- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.421
esma ül hüsna yı bende okumak istiyom ama internetten bulsam doğrumudurr tunacımm...çünkü bende yok
canım lütfen birkaç gün daha bekle ve adam akıllı bir dr. git tahlillerini ver içimden bir ses sen hamişsin diyor nekadar ianaırsınız bilemem ama bu ay tuba ve senden ümitliydim topikte aktif olduğum günden beri...hayırlı haberlerini bekliyorum....
doğrudur canım bak bu adresten oku tatlım esmaulhusna.com
tmmm tunacımmmm...inşallahhh Allah ım inşallahhh...işe dönemedin daha demi bağımlılık yapıoz biz böle
çok teşekkürler canımmmmm Allah razı olsun ...
çok fenasınız ya :)))))) bak busefer dönecem allaha emanet olunnnnnn 1-2 saate gelirim
allah cümlemizden razıolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım yaaaaaa bağımlılık yaptınız yaa sizleri seviyorum manevi kardeşlerim...
sana atrık çok agır iş yasak bir yere uzanmak yasak.sebze meyva bol tüketiyorsun.stres yapmıyorsun hiç bişeye yürümene felan dikkat et .topuklu ayakkabı giyme.dr gidinxce zaten seni bilgilendircek.rabbim sen herşeyin en büyügüsün.sağlıkla sıhatle kucagınıza vereck bebişleri. Bol bol dua edin kızlar.
amin cnmm inşallah allaha emanetiz :))canım benim yaaa harika bir duygu.içinde korku olmasın bol bol dua et sağlıklı sıhatlı alacaksınız kucagınıza:)
cnmm yaaaa bende yapcam oları her akşam okucam bebeğime o banimle kalsınn inşallahh :))AYYYY ya siz beni işe göndrmiyorsunuz habire yazıyorsunuz yaaaa(((( Ayyy kıyamam korkmasın eşinde sende rabbim verir busefer kucağınıza bol bol dua edin.Ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde kan tahlili ile eve gittim iş çıkışı güzel bir duş aldım secdeye durdum şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim,eşimde benden habersiz aynı şeyleri yapmış hergün düzenli esmaül hüsna yı okudum bebişime ayetel kürsi okudum düzenli bebek öyle bir tutunuyor öyle bir dinliyor anlatamam size ilk üç ay düşük tehdidti oldu ama bebeğim bırakmadı ve doğdu şükür .sizde bunları yapın....
ayyyy cnmm yaaaa inşallah 1 hafta sonra sanada yapcazz :))oyyyy oyyyy çizelgesini yerim onunnnnn 41 kere maaşallahhhhhhh kuzuma
allah cümlemizden razıolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım yaaaaaa bağımlılık yaptınız yaa sizleri seviyorum manevi kardeşlerim...
tebrikler cnmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba kızlar bende geldim aranıza. Yeni öğrendim hamile olduğumu. Sizlerinki kaç haftalık oldu acaba?
tugbacım gözün aydın çok sevindim Rabbim hayırla tamamına erdirsin. Darısı tümmm isteyenlere inşşşşşşşşşş
amin cnmm inşallah allaha emanetiz :))
cnmm yaaaa bende yapcam oları her akşam okucam bebeğime o banimle kalsınn inşallahh :))
ayyyy cnmm yaaaa inşallah 1 hafta sonra sanada yapcazz :))
bizde seni seviyoruzzzzzz aminnnnnnnn
tebrikler cnmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok saol cnmm allh tüm istiyenlere versin inşallah
tebrikler cnmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
çok saol cnmm allh tüm istiyenlere versin inşallah
bendeeee çok mutluyummmmm :)))inşallah Allahın izniyle yaparız kuzum 1 hafta olmazda 1 ay olur hiç önemli değil ...senin haberini aldım ya çok mutluyum wallaa
cnm benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu 9 haftalıktı peki bu metformin nedir ne işe yarar??Aminnn teşekkür ederim. Benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu 8. haftada o yüzden yine aynı korku var bende. Haftaya doktora gidicem bakalım nasıl gidiyor bu sefer. Birde ben polikistik over im. Metformin kullanıyorum halen. Başka varmı kullanan?
merhaba herkese.benimde sat 01/01/2012 4 şubatta hcg 50.92 çıktı.6 sında 158 çıktı.9unda 556 çıktı dünde ultrosona girdim gebelik kesesi 7ml çok küçük dedi bebekgöükmüyor dedi acaba bi sorunmu var yardımcı olurmusunuz
kızlarrr doktor randevumuda aldım 25 inde cumartesi saat 10 da muhtemelen sadece kese görünür ama kısmet :))
yarında kan testi yaptırcam umarım herşey güzel gider :))
cnm benim yaaaa seni çok çok seviyorummmminşallah canımmm hadi bakalımmm...kısss tubişşş sen bu resmi koydun ya ben diodumki hep bu resim uğurlu gelecek tubişe...ama sölememiştim sonuç kötü olursa üzülme die..
oooooooo artık bicanım tubişim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlısıyla 40. haftaları göstersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?