- Konu Sahibi tugbaemrah
- #5.001
yaaaaa ben koptum allahh şifasını versinn yavrusuna bağışlasın onuu
aynen ya üçer beşer gözümden yaş aktı okurken allahımmmmmmm yardım et melek anneye evladından ayırma yarabbim.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bitanem yaaaa allahım hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin hepimizeee zaten ağlıyodum şimdi daha çok koptummEVET CANIMMM.....MERAK ETTİMMM KISSS..BEN ADANADAYIMM...
AMİNNNNNNNNNNNNN YARABBİMMM İNŞALLAHHHHH ALLAHIMMM....![]()
:)))) amin canım buay bize konuk önümüzdeki ay sana konuk olsun inşaallah....
:)))) amin canım buay bize konuk önümüzdeki ay sana konuk olsun inşaallah....
EVET CANIMMM.....MERAK ETTİMMM KISSS..BEN ADANADAYIMM...
AMİNNNNNNNNNNNNN YARABBİMMM İNŞALLAHHHHH ALLAHIMMM....![]()
cnmmm ben biliyorum ki neler yaşıcamız anlımızda yazılı ve bebiş nezamn gelicekse belli bi zamanı var alında kocişede söledim eger aynı şeyleri yaşıcaksam hamile kalmimmm( sağlıklı olsun ne kadar belemem gerekirse beklerim
(
kısmet bakalım inşallah öledir :)) bekleyipp görücezz :))
bitanem yaaaa allahım hayırlısı ile en kısa zamanda nasip etsin hepimizeee zaten ağlıyodum şimdi daha çok koptumm((
aammmiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çok uzakız yaaaaaaa dimi kısss sen nereeeeeeeeee ben nereeeeeeeeeeee olsun gönüller bir olsun dimi taglım![]()
aynı düşünüorum bende canımm...o günleri yaşamayalımda ne zaman gelecekse gelsin bebişlerr...ama çokda gecikmesin yaaa![]()
Hepinize günaydın arkadaşlar galiba,sanırsam,olabilir,kesin:)) ne kadar ihtimal varsa HAMİŞİM BEN GALİBA.
16 Ocak son adet tarihimdi korunmayı bıraktım yarın adet olmam gerekiyor ama ben dün gece test yaptım ve resmen şu meşhur ikinci silik çizgi belirdi.Eylül ayında bebğimi kalp atışının durması sonucu kaybetmiştim 5 ay korundum ve galiba şimdi hamileyim dua bekliyorum tüm inananlardan meleğim yanında sağlıkla kalsın bu sefer ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Hepinize günaydın arkadaşlar galiba,sanırsam,olabilir,kesin:)) ne kadar ihtimal varsa HAMİŞİM BEN GALİBA.
16 Ocak son adet tarihimdi korunmayı bıraktım yarın adet olmam gerekiyor ama ben dün gece test yaptım ve resmen şu meşhur ikinci silik çizgi belirdi.Eylül ayında bebğimi kalp atışının durması sonucu kaybetmiştim 5 ay korundum ve galiba şimdi hamileyim dua bekliyorum tüm inananlardan meleğim yanında sağlıkla kalsın bu sefer ve Rabbim isteyen herkese nasip etsin
aammiinnn cnmmmaminnn inşallahhh rabbim dualarımızı kabul etsin....
gönülll öle istiyorrr ama kısmet :))aynı düşünüorum bende canımm...o günleri yaşamayalımda ne zaman gelecekse gelsin bebişlerr...ama çokda gecikmesin yaaa![]()
hayırlısı olsun cnmm umarım hamişsindir bu sefer hayrlısı ile kucagını almayı nasip etsin inşallahhHepinize günaydın arkadaşlar galiba,sanırsam,olabilir,kesin:)) ne kadar ihtimal varsa HAMİŞİM BEN GALİBA.
ayyy yazının üstüne kendimi düşündümkötü oldumama iyiyim şimdi cnmm :))hayyola nie ağlıon kuzucum yazı benide ağlattıda ağlama çok tamammı...lütfen ama lütfennnn Eki Görüntüle 344544
he wallaaa aynen öle iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuşşş..bizde kk da şen şakrak oluozzz...iyiki varsınızz hepinizz yaa![]()
Eksik dua etme yaaaaaaaaaaaa, gecikmesin miş temenniye bak(((( ŞU ŞEKİL OLACAK : "Allahım senin taktirine boynumu eydim sen nezaman taktir edersen nezaman nasip görürsen ozaman verirsin ben sana sığındım.Sen merhametlilerin merhametlisisin.Ol dersin olur sen bilirsin rabbim senden gelen cefada sefada bir bana " diyeceksin ....tamam mı canım benimmmmmmm
hayyola nie ağlıon kuzucum yazı benide ağlattıda ağlama çok tamammı...lütfen ama lütfennnn Eki Görüntüle 344544
he wallaaa aynen öle iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuşşş..bizde kk da şen şakrak oluozzz...iyiki varsınızz hepinizz yaa![]()
dimi ama cnm iyiki sende varsın ,iyiki hepinizi tanımışım güzel arkadaşlarım beni,m sizi çok seviyorummmm:13:
dimi ama cnm iyiki sende varsın ,iyiki hepinizi tanımışım güzel arkadaşlarım beni,m sizi çok seviyorummmm:13:
bizde seni çok sevdik iyiki gelmişsin topikimizeee
fiziksel olarak arkadaşlıktan ötedir manevi arkadaşlık bizler manevi arkaşlarız ve manevi arkadaşlığın sevgisi bambaşkadır...sevgiler canım...