2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba kızlarrrrrrrrr

merhaba canmmm hoşgeldinn nasılsınnn?

tubiş doyamadı:1: bende geldm doktordan bi tane yumurtm varmış sağ tarafta 19mm miş hayırlısı bakalım inşallah tutar bu ay...:emir_bebek:

heralde doymadı walla...gelsin benide ye dicem ona :9::9::9:hadi hayırlısı canımmmm inşallah bu ay tutarr...batın ne zamandı ?ay buarada kayınvaldem aradı kaç beden sütyen giyiodun diye :9:bilmiom ki ben kaç beden giydimi :9::9::9:kafasına göre alacak 90 alimmi dedi alll dedim :9::9:

ayyy çok yakınmışız senle bende avcılardayım :)) sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun ???

tubiscim ben bakirkoy acibadem.e gidiyorum gul hanima. sen nereye gidiyosun? ay iyi olduya tanismamiz bnm de burda nerdeyse hic arkadasim yok uzuluyodum :(

ama artikinnn mutlu olabilirimmm siz varsinizya :)

heralde doymadı walla...gelsin benide ye dicem ona :9::9::9:hadi hayırlısı canımmmm inşallah bu ay tutarr...batın ne zamandı ?ay buarada kayınvaldem aradı kaç beden sütyen giyiodun diye :9:bilmiom ki ben kaç beden giydimi :9::9::9:kafasına göre alacak 90 alimmi dedi alll dedim :9::9:

İyiyim şükür sen nasılsın maşşallah kayınvalidene :) nerden düşmüş aklına ola

İyiyim şükür sen nasılsın maşşallah kayınvalidene :) nerden düşmüş aklına ola

indirime girmiş hoşuma gitti alim sanada dedi..ben iyi olmaya çalışıyorummm...baş ağrım var...artık düşündürmeye başladı çünkü başımda dönüo...hasta falanmıyım acaba diomm kendi kendime bissürü sey gelio aklıma...

çok saol canım bilgiler için...walla ben hiç bakmadım öle elime alıp...zaten akıntı olunca peçeteye sildiğimde uzuyo..ama burda anlatılan gibi yapamam ayyy :9::9:
ayyy bende yapamammm öğleee ıyyyyyy :((
ben usandırdım sanırım kocişi aralık ayında o nedenle rahat bıraktım artık...bakalım bu ay napcak...kendinden bekliom açıkçası...üzüldüğümüde gördü bakcam nasıl olcak geçen ay gibi olursa yandık:D 3 keremi ne olmuştu..mecburiyet hissedince istemiomuş..
senin üzüldüğünü gördü ya bu ay daha dikkat etcek bence :)) merak etme sen :))
tubiş mama yemeye gitti sanırımmm...afiyet olsun bidenemmmm yarasınnn sağlık olsunnnn :56::54:
yok cnmm ya bi işim vardı yerimde diildim 12,30 da çıktım şimdi geldimm :)) çok saol cnmm
tubiş mama yemeye gitti sanırımmm...afiyet olsun bidenemmmm yarasınnn sağlık olsunnnn :56::54:

hah haaa alemsin seray yesin yesin afiyet olsun tuğba'ya ilerde bu yemeler işine yarayacak süt olsun inşaallah.........
çok saol cnmm yaaa ahh ahhh keşke bi gelsin o bak ben neler yicem onun için :))
ben yemeğe gidiyom canlarrrr....hadi görüşürüzzzz...kaynıyayık (r leri söleyemiyom :9::9:)yicemmm çok acıktım ayyyyyy..:56::56::3::3:
afiyet bal şiker olsun bebeğimm :)) yirim seni bennn
ay kızlar doyamadınız mı ayol :)))))) bugün fazla işim yok ya süreki yazıyorum
geldimm burdayımmm :))
tubişşşşşşşş neydesinnnnnnnnnn????
burdayımmmm :))
merhaba kızlarrrrrrrrr
merhaba cnmm sen nasılsın ??
tubiş doyamadı:1: bende geldm doktordan bi tane yumurtm varmış sağ tarafta 19mm miş hayırlısı bakalım inşallah tutar bu ay...:emir_bebek:
doydum yaaaaaa :(( ayy hade bakalım hayırlısı geldin bebişş :))

doydumm yaaaaaaaaa :(((( üzerine seni tatlı niyetine yerim :)) kızzz 90 çok büyük diilmi??? ben 80 falan takıyorum benimkisiler azcık ufakta :17::17::17:
tubiscim ben bakirkoy acibadem.e gidiyorum gul hanima. sen nereye gidiyosun? ay iyi olduya tanismamiz bnm de burda nerdeyse hic arkadasim yok uzuluyodum :(

ama artikinnn mutlu olabilirimmm siz varsinizya :)

ben bahçelievler medicalpark ta Emine Ergül var ona gidiyorum :)) burda derken ist sa benimde yok cnm yanlızım bende :)) ama burda topiktee birsürü arkadaşım varr hep yanımdalarr beni hiç yanlız bırakmıyolar nerdeyse annemden çok merak ediyolar :))

ayyy bende yapamammm öğleee ıyyyyyy :((

senin üzüldüğünü gördü ya bu ay daha dikkat etcek bence :)) merak etme sen :))

yok cnmm ya bi işim vardı yerimde diildim 12,30 da çıktım şimdi geldimm :)) çok saol cnmm
çok saol cnmm yaaa ahh ahhh keşke bi gelsin o bak ben neler yicem onun için :))

afiyet bal şiker olsun bebeğimm :)) yirim seni bennn

geldimm burdayımmm :))

burdayımmmm :))

merhaba cnmm sen nasılsın ??

doydum yaaaaaa :(( ayy hade bakalım hayırlısı geldin bebişş :))

doydumm yaaaaaaaaa :(((( üzerine seni tatlı niyetine yerim :)) kızzz 90 çok büyük diilmi??? ben 80 falan takıyorum benimkisiler azcık ufakta :17::17::17:

ben bahçelievler medicalpark ta Emine Ergül var ona gidiyorum :)) burda derken ist sa benimde yok cnm yanlızım bende :)) ama burda topiktee birsürü arkadaşım varr hep yanımdalarr beni hiç yanlız bırakmıyolar nerdeyse annemden çok merak ediyolar :))

bende yapmamm ıyyyy öğğğ....sanırım farklı olur kocişim bu ay bende öle tahmin ediom tubişimmm...yi beni kızzz datlı niyetineee...yaaa tubişşş ben kötüyüm walla...başım dönmeye başladı...şakaklarımdan gözüme ensemden şakağıma ağrılar gelio...anlamadım yaaa...bişimi olcak yoksa bana yaaa:(((

Son düzenleme:
Kızlar hoşgeldinizzzzz.Sinirden deliye döndüm gözlerim yuvalarından çıkacak neredeyse gönül diyor at kendini pencereden 5.katta ofisim...Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye avaz avaz bağırasım var.Ay nerden aldım tescil davasını müvekkili gırtlaklıyacak hale geldim.Allahım sabır ver sabırrrrrrrr....

indirime girmiş hoşuma gitti alim sanada dedi..ben iyi olmaya çalışıyorummm...baş ağrım var...artık düşündürmeye başladı çünkü başımda dönüo...hasta falanmıyım acaba diomm kendi kendime bissürü sey gelio aklıma...

stres sıkıntıdandır belki ama ihmale alma git bir doktora hem kafan rahat eder şimdi bi sürü şey gelir aklına Allah şifa versin. Bak bi de şey geldi aklıma nazardan falanda olur baş agrısı bana çok olur o kafamı kaldıramam kendine oku biraz bakalım inş faydası olur

Kızlar hoşgeldinizzzzz.Sinirden deliye döndüm gözlerim yuvalarından çıkacak neredeyse gönül diyor at kendini pencereden 5.katta ofisim...Yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye avaz avaz bağırasım var.Ay nerden aldım tescil davasını müvekkili gırtlaklıyacak hale geldim.Allahım sabır ver sabırrrrrrrr....

Allah yardımcın olsun valla beni de geriyorlar stres sıkıntı çalışmak birilerine laf anlatmak zor iş.

bende yapmamm ıyyyy öğğğ....sanırım farklı olur kocişim bu ay bende öle tahmin ediom tubişimmm...yi beni kızzz datlı niyetineee...yaaa tubişşş ben kötüyüm walla...başım dönmeye başladı...şakaklarımdan gözüme ensemden şakğıma ağrılar gelio...anlamadım yaaa...bişimi olcak yoksa bana yaaa:(((
aynen öle valla :)) ben tahmin etmiyom eminim bence bu ay seni yatak odasından dışarı çıkarmıcak kocişin :17::17::17: cnm ya ihmal etme lütfenn yaaa bi doktora görün tansiyonunla ilgili bişi olabilirmi??

hoşbulduk cnmm .. ayyy durr napıyonn otur oturduğun yere kıyamam yaaaa ayy bırakamıyomusun benbıktım senden olmuyo al başka avukata git beynini ye desen olmaaamı??

walla ben 85 a yada b kullanıodum hatırlamıom hangi har oldugunu...ama annemle hamişken emzirme sütyeni almıştık hem rahattı büyümüüşlerdi benimkilerde alalım dedik...oda 90 -c miydi neydi ...ama tabi şimdi okadara büyük değillerde yinede anca olur heralde..aslında kk yı açınca reklam cıkıo ya ordakileri uygulayıp doğru sütyen bedenini bulmam lazım :34:

buarada kayınvaldem aradı kaç beden sütyen giyiodun diye :9:bilmiom ki ben kaç beden giydimi :9::9::9:kafasına göre alacak 90 alimmi dedi alll dedim :9::9:[/QUOTE]

allahım bu kayınvalidelerin ve görümcelerin aklına gelinleri indirimde geliyor :))))) işin şakası senin kayınvalide iyiymiş bizde yok neyazıkki,varda yok hep ben almalıyım....90 beden gözünde büyümesin bazı markalar küçük bile gelebiliyor....

hoşbulduk cnmm .. ayyy durr napıyonn otur oturduğun yere kıyamam yaaaa ayy bırakamıyomusun benbıktım senden olmuyo al başka avukata git beynini ye desen olmaaamı??[/QUOTE]

olmaz canım çünkü dava karar aşamasında şu iş bitsede vekalet ücretimi bir alsam kurtulacam vallahi....

kendini nie atıyon canım benim at dava dosyasını gitsin canından kıymetlimi ;) tescil davası ne kıss.?işyeri tescili falanmı?

stres sıkıntıdandır belki ama ihmale alma git bir doktora hem kafan rahat eder şimdi bi sürü şey gelir aklına Allah şifa versin. Bak bi de şey geldi aklıma nazardan falanda olur baş agrısı bana çok olur o kafamı kaldıramam kendine oku biraz bakalım inş faydası olur

stresten sanırım dünden beri böle işyerinde stres oluyorum dün kötü oldum bayağ...bende inanırım nazara okurum hep...harbi dur okuyim ben...saol cnm ...

aynen öle valla :)) ben tahmin etmiyom eminim bence bu ay seni yatak odasından dışarı çıkarmıcak kocişin :17::17::17: cnm ya ihmal etme lütfenn yaaa bi doktora görün tansiyonunla ilgili bişi olabilirmi??

hoşbulduk cnmm .. ayyy durr napıyonn otur oturduğun yere kıyamam yaaaa ayy bırakamıyomusun benbıktım senden olmuyo al başka avukata git beynini ye desen olmaaamı??

hadi bakalımmm inşallahhh :D kucagından laptopu indirebilirse çıkarmazz..diom zaten o laptop bile benden çok oturuo kucağında diom :60::60: utandım ayyy :17::17:Eki Görüntüle 344066 herşey olabilir walla...eşime söledim benim hala ağrıo die bakalım belki akşam doktora gideriz geçmezse...

buarada kayınvaldem aradı kaç beden sütyen giyiodun diye :9:bilmiom ki ben kaç beden giydimi :9::9::9:kafasına göre alacak 90 alimmi dedi alll dedim :9::9:

allahım bu kayınvalidelerin ve görümcelerin aklına gelinleri indirimde geliyor :))))) işin şakası senin kayınvalide iyiymiş bizde yok neyazıkki,varda yok hep ben almalıyım....90 beden gözünde büyümesin bazı markalar küçük bile gelebiliyor....[/QUOTE]

yok kıssss benim kayınannemin görümcemin hiç öle deil ;) walla iyidir canım benim iiki varlar walla...çok seviom onları...bakalım denerim bugün bedenimi de ögrenirim bu sayede:D:9:

walla ben 85 a yada b kullanıodum hatırlamıom hangi har oldugunu...ama annemle hamişken emzirme sütyeni almıştık hem rahattı büyümüüşlerdi benimkilerde alalım dedik...oda 90 -c miydi neydi ...ama tabi şimdi okadara büyük değillerde yinede anca olur heralde..aslında kk yı açınca reklam cıkıo ya ordakileri uygulayıp doğru sütyen bedenini bulmam lazım :34:
ayy bende denim dedim ama hiç vaktim olmadı :))
allahım bu kayınvalidelerin ve görümcelerin aklına gelinleri indirimde geliyor :))))) işin şakası senin kayınvalide iyiymiş bizde yok neyazıkki,varda yok hep ben almalıyım....90 beden gözünde büyümesin bazı markalar küçük bile gelebiliyor....
vallaa benim kayınvalidem ve görümcem de bana alırlarr ayy çokmu şanslıyım ne :))
olmaz canım çünkü dava karar aşamasında şu iş bitsede vekalet ücretimi bir alsam kurtulacam vallahi....
hımmmm oki ozamn köprüyü geçene kadar ayıyı dayı meselesi :))
kendini nie atıyon canım benim at dava dosyasını gitsin canından kıymetlimi ;) tescil davası ne kıss.?işyeri tescili falanmı?

stresten sanırım dünden beri böle işyerinde stres oluyorum dün kötü oldum bayağ...bende inanırım nazara okurum hep...harbi dur okuyim ben...saol cnm ...

hadi bakalımmm inşallahhh :D kucagından laptopu indirebilirse çıkarmazz..diom zaten o laptop bile benden çok oturuo kucağında diom :60::60: utandım ayyy :17::17:Eki Görüntüle 344066 herşey olabilir walla...eşime söledim benim hala ağrıo die bakalım belki akşam doktora gideriz geçmezse...

allahım bu kayınvalidelerin ve görümcelerin aklına gelinleri indirimde geliyor :))))) işin şakası senin kayınvalide iyiymiş bizde yok neyazıkki,varda yok hep ben almalıyım....90 beden gözünde büyümesin bazı markalar küçük bile gelebiliyor

yok kıssss benim kayınannemin görümcemin hiç öle deil ;) walla iyidir canım benim iiki varlar walla...çok seviom onları...bakalım denerim bugün bedenimi de ögrenirim bu sayede:D:9:

ayyy cnm yaaa ozamn laptopu bozzz yoksa olmicak :))

Back
X