• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

dimi ama cnm yani herşey allahın takdiri umarım herşey gönlünce olur eğer yaşayacak ömrü varsa gelir dünyaya tutunur sana biz ne söylersek söyleyelim hayırlıysa olsun üzülme bu kadar :50:

çok sağol canım içimi rahatltınız gerçekten aslında çok doğru bundan 2 yıl önce ydi başka bir iş yerinde çalışıyordum kadın hamileymiş durduk yere öyle böyle kanamsı olmadı ama bebeğe bişe olmadı canım aklıma onu getiriyorum içimi rahatlatmak için

halamı geçmedi kıyamam ya bencede işten oluyo .ben iyiyim cnm walla aynen öyle şekerim hepsini götürdüm günde ımmmmmmmmm çok güzeldi napam :56::1:

geçmedi akşam iyiydim yeğenimle kudurdum bişiyim yoktu...sabah kalktım ağrıo yinee...ohh afiyet olsun canımmmmm yarasınnn:56:

halamı geçmedi kıyamam ya bencede işten oluyo .ben iyiyim cnm walla aynen öyle şekerim hepsini götürdüm günde ımmmmmmmmm çok güzeldi napam :56::1:

tubişim bidenemmmm napıon canım hemenmi başladın temizliğee gel accık laflıyak kıssss ösledimm:29::38:

çok sağol canım içimi rahatltınız gerçekten aslında çok doğru bundan 2 yıl önce ydi başka bir iş yerinde çalışıyordum kadın hamileymiş durduk yere öyle böyle kanamsı olmadı ama bebeğe bişe olmadı canım aklıma onu getiriyorum içimi rahatlatmak için

haaaa şöyle işte bak iyi düşün iyi olsun öyle derdi rahmetli canım babacım her zaman olumlu düşünki olumsuzluklarla karşılaşma tabiki herşey allahtan onu unutmuyoruz :34:

geçmedi akşam iyiydim yeğenimle kudurdum bişiyim yoktu...sabah kalktım ağrıo yinee...ohh afiyet olsun canımmmmm yarasınnn:56:

kuduruk hatun geçer belkim bugüm akşama kadar . Sağol şekerim yaramasın ay kilo almayayım kısss böyle kalayım dikkat ediyom fazla yemiyom walla :40:

haaaa şöyle işte bak iyi düşün iyi olsun öyle derdi rahmetli canım babacım her zaman olumlu düşünki olumsuzluklarla karşılaşma tabiki herşey allahtan onu unutmuyoruz :34:

kesinlikle çok sağol herşeyin çaresi var tek ölüm yok önemli olan can sağlı baban çok doğru diyormuş canım önce kendimiz olumzu düşünmeyelim

alla allaaa nie bu kadar gecikti acepp...nese gecikmesi iyidir bebişim gelecek ay çift çizgiyi göreceksin inşallahh...kolay gelsin tatlım sana...ben çarşamba günü temizledim arkadaşım gelecek bugün bayağdır görüşmediğimiz aramızda dargınlık vardı benden tarafta yoktu ama o suçlu oldugunu bildiği için aramamıştı hiç ...ama aradı geçende bende davet ettim ilk defa gelcek evime...ne yedirsem ona yaaa...akıl ver bana tubişimm pratik bişiler yapmam lazımmm...

canım bu kadar panik yapma...güçlü tutunduysa seninledir tabi bebişin...ama kendini bu kadar suçlama...yumurtlama testi gebelik testi niyetine kullanılıomu ilk defa duydumm...

günaydın sultanımmmm iyi idare eder...sen nasılsınnn...

BUARADA HERKESE GÜNAYDINNN CİCİ ANNE ADAYLARIII.....:54:
günaydınn cnmm :)) ayy bilemedim artık gelseler keşke sabah test yaptığımı sölemedim kocişe kahvaltı yaparkn gülerek 2gün geciktin dedi bende boşa umutlanmayalım sabah test yaptım dedim bidaha yapma lütfen dedi :(( çok saol cnm yaa okadar iş varki gözümde büyüyo :(( hımm umarım düzelir aranız pratik bişiler ne olabilir yufka böregi yapabilirsin bak ben geçenlerde patatesli kıymali börek yaptım patatesi haşlamadan apıyosun harika oluyo kek yapabilirsin :)) az da amerken salatası yaparsın hazır bide çayy tamaişte yeter :))
iyiyimmm tatlımmm 3.gün bugünnn baş ağrımın uyandıgımda ağrıodu :( adetim ya ondanmı acaba diom ama bide şöle bi durum var...işe gelirken ağrıo giderken geçio....işyeri psikolojisi mi acaba:d sen nassın bakemm götürdün demi pastaları börekleri günde :9::9:
bence psikojik cnm seninki bendede öle oluyo işten çıkınca herşey düzeliyo :((

tubişim bidenemmmm napıon canım hemenmi başladın temizliğee gel accık laflıyak kıssss ösledimm:29::38:

burdayım bidanemmm :)) laflayalım tabikidee

kuduruk hatun geçer belkim bugüm akşama kadar . Sağol şekerim yaramasın ay kilo almayayım kısss böyle kalayım dikkat ediyom fazla yemiyom walla :40:

inşallah canımm...ay kıss çok tatlı napimmm çıldırıom onla oynarken harpten çıkıom sanki..bi görsen bizi...teyze de diom diemio ama 21 aylık eşşek sıpa aysun de diom öpüyo...pepe dio anca...sağlık olarak yarasın kısss kilo olmasın ;)

kızlarr günaydınn
sabah idrar testini tekrar yaptım sonuç negatif 2 gün geçti silikte olsa bi çizgi çıkmalıydı ama yok demekki geçiktim artık reglimi bekliyorum hemen gelse bari :))
ayyy bu gün çok çok işim varrr önce ev temizliği sonra pazar alışverisi ve sonrada market alışverisi :(( offf offff

günaydın canım, kırmızıları görmeden umudu kesmek yok 1 haftadan önce idrar testinde belli olmaz bence. kırmızılar gelme bebiş gel diyorum:1: canım inş.

kesinlikle çok sağol herşeyin çaresi var tek ölüm yok önemli olan can sağlı baban çok doğru diyormuş canım önce kendimiz olumzu düşünmeyelim

öyle cnm bencede cnm babam keşke dünyada olsaydıda daha neler söylerdi kimbilir öğreneceğim daha çok şey vardı ama işte gerçek olan ölüm malesef herşeyin başı sağlıkkkk en önmlisi bu :53:

günaydınn cnmm :)) ayy bilemedim artık gelseler keşke sabah test yaptığımı sölemedim kocişe kahvaltı yaparkn gülerek 2gün geciktin dedi bende boşa umutlanmayalım sabah test yaptım dedim bidaha yapma lütfen dedi :(( çok saol cnm yaa okadar iş varki gözümde büyüyo :(( hımm umarım düzelir aranız pratik bişiler ne olabilir yufka böregi yapabilirsin bak ben geçenlerde patatesli kıymali börek yaptım patatesi haşlamadan apıyosun harika oluyo kek yapabilirsin :)) az da amerken salatası yaparsın hazır bide çayy tamaişte yeter :))

bence psikojik cnm seninki bendede öle oluyo işten çıkınca herşey düzeliyo :((

burdayım bidanemmm :)) laflayalım tabikidee

tast yapmamı dioo kocişinn...büyütme gözünde ya aalah de başla hemen biter kuzucum...ben öle yaptım walla bide adetliyken işçimenliğim tutyo temizlik yapasım gelio hep...bi başladınmı bitiyo hemen...oturma odasındaki halımıda sildim..salonu hiç ellemem zaten...gördün tubişim çok büyük napim...iyi fikir buzlukta pişmiş böreğim var zaten...kısır yapsam diom...sonracıma çayla börek kek ...aşağıdan pizzamı sölesem yada ehehehehee:9::9: Kesin psikolojik o gunden sonra başladı azar işittiğim gün...allahım duy sesimi hamile kalim de işi bırakim inşallahhh

inşallah canımm...ay kıss çok tatlı napimmm çıldırıom onla oynarken harpten çıkıom sanki..bi görsen bizi...teyze de diom diemio ama 21 aylık eşşek sıpa aysun de diom öpüyo...pepe dio anca...sağlık olarak yarasın kısss kilo olmasın ;)

allah bağışlasın teyzelik nasıl bi duygu kıs çok güzeldir eminim inşallah bende olucam teyze 7 ay sonra teyze anne yarısıdır derler ay ne güzel :34:

Ayy yaaaa çok kötü oldum yineee :43::43:allahım acil şifalar versin yavrusuna bağışlasın annesini...:43::43::43:

canim insallah bu sefer saglikla kucagina alicaksin bebisini :)
bebislerimiz ayni yasta :)) valla yumurta yasi da mercimegi firina verme tarihlerimiz de ayni..
insallah birlikte geciririz bu donemi.

ya bu rada benim cok fzla bulatim oluyor senin durumlar nasil bi de kasigimda agri oluyor aklim cikiyo aman bisey olacak diye. dr.um norml rahim buyudugu icin bu tur kasilmalar agrilar olabilir bazen dedi ama iste napiyim illa kafami takiyorum. bu haftaya kadar bulantilarim katlanilabilir duzeydeydi ancak bu hafta bi fena geciyo.. hicbisey yiyemiyorum/ arkadaslardan kraker tuyosu almistim bulantiyi azaltiyo diye bakalim hic de sevmem ama ins ise yarar... ben yrn kontrole gidicem yrn cagirdi dr bakalim paylasirim yine mercimegimin haberlerini teyzosu :)

kendine ve mercimegine cok cok iyi bak annesi ;)

aminn canım allahım inş 9 ay güzel geçer ikimiz içinde benimde canım 24 saat hep bir bulantı sabahları daha fazla oluyor.aynı benim kasıgımdada ara ara agrı oluyor bende hep korkuyorum bişey olacak diye eşimde telefonda bana moral veriyor aklına getirme diye dr.gidince bende soracaktım.bende 1 poşet tuzlu kraker aldım elma da iyi geliyor sabahları kalkınca 1 elma yiyorum mercimeklerimiz için bu bulantılar güzel şeyler sağlıklı olsunda bulantılarada sabrederiz canım.mercimeklerimiz birlikte büyüyecekler teyzesi allahın izniyle.kontrolden gelince yaz canım merakta bırakma sende kendine ve mercimege iyi bak canım :nazar::nazar::nazar:

allah bağışlasın teyzelik nasıl bi duygu kıs çok güzeldir eminim inşallah bende olucam teyze 7 ay sonra teyze anne yarısıdır derler ay ne güzel :34:

çok güzel bi duygu ...bide ben çocuk delisi oldugum için ayrı bi güzelll...öpüyo öpüyo durmadan beni babası annesi halaları şok halaları öpmüyomuş :9::9:sende tadacaksın bak görürsün nasıl bi duygu oldugunu...2.kardeşi küçük oldugu için yanına yaklaşmıom fazla kıskanmasın die hep onunla oynuyomm..ama diğer yeğenimide çok özledim çorluda onlarr...hep erkek benim yeğenler 3 tane...

Back
X