- 18 Aralık 2011
- 173
- 55
- 98
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.761
teşekkür ederim canım ama bazen testler yanıltıcı oluyo tubiş idrar testine güvenmeyin demiştin ya sen neden ki canım bazen doğru çıkmıyormu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım resmini çekip koysana buraya geçenlerde bi arkadaş öğrendi başka bi topikte resmini koydu onu bulabilirsem örnek olarak bak istersen bi...bekle bulmaya çalışimm
aynen öle cnm hakkımızda hayırlısı ))offf ama belim sırtıma doğru fena ağrıyor,sol göğsümde çok sancı var rabbim hayırlısını versin bekleyip göreceğiz...
iyileşmeye başlaman süper ama 6 ay çok bence banada 3 ay demişti doktor 3 ay sonra kontrole gittim herşey normal hamile kalabilirsin dedi :))kızlar ben bugun kontrole dittim.sadece karından usg ile bakti.iyi birşey yok dedi.iyileşmeye başlamışsın dedi.kurtajdan sonraki verdiğim ilaçları bitene kadar kullan dedi.bu kadar.6ay korun ve kanaman bitene kadar ilişkiye girme dedi.korunmam için doğum kontrol hapı vermedi.kurtaj olanlar.sizler neler yaptınız.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin ne olur çok heyecanlıyım okuldan geldim adetime 2 gün var bi test yapayım dedim şimdi ve 2.çizgi silik çıktı yani şimdi masanın üstüne koyup bakıyorum bişey görünmüyo elime alıyorum 2.çizgi gayet açık görünüyor dikkatli bakınca offf ya çok panik yaptım ölücem şimdi .....sizce hamilemiyim markasıda bebetime ....
seray dün kan tahlili verdim ya 0.100 çıktı ama adet sancısı yok ya acayip gaz sancısı var göğüs ağrısı ve bel-sırt ağrısı amannn şaştım ya ....Ya çok ağlama dolusun dur doğrudur ama moralli olam lazım canım benim ....
canım makinem yok şuanda ama akşam eşim getirirse koyarım 2.çizgim elime aldığımda gayet net görünüyor azcık dikkat edersen öyle çokçok silik değil ama azcık uzaktan bakınca yokmuş gibi sanki tek çizgi görünüyor bide yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım..eğer çıkmazsa bi dahada idrar testi yapmam![]()
ayyyy evettt şimdi hatırladım özürr kuzucummm kusura bakma...bugün çok kötüydü kafam gitti iyice...işyeri problemleri başağrısı adet hepsi birarada sabahtan beri ağrıo 2 tane ilaç içtim banamısın demedi yaaa(
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ara-ragmen-neseyle-hamile-kalacagiz-1604.html bak bakalım bu adresde var
canım aynısı diyebilirm yani ben elime alıp baktığımda resimdekiyle aynı ama fotoğrafta çıkmayabilir fazla net tabi bunu hesaba katarsak belki resimdeki benimkinden azcık daha koyudur ama aynısı yaa çok heyecanlandım......:)))))))))))))))))))
geçmiş olsun canım, eve giderken eczaneden tes alacağım akşamda olsa yapacağım...
canım aynısı diyebilirm yani ben elime alıp baktığımda resimdekiyle aynı ama fotoğrafta çıkmayabilir fazla net tabi bunu hesaba katarsak belki resimdeki benimkinden azcık daha koyudur ama aynısı yaa çok heyecanlandım......:)))))))))))))))))))
teşekkür ederim canım ama bazen testler yanıltıcı oluyo tubiş idrar testine güvenmeyin demiştin ya sen neden ki canım bazen doğru çıkmıyormu ?
yaa cnm yanıltıcı oldugunu düşündüğüm için sölemiştim :)) inşallah hamişsindir :))
saolcnmmm...hadi bakalımm güzel haberlerini bekliozz cnmmm..2 tane al birini akşam yap birini sabahh
ayyyy hadi inşallahhhh cnmmm...aynısıdır yaaa...accık koyu falan değildir...sana öle gelio yansıyan ışıktanda olabilir...sabah yap test yine bizede yaz olurmu...batın ne zamandı ?
ayyyy canım hadi hayırlısı ....yarın kan testi yaptır bizede haber ver mutlaka....
aslında ben 14 şubat demiştim ama hesapladım sonra cumartesi günü adet tarihim yani 2 gün var...neyse yarın sabah yapıcam hber veririm canım çooooook sağol..öptümmmmmm
aslında ben 14 şubat demiştim ama hesapladım sonra cumartesi günü adet tarihim yani 2 gün var...neyse yarın sabah yapıcam hber veririm canım çooooook sağol..öptümmmmmm
napim cnm yaaaaa banka bilgisi vermeyen öküzleri arayıp tek tek banka bilgisi istiyorumtubişşşşşşşşşşşşşş napıon kuzucummmm...
en kesin çözümmm kan tahlilisabahtan ver kanı al sonucu
![]()
napim cnm yaaaaa banka bilgisi vermeyen öküzleri arayıp tek tek banka bilgisi istiyorum
aynen katılıyorummm :))