2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

teşekkür ederim canım ama bazen testler yanıltıcı oluyo tubiş idrar testine güvenmeyin demiştin ya sen neden ki canım bazen doğru çıkmıyormu ?

canım resmini çekip koysana buraya geçenlerde bi arkadaş öğrendi başka bi topikte resmini koydu onu bulabilirsem örnek olarak bak istersen bi...bekle bulmaya çalışimm

canım makinem yok şuanda ama akşam eşim getirirse koyarım 2.çizgim elime aldığımda gayet net görünüyor azcık dikkat edersen öyle çokçok silik değil ama azcık uzaktan bakınca yokmuş gibi sanki tek çizgi görünüyor bide yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım..eğer çıkmazsa bi dahada idrar testi yapmam :(

offf ama belim sırtıma doğru fena ağrıyor,sol göğsümde çok sancı var rabbim hayırlısını versin bekleyip göreceğiz...
aynen öle cnm hakkımızda hayırlısı ))
kızlar ben bugun kontrole dittim.sadece karından usg ile bakti.iyi birşey yok dedi.iyileşmeye başlamışsın dedi.kurtajdan sonraki verdiğim ilaçları bitene kadar kullan dedi.bu kadar.6ay korun ve kanaman bitene kadar ilişkiye girme dedi.korunmam için doğum kontrol hapı vermedi.kurtaj olanlar.sizler neler yaptınız.
iyileşmeye başlaman süper ama 6 ay çok bence banada 3 ay demişti doktor 3 ay sonra kontrole gittim herşey normal hamile kalabilirsin dedi :))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin ne olur çok heyecanlıyım okuldan geldim adetime 2 gün var bi test yapayım dedim şimdi ve 2.çizgi silik çıktı yani şimdi masanın üstüne koyup bakıyorum bişey görünmüyo elime alıyorum 2.çizgi gayet açık görünüyor dikkatli bakınca offf ya çok panik yaptım ölücem şimdi .....sizce hamilemiyim markasıda bebetime ....

ayyy cnmm hadi kan testi yaptır hemen de güzel haberler ver inşallah :))

seray dün kan tahlili verdim ya 0.100 çıktı ama adet sancısı yok ya acayip gaz sancısı var göğüs ağrısı ve bel-sırt ağrısı amannn şaştım ya ....Ya çok ağlama dolusun dur doğrudur ama moralli olam lazım canım benim ....

ayyyy evettt şimdi hatırladım özürr kuzucummm kusura bakma...bugün çok kötüydü kafam gitti iyice...işyeri problemleri başağrısı adet hepsi birarada sabahtan beri ağrıo 2 tane ilaç içtim banamısın demedi yaaa :((

canım makinem yok şuanda ama akşam eşim getirirse koyarım 2.çizgim elime aldığımda gayet net görünüyor azcık dikkat edersen öyle çokçok silik değil ama azcık uzaktan bakınca yokmuş gibi sanki tek çizgi görünüyor bide yarın sabah ilk idrarla yapıcam bakalım..eğer çıkmazsa bi dahada idrar testi yapmam :(

bekle gitme buldum oldum o test sonucunu bak bakalım benziyomu ;)

ayyyy evettt şimdi hatırladım özürr kuzucummm kusura bakma...bugün çok kötüydü kafam gitti iyice...işyeri problemleri başağrısı adet hepsi birarada sabahtan beri ağrıo 2 tane ilaç içtim banamısın demedi yaaa :((

geçmiş olsun canım, eve giderken eczaneden tes alacağım akşamda olsa yapacağım...

canım aynısı diyebilirm yani ben elime alıp baktığımda resimdekiyle aynı ama fotoğrafta çıkmayabilir fazla net tabi bunu hesaba katarsak belki resimdeki benimkinden azcık daha koyudur ama aynısı yaa çok heyecanlandım......:)))))))))))))))))))

ayyyy canım hadi hayırlısı ....yarın kan testi yaptır bizede haber ver mutlaka....

geçmiş olsun canım, eve giderken eczaneden tes alacağım akşamda olsa yapacağım...

saolcnmmm...hadi bakalımm güzel haberlerini bekliozz cnmmm..2 tane al birini akşam yap birini sabahh;)

canım aynısı diyebilirm yani ben elime alıp baktığımda resimdekiyle aynı ama fotoğrafta çıkmayabilir fazla net tabi bunu hesaba katarsak belki resimdeki benimkinden azcık daha koyudur ama aynısı yaa çok heyecanlandım......:)))))))))))))))))))

ayyyy hadi inşallahhhh cnmmm...aynısıdır yaaa...accık koyu falan değildir...sana öle gelio yansıyan ışıktanda olabilir...sabah yap test yine bizede yaz olurmu...batın ne zamandı ?

teşekkür ederim canım ama bazen testler yanıltıcı oluyo tubiş idrar testine güvenmeyin demiştin ya sen neden ki canım bazen doğru çıkmıyormu ?

yaa cnm yanıltıcı oldugunu düşündüğüm için sölemiştim :)) inşallah hamişsindir :))

saolcnmmm...hadi bakalımm güzel haberlerini bekliozz cnmmm..2 tane al birini akşam yap birini sabahh;)

ayyyy hadi inşallahhhh cnmmm...aynısıdır yaaa...accık koyu falan değildir...sana öle gelio yansıyan ışıktanda olabilir...sabah yap test yine bizede yaz olurmu...batın ne zamandı ?

aslında ben 14 şubat demiştim ama hesapladım sonra cumartesi günü adet tarihim yani 2 gün var...neyse yarın sabah yapıcam hber veririm canım çooooook sağol..öptümmmmmm

ayyyy canım hadi hayırlısı ....yarın kan testi yaptır bizede haber ver mutlaka....

sağol canım..yarın haber veririm inşallah bu test yanıltmaz beni geçen defada başka marka testte silik çıkmıştı ama o artık silik ötesiydi çok zorlarsan sanki bişey var gibi duruyordu zaten adet oldum ama bu baya belli 2. çizginin var olduğunu hemen görebiliyorsun neyse hayırlısı dediğin gibi öpüyorum canımmm....

aslında ben 14 şubat demiştim ama hesapladım sonra cumartesi günü adet tarihim yani 2 gün var...neyse yarın sabah yapıcam hber veririm canım çooooook sağol..öptümmmmmm

anammm 2 gün varmış adetine daha çıkmışşş maaşallah..bu testi yapanında 1 gün vardı yanılmıosamm..hadi bakalım iyi haberlerle gel inşallah...öptümm

sevgililer günü hediyesi olcak eşine inşallah...söledinmi şimdi eşine?

öküz diyince aklıma geldi dün bi topikte kızın biri düşük yapmış düşük yaptığını duyan biri ne demiş bilionmu bak yazimmm ...allah herkese anneliği kısmet etmez. ben çok özelim çünkü bir anneyim. anne olamayan kadın neye yarar. yuh dedim öküz dedim...Allah elinden anneliğini alırsa böle büyük konuşmayı görür dedim...hala aklımda yaaa....kim demiş merak ettim ama...maaşallah o topiktekiler bi geveze karılarkii...geçmiş okusam iş yapamamm:D:D:9::9::9:

Back
X