- 14 Ocak 2012
- 572
- 21
- 98
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.041
kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..
aminn cnm inşallah allah sağlıklı ve mutlu nice nice yıllar nasip etsin hepimize inşallah :))
dur ben sana linkini atim :))
Taraftar Mobil Modem
bak bunu hatla birlikte veriyolar modem ve hat ayrıca 5 gb internet 25 tl :))
ayyy gözün aydın hemen kan testi yaptır lütfen güzel haberlerini bekliyoruz :))
günaydın cnmm :)) aminnn hepimiz inşallah maşşallah 13 sene çok güzel yaaa :))
şimdi şunu anlamadım ateşin düştüğü gün yumurtlama günü ilişki olmalı sonra yükseliyo ve adete kadar yüksek gidiyo eger düşerse adet düşmezse gebelik öylemi ??
ben tedarikliyim cnm geçen ay termometre aldım bu olay için ama daha kullanmak nasip olmadı :))
tamam bitanemm :))teşekkür ederim canım incelicem :)
çok saol cnm şimdi anladımmm yarın sabah itibariyle başlıyorum ölçmeye :))evet canim atesin dustuyu gun yumurtlama gunu oldugu icin o gun ondan onceki ve sonraki gun de iliski olsa yine
sonuc iyi olabilir
atesin dusenden sonraki 3 gun mutlaka yuksek olmali o zaman yumurlama oldugu belli oluyo
cok da guzel anlamissin canim
ben adetin 5.gunuden olcmeye basladim
16.gun 36.2
17.gun 36.5
18.gun 36.7
19.gun 36.7
bende anladim ki 16.gun yumosun catladigi gun
30.gun 36.9 adet olmadim test yaptim ve pozitif cikti
ya simdi bile 36.9 gosterior
ben çıkom annem geldi kahvaltı yapıcaz grşrüz bayyyyyyyyyyyyyaysuncum gel sende annecim sıcacık poğaçayla simit almış çayda hazır zaten kahvaltıda hazır hadi gel bekliom taglım seni çokkkkkkkkkk seviyorum kendine iyi bak kısss sana kanım çok kaynadı walla bak seni kocaman öpüyorum cnm
slm aysunum nassın cnm nasıl gidiyo taglım
seraycımmm güyandınnnnn...
ayy aysın dıcektimmm:)karışltı kafa birmilyon:)
ben çıkom annem geldi kahvaltı yapıcaz grşrüz bayyyyyyyyyyyyyaysuncum gel sende annecim sıcacık poğaçayla simit almış çayda hazır zaten kahvaltıda hazır hadi gel bekliom taglım seni çokkkkkkkkkk seviyorum kendine iyi bak kısss sana kanım çok kaynadı walla bak seni kocaman öpüyorum cnm
tamam bitanemm :))
çok saol cnm şimdi anladımmm yarın sabah itibariyle başlıyorum ölçmeye :))
aaaaa hani bennnn((
cnm allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasio etsin :))
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz :))
ayyyy bencede çok şeker olur :)) hadi hayırlısı bakalım ama şöle düşün demekki hamiş kalabiliyoruzzz :))
günaydın kuşucummmmm :)) kıyamam yaa hepsini salla gitsinn :)) ayyy alsana yaa valla akşam kaynatırız aysunada bi aldırabiklsek ben aveanın jetini aldım taraftar olanı 5 gb hemde takımın gol atıbca 100 mb geliyo 25 tl bilgin olsun :))
yaaaa banada öğretsene şu ateş ölçme yönteminiiiiiiii :))
kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..
herkese günaydınnnnn....hülyacım kafa nie birmilyon kısss?yok asu cum ben almayim dietteyim...hamurişi yasak sizlere afiyet olsun bende seni çok seviommm...komacan öptümm
tubişim napıon kuzucummm?sevil sen nasılsın cnm?herkişler nasıllar bakimmm...
iyi işte kuşum napimm akşam yediğim pilavı eritmeye çalışıyom :))herkese günaydınnnnn....hülyacım kafa nie birmilyon kısss?yok asu cum ben almayim dietteyim...hamurişi yasak sizlere afiyet olsun bende seni çok seviommm...komacan öptümm
gel aşkım sende gel taglım benim gelirmisin? hadi bekliyom bak ozaman çayları koydumhep birlikte yaparız dimi tanışırız kaynaşırız kıssss:111:
tamam bitanemm :))
çok saol cnm şimdi anladımmm yarın sabah itibariyle başlıyorum ölçmeye :))
HAYDI HAYIRLI OLSUN
ama canim buarada unutmaki hic olmazsa 3 saat bolunmemis uykudan sonra daha duzgun sonuc oluyo
yani olcmeden onceki 3 saatda yatagindan kalkip biseyler yapmak wcye falan gitmek yok tamammi
uyandiginda basucundan hazir bulunsun termometren ki kalkip arama falan olmasin
merhaba canim sanada
masallah
vallahi tam-tamina ayniyiz satimiz da haftamiz da:13:
insallah ikimiz de sonuna kadar iyice hamislik gecirip ayni gun de dogum yapariz ya
agrilarin falan varmi nasil bende 2 gundur dislerim hassaslasdi sizliyo sanki
bi de felaket uyku halsizlik var gunlerle uyumamisim gibi
herkese günaydınnnnn....hülyacım kafa nie birmilyon kısss?yok asu cum ben almayim dietteyim...hamurişi yasak sizlere afiyet olsun bende seni çok seviommm...komacan öptümm
kızlarcım günaydın yardımınıza ihtiyacım var cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 çıktı pazartesi yaptırdım 5000 çıktı acaba normalmi yoksa boş gebelikmi ellerim titriyor lütfen cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?