- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #3.921
hoşbulduk ismim ilknur
memnun oldum canım bende aysun...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbulduk ismim ilknur
memnun oldum canım bende aysun...
günaydınnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
keşke cnm ama biliyosun bugün kart yüklemeleri var oyuzden inanılmaz yogunuz erken çıkarmazlarrküsme bize küsme küsme walla bak yazdım ya alamadım kocişten telii...internete girmişti...gece girim dedim oda olmadı girmedi bitürlüü..ne karmış beee Allah yardımcınız olsunn canım benim bugün erken çıkarsalar bari...
günaydınnnn :))Günaydıın kızlar..:)
cnm cnm cnmmmm :)))hoşgeldin cnmmm...topik başkanımız tubiş o seni listemize ekler ...listemiz 1.sayfada...ama yaşadığın ili yaşını ve batını yazarsan seviniriz...bide sakıncası yoksa ismini öğrenebilirmiyizzz...
cnm eger şüphen varsa test yaptır çünkü hap kullanırkende hamiş kalınabiliyo :))sizce bu normal mi kızlar doğum kontrol hapı da kullanıyorum ama buna anlam veremiyorum daha önce böyle olmazdı canım isterdi bu burnuma kokusu gelmeside neyin nesi sizce?
kuşum 6 da kociştemiydi tel ??? 6 da açıktın .... yaaa keşkeee akşam kocişe dicem az oynayalımmı die ama bakalım benimde gözüm pek kesmio ama canım istiyo :))kıss ben hiç girmedim walla...cepten girdiğimde çıkıştan çıkmıom acaba ondanmı aktif görünüoo...ama hiç girmedimkii...alla allaaa...gece 11,30 u geçiodu girmeye çalıştım girmediii...gel bebişimmm gell senide götürimmm...oynarız karda debelenirizz walla ohhh![]()
yaş23 il istanbul batı nedir onu bilmiyorum
günaydınnnnnnnnn
keşke cnm ama biliyosun bugün kart yüklemeleri var oyuzden inanılmaz yogunuz erken çıkarmazlarr( küsmedim bitanemmmm :))
günaydınnnn :))
cnm cnm cnmmmm :)))
cnm eger şüphen varsa test yaptır çünkü hap kullanırkende hamiş kalınabiliyo :))
kuşum 6 da kociştemiydi tel ??? 6 da açıktın .... yaaa keşkeee akşam kocişe dicem az oynayalımmı die ama bakalım benimde gözüm pek kesmio ama canım istiyo :))
cnm bat ( beklenmeyen adet tarihin ) kesin ben sana bunu yazana kadar aysun yazmıştır :))
günaydınnnnnnnnn
keşke cnm ama biliyosun bugün kart yüklemeleri var oyuzden inanılmaz yogunuz erken çıkarmazlarr( küsmedim bitanemmmm :))
cnm eger şüphen varsa test yaptır çünkü hap kullanırkende hamiş kalınabiliyo :))
kuşum 6 da kociştemiydi tel ??? 6 da açıktın .... yaaa keşkeee akşam kocişe dicem az oynayalımmı die ama bakalım benimde gözüm pek kesmio ama canım istiyo :))
cnm bat ( beklenmeyen adet tarihin ) kesin ben sana bunu yazana kadar aysun yazmıştır :))
günaydınnnnnnnnn
bende gün sayıyorum cnm ama pek ümitli diilim malesef :)) smaer test sonucumu hala bekliyorumsağol canım bol bol stres at bizim içinde canım afiyet olsun...
günaydıııınnnn:)
çok halsizdi ya umarım olur bugünbende çok şükür iyiyim kuzum sen nasılsın? kar çok kötü orda herhalde allah kolaylık versin canım sağsağlim işe gidin gelin inş.
sen nasılsın kuzum test sonucun ne zaman çıkacak?
tamam cnm hemen ekliyorum listemize :))yok ben kendim listeden öğrendim beklenmeyen oldu bugün normalde 2 şubattı.
olabilir cnmm :)) özeli cevapladım cnm :)) ayy keşkeee ya şirkete yemek bile söleyemiyoz kar nedeniyle burgerking paket servis yapmıyo düşünü karıinşallah bişiler olurda erken çıkarırlar ama...6 da işten çıktım...bilgisayarı direk kapattım..ondan olabilir...herkes çıkıodu çünkü.aceleyle kapadım...merak ettim walla kıss..çıkıştan çıkmayınca onlıne mı görünüoo bu..özelden msj attım aldınmı?oleyyyy küsmemişşş...![]()
heeeeee :))walla batı yazacaktım aslında hatta alıntı ile cevapla dedim sonra geri geldim...dedim tubişe sormuş o yazar![]()
ya arkadaşlar burda sorunu olupta gebelik bekleyenlermi var yoksa bi sorunu olmayıp sadece bekleyenlermi var
bende gün sayıyorum cnm ama pek ümitli diilim malesef :)) smaer test sonucumu hala bekliyorum( evet cnm karrr çok kötüüüü
(
tamam cnm hemen ekliyorum listemize :))
olabilir cnmm :)) özeli cevapladım cnm :)) ayy keşkeee ya şirkete yemek bile söleyemiyoz kar nedeniyle burgerking paket servis yapmıyo düşünü karı(( aç kaldıkkkk
heeeeee :))
cnm burda bebeğini kaybedenlerde var ilk kez hamiş kalıcaklarda
ya benim sorunumda olanlar ve aşılama yaptıranlar falanda varmıdır acacba
bende gün sayıyorum cnm ama pek ümitli diilim malesef :)) smaer test sonucumu hala bekliyorum( evet cnm karrr çok kötüüüü
(
tamam cnm hemen ekliyorum listemize :))
olabilir cnmm :)) özeli cevapladım cnm :)) ayy keşkeee ya şirkete yemek bile söleyemiyoz kar nedeniyle burgerking paket servis yapmıyo düşünü karı(( aç kaldıkkkk
heeeeee :))
cnm burda bebeğini kaybedenlerde var ilk kez hamiş kalıcaklarda
şükürler olsun yemegimi yedim geldim çalıştıgım yerin karşısında avm var bugun yemek getiremedi normalde evden taşıyoruz hergün biz.
ohhh afiyet olsunnn :)) ne yidin bakalımmm :))şükürler olsun yemegimi yedim geldim çalıştıgım yerin karşısında avm var bugun yemek getiremedi normalde evden taşıyoruz hergün biz.
afiyet olsun yarasın sana ve bebişeohh ne güsel evdende getiriosun..bizde getirebiliriz aslında ama hiç yapmadım öle bişi...
ohhh afiyet olsunnn :)) ne yidin bakalımmm :))
sanada afiyet olsun bidenemm :)) yaaa aslında bende getirebilirm buzdolabı mikrodalga hepsi var ama ben üşeniyorum(
ohhh afiyet olsunnn :)) ne yidin bakalımmm :))
sanada afiyet olsun bidenemm :)) yaaa aslında bende getirebilirm buzdolabı mikrodalga hepsi var ama ben üşeniyorum(
kızlarrrr işiniz çok heraldee...) çalışalım bakalım biz kurtaracaz ya ha gayrett:126: