2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çizgi silik olunca boş yere ümitlenmeyeyim dedim...Bazen hamile olmadığın halde çıkıyormuş silik çizgi. Hoş benim 2 gün üst üste çıktı ama on dk içinde.. İlk dakikada değil. Ama sporu bıraktım, kahveyi kafeinsize çevirdim vsy vsy... Tedbiri elden bırakmamak lazım..Yaşım da 34. O yüzden artık bebek istiyoruz. İnsallah çok uğraşmadan hamile kalabilirim.

aminnnnnnnn inşlah herkesin dileği olsun ben önce hep diyorum önce benden başka isteyenlerin sonra benim olsun diye aynen ttalım seninde olucak inşlah küçüçük bebişin inşlahhhhh

inşlah seni çok bekletmeden gelir bebeğin birazcık sabırsız bence sabretmek gerekkkk allahım ne zman kısmet ederse ozman kavuşucaz bebeklerimize inşlah

inşlah seni çok bekletmeden gelir bebeğin birazcık sabırsız bence sabretmek gerekkkk allahım ne zman kısmet ederse ozman kavuşucaz bebeklerimize inşlah

Benim Dr um da çok mantıklı bir kadın. O kadar rahatki. Haliyle beni de rahatlatıyor. Öyle hayatımda çok kısıtlama yapmamı istemedi benden. Gün bile saymayın istediğiniz zaman birlikte olun dedi. Sporu ilk ay yapabilirsin dedi. Ama ben yine de bıraktım sporu rahmimde bir ağrı hissedince. Ne olursa olsun rahat olmak lazım bu süreçte...Umarım herkes kavuşur dileğine...

tubişim napıonnn benim işler yoğun sadece organizedeki fabrikadaki işçilere maaş ödücekmişiz...bide maaşlarının yarısı prim ve agi lerinin tamamıymış...cumaya kadar onları yapmam lazım...o nedenle açık unutuom hep haberin olsun...

idrar testlerinde ilk 5 dk dikkat alın diyolar hep inşallah güzel haberler verirsin bize :)) inşallah en kısa zamanda göbüşün dölar inşallah :))
aminnnnnnnn inşlah herkesin dileği olsun ben önce hep diyorum önce benden başka isteyenlerin sonra benim olsun diye aynen ttalım seninde olucak inşlah küçüçük bebişin inşlahhhhh

inşallahh :)))

napim cnm yaaa oturuyommm çamaşır atmıştım onları astım şimdi 2. postayı atıım yavaş yavaş evi toparlarım yarın bugünde yemekleri yaptıkmı cuma cumartesi pazar kesintisiz yatarımm :)) cnm benim sen bak işlerine :))

evet gerçekten iyi de geldi, temiz çok şükür herşey göbüşü doldurabiliriz artık kızlar

aminnnnnnn cnmmm :)))

teşekkür ederim tatlımm

az önce dayanamadım KAN tahlili yaptırdım yarın 11:30 ta sonuçları alıcam hadi inşallahhh bakalım çok sabırsızlanıyorum

canım çok sevindim bişey cıkmadına. yaptır güzelce tahlılerini.
ben cok önceden gittiğim dr gidecegim hamıle kalmadan önce.

evet gerçekten iyi de geldi, temiz çok şükür herşey göbüşü doldurabiliriz artık kızlar
cnm çok sevindimm gözün aydınnn :)) hade bakalım gelsin bebeişlerrr

teşekkür ederim tatlımm

az önce dayanamadım KAN tahlili yaptırdım yarın 11:30 ta sonuçları alıcam hadi inşallahhh bakalım çok sabırsızlanıyorum
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini alalım :))
canım çok sevindim bişey cıkmadına. yaptır güzelce tahlılerini.
ben cok önceden gittiğim dr gidecegim hamıle kalmadan önce.

hımm sevindim ozamn diğerini begenmemiştin çünkü hadi güzel haberler gel :))

smear testi ndede bişey cıkmaz benimde rahim agzında yara vardı ama hiç bişi yapmadılar.umarım herşey yolunda gider bebişini alırsın kucagına teyzoş olurum bende..

canım hiç kendini üzme ve düşünme hastalancakmıyım diye olumölu düşün hastalanırsanda lütfen kendini üzme herşeyin başı moral.umarım kırmızılar gelmez canım.

teşekkür ederim tatlımm

canım bende yaptırdım benim yaptırdığım yerde 2 saat sonra sonuçlar çıkar normalde

şansa işte bozulmuş yarın 5 gibi çıkacak (

çok alakasız olcak
ama

arkadaşlar şu alttaki resimleri nasıl ekliyorsunuz

nasıl renkli yazıyorsunuz

bende pembiş yazcam..
altada cuma eğer bebiş var derseler
alta haftasını gösteren resim ekliycem :)

AYYY ALLAHIM BU KADAR ÜMİTLENDİM NE OLUR BOŞA ÇIKARMA....

bende hamileyim bugün beta hcg ye baktırıdım sonuç 451 çıktı şükürler olsun rabbime.darısı burdaki arkadaşlara ve tüm isteyenlere AMİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…