- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.741
tubisimmmm gunaydinnn. kapinin kilidini naptiniz yapildimi?
herkese gunaydinnnnnn... nasilsiniz kizlarrr?
aysuncumm günaydınnn.tubiş bugun dr gitti heralde...gelecekmi ki?
günaydınnn yeniii gününüz hayırlı olmasıı dilegiylee
weee bizim mesaimizi başlar gelenimiz gidenimiz başladı hayırlı işler herkeze arkadaşlar.
selammm kızlarr,ben ceylinnnnn,,,,,kısacası bu ay hiç korunmadıkk ve ben bebiş istiyorum,reglim gecikti ve aşırı yemek yiyiorum,idrar testi negatif çıktı kan testini 15 gün önce yaptırdığım için oda negatif çıktı ,,,, inşallah hayırlıysa olurrr,,,diyorum ocak bitsin kan testine bidaha gideyimm
günaydınlar arakadaşlar benimde kırmızlar gelmek üzere bu ayda bebiş yok,üzgünüm(( 17 si idi ama lekelenme var..yani hiçbir umut kalmadı bu ay için önümüzdeki aya artık,,,Allahım aratmasın tez zamanda versin bebişlerimizi versin lütfennnnnnnnnn
günaydın canımm..tubiş 3 gün izinli ama topiğine gelecek öle söledi...nasılsın durumlar nasıll?
günaydın canımmm...aminnnn..
Sanada hayırlı işler canımm..kolay gelsin umarım sakin bigün geçirirsinn...
ceylin bendede aşırı iştah var
bugün 30.gün kan testi yapıcam eşim cuma yap dedi ama cuma bir daha yaparım.
Zaten 2 gün araryla istiyorlar arttımı diye bakmak için
ama benim adetim 28.günü idrarda silik çıktı 29.günüde silik çıktı. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. Inşallah ondan değildir....
günaydınlar arakadaşlar benimde kırmızlar gelmek üzere bu ayda bebiş yok,üzgünüm(( 17 si idi ama lekelenme var..yani hiçbir umut kalmadı bu ay için önümüzdeki aya artık,,,allahım aratmasın tez zamanda versin bebişlerimizi versin lütfennnnnnnnnn
inşallah değildir tatlımCEYLİN BENDEDE AŞIRI İŞTAH VAR
BUGÜN 30.GÜN KAN TESTİ YAPICAM EŞİM CUMA YAP DEDİ AMA CUMA BİR DAHA YAPARIM.
ZATEN 2 GÜN ARARYLA İSTİYORLAR ARTTIMI DİYE BAKMAK İÇİN
valla bu iştahı anlamadım,az öncede eşşim diyorki sen alarmı duyunca hemen kalkardın şimdi alarmıda duymuyorsun fizyolojin değişti" yataktan kalkmak eziyet geliyor.
canım testin sonucunu mutlaka yaz.bende yapınca yazarım
ama benim adetim 28.günü idrarda silik çıktı 29.günüde silik çıktı. çatlatma iğnesi yaptırmıştım. inşallah ondan değildir....
canım yap tabiki ya ben bekledim geçsin geçsin dıye cıktı şükürler olsun bir melek taşıyorum suan içimde.umarım seninde öyle olur.haberlerini bekliyoruz.
hımm ayy bende şöylee bir hafta izin yapmak istiyorum ama malesef canım bu yogunlukta almam imkansız sanırım.
Durumlar iyi gibi işte yorgunluk var biraz onun dışında iyiyim.
bende alcam gelecek hafta için umarım verirler daha sölemedim...lekelenmen varmı hala...
cnm özeline msj attım :)))aaa tahlil yaptırmaya mı karar verdin tugba??
günaydın bidenemm evet dünakşam hallettik daha iyi bi kilit aldık hayırlısı bakalım :))tubisimmmm gunaydinnn. kapinin kilidini naptiniz yapildimi?
cnm memnun kalmadığını sölemiştin başka doktor yokmu hastanede hayırlısı bakalım :)) gittiğinde akıntılarını mutlaka sor olurmu bitanem :))bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum özelde ilk gittiğim bir dr vardı sıra almak bıraz zaman alıyor ona ama gene ona almayı düşünüyorum bakalaım nezamn alabılırsem gideceğim
geldimm bitanem ev int aldım ya başınızdayım kurtulamazsınız benden :))aysuncumm günaydınnn.tubiş bugun dr gitti heralde...gelecekmi ki?
geldimmmmmmmmmmm ya aysun varya sıcacaık evimde tv karşımda elimde laptop üzerimde pijamalar harika bişi bu yaaaaaa ben ev hanımı olmak istiyorum artıkk :))günaydın canımm..tubiş 3 gün izinli ama topiğine gelecek öle söledi...nasılsın durumlar nasıll?
cnm kırmızı kart gelmeden umudu kesmek yok :)) eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak inşallah eger kırmızılar gelirse batı değiştirirz inşallah gelmezlerr :))günaydınlar arakadaşlar benimde kırmızlar gelmek üzere bu ayda bebiş yok,üzgünüm(( 17 si idi ama lekelenme var..yani hiçbir umut kalmadı bu ay için önümüzdeki aya artık,,,Allahım aratmasın tez zamanda versin bebişlerimizi versin lütfennnnnnnnnn
evet cnm dogru sölüyosun sen ne yaşarsan oda onu yaşar artık kendini diil bebeğini düşünerek yaşamalısın :))kendime telkinlerde bulunuyorum sakin ol gerilme diye ne olursa bebişime olucak çünkü şimdi gerilirsem .
aminnnnnnn cnmmm :)))inşallah değildir tatlım
canımmm çok sevindim...ne kadar çok bebiş istesemde hep "hayırlı evlat olacaksa,hayırlı yetiştirebileceksem ve hayırlı zamansa nasip et" diye dua ediyorummm.hepimizin duaları kabul olsun
Günadınlar artıkın mutlu olmak için yaşıycam umut edip acaba bu ay olumu demekden vazgeçicem kızlar neden kafamımı içini dolduruyorum ki eğer olcaksa zaten olcak yani bence şimdi kafaya takıp üzülerek şimdi günlerimiz bile değerlendiremiyoruz artık böyle boşvercem olursa olur olmasada napıyım allah çaresiz dert vermesin herşeyinde hayılrlısını versin inşlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?