• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

çok güzel bi duygu ...bide ben çocuk delisi oldugum için ayrı bi güzelll...öpüyo öpüyo durmadan beni babası annesi halaları şok halaları öpmüyomuş :9::9:sende tadacaksın bak görürsün nasıl bi duygu oldugunu...2.kardeşi küçük oldugu için yanına yaklaşmıom fazla kıskanmasın die hep onunla oynuyomm..ama diğer yeğenimide çok özledim çorluda onlarr...hep erkek benim yeğenler 3 tane...

ne güzel kıskandım kıs şaka şaka ay çabuk geçsinnnnnnnnnn bende hemen teyze olmak istiyom walla hepsini allah bağışlasın:34:

Son düzenleme:
sagol canım iyiyim teşekkürler canım bulantı oluyor ama sabrediyorum mercimek için sabahları kötü oluyorum sen nasılsın canım

geçer annesi bebişin için sabredecen...iyiyim bende çalışıyorum...

günaydın kızlarrrrr... Ayyy 500.sayfa bana nasip oldu herhalde :)))) nasılsınız bakalım ben hala regl olmadım yaaaaaaa

günaydın tunacıımmm...test yaptınmı yaa...yapsanaa...çatlarım ben olsam meraktann...iyiyim ben sen nasılsınn?

buarada herkese güzel bir haftasonu dilerim benim gibi çalışanlara güzel mesailer...

haftasonu güzel geçer inşallahhhh...mesaim kk yla başladı güzel geçio....yoksa hiç gelesim yok yani işe :9::9: Okudunmu yazıyı tunacım dünkü kadının eşi ve kendisi yazı yazmış...

günaydın tunacıımmm...test yaptınmı yaa...yapsanaa...çatlarım ben olsam meraktann...iyiyim ben sen nasılsınn?
beleyeceğim canım pzt. yapacağım....
haftasonu güzel geçer inşallahhhh...mesaim kk yla başladı güzel geçio....yoksa hiç gelesim yok yani işe :9::9: Okudunmu yazıyı tunacım dünkü kadının eşi ve kendisi yazı yazmış...[/QUOTE]

hemen bakıyorum...

inşallah canımm...ay kıss çok tatlı napimmm çıldırıom onla oynarken harpten çıkıom sanki..bi görsen bizi...teyze de diom diemio ama 21 aylık eşşek sıpa aysun de diom öpüyo...pepe dio anca...sağlık olarak yarasın kısss kilo olmasın ;)
ayyy cnmyaa yerim onu bann :))
günaydın canım, kırmızıları görmeden umudu kesmek yok 1 haftadan önce idrar testinde belli olmaz bence. kırmızılar gelme bebiş gel diyorum:1: canım inş.
yaaa cnm ölede çok umutanmak ta istemiyom hakkımda hayırlısı :)) inşallahh :))
kızlar günaydın, herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum
günaydın cnmmm :)))
öyle cnm bencede cnm babam keşke dünyada olsaydıda daha neler söylerdi kimbilir öğreneceğim daha çok şey vardı ama işte gerçek olan ölüm malesef herşeyin başı sağlıkkkk en önmlisi bu :53:
allah rahet eylesin nurlar içinde yatsın inşallah :))
tast yapmamı dioo kocişinn...büyütme gözünde ya aalah de başla hemen biter kuzucum...ben öle yaptım walla bide adetliyken işçimenliğim tutyo temizlik yapasım gelio hep...bi başladınmı bitiyo hemen...oturma odasındaki halımıda sildim..salonu hiç ellemem zaten...gördün tubişim çok büyük napim...iyi fikir buzlukta pişmiş böreğim var zaten...kısır yapsam diom...sonracıma çayla börek kek ...aşağıdan pizzamı sölesem yada ehehehehee:9::9: Kesin psikolojik o gunden sonra başladı azar işittiğim gün...allahım duy sesimi hamile kalim de işi bırakim inşallahhh
ayyy inşallah bidenem aysunnn martta hamişşş kalsınnn inşallah aminnn ... oo süper işte kek ve çay tamam börekte varmış ne pizzası kızzz allah napmasın seni :)))
ayy hemen okiyimmmm :))
Ayy yaaaa çok kötü oldum yineee :43::43:allahım acil şifalar versin yavrusuna bağışlasın annesini...:43::43::43:
aminnn cnmmm aminnnn
günaydın kızlar güzel hafta sonu diliyorum herkese :40::40:
günaydınnnn
Günaydın kızlarrrrr... ayyy 500.sayfa bana nasip oldu herhalde :)))) nasılsınız bakalım ben hala regl olmadım yaaaaaaa
bana nasip olcek heralde :)) günaydınn cnmm :))
saol canımmm aminnnn senin bebişleride allah bağışlasınn...bak resimlerini koyimde gör bi...2 sinin var sadece ama ufaklığı yok...sen nerde yaşıodun hürrem sultanım?Eki Görüntüle 344534 Eki Görüntüle 344533 Eki Görüntüle 344532 Eki Görüntüle 344531

ayyy maşşallahhhh kuzummmmm allah uzun ömürler versinnn :nazar::nazar::nazar:

$Banane08.gif$dans.webpEki Görüntüle 344539 $Danseuse03.gifEki Görüntüle 344541 $ttttt.gif

haydı kızlaar 500. Sayfa partisineeeeeeeeeeee:32::32::32::32:

haftasonu güzel geçer inşallahhhh...mesaim kk yla başladı güzel geçio....yoksa hiç gelesim yok yani işe :9::9: Okudunmu yazıyı tunacım dünkü kadının eşi ve kendisi yazı yazmış...

hemen bakıyorum...

cnm yaptım maleseff negatiffff :((

hemen bakıyorum...[/QUOTE]

offff ya rabbim yardımcıları olsun umarım donör bulunur .....:(((((((

ayyy cnmyaa yerim onu bann :))

yaaa cnm ölede çok umutanmak ta istemiyom hakkımda hayırlısı :)) inşallahh :))

günaydın cnmmm :)))

allah rahet eylesin nurlar içinde yatsın inşallah :))

ayyy inşallah bidenem aysunnn martta hamişşş kalsınnn inşallah aminnn ... Oo süper işte kek ve çay tamam börekte varmış ne pizzası kızzz allah napmasın seni :)))

ayy hemen okiyimmmm :))

aminnn cnmmm aminnnn

günaydınnnn

bana nasip olcek heralde :)) günaydınn cnmm :))

ayyy maşşallahhhh kuzummmmm allah uzun ömürler versinnn :nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnn canım benimmmm...ben kendime bi şans daha veriom martta gelebilir benim kırmızılar;) hadi 500 :9::9::9::32::32::32::32:

maşallah maşallah cnm çok tatlılar tam ısırmalıklar .Ben manisadayım taglım noldu kıs ya sen ?

EVET CANIMMM.....MERAK ETTİMMM KISSS..BEN ADANADAYIMM...

tuğba germe kendini eğer benim gibiysen 2-3 gün geçikme ile idrar testi göstermez bekle pzt. ben bekliyorum.....rahat ol hislerim bu ayın hamişleri bizi diyor...

AMİNNNNNNNNNNNNN YARABBİMMM İNŞALLAHHHHH ALLAHIMMM....:nazar::nazar::nazar:

aminnnnnnnnnnnnnn canım benimmmm...ben kendime bi şans daha veriom martta gelebilir benim kırmızılar;) hadi 500 :9::9::9::32::32::32::32:
cnmmm ben biliyorum ki neler yaşıcamız anlımızda yazılı ve bebiş nezamn gelicekse belli bi zamanı var alında kocişede söledim eger aynı şeyleri yaşıcaksam hamile kalmimmm :(( sağlıklı olsun ne kadar belemem gerekirse beklerim :((
tuğba germe kendini eğer benim gibiysen 2-3 gün geçikme ile idrar testi göstermez bekle pzt. ben bekliyorum.....rahat ol hislerim bu ayın hamişleri bizi diyor...

kısmet bakalım inşallah öledir :)) bekleyipp görücezz :))

Back
X