• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar oo siz konuşuyorsunuz ne güzel ben işe gidiyorum:((( maalesef saatim geldiii kızlar ya ben çok sık wcye gidiyorum bu ara ya üşüttüm yada bişeyler var :))))))) bide göğüs uçlarım çok üşüyor neden acaba wcye gidip gelene kadar üşüyor sızlıyor ..neyse hadi byyyy kızlar öptüm siziii

tubişimmmm çok uykum varrrrrrr işlerde çokkkk yapasım yokkkk offff offff napcanız sevgililer gününde... $uyku.gif

Son düzenleme:
canıkm normalde 10 gün raporluyum patron saolasun gelsin demiş. ben biliyorum demiş nasıl bir operasyon geçirdiğini ben allaha havale ediyorum.buradayım herhangi birşey olsun elimde raporumla gidecegim direk gitmem gereken yere:(
yaa cnm yaa benim raporum olcek varya asla işe gitmem nie gittinki sen yaaa :(( dövcem o patronunu senin ne gerizekalı yaa kötüuüm diyip eve gidemezmisin ??
öyle çok agrım yok ara ara gelıyor okadar
ara araysa sorun yok bitanem korkma sakın olurmu??
yuhhhhhhh senin patorunun bayandı demi...bu bayanlar hep böleler yaaa erkeklerle anlaşmak daha kolay benim açımdan öle yanii;) gitmeseydin kuzucum alıştırmayın bu patron milletini yaa...madem raporunda varmışş...hadi bişi gelse başına onun sorumluluğunu alıomuymuşş...hayret bişi yaa insanı çileden çıkarıolar yaaa :47::47: git canım gerekenn yere bişey olmasını da bekleme raporlu raporlu çalıştırıolar de...verecekmi o raporlu halde çalıştıgın günlerin parasını...
aynen katılıyorum sana yaaaaa çok alıştırmamak lazım bunları :))
kızlar oo siz konuşuyorsunuz ne güzel ben işe gidiyorum:((( maalesef saatim geldiii kızlar ya ben çok sık wcye gidiyorum bu ara ya üşüttüm yada bişeyler var :))))))) bide göğüs uçlarım çok üşüyor neden acaba wcye gidip gelene kadar üşüyor sızlıyor ..neyse hadi byyyy kızlar öptüm siziii

ayy bilemedim valla :)) hadi hayırlısııı

canım meleğimin kalbinin durmöası sebebi ile çarşamba günü kürtaj oldum artık meleğim benimle değil:(

ayy inanmıyorum yaaa:43::43: canm Allah sabır versin çok üzüldüm gerçektennn:14: hayırlısı olsun canm yaa nasipte yokmuş demekkii hamile kalabiliyosun ne güzel olur inşallah bidaha.. ya senn işe ben kıl oldum ztn çok çalıştırdılr seni ztn şimdide izinini kullandrmıyolar.. ne kadar anlayışsızlar yaa....

ayyy benimde uykum varrr :)) valla biz bişi yapmıcaz kociş biz sevgili diiliz diyo :)) siz ???

benimdeeee

tubişim walla o soruyu sordum ben kocişe acaba aynı cevabı benimkide verecekmi die...vermedi ...yemeğe götürcem seni dedi...bende hamile falansam die dedimki yeri ben seçecem ama...zaten sana soruom nereye gidelim die dedi...:D ama gitmicem vazgeçtim...evde oturcam...boşa masrafa gerek yok...150 den aşağı hesap ödemicez ne gerek var hediye al bana dedim ben beceremem dio yaa öldürcek beni wallaa:D:D

tubişim walla o soruyu sordum ben kocişe acaba aynı cevabı benimkide verecekmi die...vermedi ...yemeğe götürcem seni dedi...bende hamile falansam die dedimki yeri ben seçecem ama...zaten sana soruom nereye gidelim die dedi...:D ama gitmicem vazgeçtim...evde oturcam...boşa masrafa gerek yok...150 den aşağı hesap ödemicez ne gerek var hediye al bana dedim ben beceremem dio yaa öldürcek beni wallaa:D:D

seni almasını becermiş ya hediyeyi mi beceremicekk:9::9:

Son düzenleme:
Kızlar saat 10:30 da sancılarım arttı öğle sonu olan randevuyu sabaha aldım ve gittim. Dr. ultra sona aldı yumurtalıklar çok iyi rahim tertemiz ve adet olma bulgusu yok idrar ve kan testi alalım dedi.Testleri verdim sonuçlar çıktı aldım dr.gittim sonuç negatif dr. dumura uğradı olamazzzz dedi herşey normal ve anlamsız ağrılar var gene ultrasona aldı herşey normal ve bana nededi "sancıda çeksen ölsende ilaç veremem bekleyeceğiz dişini sıkacaksın parol veya minoset içebilirsin" perşembe veya cuma bekliyorum buarada ben iki bülüm vaziyetteyim Allahım vardır bunda da bir hikmet....

hiç sevmiom yaaa pazartesi günleriniii :((zor gelio çalışmakk
bende cnm yaaa nefret yaneeeee :))
ayyy ne güzelllll yaa benim kociş beceremez öle şeyleri :)) ayyy hediye alsaya onada razıyım bak bu zamana kadar ilk doğumgünümde tek taş aldı ve son doğumgünümde de süpriz mekan ayarladı o kadar bu benim 10 sene boyunca görüp görebilceğim tek şey bidaha yapmaz :))
çık işten kız bak bana ohh keyfim yerinde:32: canm adet oldun mu sen tuğba test yaptınz mı....:26:

ahh ahh cnm yaa öle çok istiyomki ama kredi borcu var bide doğumu allh nasip ederse özelde yapcam 3bin tl biriktirmemiz lazım :((
yok cnm olmadım daha :))

Kızlar saat 10:30 da sancılarım arttı öğle sonu olan randevuyu sabaha aldım ve gittim. Dr. ultra sona aldı yumurtalıklar çok iyi rahim tertemiz ve adet olma bulgusu yok idrar ve kan testi alalım dedi.Testleri verdim sonuçlar çıktı aldım dr.gittim sonuç negatif dr. dumura uğradı olamazzzz dedi herşey normal ve anlamsız ağrılar var gene ultrasona aldı herşey normal ve bana nededi "sancıda çeksen ölsende ilaç veremem bekleyeceğiz dişini sıkacaksın parol veya minoset içebilirsin" perşembe veya cuma bekliyorum buarada ben iki bülüm vaziyetteyim Allahım vardır bunda da bir hikmet....

cnmm ya doktoru dinle vardır bi bildiği :)) ayy hadi güzel haberler ver inşallah ...

dinlemez olurmuyum o verse ben içmem içecek olsaydım hafta sonu içerdim çekecez inşaallah sonuç iyi olur rabbim en iyisini bilir...senden nehaber canım?

valla aynı ben yaaaa :)) az ağrım var az akıntım falan filan off ya bu belirsizlik beni sinir ediyoo :((

çık işten kız bak bana ohh keyfim yerinde:32: canm adet oldun mu sen tuğba test yaptınz mı....:26:

ahhh ahhh keşke çıkabilsemmm...benimde keyifler yerinde olur ama işte el mahkumm mecbur çalışıcaz...ama belkim iş değişikliği olabilir ...bekliom bakalımm...ben adet oldum canım..sen naptın nasılsınn?

Back
X