2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

eşim işi içn burda değil bende tek gitmek istemiyorum canım ğer ben kalcaksa bebeğim kalır dimi klamsada kalmaz ki diyip avutuyorum birde dpktor muhaneyi altam falan yaparmı yapamz bence

cnm en azından gitbi kan testi yaptır istersen böle kendini yemezsin orda çıkar çünkü varmı yok mu

günaydııın kızlar nassınız bakalım bugün gününüz güzel geçsin tugbacım nassın cnm nbr iyimisin taglım:16:

kızlarr günaydınn
sabah idrar testini tekrar yaptım sonuç negatif 2 gün geçti silikte olsa bi çizgi çıkmalıydı ama yok demekki geçiktim artık reglimi bekliyorum hemen gelse bari :))
ayyy bu gün çok çok işim varrr önce ev temizliği sonra pazar alışverisi ve sonrada market alışverisi :(( offf offff

boşver cnm neyse önümüzdeki ay görürsün inşallah çift çizgiyi işin içinde kolay gelsin şekerim :34:

peki ya düşük olmuşsada belli olumru kanda zaten ilk içim kan tetsi yaptırmak olucak işden çıkıyım canım benim yüüzmünden oldu buda offffff okadar belerken tek hatam canım çok sıkın ya
evet cnm çıkar düşk bile olsa 2 gübde sıfırlanmaz hcg ... cnm boşa kendini suçlama lütfen herşeyin bi sebebi vardır belkide bu hayırlıdır senin için bi yaptır bakalım kan testini ...
günaydııın kızlar nassınız bakalım bugün gününüz güzel geçsin tugbacım nassın cnm nbr iyimisin taglım:16:

günaydın cnnnmm :)) iyiyim taklımm sen nasılsınnn ???

evet cnm çıkar düşk bile olsa 2 gübde sıfırlanmaz hcg ... cnm boşa kendini suçlama lütfen herşeyin bi sebebi vardır belkide bu hayırlıdır senin için bi yaptır bakalım kan testini ...

günaydın cnnnmm :)) iyiyim taklımm sen nasılsınnn ???

iyiyim hayatım bi bakayım dedim size napıyonuz diye kısss:34:

üzülme cnm ya bu kadar sıkma canını napalım herşey allahdan herşeyin hayırlısı olsun taglım:34:

dimi ya sonuçta ben isteğim yapıyım eğer onun rızkı yoka gelmez bu dünyaya ama eğer yaşanacaklar varsa gelir çimde şüphe kemiriyor beni umarım herşey isteğimiz gibi olur canım

Haklsınız gidip yaptırıyım içim rahatlasın inşlah hamiledeğilimdirde normal edetimdir yoksa hep pişmanlık duycam
inşallah cnmmm
dimi ya sonuçta ben isteğim yapıyım eğer onun rızkı yoka gelmez bu dünyaya ama eğer yaşanacaklar varsa gelir çimde şüphe kemiriyor beni umarım herşey isteğimiz gibi olur canım

aynen öle herşey allahtan inşallah cnmmm

kızlarr günaydınn
sabah idrar testini tekrar yaptım sonuç negatif 2 gün geçti silikte olsa bi çizgi çıkmalıydı ama yok demekki geçiktim artık reglimi bekliyorum hemen gelse bari :))
ayyy bu gün çok çok işim varrr önce ev temizliği sonra pazar alışverisi ve sonrada market alışverisi :(( offf offff

alla allaaa nie bu kadar gecikti acepp...nese gecikmesi iyidir bebişim gelecek ay çift çizgiyi göreceksin inşallahh...kolay gelsin tatlım sana...ben çarşamba günü temizledim arkadaşım gelecek bugün bayağdır görüşmediğimiz aramızda dargınlık vardı benden tarafta yoktu ama o suçlu oldugunu bildiği için aramamıştı hiç ...ama aradı geçende bende davet ettim ilk defa gelcek evime...ne yedirsem ona yaaa...akıl ver bana tubişimm pratik bişiler yapmam lazımmm...

bana yartdım edin ya napıcam ben bilmiyorum dün eve gittim gebelik tesitim yoktu yumurtlama testininde gebelik için kulanıldığını duymnuştum bende yaptım ve poztifdi ama şuan kananm var günüm den önce oldum hemde napıyım sizce?

canım bu kadar panik yapma...güçlü tutunduysa seninledir tabi bebişin...ama kendini bu kadar suçlama...yumurtlama testi gebelik testi niyetine kullanılıomu ilk defa duydumm...

günaydın sultanımmmm iyi idare eder...sen nasılsınnn...

BUARADA HERKESE GÜNAYDINNN CİCİ ANNE ADAYLARIII.....:54:

ay ay ay serayım gelmiş hoşgelmiş günaydıın şekerim nassın cnm:34:

iyiyimmm tatlımmm 3.gün bugünnn baş ağrımın uyandıgımda ağrıodu :( adetim ya ondanmı acaba diom ama bide şöle bi durum var...işe gelirken ağrıo giderken geçio....işyeri psikolojisi mi acaba:d sen nassın bakemm götürdün demi pastaları börekleri günde :9::9:

canım bu kadar panik yapma...güçlü tutunduysa seninledir tabi bebişin...ama kendini bu kadar suçlama...yumurtlama testi gebelik testi niyetine kullanılıomu ilk defa duydumm...

EVET KULANILIYOR CANIM HAMİLEİLKDE KASIN AYNI HORMONLARI SALGILIADIĞINDAN ERKEN DEN HATTA BELİ OLUYORMUŞ NORMAL GEBELİK TESTİNE GÖRE CANIM AMA İÇİMDEN BİR SES HAİLESİN DYORDU AMA DEĞİLİM ARTIK HERŞEİN HAYIRLISI UMARIM SİZE BUDAN MÜJDER VERİRİM

dimi ama cnm yani herşey allahın takdiri umarım herşey gönlünce olur eğer yaşayacak ömrü varsa gelir dünyaya tutunur sana biz ne söylersek söyleyelim hayırlıysa olsun üzülme bu kadar :50:

Evet kulanılıyor canım hamileilkde kasın aynı hormonları salgılıadığından erken den hatta beli oluyormuş normal gebelik testine göre canım ama içimden bir ses hailesin dyordu ama değilim artık herşein hayırlısı umarım size budan müjder veririm

hmmm onu bilmiodum canımmm...inşallah bize müjde vercen güzelim ama sakin ol tamammı...allah sağlık versin gerisi gelirr;)

iyiyimmm tatlımmm 3.gün bugünnn baş ağrımın uyandıgımda ağrıodu :( adetim ya ondanmı acaba diom ama bide şöle bi durum var...işe gelirken ağrıo giderken geçio....işyeri psikolojisi mi acaba:d sen nassın bakemm götürdün demi pastaları börekleri günde :9::9:

halamı geçmedi kıyamam ya bencede işten oluyo .Ben iyiyim cnm walla aynen öyle şekerim hepsini götürdüm günde ımmmmmmmmm çok güzeldi napam :56::1:

Back
X