2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaaaa avatarımdaki gibii olmak istiyorummmm :))

insallah olacaksin kuzucummm..ben saglik ocagina gittim kan oranima baktirmak icin dedim 10 gun onceden belli olurmu hamilelik olabilir dedi gebelik de istedi yarin cikacak sonuclar bakalim umudum yok ama kismet diorumm..

tşk kızlar.yanlış yazmışım şimdi farkettim.5*5.5 haftalık.çalışıyorum.dinlenmem zor gibi.işten mi çıksam ne yapsam ya.

dogru hatirliomusum.demek..canim git doktora rapor iste dinlen.sanirim azar azar kanaman devam ediomus..dinle bizi dinlen dediklerimide ihmal etme hic bisi yapma emi

birlikte kararlı bi şekilde test gününe yaklaşıyoruzzz

evet kızlarr çok az kaldı benimde bat 9-10 şubat bakalım hayırlısı ama ben bu ay gerçekten sıkı çalıştım 2günde bir aksatmadan adetim bittiğinden beri bakalım bi sonuç alabilecekmiyiz aslında şimdi daha çok korkuyorum çünkü çok akıntım olmadı bu ay ya yumurtlamıyorsam..? inşallah denk gelmiştir de sevinçli mutlu haberler alırız.:)bu arada hafta sonu 3gün boyunca çok yorucu geçti akrabalar ev taşıdılar oraya gittik temizlik yaptık dinlenmeden ee ağırda kaldırdık indirdik inşallah bir sorun yaratmaz..

Arkadaşlar nasılsınız
tatildeyim diye giremiyorum...
6 haftalık oldu bugün bebiş...
kesesini gördük cuma günü.
1o gün sonra bir daha gidicem...

kızlar doktor seçemedim perinatolog arıyorum çok moralim bozuk kendimi ve bebeğimi aklım kalmadan emanet edebilceğim bir doktor arıyorum...
bana yardımcı olurmusunuz.
yeni konu açtım saydığım doktorlar arasında bilginiz olan varmı? varsa yazarsanız sevinirim...

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...daslar-perinatolog-ariyirum.html#post22893271

merhaba canim ben iyiyim..ohhh maasallah gormussunuz keseyi..moralini bozma ama cnm bebiside uzme annesi..bulursun insallah birsuru doktor var..perinatolog ne buarada bilmiom walla..

çok değil ama var işte.izin vermiorlarki.tekim bırakmıyorlar.napcam bilmiyorum.
yaa cnm hamile oldugunu bilmiyolarmı?? tekrar bi dene istersen belki insaflarına gelir...

cnmm benim bunlar çok güzel şeyler keşke benimde olsa :)) cnm kahve akıntıdan korkma eger kırmızıya dönerse tehlikeli kalp atışlarıda varda sorun yok cnm üzme kendini olurmu:)) herşey yolunda allahın izniyle git doktora güzel haberlerle gel inşallah :))

insallah olacaksin kuzucummm..ben saglik ocagina gittim kan oranima baktirmak icin dedim 10 gun onceden belli olurmu hamilelik olabilir dedi gebelik de istedi yarin cikacak sonuclar bakalim umudum yok ama kismet diorumm..
ayyy cnm kısmett hadi bakalım hemen yaz bize olurmu merak ettim şimdi :))
yaaa bendede öle oldu hatta geçen ay 1 hafta sancım olmuştu bu ay 21 gün bende yumurtlamadım galiba kısmet bakalım :)) inşallah cnmm merak etme varsa eger sıkıca tutunmuştur annecine :))

oyy maşşallah hadi bakalım hayırlısı :)) cnm doktor hakkında malesef kelin ilacı olsa başına sürer modundayım (

merhaba canim ben iyiyim..ohhh maasallah gormussunuz keseyi..moralini bozma ama cnm bebiside uzme annesi..bulursun insallah birsuru doktor var..perinatolog ne buarada bilmiom walla..

canım perinatolog yüksek riskli gebelik doktoru oluyor. ayrıca eğitim alıyorlar. daha sık ve ayrıntılı takip ediyorlar...
belki normal uzman doktorun iyisine düşersen oda ilgilenir.
benim doktorum hastanede değil diye başka doktora gözzüktüm kum döküyorum sandı iltihap sökücü verdi... eve yolladı akıntı ağrı ve 1 damla kan görmüştüm... sonra akşam kendi doktoruma ulaşabildim...
benim doktorum sancım var aknıtım kanamam var dediğimde 5 dk önce çıktım bişey olacağını sanmıyorum demişti sabah tekrar tekrar aradım ulaşamadım. gittiğimde 10cm rahim açılmıştı. nerde kaldın dedi şişli etfaldeki doktor...

o çektiğim çileyi ben biliyorum... beni pat diye doğumhaneye yolladılar... sancı için serumlar falan...
delirmedim iyki... bide bebek takıldı gelmedi... sezeryan da tehlikeliymiş çokkanama vardı...
ölümü bile düşündüm o anda...
işte bu doktorların olduğu hastanede kan testi yaptım negatif çıktı yaa geçen yine beni çok üzdüler... meğer hamileymişim...

iyi bir doktor arıyorum... perinatolog olsun istiyorum...
Arda LEMBET istiyorum ama çok uzak ya....
diğerleri hakkında bilgim yok...

Inshallah, canim, inshallah sen de hamile kalirsin, doyasiya yasharsin tum belirtilerini :)) Dedigin gibi canim, bunlar guzel belirtiler, ama ben yemek yiyemedigim icin cok halsiz oluyorum, evde surekli yatiyorum, hic bir ish yapmiyorum, ALLAH razi olsun eshimden, her ishi o yapiyor, sabahlari ishte, akshamlari da bana bakiyor, cok uzuluyorum Yarin inshallah guzel haberlerle gelirim. Sagolun desteginiz icin

ben eminim pıt pıt ları duyup gelicen inşallah :)) amin cnm inşallah ben bi kez hamile kaldım ama okadar rahattımki ne bulantı be baş dönmesi ne tiksinme hiç bişi olmadı okadar rahattımki hayırlısı bakalım inşallah bu seferde sorunsuz atlatırımm yaaa adet dönemim geliyo ya benim kasık ağrıları başladı yine (

ben bişi hissetmiom walla baş ağrım oluo bolbol bu ay...bide sağ göğüsümde ağrı var korkmaya başladım elleyip duruom ama bişi yok elime gelen..gelmedin haftasonu neler yaptın bakalımm

yaaaa bende inanılmaz yorgunum ama işe gelmek istemediğimden :)) cnm bi istersen doktora git meme ultrasonu çektir için rahatlasın :)) haftasonu evdeydik valla sadece dün akşam alışverişe gittik ben bol bol facede oyun oynadım :))

şimdi yemege çıkıyorum 1 saat sonra gelicem bu arada seninde son günün yarın iş başı üzülüyonmu???

hemde nasıl üzülüyommm hiç gidesim yok kocişede dedim ben hiç çalışmak istemiom dedim...çalışmaaa dio...olmaz nasıl yaparız diomm.annemlerde otururuz dio olmaz öle sey dedim bende...ama walla bi evimiz olsa hiç gerek kalmaz çalışmama ...ohhh neler aldın bakalımmm...izinde bitti artık kaldı meme ultrasonu falan..bakalım cok rahatsız ederse giderim artık...afiyet bal şeker olsun bitanemmmm...görüşürüzzz..

avatarım nasıl senin yolladıgını koyacaktımda bunu buldumm hoşuma gittii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…