- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #2.721
canım benim üzülme lütfen sakin olmamız lazımm...inşallah hamişsindir canımmm...haberlerini bekliyoruzz...
doktorların bazıları öle canmm..memnun kalmadıysan hemen değiştir en iyisini yaparsın...
bende adanadayımm canımm...sen nereseinde oturuyorsun...listeye bakıodum hiç adanalı yok diodum...hoşgeldinnn...
eksik yok sanırım tubacımmm...yazdıklarımı sende yazmışsın listeye...ellerine sağlık...iyi sayılırım ben hala boğazımda ağrı var ve geceleri öksürük krizi tutuyor..onun dışında iyiyimm...
hoşbulduk tatlım ben kozan da yaşıyorum.yani adana merkez değil.sen nerde oturuyorsun
tubişim akşam sana demiştim ya kahverengi akıntım var diye korkmustum.akşam 18,30 da işte cıktım annemlere geldim çanakkaledi ablam bebğiyle bir kac gündür burada.eve geldim elımı yüzümü yıkadım wcye gittim baktım ki lekelenmem biracık daha çoğalmış gene tedirgin oldum.birazda işlerin gerginliği duygusallığım heralde üst üste geldi başladım aglamaya .ped taktım şimdi sık sık gidiyorum kontrol edıyorum herhangi bişey yok.insan oğlu işte malesef böyle zamanlarda zayıf oluyor.
adına çok sevindim cnmm ba herşeyde bi hayır varmış :)) hem kariyer hem bebek olucak inşallah :))Kızlar marhaba, bugün çok ilginç bişey oldu hemen sizinle paylaşmak istedim. Benim iş yerinde yaptığım iş çok hassas ve belirli mesleki yeterlilik gerektiren riskli bir iş. Hamile kalmam durumunda doğum iznimi geçireceğim aylar boyunca yerime birisini de alamayacaklar çünkü zaten işi öğrenme süreci 6 ay. Bu nedenle hamile kaldığım an işten çıkarılacağımı biliyodum.. Buna rağmen, işimi kaybetme pahasına çocuk doğurmaya kararlıydım..
Benim 19 Ocak'ta adet olmam gerekiyordu ancak ben çok merak ettiğim ve artık dayanamadığım için her eczanede satılmayan erken gebelik testinden buldum 25TL ye ve onu yaptım.(kutunun üzerinde ilişkiden sonraki 5.günden itibaren sonuç verir yazıyor) Yaptım tabi sonuç negatif çıktıÇok çok çok üzüldüm saatlerce işe konsantre olamadım.. Ve akşam tam işten çıkmaya yakın 3 ay sonra terfi alacağımı öğrendim :) Yeni geçeceğim görevde 7-8 ay sonra hamile kalırsam (hemen hamile kalmak ayıp olur terfinin hemen üzerine) doğum iznini de rahat rahat kullanabileceğim. Gerçekten her işte bir hayır varmış.. Bu ay hamile olsaydım işimi kaybedecektim (yine de değerdi :) )
bidenem benim kafana takma lütfem kahve akıntı bende de vardı çogalmadığı ve kırmızıya dönmediği sürece sorun yok :)) sen bidaha nezamn gidiceksin doktora ???tubişim akşam sana demiştim ya kahverengi akıntım var diye korkmustum.akşam 18,30 da işte cıktım annemlere geldim çanakkaledi ablam bebğiyle bir kac gündür burada.eve geldim elımı yüzümü yıkadım wcye gittim baktım ki lekelenmem biracık daha çoğalmış gene tedirgin oldum.birazda işlerin gerginliği duygusallığım heralde üst üste geldi başladım aglamaya .ped taktım şimdi sık sık gidiyorum kontrol edıyorum herhangi bişey yok.insan oğlu işte malesef böyle zamanlarda zayıf oluyor.
hoşgeldin bebeğim :)) ya diğer topik çok sessizleşti dimi senide ekleyelimmi listeye :))tubişim artık ben de senin topiğindeyimmm :))
canimmm bu kadar kafana takip dusunme etkileme psikolojini yerlesio bebisin annesi onda olur ole..merak etme bebisin seninle daha cookk buyucek..rahat etmiosan ara doktoru yada git istersen..optum cnmm
bu ay tutar inşallahh:18: hamile arkadaşlar tebrikler
inşallah cnmmmm :)))))
geçen ay yumurtlama günümü kaçırmışım yanlış hesaplıyarakbu ay umarım yakalamışımdır reglimin 23. gününe kadar hergün halvetteydim ocak 25 reglim bakalım nolck çalışmaya dvm etsemmi acep....
hımmm bende senin gibi geçen ay günleri kaçırdım bu ay dahadikkatli olucaz inşallah :)) inşallah yakalamışınızdır günleri bende gün aşırı halvete devam :)) nolcagı belli olmaz...
eevvveetttt devletten tahliller için randevumuda aldım ben yatağıma gidiyorum görüşürüzzz iyi gecelerrrr :))
eevvveetttt devletten tahliller için randevumuda aldım ben yatağıma gidiyorum görüşürüzzz iyi gecelerrrr :))
yaaaa benim çokk uykum varrrr(( yarın yine erken kalkıp doktora gidicemmm ((
herkese gunaydinnnnnn... nasilsiniz kizlarrr?
adına çok sevindim cnmm ba herşeyde bi hayır varmış :)) hem kariyer hem bebek olucak inşallah :))
bidenem benim kafana takma lütfem kahve akıntı bende de vardı çogalmadığı ve kırmızıya dönmediği sürece sorun yok :)) sen bidaha nezamn gidiceksin doktora ???
hoşgeldin bebeğim :)) ya diğer topik çok sessizleşti dimi senide ekleyelimmi listeye :))
yaaaa benim çokk uykum varrrr(( yarın yine erken kalkıp doktora gidicemmm ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?