- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.761
bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum özelde ilk gittiğim bir dr vardı sıra almak bıraz zaman alıyor ona ama gene ona almayı düşünüyorum bakalaım nezamn alabılırsem gideceğim
selam kızlar... :)
tuğba 2012 ocak ayında hamiş kalıp birlikte ilerleyelim ya topic'inin başlığı, ocak ayında hamiş kalamayan topic'den atılıyo mu? :)))
eevvveeettt ben eldim önce geçmişe dönim sonra olanları anlatim dedim :)))
önce gögüsümdeki kitle için genel cerraha göründüm meme ultrasonu çekelim dedi ve çektirdim süpperde oldu iki memeyi iyice incelediler içim rahatladı gögsümdeki zarasız bi yağ bezesiymiş biraz büyüyebilir patlayabilir korkma dedi normalmiş kafana takmadan hayatına devam edebilirsin dedi çok sevindim :)) sonra da kızmayın bana ama kadının en kötü durumda oldugu kadın doğum muayenesine girdim hiç sevmiyorum vajinal muayneyi ama en sağlıklısı o( neyse o doktora ilk defa gittim kadın çok güzel karşıladı tüm sormak istediğimi sordum cevapladı güelce muayene oldum smear aldı bi kaçta test istedi rahim ağzında 2 mm lik kist duruyomuş iğneyle çekicem dedi korktum yaptırmadım bidahaki sefere dedim :)) yarında ssk da testlerimi yaptırcam ama rahim temiz yumoşlar dagüzelmiş öle yanii ayyy ne uzun yazdım sıkmadım umarım sizi herşey iyi oldugu için çok mutluyummmm :))) hadi bakalımm gelsinn bebişlerr bide ben çıkarken doktor bundan sonraki görüşmemeiz bebek için olur inşallah dedi çok mutlu oldummmmm :)))
cnm özeline msj attım :)))
günaydın bidenemm evet dünakşam hallettik daha iyi bi kilit aldık hayırlısı bakalım :))
cnm memnun kalmadığını sölemiştin başka doktor yokmu hastanede hayırlısı bakalım :)) gittiğinde akıntılarını mutlaka sor olurmu bitanem :))
geldimm bitanem ev int aldım ya başınızdayım kurtulamazsınız benden :))
geldimmmmmmmmmmm ya aysun varya sıcacaık evimde tv karşımda elimde laptop üzerimde pijamalar harika bişi bu yaaaaaa ben ev hanımı olmak istiyorum artıkk :))
cnm kırmızı kart gelmeden umudu kesmek yok :)) eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak inşallah eger kırmızılar gelirse batı değiştirirz inşallah gelmezlerr :))
evet cnm dogru sölüyosun sen ne yaşarsan oda onu yaşar artık kendini diil bebeğini düşünerek yaşamalısın :))
aminnnnnnn cnmmm :)))
bak negüzel sölemişsin bugün doktorda bana öle dedi herşeyini oluruna bırak o nezamn olucanı biliyor allah dediğn gibi çaresiz dert vermesin :)) ben inanıyorum en kısa zamnda bebeiş gelicek inşallah göbüşüne :))
eevvveeettt ben eldim önce geçmişe dönim sonra olanları anlatim dedim :)))
önce gögüsümdeki kitle için genel cerraha göründüm meme ultrasonu çekelim dedi ve çektirdim süpperde oldu iki memeyi iyice incelediler içim rahatladı gögsümdeki zarasız bi yağ bezesiymiş biraz büyüyebilir patlayabilir korkma dedi normalmiş kafana takmadan hayatına devam edebilirsin dedi çok sevindim :)) sonra da kızmayın bana ama kadının en kötü durumda oldugu kadın doğum muayenesine girdim hiç sevmiyorum vajinal muayneyi ama en sağlıklısı o( neyse o doktora ilk defa gittim kadın çok güzel karşıladı tüm sormak istediğimi sordum cevapladı güelce muayene oldum smear aldı bi kaçta test istedi rahim ağzında 2 mm lik kist duruyomuş iğneyle çekicem dedi korktum yaptırmadım bidahaki sefere dedim :)) yarında ssk da testlerimi yaptırcam ama rahim temiz yumoşlar dagüzelmiş öle yanii ayyy ne uzun yazdım sıkmadım umarım sizi herşey iyi oldugu için çok mutluyummmm :))) hadi bakalımm gelsinn bebişlerr bide ben çıkarken doktor bundan sonraki görüşmemeiz bebek için olur inşallah dedi çok mutlu oldummmmm :)))
çok sevindim cnm hiçte uzun yazmamışsın aksine çok açıklayıcı olmuş ki benim gibi merak edenleri aydınlatmış oldun çok çok sevindim herşeyin yolunda olmasına inş. peş peşe bide burdan hamiş haberlerimizi yayınlarız....
malesef dışarsı biraz soguk evdeee kocişin paralarını yakıyom kombide o ısıtıyooohhhh keyfine diyecek yok ozamanadana bile buz gibi anlatamamm..naptın doktorda ne dedi..
çok sevindimmm canımmm...çıkarken doktorunun dediği ne güzelmiş ölee yaaa...ay hadi inşallah bebeiş için git bundan sonraa...neden yaptırmadın kısss nie korktun çekseydi kisti..sskda ne testi yaptırıcan..gittiğin doktorda yapmıolarda sskyamı gönderdi testler için yoksa..
inşallah cnmm :)) içim çok rahatladı giderken çok tedirgindim ama şimdi süpperim ayyy inşallah peş peşe hemnn hamiş kalırız :))
hımm buarada kızlar doktor gebelik öncesi folicasit kullanıp kullanmadığımı sordu ben 2 aydır kullanıyorum süper dedi ve yapılması gereken kontrol amaçlı tahliller verdi isterseniz sizlede paylaşimm :))
bende kontrol için gideceğim birazdan dr. ama pek bi tedirginim
malesef dışarsı biraz soguk evdeee kocişin paralarını yakıyom kombide o ısıtıyoo
yaaa varya doktor öle dediya inanılmaz mutlu oldum ne güel bidilek bana okadar iyi geldiki :)) inşallah cnm hepimizin bi sonraki kontrolleri bebiş için olur :)) yaa nerden bilim alıcam ben onu dedi hiç beklemiyodum ayy hazır diilim almayalım dedim güldüü peki dedi bidahi sefere inşallah çünkü hamişliğe falan etkisi yokmuş :)) cnm birsürü kan tahlili verdi özel siğorta hamiş kalmadan karşılamıyormuş 400 tl falan dedi ssk dan randevu aldım beleşe yaptırcam doktora sordum ssk da yaptırsam olurmu die olur dedi smaer 15 di onu yaptırdım :))
bende öleydim cnm ama şimdi çok iyiym için rahat git cnmm güzel şeyler duyarsın inşallah sende benim gibi :))bende kontrol için gideceğim birazdan dr. ama pek bi tedirginim
merhaba tuğbacım doktora gitmişsin için rahatlamış ne güzel çok sevindim benim yarın adet günüm ama moralim bozuk bilmiyorum neden acaba hamile miyim yoksa adet mi olucam bunları düşünmekten evde doğru düzgün iş bile yapmıyorum sabahtan akşama kadar internet başında hamilelik belirtilerine bakıyorum ve canım iyice sıkılıyor sence ben ne yapmalıyım eşimde bana çok kızıyor düşünme diye ama düşünmeden yapamıyorum off off
cnm sen almaya başla istersen ben solgar ınkini kullanıyorum günde birkez :)) doktor devam dedi :))ama benim doktorum vermedi folik asit tedaviye başladık ama nedenki acep???
ohhh ohhhh ısın bebeğim canına değsinnnne güzel yaptır bakalım beleşe...bende düşükten sonra gitmiştim genetik tahliller falan yapıldı toplamda 400 tl vermiştim aynen böle olmustum ama başka yerde yapmıolarmış ankaraya gönderiolarmış o tahlilleri...smearı 8 tl ye yaptırmıştım ...ay hadi hepimiz hamiş kalalımmm inşallahhh... böle olalımmm
cnm sen almaya başla istersen ben solgar ınkini kullanıyorum günde birkez :)) doktor devam dedi :))
öle yapıyom valla :)) cnm genetikse doğru onu parayla yaptırıyosunn( ayyy inşallahhhh hadee bu ay hamiş kalalımmm böle olalımmmm
inşallahhhhhh41 kere maaşallahhhh...tütütütütütüüüü
Merhaba
Ocak ayında biz de denemelere başladık. 2 ay öncesinden folik asite başladım ve gerekli testlerin hepsini yaptırdım. Bugün idrar testi yaptım dayanamayıp. Regli günüm bugundu olmadım. Silik bir çizgi çıktı. Tabi emin olamıyorum. Hafta sonuna kadar dayanıp haftasonu tekrarlamayı düşünüyorum. Umarım bu sefer daha koyu bir çizgi görebilirim. Kan tahlili yaptırmak istemiyorum çünkü kan tahlili yaptırıp negatif sonuç alırsam bozulabilirim. Çok kafaya takmamak için zorluyorum kendimi. O yüzden hafta sonunu bekleyeceğim.
Bu arada yarın da epilasyon randevum var ama iptal ettirsem mi ettirmesem mi bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?