- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.381
evet görüyorummmm ayyyy hamişsin sen kıssssçok sevindimmm
tubişimmmmmmmmmm çok sevindim yaaaaaaaakan testini ne zaman yaptırıcannn ayyyy çok mutlu oldummmm ...benimde silik çizgi çıktıııı koyarım resimleri birazdann....
kızlarrrr ben HAMİLEYİMMMMMMMMMMM
Eki Görüntüle 347319
sağol canım allah razı olsun sizlerinde yüzü gülsün
ama bişey anlamıyorum çok karışık bi duygu ne yapmalıyım, nasıl oturmalıyım nasıl kalkmalıyım
:s:s:s yoksa bu kadar abartmamalıyım
Tuba tuba tuba
cnm benim çok çok saol :)) yarın sabah yaptırcam inşallah aysunn çok mutluyummmm allahım hayırlısı versin bu mutlulugumhiç bozulmasın inşallah
günaydınnnnnnnnnnnn aysuncum nassın kıs napıon sende hamişsindir bence hayırlısı kesin var
aminnn canım benimmmm ben nasıl mutlu oldum anlatamamm sanki kendim hamile kalmışım gibi ayyy ne yazacamı bilmiom tubacımmmm...çok çok mutluyummmm....allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sonrada kucağına almayı nasip etsin...kötü hiç bişi düşünme olurmuuçok seviom seniii...ayyyy çıttırıcam yawww süperrr çok güzel bi güne başladımmm...
günaydın canımmmm iyiyimmmmm sen nasılsınnn bilmiom ben değilimdir gibi gelio ...resimleri koycam birazdan...resimde zor görünüo ama silik çizgi yine çıktı...kısmettt...kocişime dedim kan testi yaptırmam lazım...takmış eski karılara onlar gibi ol bayıl hastaneye kaldıralım acele etme dioyarıldım gülmekten o öle diyincee....herkes bayılacak die bişe yokkii...anlatamamda bişe demedim bende tmm dedim
günaydın canımmmm iyiyimmmmm sen nasılsınnn bilmiom ben değilimdir gibi gelio ...resimleri koycam birazdan...resimde zor görünüo ama silik çizgi yine çıktı...kısmettt...kocişime dedim kan testi yaptırmam lazım...takmış eski karılara onlar gibi ol bayıl hastaneye kaldıralım acele etme dioyarıldım gülmekten o öle diyincee....herkes bayılacak die bişe yokkii...anlatamamda bişe demedim bende tmm dedim
amin cnmm inşallahhh :))tuğbacımmmm çok sevindim allah tamamını erdirsin inşallah
aminnn cnmmm en kısa zamnada sizede versin inşallah :))sana atrık çok agır iş yasak bir yere uzanmak yasak.sebze meyva bol tüketiyorsun.stres yapmıyorsun hiç bişeye yürümene felan dikkat et .topuklu ayakkabı giyme.dr gidinxce zaten seni bilgilendircek.rabbim sen herşeyin en büyügüsün.sağlıkla sıhatle kucagınıza vereck bebişleri. Bol bol dua edin kızlar.
canımmmmmmmmmmTuba tuba tuba
cnm benimm çok saoll inan mutluluktan uçuyorummmm inşallah cnmm bu sefer alim kucağıma inşallah hiç kötü düşünmüyorum okadar huzurluyum ki anlatamam ama azıcık korkuyorumaminnn canım benimmmm ben nasıl mutlu oldum anlatamamm sanki kendim hamile kalmışım gibi ayyy ne yazacamı bilmiom tubacımmmm...çok çok mutluyummmm....Allahım sağlıklı bi hamilelik nasip etsin sonrada kucağına almayı nasip etsin...kötü hiç bişi düşünme olurmuuçok seviom seniii...ayyyy çıttırıcam yawww süperrr çok güzel bi güne başladımmm...
ohh ohhh ne güzel haberler bunlar yaa hamişlerimiz çoğalıyor hemen kan testide yaptırın kızlar dikkat edin kendinize allahım sağlıkla sonunuda gösterir inşallah hepimize
allah iyiliğini versin kıssss senin hayırlısı kuzum yaaa boşver kocanı sen git yaptır kan testini silik milik çıkmışya çizgi sen ona bak hamişsindirrrrrrrrrrrrrr
bekleyim 1 hafta falan sonra yine test yapim yine böle olursa giderim artık...
Eki Görüntüle 347326 Eki Görüntüle 347327 Eki Görüntüle 347328 Eki Görüntüle 347329 Eki Görüntüle 347330 Eki Görüntüle 347333 Eki Görüntüle 347334 Eki Görüntüle 347335 Eki Görüntüle 347336
birsürü resim size...kafama çok takıldı benim kızlar adet oldum sonrasında yaptım ikidir silik çizgi çıkıo...ben yanlışmı görüom acaba die kaç kere eşimede gösterdim...oda görüo..bilmiom pek umutlu değilim ama...paylaşıp yorumlarınızı almak istedim...dün akşam yaptım bu testide..
evet ya bende müthiş sevinçliyim.ne diyeceğimi şaşırdım sadeec çok mutluyum aysun sende yap kan testi silik cıktıysa sende hamişsin bence canım:)ohhh bir günde kaç hamiş haberiii..
Dan diye konuya daldım ama cvp yazmadan da edemedim.
Benimde çok silik çıkmıştı cnm testte.
Bikaç gün geçmişti sadece yaptığımda testi.
Meğerse hamilelik hormonları henüz az salgılandığı için silik çıkarmış o çizgi.
Yine de kesin sonuç kan testi. Biran önce gidip testini yaptır yada bikaç gün sonra gebelik testini (eczaneden alınan) tekrarla derim.
bekleyim 1 hafta falan sonra yine test yapim yine böle olursa giderim artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?