2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm benim çok çok saol :)) yarın sabah yaptırcam inşallah aysunn çok mutluyummmm allahım hayırlısı versin bu mutlulugumhiç bozulmasın inşallah

sana atrık çok agır iş yasak bir yere uzanmak yasak.sebze meyva bol tüketiyorsun.stres yapmıyorsun hiç bişeye yürümene felan dikkat et .topuklu ayakkabı giyme.dr gidinxce zaten seni bilgilendircek.rabbim sen herşeyin en büyügüsün.sağlıkla sıhatle kucagınıza vereck bebişleri. Bol bol dua edin kızlar.

günaydınnnnnnnnnnnn aysuncum nassın kıs napıon sende hamişsindir bence hayırlısı kesin var

cnm benim çok çok saol :)) yarın sabah yaptırcam inşallah aysunn çok mutluyummmm allahım hayırlısı versin bu mutlulugumhiç bozulmasın inşallah

aminnn canım benimmmm ben nasıl mutlu oldum anlatamamm sanki kendim hamile kalmışım gibi ayyy ne yazacamı bilmiom tubacımmmm...çok çok mutluyummmm....Allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sonrada kucağına almayı nasip etsin...kötü hiç bişi düşünme olurmuu çok seviom seniii...ayyyy çıttırıcam yawww süperrr çok güzel bi güne başladımmm...

ohh ohhh ne güzel haberler bunlar yaa hamişlerimiz çoğalıyor hemen kan testide yaptırın kızlar dikkat edin kendinize allahım sağlıkla sonunuda gösterir inşallah hepimize

günaydınnnnnnnnnnnn aysuncum nassın kıs napıon sende hamişsindir bence hayırlısı kesin var

günaydın canımmmm iyiyimmmmm sen nasılsınnn bilmiom ben değilimdir gibi gelio ...resimleri koycam birazdan...resimde zor görünüo ama silik çizgi yine çıktı...kısmettt...kocişime dedim kan testi yaptırmam lazım...takmış eski karılara onlar gibi ol bayıl hastaneye kaldıralım acele etme dio yarıldım gülmekten o öle diyincee....herkes bayılacak die bişe yokkii...anlatamamda bişe demedim bende tmm dedim

evet ya bende müthiş sevinçliyim.ne diyeceğimi şaşırdım sadeec çok mutluyum aysun sende yap kan testi silik cıktıysa sende hamişsin bence canım:)ohhh bir günde kaç hamiş haberiii..

Dan diye konuya daldım ama cvp yazmadan da edemedim.
Benimde çok silik çıkmıştı cnm testte.
Bikaç gün geçmişti sadece yaptığımda testi.
Meğerse hamilelik hormonları henüz az salgılandığı için silik çıkarmış o çizgi.
Yine de kesin sonuç kan testi. Biran önce gidip testini yaptır yada bikaç gün sonra gebelik testini (eczaneden alınan) tekrarla derim.

allah iyiliğini versin kıssss senin hayırlısı kuzum yaaa boşver kocanı sen git yaptır kan testini silik milik çıkmışya çizgi sen ona bak hamişsindirrrrrrrrrrrrrr

birsürü resim size...kafama çok takıldı benim kızlar adet oldum sonrasında yaptım ikidir silik çizgi çıkıo...ben yanlışmı görüom acaba die kaç kere eşimede gösterdim...oda görüo..bilmiom pek umutlu değilim ama...paylaşıp yorumlarınızı almak istedim...dün akşam yaptım bu testide..

tuğbacımmmm çok sevindim allah tamamını erdirsin inşallah
amin cnmm inşallahhh :))
aminnn cnmmm en kısa zamnada sizede versin inşallah :))
canımmmmmmmmmm
cnm benimm çok saoll inan mutluluktan uçuyorummmm inşallah cnmm bu sefer alim kucağıma inşallah hiç kötü düşünmüyorum okadar huzurluyum ki anlatamam ama azıcık korkuyorum ( bende seni çok seviyorummm :)) günlerimizde hep böle güzel geçsin inşallah :))
ohh ohhh ne güzel haberler bunlar yaa hamişlerimiz çoğalıyor hemen kan testide yaptırın kızlar dikkat edin kendinize allahım sağlıkla sonunuda gösterir inşallah hepimize

yarın yaptırıcam inşallah :)) aminn inşallahhh

tuğbacım tebrik ederim canım çok sevindim.Kan testini de yaptır da için rahat etsin.Uzun zamandır yazamadım ama hep takipteyim sizleri.hepinizi öpüyorum.Benim de bat 26 şubat heyecanla bekliyorum.Hayırlısı artık..

allah iyiliğini versin kıssss senin hayırlısı kuzum yaaa boşver kocanı sen git yaptır kan testini silik milik çıkmışya çizgi sen ona bak hamişsindirrrrrrrrrrrrrr

bekleyim 1 hafta falan sonra yine test yapim yine böle olursa giderim artık...

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ay sabahı zor ettim yaaaa tuğbişim bebeğim haberini gördüm canımmmm inan çok sevindim rabbim hayırlısı ile kucağına aldırsın canım benim artık stres,sıkıntı yok kendine çokkkk dikkat et güzelim ayyyyy ne sevindim ya vallahi çok sevindim rabbim isteyen anneliği tadamayan herkese meleklerini versin.....

evet canım silik bir cizgi var.bence git kan testi yaptır kesin sonuç veriri olmadı hassas testlerden al onla dene birde hastaneye gitmek istemıyorsan.ama banada 2 çizgi silikmiş gibi görünüyor.bir kacında göremedim ama bi çogunda var.ayy hadi git yaptır test.

evet ya bende müthiş sevinçliyim.ne diyeceğimi şaşırdım sadeec çok mutluyum aysun sende yap kan testi silik cıktıysa sende hamişsin bence canım:)ohhh bir günde kaç hamiş haberiii..

walla bayılmayı bekliom dermişimmmm kocam acele etme dio bayılcakmısım eski karılar gibi hastaneye götürcekmiş öldüm ay gülmektenn...nese beklicem daha hülyacımm sonra bidaha test yaparım bakalım kısmet artık...

tabiki cnm kan testide okumuşsundur yazdıklarımı kocamın dediklerini...bende tmm dedim bakalım beklicem hala...ama işin ilginç tarafı ben hastalandım 9 şubattı 7 sinde oldum ama kısa sürdü her zamankinden...kısmet bakalım cnmm...tubişe iyi bakın tamammııı sizlere emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…