- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #15.081
Tamam canım çok sağolSen dediklerimden al onlardan iç canım sodyum yüksek oluyo diğerlerininsağlıklı olsun yarasın bebişe
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım çok sağolSen dediklerimden al onlardan iç canım sodyum yüksek oluyo diğerlerininsağlıklı olsun yarasın bebişe
![]()
Cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. Ben de nedense aynı kaderi yaşarmış gibi düşünüyorum. Çünkü isim çok önemli. Ne niyetle koyuldugu da aynı şekilde diye dusunuyorum. Sanki aynı kaderi kızımda yaşarmış gibi hissediyorum. Ki siz benzer bir durum yaşamışsınız. O yüzden de benimde sıcak bakamiyorum. Eşimde bana bırakıyor bu kararı asla ısrarcı değil. Sadece babası tarafından her telefondan hatırlatma oluyorbakalım üzmeden bu durumu anlatacağız artık bir şekilde. Bir de ben isimlerin anlamlarına da çok önem veriyorum anlamı ile yasasin isterim. O yüzden daha güçlü anlamı güzel olan isim arayışım var.
Benim sağlık ocağı istersen burada yaparız 24-26 hafta arasında demişti. Hepsi yapıyordur bence biri böyle söylediyseMerhaba kızlar bugün 3lu asi yaptırdım doktor kontrolüm vardı hersey yolunda çok şükür tek sıkıntı detaylı ultrason da rahim ağzı uzunluğu 34mm ve plasenta rahim ağzına yakınmış sonra yukarı çıkabilir dedi böyle olup daha sonra yukarı çıkan var mi bir de 25 haftada şeker yüklemesi icin test vermem gerekiyormuş bunu sağlık ocağında yapıyorlar mi özel hastaneye gittiğim için ekstra ücret ödemek istemiyorum
A Aysenaysen94 +12 ile bende ilişeyim şuracığa hauwjahahO sırada tek gebelikte +11 kg alan ben A Aysenaysen94
Bazen kg alasın oluyor cidden şekerinizde bi problem yoksa çok şükür![]()
Ay bi ara çok takıyordum artık takmamaya çabalıyorumA Aysenaysen94 +12 ile bende ilişeyim şuracığa hauwjahah
çaba kısmındayım bendeAy bi ara çok takıyordum artık takmamaya çabalıyorum![]()
Aynı şekilde benimkide istediği her pozisyona geldiği için 10,15 dakika sürdü ki özelde yaptırıyorum. Doktora kısa sürdü sanki dedim tüm organlarına her şeyine baktım zorlamadığı için kısa sürdü dedi.Ben özelde yaptırdım 20 dkdan az sürdü. Bebeğin pozisyonu ile de alakalı biraz. Hafif hareketliydi ve istediği pozisyonları verdi. Bakmak istediği şeylere bakabildi doktor. Çok hareketli olunca da zorlanıyorlar tamamen hareketsiz olunca da zor oluyor. Ama ilk gebeliğimde doktor dönsün diye ara verip yürüyüp gel kahve iç falan demişti o yüzden totalde 45 dkmızı falan aldı ama aslında baktığı aktif süreç yine aynıydı
Benim 4.5 ayda +9 kilo tek bebiş bide seninki normal bence rahim büyüyor göğüsler büyüyor amniyon sıvısı artıyor plasenta zamanla agirlaşiyor sadece yenilen şeylerin kilosu değil ki aldiklarimiz mesela benim bebeğim için mango büyüklüğünde diyor uygulamada yaklaşık 300 gr felandir aldığım kilo 9 göbeğimi görsen 7 aylık gibi resmenbı arkadasim 7.5 aylık hamile toplam 23 kilo almış şimdiye kadar ve doktor herhangi bi sıkıntı olur ya da diyet yap vs dememiş bebek de normal olması gereken haftaya uygun öyle olduktan sonra bı sorun olacagini zannetmiyorum senin içinde bebislerin ve sen sağlıklı ol yeter ki
Göster hayatım sana karışan herkese haddini bildir sen harikasın iki can birden taşıyorsun hepimiz mucizeler getiricez dünyaya. Sağlıklı beslendikten sonra 20 kilo da alsak geri veririz. Doktor da aile bireyleri de pozitif olmak zorunda senin huzurun eşittir bebişlerin içerde rahat olması![]()
O sırada tek gebelikte +11 kg alan ben A Aysenaysen94
Bazen kg alasın oluyor cidden şekerinizde bi problem yoksa çok şükür![]()
A Aysenaysen94 +12 ile bende ilişeyim şuracığa hauwjahah
Canım kaçıncı gebeliğin? Emin misin? Gaz falan olmasınKızlar benim yalancı sancılarım başladı ya çok ilginç![]()
İlk gebelik gaz değil eminimCanım kaçıncı gebeliğin? Emin misin? Gaz falan olmasın
Aman ha 5 ha 12çaba kısmındayım bendebazen üzülüyorum ama boşver canım hormonlarından üzülüyorsun deyip kendimi teselli ediyorum hauqjah
Yalancı sancı olduğunu nerden anladın? Bence doktora görün.Kızlar benim yalancı sancılarım başladı ya çok ilginç![]()
Kasılma gibi oluyor karnım geriliyor sonra geçiyorYalancı sancı olduğunu nerden anladın? Bence doktora görün.
Tüm karnın mı bir kısmı mı?Kasılma gibi oluyor karnım geriliyor sonra geçiyor
Tüm kısmı ama şuan bebeğim hareket ediyor acaba donemiyor mu içim tuhafTüm karnın mı bir kısmı mı?
Pazartesi günü randevum vardı doktoruma söyledim ben de uzun süre ayakta durunca yada yürüyünce karnım taş gibi oluyor sonra dinlenince yumuşuyor diye. Normal başlar artık sertleşir dedi. Ama bunu yalancı sancı olarak nitelendirmedi.Kızlar benim yürüdükten sonra sancım oluyor. Bunu yaşayan var mı? Yürümeye korkar oldum.