2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

amanınnn kisme merak etmemiş beniiii :19::19::19::19: düşüp kaysam kolumu bacamı kırsam falan hiççç umrunuzda da diilll küstüm sizleee

Öncelikle herkese merhaba sabahtsn beri ağliyorum moralim çok bozuk lütfen bi bilen yardim etsin ben tüp bebek yaptirdim sonuç pozitif oldu syin 13 ünde transferim oldu ve sat'a göre 4 hafta 4 günlük hamileyim ama problem şu ki bhcg değerlerim tam 2 kat artmıyor 1.5 1.6 katlıyor size en başından değerlerimi yaziyorum nOlur bi bileniniz yaşayinibz varsa bisey solesin bu degerler normalmi transferden sonraki günlere göre yazıyorum 9.gün:54 12.gün:92 14.gün:154 16.gün:280 ve 20.gün:504. Artis var ama tam degil persembe tekrar istedi doktor bu artislar normalmi degilse ne olabilir kimyasal gebelik yada dış gebelik olabilirmi böyle artıp sağlikli gebelik yaşayan varmi ???????? Doktordan çiktigimizdan beri karnim agriyo çöktüm resmenn nolurr bebeğim benle olsun :(((((( allahim onu bana bağışla....diş gebelik olabilirmi yaşayanlar nolur bilgi versin bana şükürler olsun kanamam yok arada ağrim oluyo ama transferin ilk gununden beri yani 20 gündür ara ara olup bitiyor...

aaa ben leventte gültepe yolu üzerinde çalışıyorum yakınmışız bayaa :))

aminnnn cnnnmmmm :))) aa duvak mevlütümü o ne kızz bizde öle bişi yok neden yapılıyo ??

yaaa valla hayellerimdeki mutfak bide kırmızı oldumu orda yatar kalkarım heee

burda dugunden sonra yapilir. biz 1 hafta sonra yaptik
balayi donusu anca.. ama genelde dugunun ertesi gunu yaparlar.kuran falan okunur bisiler ikram edilir..ole bisi iste..walla kirmizida guzel olur haaa..

aynen walla iş patlaması yaşıom şuandaa:(( istemiom ben çalışmakkkk :43::43: Sen napıosun hülyacımmm nasıl yoğunluk azaldımı_?

Aynen öle tubişim bitmio işler aslında bitirip gitmiştim ama karışık ya burası onlarla uğraşıomm...izin al kuzucum inşallah verirlerrr de çıkarsın bi güsel bici bici yapıp dinlenirsinn...ohhh mis gibii...

canımmm kar nedeni ile evet azaldı birde tarihi uzatıldı ya ondan .azcuk rahatız.

amanınnn kisme merak etmemiş beniiii :19::19::19::19: düşüp kaysam kolumu bacamı kırsam falan hiççç umrunuzda da diilll küstüm sizleee

walla ben catladim merakimdan ama tlfnu alamadim kocisten internete girdi kendinde az kalmis internet.gecede girim dedim girmedi walla..alcammi napcam telini arardim ne guzel benim is cikisi evde olmussun
.

canımmm kar nedeni ile evet azaldı birde tarihi uzatıldı ya ondan .azcuk rahatız.

aaaa ne zamaa uzatildi? haberim yok ..bide bisi sorcamm cok geliodur soru eminim ..kimlee yaptirmak.zorunda genel saglik sigortasini..mesela universitede okuyan 22 yasinda kiz cocugu yaptirmalimi..babadan faydalaniodu..buarada gunaydinnnn...daldim bodoslama..:)))

Kızlar hepinize günaydın..
Nasılsınız bugun burada dahada kar var.
Sağ sağlim geldim şükür işe.
Bugun normalde burada hamile ve sakatlara izin fakat ben gene işteyim.müdüre hanımım saolsun bunu bana söylemedi bile.
Bende hiç hakkımı aramadım sormadım bişey allaha havale ettim.
Rabbim biliyorum en güzel şekilde mükafatlandırır hem beni hem onu.

aaaa ne zamaa uzatildi? haberim yok ..bide bisi sorcamm cok geliodur soru eminim ..kimlee yaptirmak.zorunda genel saglik sigortasini..mesela universitede okuyan 22 yasinda kiz cocugu yaptirmalimi..babadan faydalaniodu..buarada gunaydinnnn...daldim bodoslama..:)))

canım 2008den once 18 yaşındaysa ve babadan yararlanıyorsa hiçbirşey yaptırmasına gerek yok fakat genede sosyal güvenlik kurumuna başvuru yapcak kendini tanımlatcak.
eger yararlanmıyorduysa genel sağlık sigortasına başvuru yapmak gerekiyor canım
günaydın canımm benimm.

Kızlar hepinize günaydın..
Nasılsınız bugun burada dahada kar var.
Sağ sağlim geldim şükür işe.
Bugun normalde burada hamile ve sakatlara izin fakat ben gene işteyim.müdüre hanımım saolsun bunu bana söylemedi bile.
Bende hiç hakkımı aramadım sormadım bişey allaha havale ettim.
Rabbim biliyorum en güzel şekilde mükafatlandırır hem beni hem onu.

gunaydinnn..kuzucum nie solemedin hakkin senin o..biri seni calistirdiklarini gorup ceza falan kessinde gorsun gununu..nasil alio bole bi sorumlulugu Allah korusun hadi bisi olsa mudurun sorumlu hepsinden..hayret bisi insanlar calistirmaya bayilio yaaa...sinirlendim bak.

canım 2008den once 18 yaşındaysa ve babadan yararlanıyorsa hiçbirşey yaptırmasına gerek yok fakat genede sosyal güvenlik kurumuna başvuru yapcak kendini tanımlatcak.
eger yararlanmıyorduysa genel sağlık sigortasına başvuru yapmak gerekiyor canım
günaydın canımm benimm.

hmmm tesekkur ederim cnm...soleyimde sgkya gitsin bari..zor gider bayag usengectir ama gitmesede ceza falan olmaz heralde

evet cnm ama kalbi durdugu için aldırdım meleğimiii :(((

cnm benim eger kira vermiyosan ve eşin sizi geçindirebilirse bence doğumyapana kadar sabret sonra çık bebeişle olursun :))

tubacım kürtaj yaptırıp hamile kalan bi sürü insan var.. bi süre ara veriliyo sanıırm 3-4 ay sonra yeniden bşlanıyo çalışmalara dualarımda olcaksın.. bu arada sen hangi ildendin?

tubişimmm nasılsınnnn...dün erken varmıssın sanırım nasıl geçti yolculukk?

Son düzenleme:
tubiş küstü bizeeeeeee tubişim walla yazdığım gibi olduuuu yoksa ben akşamları hep giriom...sor diğer topiklere istersen...beni affett noluyyy $imagesCATBXNO3.webp$imagesCAIH8TLD.webp

Back
X