2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlarrrrrrrrrr ben işe dönüyüm bu güzel haberden sonra bana çalışma gayreti geldi valla 1 saat sonra dönerim aranıza ayyyy çok sevinçliyim ya RABBİM İSTEYEN TÜM MELEKLERİNE GÖNDERSİN MELEKLERİNİ ALLAHA EMANET OLUN...

Son düzenleme:
cnmm ya bi kan testi yaptır nolurrrrr
öle yapcam inşallah cnmm :)) çok saolll allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah :))
çok saol cnmm yaaaa aminn ibnşallah artık dikkat ediyorum kimse üzümez beni :)) aminn cnmm nerde isteyen varsa allahım seslerini duyup sağlıklı bebekler nasip etsin

:):):)bende çok istiyordum ya bayılmayı:)
canım dularım hep sizlerle.rabbim hayırlısını versin

kocişine söledinmi kısssss naptııı? anlat hadi anlattttt

ywerim seni yaaaaaa

ne güzel bir gün böyle kızlar,maşallah size.çok sevindim;hotice,tuğba bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.lütfen bol bol Ya halık,Ya Bari,Ya Musavvir esmalarını okuyun,kendinize iyi bakın bol bol kivi,muz,ayva yiyin

kocişine söledinmi kısssss naptııı? anlat hadi anlattttt

yaa ben kan testini aldım yatak odasına gittim aşkım kalk dedim tek gözü açtı noldu dedi testi gösterdim hamileyim dedim gözleri doldu sarıldık falan uyku sersemi az önce aradı ben baba oluyorum diyoo kıyamam yaa oda çok korkuyo benim gibi :))

yok tubişim ben bayılıcam öle gitcez doktora....bayılmayı beklersem çok bekleriz gibi...bilmiom tubişim ya umudum fazla yok ama beklicem bakalım bi kaç gün sonra test yaparım c.tesi sabah...bidaha çıkarsa artık bakarız icabına...

aminn cnm inşallahhh tamam cnmm dikkat ederimm :))

ayyyyy ne güzelll yaaa canım benimmm korkularınızı atın üstünüzdenn Allah ın izniyle bişecikler olmucak sağ salim alacaksınız inşallah kucağınızaa

hadi hayırlısı ıozamn güzel haberler al inşallahhhh :))

canım benim yaaa harika bir duygu.içinde korku olmasın bol bol dua et sağlıklı sıhatlı alacaksınız kucagınıza:)

aysuncm,benim hcg 38 çıktığı günki haline benziyor çizgin;bence hamişsin bugün test yaptırsana.inşallah hamişsindir de

AYYYY ya siz beni işe göndrmiyorsunuz habire yazıyorsunuz yaaaa (((( Ayyy kıyamam korkmasın eşinde sende rabbim verir busefer kucağınıza bol bol dua edin.Ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde kan tahlili ile eve gittim iş çıkışı güzel bir duş aldım secdeye durdum şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim,eşimde benden habersiz aynı şeyleri yapmış hergün düzenli esmaül hüsna yı okudum bebişime ayetel kürsi okudum düzenli bebek öyle bir tutunuyor öyle bir dinliyor anlatamam size ilk üç ay düşük tehdidti oldu ama bebeğim bırakmadı ve doğdu şükür .sizde bunları yapın....

esma ül hüsna yı bende okumak istiyom ama internetten bulsam doğrumudurr tunacımm...çünkü bende yok

canım lütfen birkaç gün daha bekle ve adam akıllı bir dr. git tahlillerini ver içimden bir ses sen hamişsin diyor nekadar ianaırsınız bilemem ama bu ay tuba ve senden ümitliydim topikte aktif olduğum günden beri...hayırlı haberlerini bekliyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…