hee bidee eğer bebek uygun pozisyonda olmazsa ölçümü doktor yapamazsa radyolojiye yönlendiriyomuş orda bakılıyomuş o zamanda ücret 120 gibi bişey söyledi oradaki kadın..
ben de gebelik öncesinde 2 kez oldum, özellikle ilki hayatımın en kötü anlarından biriydio günden sonra da bidaha kadın doktora gitmedim o kadar kaba ve anlayışsız davranmıştı ki
İkincisi de erkek doktordu, smear testi ve yumurta kontrolü için vajinal muayene ve ultrason oldu, o kadar nazik ve kibar olmasına rağmen ilk deneyimim aklıma gelip kasılmıştım yine, o yüzden mümkün olduğunca 3. kez aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
selam kızlar nasılsın ben geldim..
Doktora gittik bugün önce marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesine gittik eşimle oradaki doktora gözüktüm ultrasonla baktı bebişme normal herşey dedi o sırada cinsiyeti bellimi dedim tabikiiiii kesin ya kız ya erkek olcak dedi
Acayip matrak cana yakın babacan bi beyfendiydi doktor önceki yaptırdığım testleri istedi ve dışarıdaki hasta kabulden 2li test için gün almamı istesi malesef 12temmuzdan öncesine gün verilemiyomuş dışarıda yaptırıp getir o zaman dedi
Neyse ordan çıktım remedy'e gidicektik ama bölge hastanesine gidelim bi dedik sordum çok kişi yoktu doktor için bekleyen aldım hemen randevuyu eşimin işleri vardı gitmesi gerekti bugün bebişini göremedi malesef..
Neyse girdim muayneye o doktorda erkekti
Oda sıcak kanlı konuşkan iyi bi doktordu..
Kızıyla aynı yaştaymışım kızının bi gün evlenebiliceği onunda torunun olabiliceğini düşününce psklojisi bozuldu biraz sanırım kızımı hiç evlendirmek istemiyorum dedi
Benimde babam istemiyodu dedim bende
Neyse sohbet muhabbet bebişimin hareketleri görüntüsü falan derken ense kalınlığı ölçüldü 1.2 çıktı normal 2.5 altındakiler normal dedi mesanesinin gözükmesi gerekiyo o gözüküyo dedi burun kemiği normal herşeyi normal dedi çok şükür cinsiyeti bellimi dedim 1 ay sonra dedi baktı baktı ama kız gibi duruyo dedi tahmini olarak heralde..
Ayy bide bebişimin videosunu verdi telefonumun hafıza kartına yükledi akşam babasıda izler dedi
Kan verdim sonra ve eve geldim..
1 hafta sonra sonuçlarım çıkıcakmış..
çok şükür bugün gittiğim doktorlar gayet ilgili ve iyilerdi diyorum erkek doktorlar daha iyi diye
Eşimde tamam buna devam edelim o zaman falan dedi telefonda nolduysa erkek doktor fobisine..
Ama buda saat kaç olursa olsun hastalarının doğumlarına girenlerden değil napim ben onun çalıştığı saatlere göre kendimi ayarlayamamki yaaaaaaaaaaaaaa
Bu arada 2li test için muayne ücreti 12lira verdim kan alınırkende 55 lira verdim..
Yani ikili test ücreti 55 lira..
Hee bidee eğer bebek uygun pozisyonda olmazsa ölçümü doktor yapamazsa radyolojiye yönlendiriyomuş orda bakılıyomuş o zamanda ücret 120 gibi bişey söyledi oradaki kadın..
herşyn yolunda olmasına sevindim canım..gözün aydın ense kalınlığı da iyi.Bazı doktorlar mesai saati dışındaki doğumlara ek bi ücret vernce geliolarmış bunu bi öğrenseydin canım.Eğer öyleyse ücret verip doğuma gelmesi sağlanabilir belki o doktor da o şekilde çalışıyorsa
Öncelikle hayırlı olsun rabbim kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
2'li test 11. 14. haftalarda yapılıyo bende bugün yaptırdım ense kalınlığı normal çıktı ama kan değerleri için 1 hafta beklicem..
Bu bebeğe kıyıp kıymamakla alakalı bişey değil içim rahat etsin diye yaptırdım..
Bu testlerde normal sonuçları çıkmayan ama bebekleri sapasağlam hiç bi sorunu olmadan dünyaya gelen çok örnek duydum ve gördüm..
Bide aldırma düşüncesi tabiki çok kötü bi cana kıymak feci bişey ama aldıranlarıda anlamıyo değilim kendi bencilliklerinden değil ileride o çocuğa kendilerine bişey olursa kim bakıcak düşüncesinden aldıran çok insan var..
Ki yanlış değil bence bu düşünce.. Allah korusun eşinize ve size bişey olsa birinin yardımı olmadan hiç bir şey yapamayan bi çocuğa kim bakıcak çok zor rabbim kimseyi böyle bişeyle sınamasın hiç birimizi bu durumda bırakmasın inşallah..
Bu tercihi yapmayı hiç düşünmedim inşallah rabbim o zorlukta bırakmaz beni ama kıyamam bende bebeğime
merhaba cnm bende senin gibi düşünüyorum yaptırmayı istemiyorum eşimlede konuştum o da tamam dedi hayırlısı Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
günaydın cnmm hadi gözün aydınn annişşşşşşşşşşşşşşşşş.
Teşekkür ederim canım..
Onu sormadım güzelim ya öyle bişey olsa söylerdi heralde ama nası sorcamki :78:
Doğuma gelmeniz için napmamız lazım? hahahahveya Doğuma sizin girmenizi istiyorum ama normal istiyorum uff bunu öğrenmem lazım gerçekten ama nası öğrenebilirimki..
Mesela remedydekinde aradığmda muayne ücretleri için giriyomu doktorlar kaç olursa olsun doğuma demiştim oda nöbetçi değilse doktorunuz şu kadar ekstra ücret ödüyosunuz demişti..
Bölge hastanesini ücret için aradığımda orasıda doktorun insiyatifine kalmış bişey demişlerdi..
Bölge hastanesinde doktora sordum 24 saat doğumlara giremiyoruz dedi..
Nöbetçi kimse Allah ne verdiyse yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?