2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Anladım canım tşk ederm beni bilgilendirdiğin için. Genelde de herkesten duyduğum bebeklerin zakalarında sorun oldğunu ama çoğu yalan çıkıyor şimdi ki doktorlara pek güvenm kalmadı benim açıkcası Allah iyilerle karşılaştırsın.

onlar yapılan ikili ve üçlü testlere göre çıkıo aslında gerçek sonucu vermio ...onlar öyle bi testki..senin gebelik haftanı ,yaşını vs yanlış bile yazsalar sonucu etkilio...ayrıca bugün verdiğin kanla yarın verdiğin kanda bile fark çıkabilio...öyle bi test ...o nedenle bana doktorum nasıl emin olacaz peki die sordugumda emin olamayız dedi...çünkü 4 boyutlu ultrasonda bi sorun görmediler...o nedenlede amniyosentez yaptırdımm kesin sonucu o verio çünkü..

onlar yapılan ikili ve üçlü testlere göre çıkıo aslında gerçek sonucu vermio ...onlar öyle bi testki..senin gebelik haftanı ,yaşını vs yanlış bile yazsalar sonucu etkilio...ayrıca bugün verdiğin kanla yarın verdiğin kanda bile fark çıkabilio...öyle bi test ...o nedenle bana doktorum nasıl emin olacaz peki die sordugumda emin olamayız dedi...çünkü 4 boyutlu ultrasonda bi sorun görmediler...o nedenlede amniyosentez yaptırdımm kesin sonucu o verio çünkü..

Hayırlısı diyelim Allah kaldıramayacağımız yük vermesin

yaaa ben eve gidipp yemek yiyip ( yemeden olmaz :)) ) hemen yatıp uyumak istiyorumm :))

yaaa ben eve gidipp yemek yiyip ( yemeden olmaz :)) ) hemen yatıp uyumak istiyorumm :))

tabiki yemeden olmaz ...;) ne yicen tubişşş...bizim bugün balık hayalimiz vardı kayınvaldemlerde yicektik...pişirim yaptırdıgımız yere balık gelmemiş kaldı anlıcan...annemlere gidelim dedim eşime...tmmm dedi ...ama o ders verio ya özel dersi var ders çıkışı gelir anca...ablamlarda orda benim afet yeğenle boğuşacammm :32::32::32::32:

ay canim cok mutlu oldum senin adina da :) buyuk ihtimal bebislerimiz ayni gun olmus ben de 6-7-8den eminim ucunden bi gun yani :)
bnm son adet tarihim 25.11.11di senin ne zaman?

ultrason resimlerinde var bizim mercimegin resmi teyzosu :)

ilk 16.01.12de kan testi yaptirdim bHCG 64.55ti

sonra 19.01.12de kan testi yaptidrim 263.9 cikti

sonra 28.01.11de ultrasona girdim kese gorundu ama bebisi gorememistik abdominal bakilmisti
(bu arada dr.dan nefret etmistim biseye cvp vermedi falan sorularim hep havada kaldi kese mese yani sonucta ilk defa gorusum o mutlulugu yasayamadim kursagimda kalmisti)

sonra 02.02.12de bu sefer ayni hastanenin baska druna gittim vaginal ultrasonla bakti bebisi gorduk minicik bi de yanip sonen bisi vardi ekranda dr dediki a bize surpriz oldu cok minik daha ama eger duyabilirsek kalp atisini dinleyelim dedi biz tabi sok olduk beklemiyoduk daha kalbinin atisini duyacagimizi.. hayatimin ennn guzel gumburtusunu duydum minicik kalp yanip yanip sonuyodu Allahim o ani dusununce bile gozlerim doluyo...

yarin yani 11.02.12de tekrar kontrolumuz var.. bakalim bizim sipacik ne kadar oldu napiyo :)

bu arada bizde kan uyusmazligi var odum kopuyo bisey olacak diye bebisime :(

birsuru test verdi dr yrn onlar da yapilcak. bana daha once kan transferi yapildi trafik kazasi gecirmistim dr supheli gordu kan transferi oldugumdan. bir suru test yaptiricam onun psikolojisi nasil ustume cokuyo anlatamam..

bende senin adına çok sevindim canım inş sağlıkla almayıda nasip eder bebişlerimizi benim kesinlikle kalp atışını gördügün andaki duygu çok farklı ben düşük yaptıgımda kalp atışını dinlemiştim çok güzel bir duygu allahım nasip etmedi ama inş bu bebişimi nasip eder canım :nazar::nazar::nazar:
24 aralık 2011 son adet başlangıcım
6-7 ocakta eşimle mercimeği fırına verdik:=)) askerde olunca :))
23 ocakta kan testim 72 çıktı
25 ocakta 285 çıktı
3 şubatta çağırdı dr keseye baktı 8mm dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi devletede gittim normalde özele gidiyorum
devlet ayın 15 de randevu verdi ultrason için anlamadım ama bakalım 5 gün sonra gidecegim
20 si gibi özel has.dr çağırdı kalp atışlarına bakıcaz şuan herşey normal dedi bakalım hayırlısı

tabiki yemeden olmaz ...;) ne yicen tubişşş...bizim bugün balık hayalimiz vardı kayınvaldemlerde yicektik...pişirim yaptırdıgımız yere balık gelmemiş kaldı anlıcan...annemlere gidelim dedim eşime...tmmm dedi ...ama o ders verio ya özel dersi var ders çıkışı gelir anca...ablamlarda orda benim afet yeğenle boğuşacammm :32::32::32::32:

benceddeee ayyy balıkk adanadan sonra cnm bide balık çekti :)) valla dün akşam bezelye yemeği ile pilav yapmıştım ama şimdi hiç iç açıcı gelmedi :(( ayyyyy bende bebişlerle oynamak istiyorummm

benceddeee ayyy balıkk adanadan sonra cnm bide balık çekti :)) valla dün akşam bezelye yemeği ile pilav yapmıştım ama şimdi hiç iç açıcı gelmedi :(( ayyyyy bende bebişlerle oynamak istiyorummm

ye kuzucum yokmu yakınınızda biz sölüoz gönderiolar eve hem ev kokmuo hemde uğraşmıosun rahat oluyo...gel oynayalımm hadi;) bezelyeyi hiç sevmem ayy

ye kuzucum yokmu yakınınızda biz sölüoz gönderiolar eve hem ev kokmuo hemde uğraşmıosun rahat oluyo...gel oynayalımm hadi;) bezelyeyi hiç sevmem ayy

malesef cnm ben kızartma sevmem zaten fırında yapıyorum sebzeli buğlama seviyorum :))
neseee ben kaçıyorum yeğenini benim içinde öp sık oynaa öpüyorumm senii :))

malesef cnm ben kızartma sevmem zaten fırında yapıyorum sebzeli buğlama seviyorum :))
neseee ben kaçıyorum yeğenini benim içinde öp sık oynaa öpüyorumm senii :))

bende ızgara alırım genelde zaten...öperim teyzesiiii hemde çok öper mıncıklarımm...görüşürüzz cnmm...ben yarın öğlene kadar burdayım zatenn...öptümmm:54:

kızlar biliyotsunuz dün ikinci çizgim çıkmıştı akşam arkadaşıma gösterdim sen hamilesin ikinci çizgin çok net dedi..neyse bu sabah ilk idrarla yeniden yaptım yarım saat bekledim bişey çıkmadı okula gittim geldim baktım çok çok çok silik gölge gibi bişey çıkmış dünkiyle alakası yok yani..kafam allak bullak oldu bıraktım bende hamile falan değilim görünen o ki ve idrar testine güvenmicem bidaha..neyse bir dahaki ay umuarım olur.öpüyorum sizi

bende senin adına çok sevindim canım inş sağlıkla almayıda nasip eder bebişlerimizi benim kesinlikle kalp atışını gördügün andaki duygu çok farklı ben düşük yaptıgımda kalp atışını dinlemiştim çok güzel bir duygu allahım nasip etmedi ama inş bu bebişimi nasip eder canım :nazar::nazar::nazar:
24 aralık 2011 son adet başlangıcım
6-7 ocakta eşimle mercimeği fırına verdik:=)) askerde olunca :))
23 ocakta kan testim 72 çıktı
25 ocakta 285 çıktı
3 şubatta çağırdı dr keseye baktı 8mm dedi 15 gün sonra tekrar gel dedi devletede gittim normalde özele gidiyorum
devlet ayın 15 de randevu verdi ultrason için anlamadım ama bakalım 5 gün sonra gidecegim
20 si gibi özel has.dr çağırdı kalp atışlarına bakıcaz şuan herşey normal dedi bakalım hayırlısı

canim insallah bu sefer saglikla kucagina alicaksin bebisini :)
bebislerimiz ayni yasta :)) valla yumurta yasi da mercimegi firina verme tarihlerimiz de ayni..
insallah birlikte geciririz bu donemi.

ya bu rada benim cok fzla bulatim oluyor senin durumlar nasil bi de kasigimda agri oluyor aklim cikiyo aman bisey olacak diye. dr.um norml rahim buyudugu icin bu tur kasilmalar agrilar olabilir bazen dedi ama iste napiyim illa kafami takiyorum. bu haftaya kadar bulantilarim katlanilabilir duzeydeydi ancak bu hafta bi fena geciyo.. hicbisey yiyemiyorum/ arkadaslardan kraker tuyosu almistim bulantiyi azaltiyo diye bakalim hic de sevmem ama ins ise yarar... ben yrn kontrole gidicem yrn cagirdi dr bakalim paylasirim yine mercimegimin haberlerini teyzosu :)

kendine ve mercimegine cok cok iyi bak annesi ;)

kızlar biliyotsunuz dün ikinci çizgim çıkmıştı akşam arkadaşıma gösterdim sen hamilesin ikinci çizgin çok net dedi..neyse bu sabah ilk idrarla yeniden yaptım yarım saat bekledim bişey çıkmadı okula gittim geldim baktım çok çok çok silik gölge gibi bişey çıkmış dünkiyle alakası yok yani..kafam allak bullak oldu bıraktım bende hamile falan değilim görünen o ki ve idrar testine güvenmicem bidaha..neyse bir dahaki ay umuarım olur.öpüyorum sizi

cnm testlerde ilk 10 dk da çıkan sonuç doğrudur sonrası kabul edilmez bilğin olsun diğerinidemi çok bekletmiştin ??

bana yartdım edin ya napıcam ben bilmiyorum dün eve gittim gebelik tesitim yoktu yumurtlama testininde gebelik için kulanıldığını duymnuştum bende yaptım ve poztifdi ama şuan kananm var günüm den önce oldum hemde napıyım sizce?

bana yartdım edin ya napıcam ben bilmiyorum dün eve gittim gebelik tesitim yoktu yumurtlama testininde gebelik için kulanıldığını duymnuştum bende yaptım ve poztifdi ama şuan kananm var günüm den önce oldum hemde napıyım sizce?

cnm lütfen ihamal etme artık dünde söledim bi doktora git nolurrr

kızlarr günaydınn
sabah idrar testini tekrar yaptım sonuç negatif 2 gün geçti silikte olsa bi çizgi çıkmalıydı ama yok demekki geçiktim artık reglimi bekliyorum hemen gelse bari :))
ayyy bu gün çok çok işim varrr önce ev temizliği sonra pazar alışverisi ve sonrada market alışverisi :(( offf offff

Back
X