2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

oki sor bakalım kaptana...sonrada bana tiyo ver nelere kızıolar falan..ne yemicem söle bana olurmu
sordum cvp bekliyom :)) valla hamur işlerine tatlılara ve kolaya kızıyo onun dışında dengeli yediğin sürece sorun yok :)) ben sana burdan tüyo veririm :))

aynen öle cnm hakkımızda hayırlısı olsunn :)) bakalım benimki noldu ?? ayy çok uzun sürmüş yaa benimkidemi öle olceekk ( amann neysee yaa bisey dicem korunmaya gerek varmıymıymış ben unuttumda sormayı :)))

tamam o zaman sen doğum tarıhını wer ben mart nısan gunlerını cıkarayım canım..

hmmmm hadi bakalımmm tmmdır zaten onlaardan uzak durcam ama kolayı bırakamadım daha yaa(

yok canım gerek yok korunmaya..kürtaj olanlar korunuyo..sanmam sürmez senn okadar degerlern daha düşük sanki..neyse kafaya takma ok.bu arada banada özelden msj atarsan sonucu sevinirm takip edemyorm..

günaydın herekese tuğbacım geçmiş olsun hepsini okuyamasamda geçmişn kimyasalgebelikmiş birgün nkuçağına yavrunu alıcak inşlah demeki daha zamanı var
bana gelince bugün eşim aldı sonuçlarımı ama doktor amelyata olduğu için akşam göstercez doktora inşlah değerim normaldir hep diyorum eğer hayırsız olcaksa olmasın diye allah hayırlı evlat nasip etisn cümlemize amin

Son düzenleme:
günaydın bitanemmm :)) aminnn ayyy bende özledim sizi azcık konuşuruz ne güzel diyodummm (

canım nasılsın nasıl oldun?
iyimisin agrın sancın varmı?
bugune yogun başladık.işler bitmiyor yaaabende evde oturmak istiyorum.
en iyisi kayınvalidemlerle bir ev alalım ozmaan cıkarım işten:)

ayy bende annemlerdeydim cuma akşamı cumartesi kayınvalidemdeydik.ama oturmaıyorum hiç biyerde hep kendi evimi istiyorum ben yaa

saoll canimm.gerekk kalmadandan gebe kalırsınn.............

inşallah canım düşükten sonra bayağ bi tahliller falan yapıldı hiçbir sorun yok..ilaca bile gerek yok normal yolla hamile kalabilirsin dedi doktor...dogru zamanı bekliozz bakalımm...allahım herkese nasip etsin inşallahh..

bende şu kanamam bitse kendime bakacagım kaş bıyık her türlü operasyon:)
saçlarımıda boyatacagım.kestirmek istemıyorum anca uzamaya başladı ama ben şaç konusunda çok kararsızım kestiredebilirim.soğan kabugu veya kızıl istiyorum saç rengimi koyu kızıllar oluyor ya bakalım.

ohhh hadi bakalım kızlar baştan aşağıya bakıma girioz...bu bakımdan sonrada bebiş koydukmu göbüşe bayağ gider demi ama ikiside güzel renkler walla ...yakışır kuzucumaa

aminn.benimde öyleeeee 2 kaybım var biri düsük biri kürtaj.doktor bişiyiniz yok diyoo amaa olmuyoo iştee kürtajıma 1 yıl olduu

aminn.benimde öyleeeee 2 kaybım var biri düsük biri kürtaj.doktor bişiyiniz yok diyoo amaa olmuyoo iştee kürtajıma 1 yıl olduu

hayırlı zamanı bekliolar canım..buna inan..allahtan herşeyin hayırlısını iste...bak benim gittiğim kuaför vardı oda ilk bebeğini kaybetti 6 aylıkken yaklasık 2 sene sonra hamile kaldı tekrar c.tesi gittiğimde öğrendim...sabredecez...doğru zamanda sağlıklı bi şekilde gelecek bebişlerimiz inşallah allahın izniyle...artık pes etmiştim düşünmüodum bile dio..o anda hamile kalmış...kafandan çıkarmamız lazım

ahhhh bi kafamdan atabilsemm.gerçektente öylee 1.gebeligimdee evimiiii taşıyodum o telaşş içinde gebe kaldıgımıı ögrendimm.......2.gebeligimdee ablamııı evlendiriyodukkk o telaşla yine hamile oldugumuu ögrendimm.......yine bana bi telaşşş lazım:::)

slm kızlar nasılsınız? seray yaw sepya

tubiş canım sen nasılsın ? umarım daha iyisindir

cuma günü yaptığım testle kaldım daha beklemedeyim acaba hamilemiyim değilmiyim ne sabır varmış bende ya

hoşgeldinn ben iyiyim çok şükürr.............kaç günün geçtikii bacımm gitsenee bi kannaa

tamam o zaman sen doğum tarıhını wer ben mart nısan gunlerını cıkarayım canım..
16 eylül 1987 :))
hmmmm hadi bakalımmm tmmdır zaten onlaardan uzak durcam ama kolayı bırakamadım daha yaa(
tamam cnm ben sordum takım boşmuş gelebilirisin diet grubunda 2, takım ben sana linkinide gönderim :))
yok canım gerek yok korunmaya..kürtaj olanlar korunuyo..sanmam sürmez senn okadar degerlern daha düşük sanki..neyse kafaya takma ok.bu arada banada özelden msj atarsan sonucu sevinirm takip edemyorm..
ohh yaa çok çok sevindim bu duruma :)) tabikideee yaa atarım cnm :))
çok saol cnm inşallahhh :)) ayy hadi bakalım hayırlı hebrler al inşallah :)) aammiinnnnnnn
canım nasılsın nasıl oldun?
iyimisin agrın sancın varmı?
bugune yogun başladık.işler bitmiyor yaaabende evde oturmak istiyorum.
en iyisi kayınvalidemlerle bir ev alalım ozmaan cıkarım işten:)
daha iyiyim cnm ama kanamam ve ağrım tam gaz devam ediyo ( yaaa varya hülya inan çok bunaldım bede kendi evimiz olsa çalışmazdım ama malesef kira veriyoken ve bebek düşünüyoken imkansız ( hakkımızda hayırlısı bizde belki öle yaparız diyoduk ama sonra vazgeçtik allah kısmet ederse kendimiz yapmak istiyoz :))
ayy bende annemlerdeydim cuma akşamı cumartesi kayınvalidemdeydik.ama oturmaıyorum hiç biyerde hep kendi evimi istiyorum ben yaa
yaa bende öle ama gezmeyi sevdiğim için hiç farketmiyoo :))
cnm yaa nie bitmedi senim kanaman benim 3 gün sürmüştü doktorunla konuşmuşmuydun?? yaa var ya süpper oldu kaş bıyık bile insanı değiştiriyo ama saç boyama işine girmem :))
ohhh hadi bakalım kızlar baştan aşağıya bakıma girioz...bu bakımdan sonrada bebiş koydukmu göbüşe bayağ gider demi ama ikiside güzel renkler walla ...yakışır kuzucumaa
ayyy süpper olur tadından yenmez ozaman :))
cnm benim kısmet bak benimde 6 ay oldu 2 de tutmadı kısmet hakkımızda hayırlısı :)) sakın sıkma canını en önemlisi psikolojin :))
saoll canım ben bebişi daha bi 3 ay kocamıcam
yaa niye okadar uzun süre ki:)

cnm rahimin toparlanması gerekiyo yokda hamile kalsan bile rahim bebeği tutamıyo o yuzden :)) sen sıkma canını bende nezamn geçcek diyıodum 6 ay geçti zaman öle hızlı geçiyoki :))

o zaman gerçekten sana telaş lazım yokmu yapabiliceğin bişi ??

ağrım ve kanama devamö ediyo ama şükür iyiym moralimde süpper beklemek zorunda olmadığım için de ço mutluyum hemen başlıcaz :))
kuzucum kendinii nasıl rahat hissediyosan öle yap bitanem ama idrar güvenme lütfen bak en canlı şahidi benim git ne zaman hazır hissedersen kan tahlilini yaptır inşallah güzel haberler vercen :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…