2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tubişşş avatarımdaki sıpayı büyük şekilde gördünmü ...kendimi alamıom ona bakmaktan...masaüstü arkaplanı yaptım seyredip duruomm...ama o sümükler olmasa süper olurr

tuğbacım merhaba çok çok geçmiş olsun
bayadır yazmıyordum uzaktan sizi takip ediyorum
aysuncum sende yaın takibimdesin
ve diğer kızlar hepinize merhaba

merhaba canımmm...nasılsın?ooooo korkmaya başladım walla:18: yakın takibe alanlar çoğalıo

uyyyyy yeyim seni bennn...çok saol canım benimmm...benim boğaz yine ağrıo yaa...artmasa bari usandım ay ne kadar çok ağrıdı bu sene...anlamadım walla...
ayy cnm ya hemen a önlemi bal süt ıhlamur falan :))
tubişşş avatarımdaki sıpayı büyük şekilde gördünmü ...kendimi alamıom ona bakmaktan...masaüstü arkaplanı yaptım seyredip duruomm...ama o sümükler olmasa süper olurr
yaaa şekerde sümükleri miğdemi bulandırdı (

çok saol cnm :)) sen naptın doktora gittinmi ??

kızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr selaaaaaaaaaaaaaammmm! nasılsınız?
ben çok heyecanlıyım yaa...5 gün kaldı adetime..3 gündür göğüslerim çok acıyo.bir de idrarım da beyaz beyaz tortular oluyor bazen .anlam veremedim.bir de şu ateş ölçme yönteminden haberiniz var mı?ne kadar güvenilir acaba?

cnmm hoşgeldinn iyiyz sen nasılsın :)) hadi bakalım güzel haberler ver inşallah :)) valla ben o ateş ölçmeyi anlamıyomm (
yapcam bişiler walla...öle ama cok sevimli yinede bence oyyyyy yerim ya ben onu

yap cnm önüne geç :)) yaaa sümükleri sevmedim ben bakamıyorumm (

cnmm hoşgeldinn iyiyz sen nasılsın :)) hadi bakalım güzel haberler ver inşallah :)) valla ben o ateş ölçmeyi anlamıyomm (

yap cnm önüne geç :)) yaaa sümükleri sevmedim ben bakamıyorumm (

kıs sümük gibide durmuyokii baksana cam gibi duruyo teyzesiiii

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum.

Bende 4 haftalık hamileyim. Cenabı Allahım tüm isteyenlere nasıp etsin inşallah. Duaları sizlerle...

İstanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım sat tarihim 31 aralık.
Ama dokror 4 haftalık olduğunu söyledi, 2 hap verdi onları kullanıyorum cuma tekrar doktora gideceğim.

Aranıza kabul edrseniz mutlu olurum, sevgiler...

Kızlar nerelerdesiniz ben nezaman girsem kimsecikler yok yaa... Neyse yarın test yapmayı düşünüyorum 4gün geçti yarında 5. gün olacak sonucu yazarım

merhaba canım benim sat da 24 aralık aynıyız benim de ayın perşembe gnü gittim 6+5 di benimde normal dedi dr

merhaba hoşgeldin canım benim sat 24 aralık banada perşembe günü 6+5 dedi ne hapı verdi canım

tugbacım
mart erkek:2-3-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27
mart kız:1-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-28-29-30-31

nisan kız:1-2-3-4-5-6-9-10-19-20-25-26-27-28-29
nisan erkek:7-8-11-12-13-14-15-16-17-18-21-22-23-24-30

bu arada benım doktorum denemeye dewam demıstı.. kurtaj ve düşüklerde 3 ay beklıoruz demıstı ama ben bu ay dogal korundum.. yedıklerıme fılan dıkkat etmeye calıstım.. saglıksız gebelık gıbı kımyasal gebelık gıbı geldı bana .. mart nısan da ınsallah bısıler olur.. aslında bı oglak kızı cok şeker olur :))

merhaba canım benim sat da 24 aralık aynıyız benim de ayın perşembe gnü gittim 6+5 di benimde normal dedi dr

merhaba canim sanada
masallah
vallahi tam-tamina ayniyiz satimiz da haftamiz da:13:
insallah ikimiz de sonuna kadar iyice hamislik gecirip ayni gun de dogum yapariz ya
agrilarin falan varmi nasil bende 2 gundur dislerim hassaslasdi sizliyo sanki
bi de felaket uyku halsizlik var gunlerle uyumamisim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…