2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tamam bitanem şimdiden afiyet olsunn benimde aklım steah hause da ama olmazz evde yemek var :))

cnmm benimm yaaa sağ gözümmmm ciğerrr paremmm :))

:))) şimaracam şincik :)) yeme kis yarina kalsin evdeki yemek tikla burger gelsin ben ole yapcam gibi ;)) kapatiom simdilik bebis..optummm

:))) şimaracam şincik :)) yeme kis yarina kalsin evdeki yemek tikla burger gelsin ben ole yapcam gibi ;)) kapatiom simdilik bebis..optummm

şımar tabi bidenemmm hakkın senin yoookkkk olmazz ben bugünki hammurger hakkımı doldurdum ikincisi bu bünyeye fazla gelir :)) aslında öğlen burger akşam kfc yediğim olmuştu ama neyseeeee :))) tamam bitanemm bende seni çok çok öptümm

kızlar benim kociş yok bu gece tek kalcam
inşallah korkmam...
istanbul anadolu yakasında mahsur kaldı :(

cnm kapıyı iyice kitle allaha emanetsin merak etme hiç bişi olmazzz :)) ya cnm bişi dicem şimdi farkettim senin bu çizelge hamilelik çizelgesi diil istersen düzelteleim farkettiysen goodbye yazıyoo gülegüle yani

Son düzenleme:
kızlar benim kociş yok bu gece tek kalcam
inşallah korkmam...
istanbul anadolu yakasında mahsur kaldı :(

korkma tatlimm kapini iyice kilitle duani oku..Allah a emanet ol..buarada harbi yanlis olmus cizelge bay bay diyeli 1 ay 1 hafta vs oldu dio ;) havadan dolayimi kaldi ayyy bu kis kendini iyi gosterdi walla..

hoşdeldinnnn oturuyorummm sen napıyosun ne yedinizzz pizza mı???

naptimi solesem kizarsin bana accik votka ve redbul iciomm canim istedii:(( cok az koydum votkasini ama grcekten..burger soledik tb yedim ben kocisim steakhouse yedi o sevio onu ben sevmedim..tekmisin evde?

naptimi solesem kizarsin bana accik votka ve redbul iciomm canim istedii:(( cok az koydum votkasini ama grcekten..burger soledik tb yedim ben kocisim steakhouse yedi o sevio onu ben sevmedim..tekmisin evde?

yok kocişte evde o kuzeygüneyi izliyo ben oyun oynuyom afiyet olsunnn :)) evet biraz kızdımm :((

korkma tatlimm kapini iyice kilitle duani oku..Allah a emanet ol..buarada harbi yanlis olmus cizelge bay bay diyeli 1 ay 1 hafta vs oldu dio ;) havadan dolayimi kaldi ayyy bu kis kendini iyi gosterdi walla..

evet hava koşullarından dolayı canım

aslında ben o çizelgede ki zaman niye 12 başka bir şeyin çizelgesi galiba dedim ama sonra neyse dedim...

evet hava koşullarından dolayı canım

aslında ben o çizelgede ki zaman niye 12 başka bir şeyin çizelgesi galiba dedim ama sonra neyse dedim...

walla ben suanda nerden girildigini hatirlamiorum cnm..isyerinde bilgisayarda kayitli adres..yalniz resim cok guzelmis cizelgendeki ;)

Back
X