2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

selammm kızlarr,ben ceylinnnnn,,,,,kısacası bu ay hiç korunmadıkk ve ben bebiş istiyorum,reglim gecikti ve aşırı yemek yiyiorum,idrar testi negatif çıktı kan testini 15 gün önce yaptırdığım için oda negatif çıktı ,,,, inşallah hayırlıysa olurrr,,,diyorum ocak bitsin kan testine bidaha gideyimm

günaydınnn yeniii gününüz hayırlı olmasıı dilegiylee

CEYLİN BENDEDE AŞIRI İŞTAH VAR

BUGÜN 30.GÜN KAN TESTİ YAPICAM EŞİM CUMA YAP DEDİ AMA CUMA BİR DAHA YAPARIM.
ZATEN 2 GÜN ARARYLA İSTİYORLAR ARTTIMI DİYE BAKMAK İÇİN

ama benim adetim 28.günü idrarda silik çıktı 29.günüde silik çıktı. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. inşallah ondan değildir....

günaydınlar arakadaşlar benimde kırmızlar gelmek üzere bu ayda bebiş yok,üzgünüm(( 17 si idi ama lekelenme var..yani hiçbir umut kalmadı bu ay için önümüzdeki aya artık,,,Allahım aratmasın tez zamanda versin bebişlerimizi versin lütfennnnnnnnnn

günaydın canımmm..üzülme lütfen gelecek aya inşallah her yeni ay yeni umut...bu topik uğurlu gelecek hepimize...ama biraz sabır lazım..Allah ım tez zamanda yüzümüzü güldürecek inşallah...

günaydın canımm..tubiş 3 gün izinli ama topiğine gelecek öle söledi...nasılsın durumlar nasıll?

hımm ayy bende şöylee bir hafta izin yapmak istiyorum ama malesef canım bu yogunlukta almam imkansız sanırım.
Durumlar iyi gibi işte yorgunluk var biraz onun dışında iyiyim.

canım yap tabiki ya ben bekledim geçsin geçsin dıye cıktı şükürler olsun bir melek taşıyorum suan içimde.umarım seninde öyle olur.haberlerini bekliyoruz.

canım üzülme önümüzde çookkk günler var rabbim hayırlı vakti beklıyordur

inşallah değildir tatlım
canım yap tabiki ya ben bekledim geçsin geçsin dıye cıktı şükürler olsun bir melek taşıyorum suan içimde.umarım seninde öyle olur.haberlerini bekliyoruz.

canımmm çok sevindim...ne kadar çok bebiş istesemde hep "hayırlı evlat olacaksa,hayırlı yetiştirebileceksem ve hayırlı zamansa nasip et" diye dua ediyorummm.hepimizin duaları kabul olsun

hımm ayy bende şöylee bir hafta izin yapmak istiyorum ama malesef canım bu yogunlukta almam imkansız sanırım.
Durumlar iyi gibi işte yorgunluk var biraz onun dışında iyiyim.

bende alcam gelecek hafta için umarım verirler daha sölemedim...lekelenmen varmı hala...

Günadınlar artıkın mutlu olmak için yaşıycam umut edip acaba bu ay olumu demekden vazgeçicem kızlar neden kafamımı içini dolduruyorum ki eğer olcaksa zaten olcak yani bence şimdi kafaya takıp üzülerek şimdi günlerimiz bile değerlendiremiyoruz artık böyle boşvercem olursa olur olmasada napıyım allah çaresiz dert vermesin herşeyinde hayılrlısını versin inşlah

aaa tahlil yaptırmaya mı karar verdin tugba??
cnm özeline msj attım :)))
tubisimmmm gunaydinnn. kapinin kilidini naptiniz yapildimi?
günaydın bidenemm evet dünakşam hallettik daha iyi bi kilit aldık hayırlısı bakalım :))
bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum özelde ilk gittiğim bir dr vardı sıra almak bıraz zaman alıyor ona ama gene ona almayı düşünüyorum bakalaım nezamn alabılırsem gideceğim
cnm memnun kalmadığını sölemiştin başka doktor yokmu hastanede hayırlısı bakalım :)) gittiğinde akıntılarını mutlaka sor olurmu bitanem :))
aysuncumm günaydınnn.tubiş bugun dr gitti heralde...gelecekmi ki?
geldimm bitanem ev int aldım ya başınızdayım kurtulamazsınız benden :))
günaydın canımm..tubiş 3 gün izinli ama topiğine gelecek öle söledi...nasılsın durumlar nasıll?
geldimmmmmmmmmmm ya aysun varya sıcacaık evimde tv karşımda elimde laptop üzerimde pijamalar harika bişi bu yaaaaaa ben ev hanımı olmak istiyorum artıkk :))
cnm kırmızı kart gelmeden umudu kesmek yok :)) eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak inşallah eger kırmızılar gelirse batı değiştirirz inşallah gelmezlerr :))
kendime telkinlerde bulunuyorum sakin ol gerilme diye ne olursa bebişime olucak çünkü şimdi gerilirsem .
evet cnm dogru sölüyosun sen ne yaşarsan oda onu yaşar artık kendini diil bebeğini düşünerek yaşamalısın :))
aminnnnnnn cnmmm :)))

bak negüzel sölemişsin bugün doktorda bana öle dedi herşeyini oluruna bırak o nezamn olucanı biliyor allah dediğn gibi çaresiz dert vermesin :)) ben inanıyorum en kısa zamnda bebeiş gelicek inşallah göbüşüne :))

selam kızlar... :)

tuğba 2012 ocak ayında hamiş kalıp birlikte ilerleyelim ya topic'inin başlığı, ocak ayında hamiş kalamayan topic'den atılıyo mu? :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…