- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.001
cnmm ya adreste sorun var yapamıyom akşam yapıcam cnm oki :))
oki canımmmçok saoll ...acelesi yok zaten..demi?
yok cnm :)) tamam ben yapcam sana şöleee güzelindennn :))
tuğbacım merhaba çok çok geçmiş olsun
bayadır yazmıyordum uzaktan sizi takip ediyorum
aysuncum sende yaın takibimdesin
ve diğer kızlar hepinize merhaba
ayy cnm ya hemen a önlemi bal süt ıhlamur falan :))uyyyyy yeyim seni bennn...çok saol canım benimmm...benim boğaz yine ağrıo yaa...artmasa bariusandım ay ne kadar çok ağrıdı bu sene...anlamadım walla...
yaaa şekerde sümükleri miğdemi bulandırdıtubişşş avatarımdaki sıpayı büyük şekilde gördünmü ...kendimi alamıom ona bakmaktan...masaüstü arkaplanı yaptım seyredip duruomm...ama o sümükler olmasa süper olurr
tuğbacım merhaba çok çok geçmiş olsun
bayadır yazmıyordum uzaktan sizi takip ediyorum
aysuncum sende yaın takibimdesin
ve diğer kızlar hepinize merhaba
ayy cnm ya hemen a önlemi bal süt ıhlamur falan :))
yaaa şekerde sümükleri miğdemi bulandırdı(
çok saol cnm :)) sen naptın doktora gittinmi ??
cnmm hoşgeldinn iyiyz sen nasılsın :)) hadi bakalım güzel haberler ver inşallah :)) valla ben o ateş ölçmeyi anlamıyommkızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr selaaaaaaaaaaaaaammmm! nasılsınız?
ben çok heyecanlıyım yaa...5 gün kaldı adetime..3 gündür göğüslerim çok acıyo.bir de idrarım da beyaz beyaz tortular oluyor bazen .anlam veremedim.bir de şu ateş ölçme yönteminden haberiniz var mı?ne kadar güvenilir acaba?
yapcam bişiler walla...öle ama cok sevimli yinede bence oyyyyy yerim ya ben onu
cnmm hoşgeldinn iyiyz sen nasılsın :)) hadi bakalım güzel haberler ver inşallah :)) valla ben o ateş ölçmeyi anlamıyomm(
yap cnm önüne geç :)) yaaa sümükleri sevmedim ben bakamıyorumm(
kızlarrr ben çıkıyorumm iyi akşamlarrrr hepinizi öpüyorummmmm
merhaba kizlar ben buraya ilkkez yaziyorum ama tam ilk msjdan burayi izliyorum hepiniz hakta az-cok bilgiliyim
ben de ocakda hamis kalanlardanim
Allah hepinize saglikli sihhatli cocuklar nasip etsin ve kucaginiza almayi da nasip etsin
tugbacim sana da cok gecmis olsun insallah cok yakinda yine rabbim yuzunu guldurur
ben 20 aylik evliyim ve ilk hamileliyim
cumartesi dr.a gitdim 7 haftaliksin dedi
ama benim satim 24 aralik 8 haftalik olmali degildi mi
kizlar sizde boyle birsey oldumu
Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum.
Bende 4 haftalık hamileyim. Cenabı Allahım tüm isteyenlere nasıp etsin inşallah. Duaları sizlerle...
İstanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım sat tarihim 31 aralık.
Ama dokror 4 haftalık olduğunu söyledi, 2 hap verdi onları kullanıyorum cuma tekrar doktora gideceğim.
Aranıza kabul edrseniz mutlu olurum, sevgiler...
merhaba canım benim sat da 24 aralık aynıyız benim de ayın perşembe gnü gittim 6+5 di benimde normal dedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?