- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.881
aaa ben leventte gültepe yolu üzerinde çalışıyorum yakınmışız bayaa :))
aminnnn cnnnmmmm :))) aa duvak mevlütümü o ne kızz bizde öle bişi yok neden yapılıyo ??
yaaa valla hayellerimdeki mutfak bide kırmızı oldumu orda yatar kalkarım heee
aynen walla iş patlaması yaşıom şuandaa( istemiom ben çalışmakkkk Sen napıosun hülyacımmm nasıl yoğunluk azaldımı_?
Aynen öle tubişim bitmio işler aslında bitirip gitmiştim ama karışık ya burası onlarla uğraşıomm...izin al kuzucum inşallah verirlerrr de çıkarsın bi güsel bici bici yapıp dinlenirsinn...ohhh mis gibii...
amanınnn kisme merak etmemiş beniiiidüşüp kaysam kolumu bacamı kırsam falan hiççç umrunuzda da diilll küstüm sizleee
canımmm kar nedeni ile evet azaldı birde tarihi uzatıldı ya ondan .azcuk rahatız.
aaaa ne zamaa uzatildi? haberim yok ..bide bisi sorcamm cok geliodur soru eminim ..kimlee yaptirmak.zorunda genel saglik sigortasini..mesela universitede okuyan 22 yasinda kiz cocugu yaptirmalimi..babadan faydalaniodu..buarada gunaydinnnn...daldim bodoslama..:)))
Kızlar hepinize günaydın..
Nasılsınız bugun burada dahada kar var.
Sağ sağlim geldim şükür işe.
Bugun normalde burada hamile ve sakatlara izin fakat ben gene işteyim.müdüre hanımım saolsun bunu bana söylemedi bile.
Bende hiç hakkımı aramadım sormadım bişey allaha havale ettim.
Rabbim biliyorum en güzel şekilde mükafatlandırır hem beni hem onu.
buarada herkişlere gunaydinnnn..mutlu gunlerrrrr...
canım 2008den once 18 yaşındaysa ve babadan yararlanıyorsa hiçbirşey yaptırmasına gerek yok fakat genede sosyal güvenlik kurumuna başvuru yapcak kendini tanımlatcak.
eger yararlanmıyorduysa genel sağlık sigortasına başvuru yapmak gerekiyor canım
günaydın canımm benimm.
evet cnm ama kalbi durdugu için aldırdım meleğimiii((
cnm benim eger kira vermiyosan ve eşin sizi geçindirebilirse bence doğumyapana kadar sabret sonra çık bebeişle olursun :))
amanınnn kisme merak etmemiş beniiiidüşüp kaysam kolumu bacamı kırsam falan hiççç umrunuzda da diilll küstüm sizleee
Gunaydin her kese kizlar.
Bu gun fasulyemin ilk resimlerini aldim :) Tam 13mm
günaydın canımmmm...oyyy maaşallah bebişeee...hadi bakalım darısı 13-23-33-43 vsvs cm li günlereeeeee...
Sag ol, canim. ALLAH razi olsun. Bu ay da artik sizin guzel haberlerinizi bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?