- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.401
cnmm ya bi kan testi yaptır nolurrrrrEki Görüntüle 347326 Eki Görüntüle 347327 Eki Görüntüle 347328 Eki Görüntüle 347329 Eki Görüntüle 347330 Eki Görüntüle 347333 Eki Görüntüle 347334 Eki Görüntüle 347335 Eki Görüntüle 347336
birsürü resim size...kafama çok takıldı benim kızlar adet oldum sonrasında yaptım ikidir silik çizgi çıkıo...ben yanlışmı görüom acaba die kaç kere eşimede gösterdim...oda görüo..bilmiom pek umutlu değilim ama...paylaşıp yorumlarınızı almak istedim...dün akşam yaptım bu testide..
öle yapcam inşallah cnmm :)) çok saolll allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah :))tuğbacım tebrik ederim canım çok sevindim.Kan testini de yaptır da için rahat etsin.Uzun zamandır yazamadım ama hep takipteyim sizleri.hepinizi öpüyorum.Benim de bat 26 şubat heyecanla bekliyorum.Hayırlısı artık..
çok saol cnmm yaaaa aminn ibnşallah artık dikkat ediyorum kimse üzümez beni :)) aminn cnmm nerde isteyen varsa allahım seslerini duyup sağlıklı bebekler nasip etsinKızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay sabahı zor ettim yaaaa tuğbişim bebeğim haberini gördüm canımmmm inan çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına aldırsın canım benim artık stres,sıkıntı yok kendine çokkkk dikkat et güzelim ayyyyy ne sevindim ya vallahi çok sevindim rabbim isteyen anneliği tadamayan herkese meleklerini versin.....
walla bayılmayı bekliom dermişimmmmkocam acele etme dio bayılcakmısım eski karılar gibi hastaneye götürcekmiş :d öldüm ay gülmektenn...nese beklicem daha hülyacımm sonra bidaha test yaparım bakalım kısmet artık...
Tabiki cnm kan testide okumuşsundur yazdıklarımı kocamın dediklerini...bende tmm dedim bakalım beklicem hala...ama işin ilginç tarafı ben hastalandım 9 şubattı 7 sinde oldum ama kısa sürdü her zamankinden...kısmet bakalım cnmm...tubişe iyi bakın tamammııısizlere emanet
amin cnmm inşallahhh :))
aminnn cnmmm en kısa zamnada sizede versin inşallah :))
canımmmmmmmmmm
cnm benimm çok saoll inan mutluluktan uçuyorummmm inşallah cnmm bu sefer alim kucağıma inşallah hiç kötü düşünmüyorum okadar huzurluyum ki anlatamam ama azıcık korkuyorum( bende seni çok seviyorummm :)) günlerimizde hep böle güzel geçsin inşallah :))
yarın yaptırıcam inşallah :)) aminn inşallahhh
walla bayılmayı bekliom dermişimmmmkocam acele etme dio bayılcakmısım eski karılar gibi hastaneye götürcekmiş öldüm ay gülmektenn...nese beklicem daha hülyacımm sonra bidaha test yaparım bakalım kısmet artık...
tabiki cnm kan testide okumuşsundur yazdıklarımı kocamın dediklerini...bende tmm dedim bakalım beklicem hala...ama işin ilginç tarafı ben hastalandım 9 şubattı 7 sinde oldum ama kısa sürdü her zamankinden...kısmet bakalım cnmm...tubişe iyi bakın tamammııısizlere emanet
kocişine söledinmi kısssss naptııı? anlat hadi anlattttt
cnmm ya bi kan testi yaptır nolurrrrr
öle yapcam inşallah cnmm :)) çok saolll allah sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah :))
çok saol cnmm yaaaa aminn ibnşallah artık dikkat ediyorum kimse üzümez beni :)) aminn cnmm nerde isteyen varsa allahım seslerini duyup sağlıklı bebekler nasip etsin
ne güzel bir gün böyle kızlar,maşallah size .çok sevindim;hotice,tuğba bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah.lütfen bol bol Ya halık,Ya Bari,Ya Musavvir esmalarını okuyun,kendinize iyi bakın bol bol kivi,muz,ayva yiyin
yaa ben kan testini aldım yatak odasına gittim aşkım kalk dedim tek gözü açtı noldu dedi testi gösterdim hamileyim dedim gözleri doldu sarıldık falan uyku sersemi az önce aradı ben baba oluyorum diyoo kıyamam yaa oda çok korkuyo benim gibi :))
yok tubişim ben bayılıcam öle gitcez doktora....bayılmayı beklersem çok bekleriz gibi...bilmiom tubişim ya umudum fazla yok ama beklicem bakalım bi kaç gün sonra test yaparım c.tesi sabah...bidaha çıkarsa artık bakarız icabına...
yaa ben kan testini aldım yatak odasına gittim aşkım kalk dedim tek gözü açtı noldu dedi testi gösterdim hamileyim dedim gözleri doldu sarıldık falan uyku sersemi az önce aradı ben baba oluyorum diyoo kıyamam yaa oda çok korkuyo benim gibi :))
Eki Görüntüle 347326 Eki Görüntüle 347327 Eki Görüntüle 347328 Eki Görüntüle 347329 Eki Görüntüle 347330 Eki Görüntüle 347333 Eki Görüntüle 347334 Eki Görüntüle 347335 Eki Görüntüle 347336
birsürü resim size...kafama çok takıldı benim kızlar adet oldum sonrasında yaptım ikidir silik çizgi çıkıo...ben yanlışmı görüom acaba die kaç kere eşimede gösterdim...oda görüo..bilmiom pek umutlu değilim ama...paylaşıp yorumlarınızı almak istedim...dün akşam yaptım bu testide..
hadi hayırlısı ıozamn güzel haberler al inşallahhhh :))
aysuncm,benim hcg 38 çıktığı günki haline benziyor çizgin;bence hamişsin bugün test yaptırsana.inşallah hamişsindir de
AYYYY ya siz beni işe göndrmiyorsunuz habire yazıyorsunuz yaaaa(((( Ayyy kıyamam korkmasın eşinde sende rabbim verir busefer kucağınıza bol bol dua edin.Ben kızıma hamile olduğumu öğrendiğimde kan tahlili ile eve gittim iş çıkışı güzel bir duş aldım secdeye durdum şükür namazı kıldım yasin okudum dua ettim,eşimde benden habersiz aynı şeyleri yapmış hergün düzenli esmaül hüsna yı okudum bebişime ayetel kürsi okudum düzenli bebek öyle bir tutunuyor öyle bir dinliyor anlatamam size ilk üç ay düşük tehdidti oldu ama bebeğim bırakmadı ve doğdu şükür .sizde bunları yapın....
Eki Görüntüle 347326 Eki Görüntüle 347327 Eki Görüntüle 347328 Eki Görüntüle 347329 Eki Görüntüle 347330 Eki Görüntüle 347333 Eki Görüntüle 347334 Eki Görüntüle 347335 Eki Görüntüle 347336
ywerim seni yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?