- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.941
o zaman gerçekten sana telaş lazım yokmu yapabiliceğin bişi ??
ağrım ve kanama devamö ediyo ama şükür iyiym moralimde süpper beklemek zorunda olmadığım için de ço mutluyum hemen başlıcaz :))
kuzucum kendinii nasıl rahat hissediyosan öle yap bitanem ama idrar güvenme lütfen bak en canlı şahidi benim git ne zaman hazır hissedersen kan tahlilini yaptır inşallah güzel haberler vercen :))
saoll canım ben bebişi daha bi 3 ay kocamıcam
yaa niye okadar uzun süre ki:)
slm kızlar nasılsınız? serayyaw sepya
tubiş canım sen nasılsın ? umarım daha iyisindir
cuma günü yaptığım testle kaldım daha beklemedeyim acaba hamilemiyim değilmiyim ne sabır varmış bende ya
cnm bnim diikat ediyorum merak etme sen :)) moralimde ii allaha şükür :)) yaa evet ama idrar testinde pozitif çıksa bile kanda yükselmezse hiç bi anlamı yok oyuzden ben artık yapmıcam :)) cnm biliyosun 15 gün önce tüm testlerim sonuçlandı herşey normal ama olmayınca olmuyo buna yapcak bişi yok doktor biraz oluruna bırak lütfen dedi hatta en son gittiğimde çok istiyorum biran önce olsun dedim kızdı yine bitran önce diil sağlıklı olsun de dedi :))canım dikkat et kendini üşütme moralinin iyi olmasına sevindim rabbim hayırlısını versin inş. canım evde bi test daha yapıcam ondan sonra kan testine gidicem... kuzum senin testler doğru çıktı önceki kan testi yaptırdığında bunda da doktorun birşey dedi mi bu konuyla ilgili yani nedeni araştırılmalımı ? evet korunmana gerek yok rabbim sesimizi duysun kuzum inş. sağlıklısını hayırlısını nasip etsin
merhaba kizlar ben buraya ilkkez yaziyorum ama tam ilk msjdan burayi izliyorum hepiniz hakta az-cok bilgiliyim
ben de ocakda hamis kalanlardanim
Allah hepinize saglikli sihhatli cocuklar nasip etsin ve kucaginiza almayi da nasip etsin
tugbacim sana da cok gecmis olsun insallah cok yakinda yine rabbim yuzunu guldurur
ben 20 aylik evliyim ve ilk hamileliyim
cumartesi dr.a gitdim 7 haftaliksin dedi
ama benim satim 24 aralik 8 haftalik olmali degildi mi
kizlar sizde boyle birsey oldumu
uzugelmesin kuzucum bundada varıd bir hayır..vücudun dinlensin toparlansın bakalım..
iyiyimmm sen nasılsın dirmitcimm...bidaha idrar testi yaptınmı...ii bekliyosun walla..maaşallah sanaa
hmmm bakim bakalımmm...teşekkür ederimmm...sabah kepek ekmeğinde (tost ekmeği) tost yedim az kaşarlı...öğlen çok az pilav,çok az nohut yemeği,,azda yoğurt yedimm...hiç şişkinlik hissetmiom çok rahatım...ama kesin acıkırımmm yaaaara öğünlerde ne yesemki bişi de getirmedim...eti form var limon lifli ondan atıştırrım heralde
uzugelmesin kuzucum bundada varıd bir hayır..vücudun dinlensin toparlansın bakalım..
iyiyimmm sen nasılsın dirmitcimm...bidaha idrar testi yaptınmı...ii bekliyosun walla..maaşallah sanaa
hmmm bakim bakalımmm...teşekkür ederimmm...sabah kepek ekmeğinde (tost ekmeği) tost yedim az kaşarlı...öğlen çok az pilav,çok az nohut yemeği,,azda yoğurt yedimm...hiç şişkinlik hissetmiom çok rahatım...ama kesin acıkırımmm yaaaara öğünlerde ne yesemki bişi de getirmedim...eti form var limon lifli ondan atıştırrım heralde
cnm bnim diikat ediyorum merak etme sen :)) moralimde ii allaha şükür :)) yaa evet ama idrar testinde pozitif çıksa bile kanda yükselmezse hiç bi anlamı yok oyuzden ben artık yapmıcam :)) cnm biliyosun 15 gün önce tüm testlerim sonuçlandı herşey normal ama olmayınca olmuyo buna yapcak bişi yok doktor biraz oluruna bırak lütfen dedi hatta en son gittiğimde çok istiyorum biran önce olsun dedim kızdı yine bitran önce diil sağlıklı olsun de dedi :))
evet cnm hoşgeldin öncelikle seni hep görüyodum ama bişi demedim bu zamana kadar ne zaman yazmak istersen o zaman yaz die :)) cnm çok sevindim adına allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah :)) cnm bu normal döllenme ile ilgili eger gelişim normalsa problem yok için rahat olsun o kendi yetişir tarihine merak etme sen :))
rica ederim cnmm :))tamam iyiymiş ama pek pilav tercih etmiyoz onun yerine bol sebze yada et yemeği yoğurt çorba ve salata bilgin olsun sabah tost ok :)) bu arada kaptan akrep33 ve asla diet ürünlerini sevmez bi yemiyoruz öle şeyler onun yerine 1 avuç leblebi kuru kayası gibi sağlıklı şeyler tüketiyoruz :))
cnm bnim diikat ediyorum merak etme sen :)) moralimde ii allaha şükür :)) yaa evet ama idrar testinde pozitif çıksa bile kanda yükselmezse hiç bi anlamı yok oyuzden ben artık yapmıcam :)) cnm biliyosun 15 gün önce tüm testlerim sonuçlandı herşey normal ama olmayınca olmuyo buna yapcak bişi yok doktor biraz oluruna bırak lütfen dedi hatta en son gittiğimde çok istiyorum biran önce olsun dedim kızdı yine bitran önce diil sağlıklı olsun de dedi :))
evet cnm hoşgeldin öncelikle seni hep görüyodum ama bişi demedim bu zamana kadar ne zaman yazmak istersen o zaman yaz die :)) cnm çok sevindim adına allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallah :)) cnm bu normal döllenme ile ilgili eger gelişim normalsa problem yok için rahat olsun o kendi yetişir tarihine merak etme sen :))
sağol canım bende iyiyim evet yapıcam bi idrar testi sonra da gidicem kan testine kuzum napayım gitsem yine beklicem.... bekliyorum ama nasıl beklediğimi bi sen bana sor kuzum:26: 30+7 günden sonra gidersem keseyide görürüm kuzum tabi hamile isem hayırlısı olsun
umarım herşey yolundadır canım doktorun güzel demiş:) bütün testleri atalım çöpe türk filmi gibi öğrenelim hamileliğimizi hiç takmayalım bi bakalım 9 ay geçmişkucağımızda
tubiş diyet grubunda nasıl durumlar yaa..kilo çizelgesimi yapıomusuz öle bişiler yazıo...bide benim acil tartı almam lazımtartım yok atıolarmış gruptan girmezsek...
sen nerden okudun kız onu ilk hafta deneme süresi bol paylaşım yapman lazım sonra takıma giriyosun bildirimlerinide yaptığın sürece kimse kimseyi atmıyo :)) evet biran öncede tartı alman lazım ben simbonun aldım 25 tl di valla süper öle bişi alabilirsin :)) çizelgeyide Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... burdan yapabiliyosun ama ben bugün başka çizelge yaptım
ayyy bende kasık ağrısı ve akıntı dışında hiç bi belirti olmuyo ben kesin anlamam ozamn bayılmıyom ben yaaaasağol canım bende iyiyim evet yapıcam bi idrar testi sonra da gidicem kan testine kuzum napayım gitsem yine beklicem.... bekliyorum ama nasıl beklediğimi bi sen bana sor kuzum:26: 30+7 günden sonra gidersem keseyide görürüm kuzum tabi hamile isem hayırlısı olsun
umarım herşey yolundadır canım doktorun güzel demiş:) bütün testleri atalım çöpe türk filmi gibi öğrenelim hamileliğimizi hiç takmayalım bi bakalım 9 ay geçmişkucağımızda
yok bitanem aşk olsun sarı leblebi ve kuru meyveler yiyebilirsin ayran içebilirsin aralarda süt içebiilirsin tarçınlı tatlı krizlerine iyi geliyo :))hmmmm o pilavı bende kesecem zaten ..ama accık aldım bugün yavaş yavaş demi ama...akşama kadar bişe yemicem die de yedim..sonra çekmecemde eti form gördümonuda yemem tmm ozaman evden kayısı leblebi getirem ben..sarı yada beyaz leblebi farkedermi?ay ne cok soru sordum demiii...
inşallah cnmm allah o günleride gösterir inşallah :)) senide listemetesekkur ederim canim baya rahatladim
ilk oldugundandir bu merakim
bu topigi sen yaratdin insallah yazdigin listede ve artikdiye yazarsin kendin icin cok yakin zamanda
aynennn yaaa bi bildiğim varmış demekki :)) aminnnnnnnnnayyy hadi bakalım inşallahh hamilesindirr..walla çizgini gördüm ama ben kendimde de görmüştüm,tubişde görmüştü o nedenle artık idrar testine güvenmiom hiç...(tubişim hep diodu zaten) Ama sende var gibi gelio bana..Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin canım benim...
gel bebem herzaman yerimiz var sanada :))bende arada takılırım kızlar bende kilo vermek istiyorum şöyle 6 kilo versem süppper olacak:)))
tubişşşş yazmışsınkıs benim geleceğimi ben bişi yazimmi oraya kaç kilo oldugumu hedefimi baska şelerde yazmam gerekiosa onları falan...
ilk sayfaya baktımda 2 hafta girmezsen diskalifiye oluomussun ..biyer varmış oraya sohbet konusu yazılmıomuş onlar nereler...ay işimm var yaaa yoksa incelicem okucam...yarım yamalak okuom zati...benim tlflar susmadı şimdide...bide ben o çizelgeye baktım ama yapamadım bişi anlamadım...ii fikir alayım hemen bi sinbo...ne paylaşcam kıs ben simdi bol paylaşım yapmam lazımmı ya..
ayyy hadi bakalım inşallahh hamilesindirr..walla çizgini gördüm ama ben kendimde de görmüştüm,tubişde görmüştü o nedenle artık idrar testine güvenmiom hiç...(tubişim hep diodu zaten) Ama sende var gibi gelio bana..Allah ım sağlıklı bebişler nasip etsin canım benim...
ayyy bende kasık ağrısı ve akıntı dışında hiç bi belirti olmuyo ben kesin anlamam ozamn bayılmıyom ben yaaaa( ama bundan sonrası asla idrar testi yapmam :))
yok bitanem aşk olsun sarı leblebi ve kuru meyveler yiyebilirsin ayran içebilirsin aralarda süt içebiilirsin tarçınlı tatlı krizlerine iyi geliyo :))
inşallah cnmm allah o günleride gösterir inşallah :)) senide listemeolarak ekliyim eger istersen bana il ve yaşını yazarmsısn :))
aynennn yaaa bi bildiğim varmış demekki :)) aminnnnnnnnn
gel bebem herzaman yerimiz var sanada :))
heee yazdım tabikide evet cnm yaz kaç kilosun kaç olmak istiyosun onlarda yazarlar zaten :))
ayyy bende kasık ağrısı ve akıntı dışında hiç bi belirti olmuyo ben kesin anlamam ozamn bayılmıyom ben yaaaa( ama bundan sonrası asla idrar testi yapmam :))
yok bitanem aşk olsun sarı leblebi ve kuru meyveler yiyebilirsin ayran içebilirsin aralarda süt içebiilirsin tarçınlı tatlı krizlerine iyi geliyo :))
inşallah cnmm allah o günleride gösterir inşallah :)) senide listemeolarak ekliyim eger istersen bana il ve yaşını yazarmsısn :))
aynennn yaaa bi bildiğim varmış demekki :)) aminnnnnnnnn
gel bebem herzaman yerimiz var sanada :))
heee yazdım tabikide evet cnm yaz kaç kilosun kaç olmak istiyosun onlarda yazarlar zaten :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?