2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnn
küsme bize küsme küsme walla bak yazdım ya alamadım kocişten telii...internete girmişti...gece girim dedim oda olmadı girmedi bitürlüü..ne karmış beee Allah yardımcınız olsunn canım benim bugün erken çıkarsalar bari...
keşke cnm ama biliyosun bugün kart yüklemeleri var oyuzden inanılmaz yogunuz erken çıkarmazlarr :(( küsmedim bitanemmmm :))
Günaydıın kızlar..:)
günaydınnnn :))
hoşgeldin cnmmm...topik başkanımız tubiş o seni listemize ekler ...listemiz 1.sayfada...ama yaşadığın ili yaşını ve batını yazarsan seviniriz...bide sakıncası yoksa ismini öğrenebilirmiyizzz...
cnm cnm cnmmmm :)))
sizce bu normal mi kızlar doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama buna anlam veremiyorum daha önce böyle olmazdı canım isterdi bu burnuma kokusu gelmeside neyin nesi sizce?
cnm eger şüphen varsa test yaptır çünkü hap kullanırkende hamiş kalınabiliyo :))
kıss ben hiç girmedim walla...cepten girdiğimde çıkıştan çıkmıom acaba ondanmı aktif görünüoo...ama hiç girmedimkii...alla allaaa...gece 11,30 u geçiodu girmeye çalıştım girmediii...gel bebişimmm gell senide götürimmm...oynarız karda debelenirizz walla ohhh :32::32:
kuşum 6 da kociştemiydi tel ??? 6 da açıktın .... yaaa keşkeee akşam kocişe dicem az oynayalımmı die ama bakalım benimde gözüm pek kesmio ama canım istiyo :))
yaş23 il istanbul batı nedir onu bilmiyorum

cnm bat ( beklenmeyen adet tarihin ) kesin ben sana bunu yazana kadar aysun yazmıştır :))

günaydınnnnnnnnn

keşke cnm ama biliyosun bugün kart yüklemeleri var oyuzden inanılmaz yogunuz erken çıkarmazlarr :(( küsmedim bitanemmmm :))

cnm eger şüphen varsa test yaptır çünkü hap kullanırkende hamiş kalınabiliyo :))

kuşum 6 da kociştemiydi tel ??? 6 da açıktın .... yaaa keşkeee akşam kocişe dicem az oynayalımmı die ama bakalım benimde gözüm pek kesmio ama canım istiyo :))

cnm bat ( beklenmeyen adet tarihin ) kesin ben sana bunu yazana kadar aysun yazmıştır :))

yok ben kendim listeden öğrendim beklenmeyen oldu bugün normalde 2 şubattı.

günaydınnnnnnnnn

inşallah bişiler olurda erken çıkarırlar ama...6 da işten çıktım...bilgisayarı direk kapattım..ondan olabilir...herkes çıkıodu çünkü.aceleyle kapadım...merak ettim walla kıss..çıkıştan çıkmayınca onlıne mı görünüoo bu..özelden msj attım aldınmı?oleyyyy küsmemişşş...:62:

günaydınnnnnnnnn

walla batı yazacaktım aslında hatta alıntı ile cevapla dedim sonra geri geldim...dedim tubişe sormuş o yazar :9::9::9::9:

sağol canım bol bol stres at bizim içinde canım afiyet olsun...

günaydıııınnnn:)

çok halsizdi ya umarım olur bugün:1: bende çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın? kar çok kötü orda herhalde allah kolaylık versin canım sağsağlim işe gidin gelin inş.
sen nasılsın kuzum test sonucun ne zaman çıkacak?
bende gün sayıyorum cnm ama pek ümitli diilim malesef :)) smaer test sonucumu hala bekliyorum :(( evet cnm karrr çok kötüüüü :((
yok ben kendim listeden öğrendim beklenmeyen oldu bugün normalde 2 şubattı.
tamam cnm hemen ekliyorum listemize :))
inşallah bişiler olurda erken çıkarırlar ama...6 da işten çıktım...bilgisayarı direk kapattım..ondan olabilir...herkes çıkıodu çünkü.aceleyle kapadım...merak ettim walla kıss..çıkıştan çıkmayınca onlıne mı görünüoo bu..özelden msj attım aldınmı?oleyyyy küsmemişşş...:62:
olabilir cnmm :)) özeli cevapladım cnm :)) ayy keşkeee ya şirkete yemek bile söleyemiyoz kar nedeniyle burgerking paket servis yapmıyo düşünü karı :((( aç kaldıkkkk

walla batı yazacaktım aslında hatta alıntı ile cevapla dedim sonra geri geldim...dedim tubişe sormuş o yazar :9::9::9::9:
heeeeee :))
ya arkadaşlar burda sorunu olupta gebelik bekleyenlermi var yoksa bi sorunu olmayıp sadece bekleyenlermi var

cnm burda bebeğini kaybedenlerde var ilk kez hamiş kalıcaklarda

bende gün sayıyorum cnm ama pek ümitli diilim malesef :)) smaer test sonucumu hala bekliyorum :(( evet cnm karrr çok kötüüüü :((

olabilir cnmm :)) özeli cevapladım cnm :)) ayy keşkeee ya şirkete yemek bile söleyemiyoz kar nedeniyle burgerking paket servis yapmıyo düşünü karı :((( aç kaldıkkkk

ya benim sorunumda olanlar ve aşılama yaptıranlar falanda varmıdır acacba

kimsecikler kalmamışşş yawww tubişde yemeğe gitti heralde...vay be burger dedinde canım çekti walla yaaa...ne yicen nerde yicen nasıl gidicen bu havada kuzucum..dikkat et emi..afiyet olsunnnn...

şükürler olsun yemegimi yedim geldim çalıştıgım yerin karşısında avm var bugun yemek getiremedi normalde evden taşıyoruz hergün biz.

şükürler olsun yemegimi yedim geldim çalıştıgım yerin karşısında avm var bugun yemek getiremedi normalde evden taşıyoruz hergün biz.

afiyet olsun yarasın sana ve bebişe ;) ohh ne güsel evdende getiriosun..bizde getirebiliriz aslında ama hiç yapmadım öle bişi...

ohhh afiyet olsunnn :)) ne yidin bakalımmm :))
afiyet olsun yarasın sana ve bebişe ;) ohh ne güsel evdende getiriosun..bizde getirebiliriz aslında ama hiç yapmadım öle bişi...

sanada afiyet olsun bidenemm :)) yaaa aslında bende getirebilirm buzdolabı mikrodalga hepsi var ama ben üşeniyorum :((

sanada afiyet olsun bidenemm :)) yaaa aslında bende getirebilirm buzdolabı mikrodalga hepsi var ama ben üşeniyorum :((

saol cnmmm...sanada afiyet olsunn...;) walla burdada öle ama ben pek yemek yapmadıgım için getiremiom...yapsamda kalmıo yenio hepsi az yapıom..

hmmm bide buranın yemekleri güzel oluyo aşçılar yapıo..ev yemeği hep..o nedenlede getirmiom..ama sevmediğim yemek olunca da sadece çorbayla yetiniomm:D:D

çorba içtim arakadşatan patates kızartması çaldım .:),
çok fazla yemek yiyemıyorum midem felaket.hem şiş hem bulanıyor

kızlarrrr işiniz çok heraldee...;)) çalışalım bakalım biz kurtaracaz ya ha gayrett:126:

Back
X