2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

evetttt çok iyi geldi tatil hiç işe gidesim yok walla ( oturuyom arkadaşım geldi çene yapıozz:)))giremedim fazla bugün...yarın akşamda nişan var inşallah girebilirim gündüz...öpüldün şekerrr

mrb kızlar.4 gün önce hafif kanamam oldu dr ye gittim.düşük tehlikesi varmış.daha 5-5.5 aylık.progestan ilacını verdi.kullanıyorum.bu ilacı kullanan varmı.gerçekten engelliyormu.çok dikkat etmeye çalışıyorum.sizlerin önereceği birşeyler varmı.biraz rahatlamaya ihtiyacım var

cn benimde kanama oldugunda içmiştim ama ben dinlenip kendime iyi bakmadım gerçekten ii bi ilaç merak etmee sıkı sıkı tutunucak bebişin sana :)) korkmaa
arkadaşlar benimkırmızılar geldi yeni bat 26 şubat...

hayırlısı olsun bitanem güncelliyorum

merhaba cnmm sen 5.5 aylikmi yoksa haftalikmiydi ben haftalik die hatirliom yanlisda hatirlio olabilirim kusura bakma..bende kullandim.hamile oldugumu ogrendim ertesi hafta kanamam oldu ilaca basladim.12 haftalik olana kadar kullan dedi doktorum.kullandim biraktik sonra tekrar oldu ..sana tavsiyem kendine dikkat et camasir dahi sererken cirpma camasiri..ben cok tez canliyim kipir kipir hizli kalkardim oturdugum yerden isyerinde kosardim bile bazen...uzanirdim bazi yerlere bana cok uzak gelmezdi bise olmaz derdim...sen kendini yorma dinlen ve anne karninda bebekle ilgili cok iyi bilgi sahibi bi doktora git incelesinler...sakin canini sıkma bebiside uzme annesi...bebisin seninle...ona ve kendine ii bak emi...opuldunn..

kızlarrrr karlı bembeyaz ve soğuk bi istanbul sabahındann günaydınnnn :)))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........son 1 haftaa kaldıııııııııııııııııı amaaa hiççççççççç biiiiiiiiiiiii belirtimmm yokkkkkkkk

günaydın canlarım kar var ama sanırım çok da soğuk değil istanbul :)
amaaaaa beylikdüzü çok kötü halde umarım mahsur kalmayız

aynen kayseri sabahda karlı soğuk günaydınlarrrr
günaydınnn :)))
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.........son 1 haftaa kaldıııııııııııııııııı amaaa hiççççççççç biiiiiiiiiiiii belirtimmm yokkkkkkkk
günaydınnnn cnm benimde hemen hemen 1 hafta ama aynen hiç belirti yok ((( hakkımızda hayırlısı..
günaydın canlarım kar var ama sanırım çok da soğuk değil istanbul :)
amaaaaa beylikdüzü çok kötü halde umarım mahsur kalmayız

aayyy cnm sen beylikdüzündemi oturuyosun bende avcılarda :)) valla sabah çıktıgımda kar dizime kadar geliyodu şimdi nasıl bilemiyorum (

hayır canım beylikdüzünde işim, evim bahçelievlerde :)
yakınmışız bayaaa

genelde beylikdüzünde gidiyorum ama bir arkadaşım ethicada doğum yaptı çok da memnun kaldı bi şeyler olursa büyük ihtimal oraya gidecğim

genelde beylikdüzünde gidiyorum ama bir arkadaşım ethicada doğum yaptı çok da memnun kaldı bi şeyler olursa büyük ihtimal oraya gidecğim

peki medicalpark a hiç gittinmi öneriyomusun ?? ikimizde evimizden ters yönlere gidiyoruz :))

peki medicalpark a hiç gittinmi öneriyomusun ?? ikimizde evimizden ters yönlere gidiyoruz :))

açıkcası bir kere gittim kulak burun boğaz için ama gereksiz pahalı geldi bilmiyorum sen memnunsan devam et bence kendine göre bulmak zor oluyor
evet canım terse gidiyoruz

açıkcası bir kere gittim kulak burun boğaz için ama gereksiz pahalı geldi bilmiyorum sen memnunsan devam et bence kendine göre bulmak zor oluyor
evet canım terse gidiyoruz

ya evet biraz pahalı bi hastane doğumu orada yapapmam heralde etica nasıl bilgin varmı fiyatları ile ilgili ??

hülyacımmm bitanemmm hoşgeldin azaldımı yoğunluğunuz birazz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…