- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.901
günaydinnn arkadaslarrr....ya benimde karın altında agrım varr neden bilmiyorum.iltihap oldugu için böyle bi agrı olurmuu
cnm git doktora ihmal etme :))ayy bil bilmiyomkiiiii.gitcem diger ayy doktoraa yeter bukadar ara verdigim
ohhh sıhhatler olsun cnmm...bende saçımı boyattımmm unuttum sölemeyiii...simsiyah oldummmhoşuma gitti wallaaa kocişde beğendi....dün bide makyaj falan yaptım gezmeye giderken güzel olmuşsun haa dio...bende dedimki güzel oldugum kadar çirkinimde dedim...yok yok dio çirkin oldugun kadar güzel olmuşsun dio buarada rejime başladım kendi çapımda bakalım kaç kilo verebilecemm
cnm git doktora ihmal etme :))
çok saol cnmm aaa ne şeker olmuştur :)) yaa çok yakışıyo siyah bende çok istiyorum aslında ama benim kendi saçım boya kalmadı artık kıyamıyorum bi gün boyamaya başlarsan siyahıda denicem :))ayy hadi bakalım hayırlısı olsun istersen bizim zayıflama topikine gel yardımcı oluruz sanada :))
melesef cnm kimyasal gebelik geçiridm artık hamiş diilimtuğbaaaaaa canım hamilemsn senn çok sevindim bebişim
saol cnmm...tavsiye ederim bi gün boyatırsan siyah güzel oluyoolabilir aslında sizin zayıflama topiği neresi..alırlarmı beni?napıonuz orda?yediklerime kızarlarmı acep...fazla bişi yemiom zati...
sendemiiibende kimyasal gebelik geçirdim canm hakkımızda hayırlısı:26:
ayyy yazıya bayıldımmmm :)) evet cnm malesef sendemi aa nezamannn yeni mi???
melesef cnm kimyasal gebelik geçiridm artık hamiş diilim(
aklım da :)) cnm ben 2 takımdayım ben kaptana sölim boşluk varsa seni alalım hemen ama hergün menü paylaşmalısın yapabilirsin dimi :)) eger yenmemesi gereken bişi yersen kızarlar ama ii oluyoo :))
Herkese günaydın.işlerinizde kolay gelsin...
cnmm benim çok çok geçmiş olsun bende cuma günü yaşadım ve hala ağrım kanamam devam ediyo benim perşembe 160 cuma 137 ydi bugün yine yaptırmam gerekiyodu gidemedim yarın gidicem galiba senin ne zaman oldu ???yeni canm senin nezman..kan tahliline gitmem gerek yine degerler tamamen düştümü die ama yoruldum artık dengem bozuldu...
cnmb i gün sonra günlük paylaşıyoruz :)) ee iyi işte buu dur ben sorim kaptana :))ayyyy akşam menüm belli değilse nolcakkk peki...ama zaten akşamları geçiştiriom ben..ne yaparsam çok az yiyom..
Herkese günaydın.işlerinizde kolay gelsin...
cnmm benim çok çok geçmiş olsun bende cuma günü yaşadım ve hala ağrım kanamam devam ediyo benim perşembe 160 cuma 137 ydi bugün yine yaptırmam gerekiyodu gidemedim yarın gidicem galiba senin ne zaman oldu ???
cnmb i gün sonra günlük paylaşıyoruz :)) ee iyi işte buu dur ben sorim kaptana :))
günaydınnnn :))
günaydın canımmm..nasılsın dicem ama ağrın varmış..geçmiş olsunn...sen yumurtlama dönemlerindesin sanırım ondan ağrıo olabilir..iltihap varmıydı sende bilmiorum...ama ağrı yaparmı karın altında o konuda bi fikrim yok cnm....
agrılara ragmen iyiyimm canimsin.sen nasılsın......bugun 12.günümm acaba ondanmiikiii.iltihap hiç olmadıı bende ama bende 2 aydır şüğheleniyorum.ancakk doktorum bilcek bu işş.bende bu agrıı hiç yoktuu nezaman aşılama yaptırdım onan sonra böylee olduuu
bende iyiyim canımm çok şükür..bi doktora görün ozaman...aşılama falanda yaptırmışsın kontrole git bi baksın..
cnmm benim çok çok geçmiş olsun bende cuma günü yaşadım ve hala ağrım kanamam devam ediyo benim perşembe 160 cuma 137 ydi bugün yine yaptırmam gerekiyodu gidemedim yarın gidicem galiba senin ne zaman oldu ???
cnmb i gün sonra günlük paylaşıyoruz :)) ee iyi işte buu dur ben sorim kaptana :))
günaydınnnn :))
evet yaptırdım 4 ay oluyoo.......sen hiç yasptırdınmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?