2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tmmm tunacımmmm...inşallahhh Allah ım inşallahhh...işe dönemedin daha demi bağımlılık yapıoz biz böle

Yazdıklarını dikkate alıcam canım, Rabbim en kısa zaman da sana tekrar bebeğini verir inş.

canım benim yaaa harika bir duygu.içinde korku olmasın bol bol dua et sağlıklı sıhatlı alacaksınız kucagınıza:)
amin cnmm inşallah allaha emanetiz :))
cnmm yaaaa bende yapcam oları her akşam okucam bebeğime o banimle kalsınn inşallahh :))

oyyyy oyyyy çizelgesini yerim onunnnnn 41 kere maaşallahhhhhhh kuzuma
ayyyy cnmm yaaaa inşallah 1 hafta sonra sanada yapcazz :))
allah cümlemizden razıolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarım yaaaaaa bağımlılık yaptınız yaa sizleri seviyorum manevi kardeşlerim...

bizde seni seviyoruzzzzzz aminnnnnnnn

Merhaba kızlar bende geldim aranıza. Yeni öğrendim hamile olduğumu. Sizlerinki kaç haftalık oldu acaba?
tebrikler cnmm allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
tugbacım gözün aydın çok sevindim Rabbim hayırla tamamına erdirsin. Darısı tümmm isteyenlere inşşşşşşşşşş

çok saol cnmm allh tüm istiyenlere versin inşallah

inşallah Allahın izniyle yaparız kuzum 1 hafta olmazda 1 ay olur hiç önemli değil ...senin haberini aldım ya çok mutluyum wallaa

Aminnn teşekkür ederim. Benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu 8. haftada o yüzden yine aynı korku var bende. Haftaya doktora gidicem bakalım nasıl gidiyor bu sefer. Birde ben polikistik over im. Metformin kullanıyorum halen. Başka varmı kullanan?

merhaba herkese.benimde sat 01/01/2012 4 şubatta hcg 50.92 çıktı.6 sında 158 çıktı.9unda 556 çıktı dünde ultrosona girdim gebelik kesesi 7ml çok küçük dedi bebekgöükmüyor dedi acaba bi sorunmu var yardımcı olurmusunuz

inşallah Allahın izniyle yaparız kuzum 1 hafta olmazda 1 ay olur hiç önemli değil ...senin haberini aldım ya çok mutluyum wallaa
bendeeee çok mutluyummmmm :)))
cnm benimde ilk bebeğimin kalbi durmuştu 9 haftalıktı peki bu metformin nedir ne işe yarar??

cnm normal korkma önce kese oluşmalı zaten 10 gün sonra görülücektir :))

kızlarrr doktor randevumuda aldım 25 inde cumartesi saat 10 da muhtemelen sadece kese görünür ama kısmet :))
yarında kan testi yaptırcam umarım herşey güzel gider :))

kızlarrr doktor randevumuda aldım 25 inde cumartesi saat 10 da muhtemelen sadece kese görünür ama kısmet :))
yarında kan testi yaptırcam umarım herşey güzel gider :))

inşallah canımmm hadi bakalımmm...kısss tubişşş sen bu resmi koydun ya ben diodumki hep bu resim uğurlu gelecek tubişe...ama sölememiştim sonuç kötü olursa üzülme die..

oooooooo artık bi canım tubişim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlısıyla 40. haftaları göstersin inş.

inşallah canımmm hadi bakalımmm...kısss tubişşş sen bu resmi koydun ya ben diodumki hep bu resim uğurlu gelecek tubişe...ama sölememiştim sonuç kötü olursa üzülme die..
cnm benim yaaaa seni çok çok seviyorummmm
oooooooo artık bi canım tubişim çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. hayırlısıyla 40. haftaları göstersin inş.

cnm benimm çok çok saol allah en kısa zamnada sizede nasip etsin inşallah :)) aminn cnmm aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…