• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Merhabalar ,8+2 yim ben belki cozum bulmussunuzdur diye sormak istedim. 2 haftadir bulantim var ve bu 2 gundur cok siddetli yedigim krakeri bile çikartiyorum affedersiniz. Prilam sonra da onxyd yazdi doktorum ama ise yaramiyor. Bir cozumu olan var mi ? Gercekten yemek yemeyi ve su icmeyi ozledim daha simdiden😪
Benim doktorum prizin vermişti 1 kere bile kusmadım ama midem bulanmasa da o aylarda her gece 1 tane içtim

Canım benim doktorum bana, tekil gebelikler de 20.haftadan sonra haftada 500 gr alınmasını normal karşılıyoruz demişti. Bu hesaba göre senin ikiz oldugu için bence senin de normal ilerliyor
Yaa gerçekten mi çok rahatladım 🥹 benim doktorum biraz yavaşlamaya çalış istersen diyetisyene git falan diyor da diyetisyen bakıyordum.

Kızlar yarın şeker yükleme testi yapılacak çok korkuyorum baygınlık geçirmekten falan nedense :( Yaptıranlar deneyimlerini paylaşabilir miiii
Canım valla öncelikle aç gitmen gerek en azından 8 saatlik bir açlık ya da 10 saat. Biraz iç bayıyor ama gidiyor bence dikmedim ben kafama azar azar içtim hiçbir sorun olmadı. O arada su içme değişmesin değerin dediler. Sonra koştum tuz lambam vardı evde onu bile canım çekti tuzlu şeyler yedim afiyetle 😂 umarım sen de sonuçlarının güzel çıktığını paylaşırsın. Çok çok nadir oluyor bayılan vs

Kızlar merhaba çatlak oluşumunu engellemek için kantoron yağı kullananınız var mı kimi iyi geliyor diyor kimi zararlı diyor doğal annemin yaptığı yağdan var bı kerelik kullandım ama yorumları okuyunca bir tereddütte kaldım önceki gebeliginde kullanan faydasını gören ya da ne bileyim bı yakınınız kullanmiştir doktor önermiştir vs. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim bio oil de var ama onun hakkında da kötü şeyler yazıldı ne kullancaz biz lilerac da pahalı geliyor açıkçası
İnstagramda bir uzman doktor saf yağın işe yaramadığını yağ ve nemin ayrı şeyler olduğunu söylemişti. Saf yağın işlenmesi ve nemlendirici özelliği kazanması gerekiyormuş. Uygun ürünlerden eczaneden alıp kullanın.

Back
X