- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #5.961
tabiki ekliyorum hemen cnm senide aramıza hoşgeldin :))neden olmasin canim seve-seve yazarim
yasim 24 azerbeycanda yasiyorum
ayy ne süüper olur yaa tek giderim çift dönerim ne güzel olur ama büyüyen göbüşü napcaz :)) peki bakalım yap içinde kalmasın :)) kız tarçınlı tatlı diil sütün içine tarçın çubuğu atıyosun içiyosun tarçın tatlı krizine iyi geliyo :))inş. canım sağol iyi dileklerin benden de aynen sana:)
canım sen anlamadan doğuma gidiyormuşsun:))))) bende bi tane son kez yapıcam ondan sonra yapmıcam asla
tarçınlı tatlı ne ki ben bilmiyom:26:
tmm sarı leblebi:))))) neseki tatlı krizlerim olmuyo da kola krizlerini napcaz bilmem...yazdım buarada aklıma başka bişi gelmio...liste falan yapıolarmı tubiş onu nerden görecez..
tabiki ekliyorum hemen cnm senide aramıza hoşgeldin :))
ayy ne süüper olur yaa tek giderim çift dönerim ne güzel olur ama büyüyen göbüşü napcaz :)) peki bakalım yap içinde kalmasın :)) kız tarçınlı tatlı diil sütün içine tarçın çubuğu atıyosun içiyosun tarçın tatlı krizine iyi geliyo :))
kolayıda ziro iç yavaş yavaş bırak :)) ayy bakim ne yazmışşın ... liste yok cnm ama bu son dönemde sporu zorunlu falan yapmışlar bi liste vardı ama anlamadım onu öğreniriz cumaları bildirim yapıoz kaötık kaç olduk ozamn liste oluşuyo :))
tşkr canım bugün 35. günüm gidicem ama işte gidemiyorum:26: biraz daha bekleyebilsem daha iyi olacak kuzum korkuyorum walla
hiç sevmem zeroyubak bakalımmm kıssacık bişi yazdım işte..spora ben dün başladım..azcıktan..hatta çalışma yaptık yatıodum başladım ayakları kaldırmaya...tek tek ikisini birden falan kocişim dioki napıon sen..nie yapıon...zannedioki bebek için yeni bişiler duydum onu yapıom sanıo spor yapıom dedim havuza ikna edemedim kocişi göndermio yürüyüş yapalım diom onuda yapmıo...napcam ben yaaaa:95:
tabiki ekliyorum hemen cnm senide aramıza hoşgeldin :))
ayy ne süüper olur yaa tek giderim çift dönerim ne güzel olur ama büyüyen göbüşü napcaz :)) peki bakalım yap içinde kalmasın :)) kız tarçınlı tatlı diil sütün içine tarçın çubuğu atıyosun içiyosun tarçın tatlı krizine iyi geliyo :))
kolayıda ziro iç yavaş yavaş bırak :)) ayy bakim ne yazmışşın ... liste yok cnm ama bu son dönemde sporu zorunlu falan yapmışlar bi liste vardı ama anlamadım onu öğreniriz cumaları bildirim yapıoz kaötık kaç olduk ozamn liste oluşuyo :))
tugbacımmm valaa telaşş olsun diye 2 ay oldu işe başladimm................ama işim rahat diyee aklımdan çıkmıyoo bebek.bana daha telaşlı bişilerr lazımmmm
valla gel buaraya istersen işin başından aşkın olur kafayı yersin hatta yada yookk gelme sebebin olmimmm
tamam anladım kuzum içerim artık ben tarçını da severim bir bardak süte ne kadar atıyoruz tarçın çubuğundan bi de kaç dk. bekliyo?
ayy varya al benim kocayı vur senin kocaya.... aynılar yaa burada ben bi spor salonu buldum sadece bayanlar var ayda 70 tl göndermiyo yürüyüşe çıkalım diyorum yorgunum dio offf yaa delirtcek bu adam beni :))
cok sagol tugbacim ellerine saglik
listede kendi ismimi gordum baya bir duygulandim
cunku aylardir bebek hayali ile yasiyordum
heray olmayinca ne cok husran oldu icimde
ama simdi anliyorum ki herseyin birzamani varmis
Allah herkese zamaninda saglikli evlatlar versin insallah
bişi diil bitanemm :)) bak ne güzel demişsin herşeyin bi zamanı var allahım bizim için de doğru zamanda doldursun inşallah göbüşlerimizi :))cok sagol tugbacim ellerine saglik
listede kendi ismimi gordum baya bir duygulandim
cunku aylardir bebek hayali ile yasiyordum
heray olmayinca ne cok husran oldu icimde
ama simdi anliyorum ki herseyin birzamani varmis
Allah herkese zamaninda saglikli evlatlar versin insallah
ne varkiiiii minik kuş ordaaaa.hem nere gelimm:)
canim benim biriaz dahaa beklee derim ben..............
valla at bi 5 dk falan beklet aromasını nasıl seviyosan ben çıkarmıyorum çubuk tarçın yoksa 1 tatlı kaşıgı toz tarçın koyuyorum :))
aaaa sen yapma yaaaa önce bi git bak hamişmisin diet falan yokkk
bişi diil bitanemm :)) bak ne güzel demişsin herşeyin bi zamanı var allahım bizim için de doğru zamanda doldursun inşallah göbüşlerimizi :))
bizim işe gel diyodum sonra seninde başını yakmim die vazçaydım :)) cnm çağrı merkezi burası gıcık insanlar deli ediyo seni(
canım yarın gidicem herhalde dayanamıyorum öğrenimde totomum üstüne oturayım rahat rahat:)
senin nickin ne güzel ya çok beğendim yaw yaw yawww eşimin bi erkek kuzeni var hep böyle der yaw yaw istdiği bişey olmasın yemeği geciksin basar yaw yaw bayıldım canım :))))
kuzum yarın gidiyorum kan testine :18::18::18::18:
benim diyet dediğim herşeyden ye ama az ye zamanlı ye iştah kesici şeylerde ye biraz yoksa ben sıkı bir diyet yapmadım bu zamana kadar yaza düğünümüz var zaten gidecek bu kilolar kaçışı yok:)
vur kıs vur bende vurim hattayanıma bi arkadaş olsa yürücem oda yok...artık giyicem esofmanları çıkıom ben dicem sıkıosa gelmesin bakimmm
hoşgeldin aramızaa...Allah sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin cnmm...
tesekkür ederim canim.ben bu nikii söyle buldum.ilk buraya< kayıt oluyodum.hangii nikii girsem kabul etmedii.bende sinirlendimmm.yaw yeter der gibii yaw yazdım kabul etti bilgisayar:)
hosbulduk canim aysuncum
senin de hos haberlerini isitelim insallah
ismin aysundu yanilmadim dimi
hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallahh :)) aynen öle cnm çok çok mantıklı bu sölediğin ama şöle bişiler var bence sen yaza düğüne koca göbüşle gitcenn :))canım yarın gidicem herhalde dayanamıyorum öğrenimde totomum üstüne oturayım rahat rahat:)
senin nickin ne güzel ya çok beğendim yaw yaw yawww eşimin bi erkek kuzeni var hep böyle der yaw yaw istdiği bişey olmasın yemeği geciksin basar yaw yaw bayıldım canım :))))
kuzum yarın gidiyorum kan testine :18::18::18::18:
benim diyet dediğim herşeyden ye ama az ye zamanlı ye iştah kesici şeylerde ye biraz yoksa ben sıkı bir diyet yapmadım bu zamana kadar yaza düğünümüz var zaten gidecek bu kilolar kaçışı yok:)
yaaa stresmi atarsın stresemi girersin garantisi yok :))hımmm......valaa gerçekten telaŞŞŞ içinsde olurum.arasıra dalarım bir iki kişiyee stres atarımm
tesekkür ederim canim.ben bu nikii söyle buldum.ilk buraya< kayıt oluyodum.hangii nikii girsem kabul etmedii.bende sinirlendimmm.yaw yeter der gibii yaw yazdım kabul etti bilgisayar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?