ay canim cok mutlu oldum senin adina da :) buyuk ihtimal bebislerimiz ayni gun olmus ben de 6-7-8den eminim ucunden bi gun yani :)
bnm son adet tarihim 25.11.11di senin ne zaman?
ultrason resimlerinde var bizim mercimegin resmi teyzosu :)
ilk 16.01.12de kan testi yaptirdim bHCG 64.55ti
sonra 19.01.12de kan testi yaptidrim 263.9 cikti
sonra 28.01.11de ultrasona girdim kese gorundu ama bebisi gorememistik abdominal bakilmisti
(bu arada dr.dan nefret etmistim biseye cvp vermedi falan sorularim hep havada kaldi kese mese yani sonucta ilk defa gorusum o mutlulugu yasayamadim kursagimda kalmisti)
sonra 02.02.12de bu sefer ayni hastanenin baska druna gittim vaginal ultrasonla bakti bebisi gorduk minicik bi de yanip sonen bisi vardi ekranda dr dediki a bize surpriz oldu cok minik daha ama eger duyabilirsek kalp atisini dinleyelim dedi biz tabi sok olduk beklemiyoduk daha kalbinin atisini duyacagimizi.. hayatimin ennn guzel gumburtusunu duydum minicik kalp yanip yanip sonuyodu Allahim o ani dusununce bile gozlerim doluyo...
yarin yani 11.02.12de tekrar kontrolumuz var.. bakalim bizim sipacik ne kadar oldu napiyo :)
bu arada bizde kan uyusmazligi var odum kopuyo bisey olacak diye bebisime
birsuru test verdi dr yrn onlar da yapilcak. bana daha once kan transferi yapildi trafik kazasi gecirmistim dr supheli gordu kan transferi oldugumdan. bir suru test yaptiricam onun psikolojisi nasil ustume cokuyo anlatamam..