- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.621
evet cnm temizledim şimdide yemeklerle uğraşıyorumm ıspanak yapıcam börek ve köstebek pasta yaptım bide çorba pilav var zatenn ohhh 2 gün rahatım valla :)) yarın akşama kadar yatıcam inşallah :))
sen neler yaptın baya ii dinlendin ve gezdimn iii oldu sana bu tatil :))
cn benimde kanama oldugunda içmiştim ama ben dinlenip kendime iyi bakmadım gerçekten ii bi ilaç merak etmee sıkı sıkı tutunucak bebişin sana :)) korkmaamrb kızlar.4 gün önce hafif kanamam oldu dr ye gittim.düşük tehlikesi varmış.daha 5-5.5 aylık.progestan ilacını verdi.kullanıyorum.bu ilacı kullanan varmı.gerçekten engelliyormu.çok dikkat etmeye çalışıyorum.sizlerin önereceği birşeyler varmı.biraz rahatlamaya ihtiyacım var
arkadaşlar benimkırmızılar geldiyeni bat 26 şubat...
mrb kızlar.4 gün önce hafif kanamam oldu dr ye gittim.düşük tehlikesi varmış.daha 5-5.5 aylık.progestan ilacını verdi.kullanıyorum.bu ilacı kullanan varmı.gerçekten engelliyormu.çok dikkat etmeye çalışıyorum.sizlerin önereceği birşeyler varmı.biraz rahatlamaya ihtiyacım var
kızlarrrr karlı bembeyaz ve soğuk bi istanbul sabahındann günaydınnnn :)))
günaydınnn :)))aynen kayseri sabahda karlı soğuk günaydınlarrrr
günaydınnnn cnm benimde hemen hemen 1 hafta ama aynen hiç belirti yokgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........son 1 haftaa kaldıııııııııııııııııı amaaa hiççççççççç biiiiiiiiiiiii belirtimmm yokkkkkkkk
günaydın canlarım kar var ama sanırım çok da soğuk değil istanbul :)
amaaaaa beylikdüzü çok kötü halde umarım mahsur kalmayız
hayır canım beylikdüzünde işim, evim bahçelievlerde :)
yakınmışız bayaaa
genelde beylikdüzünde gidiyorum ama bir arkadaşım ethicada doğum yaptı çok da memnun kaldı bi şeyler olursa büyük ihtimal oraya gidecğim
peki medicalpark a hiç gittinmi öneriyomusun ?? ikimizde evimizden ters yönlere gidiyoruz :))
açıkcası bir kere gittim kulak burun boğaz için ama gereksiz pahalı geldi bilmiyorum sen memnunsan devam et bence kendine göre bulmak zor oluyor
evet canım terse gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?