2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hoşbulduk tatlım ben kozan da yaşıyorum.yani adana merkez değil.sen nerde oturuyorsun

canimmm bu kadar kafana takip dusunme etkileme psikolojini yerlesio bebisin annesi onda olur ole..merak etme bebisin seninle daha cookk buyucek..rahat etmiosan ara doktoru yada git istersen..optum cnmm

adına çok sevindim cnmm ba herşeyde bi hayır varmış :)) hem kariyer hem bebek olucak inşallah :))
bidenem benim kafana takma lütfem kahve akıntı bende de vardı çogalmadığı ve kırmızıya dönmediği sürece sorun yok :)) sen bidaha nezamn gidiceksin doktora ???
tubişim artık ben de senin topiğindeyimmm :))
hoşgeldin bebeğim :)) ya diğer topik çok sessizleşti dimi senide ekleyelimmi listeye :))

canimmm bu kadar kafana takip dusunme etkileme psikolojini yerlesio bebisin annesi onda olur ole..merak etme bebisin seninle daha cookk buyucek..rahat etmiosan ara doktoru yada git istersen..optum cnmm

yaaa aysun bi karşılaşamadık seninle doktordan gelince bol bol görüşürüz artıkkk öpüyorum hepinizi :))

hımmm bende senin gibi geçen ay günleri kaçırdım bu ay dahadikkatli olucaz inşallah :)) inşallah yakalamışınızdır günleri bende gün aşırı halvete devam :)) nolcagı belli olmaz...

yaaaa benim çokk uykum varrrr (( yarın yine erken kalkıp doktora gidicemmm ((

eevvveetttt devletten tahliller için randevumuda aldım ben yatağıma gidiyorum görüşürüzzz iyi gecelerrrr :))

bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum özelde ilk gittiğim bir dr vardı sıra almak bıraz zaman alıyor ona ama gene ona almayı düşünüyorum bakalaım nezamn alabılırsem gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…