• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Ben de nedense aynı kaderi yaşarmış gibi düşünüyorum. Çünkü isim çok önemli. Ne niyetle koyuldugu da aynı şekilde diye dusunuyorum. Sanki aynı kaderi kızımda yaşarmış gibi hissediyorum. Ki siz benzer bir durum yaşamışsınız. O yüzden de benimde sıcak bakamiyorum. Eşimde bana bırakıyor bu kararı asla ısrarcı değil. Sadece babası tarafından her telefondan hatırlatma oluyor😂 bakalım üzmeden bu durumu anlatacağız artık bir şekilde. Bir de ben isimlerin anlamlarına da çok önem veriyorum anlamı ile yasasin isterim. O yüzden daha güçlü anlamı güzel olan isim arayışım var.

Sağlıklı ömrü olsun, adıyla yaşasın inşallah 🥰

Merhaba kızlar bugün 3lu asi yaptırdım doktor kontrolüm vardı hersey yolunda çok şükür tek sıkıntı detaylı ultrason da rahim ağzı uzunluğu 34mm ve plasenta rahim ağzına yakınmış sonra yukarı çıkabilir dedi böyle olup daha sonra yukarı çıkan var mi bir de 25 haftada şeker yüklemesi icin test vermem gerekiyormuş bunu sağlık ocağında yapıyorlar mi özel hastaneye gittiğim için ekstra ücret ödemek istemiyorum
Benim sağlık ocağı istersen burada yaparız 24-26 hafta arasında demişti. Hepsi yapıyordur bence biri böyle söylediyse 🙄

Ben özelde yaptırdım 20 dkdan az sürdü. Bebeğin pozisyonu ile de alakalı biraz. Hafif hareketliydi ve istediği pozisyonları verdi. Bakmak istediği şeylere bakabildi doktor. Çok hareketli olunca da zorlanıyorlar tamamen hareketsiz olunca da zor oluyor. Ama ilk gebeliğimde doktor dönsün diye ara verip yürüyüp gel kahve iç falan demişti o yüzden totalde 45 dkmızı falan aldı ama aslında baktığı aktif süreç yine aynıydı
Aynı şekilde benimkide istediği her pozisyona geldiği için 10,15 dakika sürdü ki özelde yaptırıyorum. Doktora kısa sürdü sanki dedim tüm organlarına her şeyine baktım zorlamadığı için kısa sürdü dedi.

Benım de ayrıntılı usg öyle cok uzun sürmedi,çikolata ve mandalına yemiştim girmedne yerinde durmuyordu 🫠 hatta böyle el ve ayak parmaklarını sormustum tekrardan göstererek saydı çok güzelde bir fotoğraf yakaladık bir kaç defa da poz yakalamaya calısmıştı. Rapor kısmı bazen e nabıza düşmüyor diye bana çıktı da vermişti 20 dakıka falan ancak sürdü.

Arkadaşlar şeker yüzünden tahıllı ekmekler dahil hiç bişey yiyemiyorum maalesef. hayatınızın en özgür dönemi kilo için yiyebildiğiniz kadar yiyin hiç kafaya takmayın valla 😂

Benim 4.5 ayda +9 kilo tek bebiş bide seninki normal bence rahim büyüyor göğüsler büyüyor amniyon sıvısı artıyor plasenta zamanla agirlaşiyor sadece yenilen şeylerin kilosu değil ki aldiklarimiz mesela benim bebeğim için mango büyüklüğünde diyor uygulamada yaklaşık 300 gr felandir aldığım kilo 9 göbeğimi görsen 7 aylık gibi resmen 😅 bı arkadasim 7.5 aylık hamile toplam 23 kilo almış şimdiye kadar ve doktor herhangi bi sıkıntı olur ya da diyet yap vs dememiş bebek de normal olması gereken haftaya uygun öyle olduktan sonra bı sorun olacagini zannetmiyorum senin içinde bebislerin ve sen sağlıklı ol yeter ki

Göster hayatım sana karışan herkese haddini bildir sen harikasın iki can birden taşıyorsun hepimiz mucizeler getiricez dünyaya. Sağlıklı beslendikten sonra 20 kilo da alsak geri veririz. Doktor da aile bireyleri de pozitif olmak zorunda senin huzurun eşittir bebişlerin içerde rahat olması 😍💕

O sırada tek gebelikte +11 kg alan ben A Aysenaysen94 🥲😅

Bazen kg alasın oluyor cidden şekerinizde bi problem yoksa çok şükür ☺️

A Aysenaysen94 +12 ile bende ilişeyim şuracığa hauwjahah
🌸🌸 Kim ne derse desin tombiiş göbeklerimizle mutlu olalım orada meleklerimiz var 2027ye 36 beden girmeyi hedefleyelimmm😂👯👯

Kızlar benim yürüdükten sonra sancım oluyor. Bunu yaşayan var mı? Yürümeye korkar oldum.
Pazartesi günü randevum vardı doktoruma söyledim ben de uzun süre ayakta durunca yada yürüyünce karnım taş gibi oluyor sonra dinlenince yumuşuyor diye. Normal başlar artık sertleşir dedi. Ama bunu yalancı sancı olarak nitelendirmedi.

Back
X