- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.661
yaaaa avatarımdaki gibii olmak istiyorummmm :))
tşk kızlar.yanlış yazmışım şimdi farkettim.5*5.5 haftalık.çalışıyorum.dinlenmem zor gibi.işten mi çıksam ne yapsam ya.
birlikte kararlı bi şekilde test gününe yaklaşıyoruzzz
Arkadaşlar nasılsınız
tatildeyim diye giremiyorum...
6 haftalık oldu bugün bebiş...
kesesini gördük cuma günü.
1o gün sonra bir daha gidicem...
kızlar doktor seçemedim perinatolog arıyorum çok moralim bozuk kendimi ve bebeğimi aklım kalmadan emanet edebilceğim bir doktor arıyorum...
bana yardımcı olurmusunuz.
yeni konu açtım saydığım doktorlar arasında bilginiz olan varmı? varsa yazarsanız sevinirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...daslar-perinatolog-ariyirum.html#post22893271
yaa cnm hamile oldugunu bilmiyolarmı?? tekrar bi dene istersen belki insaflarına gelir...çok değil ama var işte.izin vermiorlarki.tekim bırakmıyorlar.napcam bilmiyorum.
Canim, ben hic iyi degilim. Midem cok agriyor, bulantilarim cok fazla, gun icinde hic bir shey yemiyorum desem yalan olmaz. Ne yersem cikariyorum. Yarin doktora gitcem bunun icin. Bi de bu gun sabah uyandigimda camashirimda 2 damla kahverengi akinti gordum cok korktum, hastaneye filan gittim, kendi ultrason makineleriyle baktilar, bebek iyi filan dediler, kalp atishlari varmish. Ama normal ultrason icin gitsen iyi olur dediler, ben de gun aldim, yarin gidicem inshallah. Ama benim bebish daha cok kucuk ya, kalp atishlarini gormezsem bu sefer de bunu dert edicem kendime, 2 hafta sonra gitmeyi dushunuyordum :18:
ayyy cnm kısmett hadi bakalım hemen yaz bize olurmu merak ettim şimdi :))insallah olacaksin kuzucummm..ben saglik ocagina gittim kan oranima baktirmak icin dedim 10 gun onceden belli olurmu hamilelik olabilir dedi gebelik de istedi yarin cikacak sonuclar bakalim umudum yok ama kismet diorumm..
yaaa bendede öle oldu hatta geçen ay 1 hafta sancım olmuştu bu ay 21 gün bende yumurtlamadım galiba kısmet bakalım :)) inşallah cnmm merak etme varsa eger sıkıca tutunmuştur annecine :))evet kızlarr çok az kaldı benimde bat 9-10 şubat bakalım hayırlısı ama ben bu ay gerçekten sıkı çalıştım 2günde bir aksatmadan adetim bittiğinden beri bakalım bi sonuç alabilecekmiyiz aslında şimdi daha çok korkuyorum çünkü çok akıntım olmadı bu ay ya yumurtlamıyorsam..?inşallah denk gelmiştir de sevinçli mutlu haberler alırız.:)bu arada hafta sonu 3gün boyunca çok yorucu geçti akrabalar ev taşıdılar oraya gittik temizlik yaptık dinlenmeden ee ağırda kaldırdık indirdik inşallah bir sorun yaratmaz..
Arkadaşlar nasılsınız
tatildeyim diye giremiyorum...
6 haftalık oldu bugün bebiş...
kesesini gördük cuma günü.
1o gün sonra bir daha gidicem...
kızlar doktor seçemedim perinatolog arıyorum çok moralim bozuk kendimi ve bebeğimi aklım kalmadan emanet edebilceğim bir doktor arıyorum...
bana yardımcı olurmusunuz.
yeni konu açtım saydığım doktorlar arasında bilginiz olan varmı? varsa yazarsanız sevinirim...
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...daslar-perinatolog-ariyirum.html#post22893271
merhaba canim ben iyiyim..ohhh maasallah gormussunuz keseyi..moralini bozma ama cnm bebiside uzme annesi..bulursun insallah birsuru doktor var..perinatolog ne buarada bilmiom walla..
cnmm benim bunlar çok güzel şeyler keşke benimde olsa :)) cnm kahve akıntıdan korkma eger kırmızıya dönerse tehlikeli kalp atışlarıda varda sorun yok cnm üzme kendini olurmu:)) herşey yolunda allahın izniyle git doktora güzel haberlerle gel inşallah :))
aysunn hoşgeldin bebişimmmm
Inshallah, canim, inshallah sen de hamile kalirsin, doyasiya yasharsin tum belirtilerini :)) Dedigin gibi canim, bunlar guzel belirtiler, ama ben yemek yiyemedigim icin cok halsiz oluyorum, evde surekli yatiyorum, hic bir ish yapmiyorum, ALLAH razi olsun eshimden, her ishi o yapiyor, sabahlari ishte, akshamlari da bana bakiyor, cok uzuluyorumYarin inshallah guzel haberlerle gelirim. Sagolun desteginiz icin
hosbulduk kuzucummmm..avatarin superrrr...nasilsin canimmm nasil gidio
iiiyiym cnm işte ufak ufak kasık ağrılarım başladı senin nasıl gidiyoo bak bunlarda var istersen al birini :))Eki Görüntüle 336051 Eki Görüntüle 336052
ben bişi hissetmiom walla baş ağrım oluo bolbol bu ay...bide sağ göğüsümde ağrı var korkmaya başladım elleyip duruom ama bişi yok elime gelen..gelmedin haftasonu neler yaptın bakalımm
inş. yeterince çalışmışızdır bu ay :131:
yaaaa bende inanılmaz yorgunum ama işe gelmek istemediğimden :)) cnm bi istersen doktora git meme ultrasonu çektir için rahatlasın :)) haftasonu evdeydik valla sadece dün akşam alışverişe gittik ben bol bol facede oyun oynadım :))
şimdi yemege çıkıyorum 1 saat sonra gelicem bu arada seninde son günün yarın iş başı üzülüyonmu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?