- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.781
merhaba cnm umarım hamişsindir ve eger böle bi süphenvarsa iptal ettir cnm 1 hafta sonraya at ozamana kadar zaten belli olur :)) ben ne olursa olsun ka testinden yanayım idrar beklendiğinde boşa beklendiğni düşüyorum hemen ögrenmek daha dogru gibi gelir bana çünkü sonuç nezaman yaptırırsan yaptır aynı ...
cnm özeline msj attım :)))
günaydın bidenemm evet dünakşam hallettik daha iyi bi kilit aldık hayırlısı bakalım :))
cnm memnun kalmadığını sölemiştin başka doktor yokmu hastanede hayırlısı bakalım :)) gittiğinde akıntılarını mutlaka sor olurmu bitanem :))
geldimm bitanem ev int aldım ya başınızdayım kurtulamazsınız benden :))
geldimmmmmmmmmmm ya aysun varya sıcacaık evimde tv karşımda elimde laptop üzerimde pijamalar harika bişi bu yaaaaaa ben ev hanımı olmak istiyorum artıkk :))
cnm kırmızı kart gelmeden umudu kesmek yok :)) eger bu ay olmazsa önümüzdeki ay olucak inşallah eger kırmızılar gelirse batı değiştirirz inşallah gelmezlerr :))
evet cnm dogru sölüyosun sen ne yaşarsan oda onu yaşar artık kendini diil bebeğini düşünerek yaşamalısın :))
aminnnnnnn cnmmm :)))
bak negüzel sölemişsin bugün doktorda bana öle dedi herşeyini oluruna bırak o nezamn olucanı biliyor allah dediğn gibi çaresiz dert vermesin :)) ben inanıyorum en kısa zamnda bebeiş gelicek inşallah göbüşüne :))
çizgi silik olunca boş yere ümitlenmeyeyim dedim...bazen hamile olmadığın halde çıkıyormuş silik çizgi. Hoş benim 2 gün üst üste çıktı ama on dk içinde.. Ilk dakikada değil. Ama sporu bıraktım, kahveyi kafeinsize çevirdim vsy vsy... Tedbiri elden bırakmamak lazım..yaşım da 34. O yüzden artık bebek istiyoruz. Insallah çok uğraşmadan hamile kalabilirim.
inşlah seni çok bekletmeden gelir bebeğin birazcık sabırsız bence sabretmek gerekkkk allahım ne zman kısmet ederse ozman kavuşucaz bebeklerimize inşlah
idrar testlerinde ilk 5 dk dikkat alın diyolar hep inşallah güzel haberler verirsin bize :)) inşallah en kısa zamanda göbüşün dölar inşallah :))çizgi silik olunca boş yere ümitlenmeyeyim dedim...Bazen hamile olmadığın halde çıkıyormuş silik çizgi. Hoş benim 2 gün üst üste çıktı ama on dk içinde.. İlk dakikada değil. Ama sporu bıraktım, kahveyi kafeinsize çevirdim vsy vsy... Tedbiri elden bırakmamak lazım..Yaşım da 34. O yüzden artık bebek istiyoruz. İnsallah çok uğraşmadan hamile kalabilirim.
aminnnnnnnn inşlah herkesin dileği olsun ben önce hep diyorum önce benden başka isteyenlerin sonra benim olsun diye aynen ttalım seninde olucak inşlah küçüçük bebişin inşlahhhhh
tubişim napıonnn benim işler yoğun sadece organizedeki fabrikadaki işçilere maaş ödücekmişiz...bide maaşlarının yarısı prim ve agi lerinin tamamıymış...cumaya kadar onları yapmam lazım...o nedenle açık unutuom hephaberin olsun...
benimde her kontrolde öyle oluyo cnmö sinir asabiyet hepsi hat saffada eşimi kırıyorum ama muayneden sonra ey hiçte taktığım kadar değil ya diyorum eşimde her seferinde böle diyosun artık alış korkulcak streslencek bişey yok bak biliyosun ne olacağını diyo ama gelde anlat işte dimi???
eevvveeettt ben eldim önce geçmişe dönim sonra olanları anlatim dedim :)))
önce gögüsümdeki kitle için genel cerraha göründüm meme ultrasonu çekelim dedi ve çektirdim süpperde oldu iki memeyi iyice incelediler içim rahatladı gögsümdeki zarasız bi yağ bezesiymiş biraz büyüyebilir patlayabilir korkma dedi normalmiş kafana takmadan hayatına devam edebilirsin dedi çok sevindim :)) sonra da kızmayın bana ama kadının en kötü durumda oldugu kadın doğum muayenesine girdim hiç sevmiyorum vajinal muayneyi ama en sağlıklısı o( neyse o doktora ilk defa gittim kadın çok güzel karşıladı tüm sormak istediğimi sordum cevapladı güelce muayene oldum smear aldı bi kaçta test istedi rahim ağzında 2 mm lik kist duruyomuş iğneyle çekicem dedi korktum yaptırmadım bidahaki sefere dedim :)) yarında ssk da testlerimi yaptırcam ama rahim temiz yumoşlar dagüzelmiş öle yanii ayyy ne uzun yazdım sıkmadım umarım sizi herşey iyi oldugu için çok mutluyummmm :))) hadi bakalımm gelsinn bebişlerr bide ben çıkarken doktor bundan sonraki görüşmemeiz bebek için olur inşallah dedi çok mutlu oldummmmm :)))
cnm çok sevindimm gözün aydınnn :)) hade bakalım gelsin bebeişlerrrevet gerçekten iyi de geldi, temiz çok şükür herşey göbüşü doldurabiliriz artık kızlar
hadi bakalım hayırlısı güzel haberlerini alalım :))aminnnnnnn cnmmm :)))
teşekkür ederim tatlımm
az önce dayanamadım KAN tahlili yaptırdım yarın 11:30 ta sonuçları alıcam hadi inşallahhh bakalım çok sabırsızlanıyorum
canım çok sevindim bişey cıkmadına. yaptır güzelce tahlılerini.
ben cok önceden gittiğim dr gidecegim hamıle kalmadan önce.
eevvveeettt ben eldim önce geçmişe dönim sonra olanları anlatim dedim :)))
önce gögüsümdeki kitle için genel cerraha göründüm meme ultrasonu çekelim dedi ve çektirdim süpperde oldu iki memeyi iyice incelediler içim rahatladı gögsümdeki zarasız bi yağ bezesiymiş biraz büyüyebilir patlayabilir korkma dedi normalmiş kafana takmadan hayatına devam edebilirsin dedi çok sevindim :)) sonra da kızmayın bana ama kadının en kötü durumda oldugu kadın doğum muayenesine girdim hiç sevmiyorum vajinal muayneyi ama en sağlıklısı o( neyse o doktora ilk defa gittim kadın çok güzel karşıladı tüm sormak istediğimi sordum cevapladı güelce muayene oldum smear aldı bi kaçta test istedi rahim ağzında 2 mm lik kist duruyomuş iğneyle çekicem dedi korktum yaptırmadım bidahaki sefere dedim :)) yarında ssk da testlerimi yaptırcam ama rahim temiz yumoşlar dagüzelmiş öle yanii ayyy ne uzun yazdım sıkmadım umarım sizi herşey iyi oldugu için çok mutluyummmm :))) hadi bakalımm gelsinn bebişlerr bide ben çıkarken doktor bundan sonraki görüşmemeiz bebek için olur inşallah dedi çok mutlu oldummmmm :)))
hayır cnmm benim topik ömürlükk en başta 2012 bizim senemiz olsun die başladık ama ben topik adını yanlış koymuş gibi bişi oldumm :)) vee buraya gelen kimseyi asla atmıyoruzz bitanemm geleni bağrımıza basıyoruz :))
merhaba tuğbacım doktora gitmişsin için rahatlamış ne güzel çok sevindim benim yarın adet günüm ama moralim bozuk bilmiyorum neden acaba hamile miyim yoksa adet mi olucam bunları düşünmekten evde doğru düzgün iş bile yapmıyorum sabahtan akşama kadar internet başında hamilelik belirtilerine bakıyorum ve canım iyice sıkılıyor sence ben ne yapmalıyım eşimde bana çok kızıyor düşünme diye ama düşünmeden yapamıyorum off off
inşallah cnmm :)) tabiiben teyze oluyorum sıra sende :))smear testi ndede bişey cıkmaz benimde rahim agzında yara vardı ama hiç bişi yapmadılar.umarım herşey yolunda gider bebişini alırsın kucagına teyzoş olurum bende..
gelinn bağrımıza bağrımızaa:)
aminnnnnnn cnmmm :)))
teşekkür ederim tatlımm
az önce dayanamadım KAN tahlili yaptırdım yarın 11:30 ta sonuçları alıcam hadi inşallahhh bakalım çok sabırsızlanıyorum
inşallah cnmm :)) tabiiben teyze oluyorum sıra sende :))
evetttt sarılalım sıkı sıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?