2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..

tebrikler canim insallah kan testinden de guzel sonuclarla donersin
insallah hamilesin

teşekkür ederim canım incelicem :)

seraycımmm güyandınnnnn...

ayy aysın dıcektimmm:)karışltı kafa birmilyon:)

Son düzenleme:

evet canim atesin dustuyu gun yumurtlama gunu oldugu icin o gun ondan onceki ve sonraki gun de iliski olsa yine
sonuc iyi olabilir
atesin dusenden sonraki 3 gun mutlaka yuksek olmali o zaman yumurlama oldugu belli oluyo
cok da guzel anlamissin canim
ben adetin 5.gunuden olcmeye basladim
16.gun 36.2
17.gun 36.5
18.gun 36.7
19.gun 36.7
bende anladim ki 16.gun yumosun catladigi gun
30.gun 36.9 adet olmadim test yaptim ve pozitif cikti
ya simdi bile 36.9 gosterior

ben çıkom annem geldi kahvaltı yapıcaz grşrüz bayyyyyyyyyyyyy aysuncum gel sende annecim sıcacık poğaçayla simit almış çayda hazır zaten kahvaltıda hazır hadi gel bekliom taglım seni çokkkkkkkkkk seviyorum kendine iyi bak kısss sana kanım çok kaynadı walla bak seni kocaman öpüyorum cnm

teşekkür ederim canım incelicem :)
tamam bitanemm :))
çok saol cnm şimdi anladımmm yarın sabah itibariyle başlıyorum ölçmeye :))

aaaaa hani bennnn ((

slm aysunum nassın cnm nasıl gidiyo taglım

seraycımmm güyandınnnnn...

ayy aysın dıcektimmm:)karışltı kafa birmilyon:)

herkese günaydınnnnn....hülyacım kafa nie birmilyon kısss?yok asu cum ben almayim dietteyim...hamurişi yasak sizlere afiyet olsun bende seni çok seviommm...komacan öptümm

tubişim napıon kuzucummm?sevil sen nasılsın cnm?herkişler nasıllar bakimmm...

tamam bitanemm :))

çok saol cnm şimdi anladımmm yarın sabah itibariyle başlıyorum ölçmeye :))

aaaaa hani bennnn ((

gel aşkım sende gel taglım benim gelirmisin? hadi bekliyom bak ozaman çayları koydum hep birlikte yaparız dimi tanışırız kaynaşırız kıssss:111:

walla eşim vazgecmiş internet almaktan..ama cepten girerim yine..burada oğlak kızı şeker olur bencede kendimden biliom

kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..

tebrik ederim cnmm...hemen kan testi yaptır bence...Allah tamamına erdirsinn...

niyeki ne diet yapıyon sen çok kilolusun sankim amaaaaaaaaaaaaaan sende aysun şaka yaptım taglım sen nasıl istersen tabikisi neyse gidem bari artık annem çağırıo sonra konuş dio ay annemde kociş gibi yapıo kıskandılar ayol kadın açlıktan geberdi hadi grşrüz

iyi işte kuşum napimm akşam yediğim pilavı eritmeye çalışıyom :))
gel aşkım sende gel taglım benim gelirmisin? hadi bekliyom bak ozaman çayları koydum hep birlikte yaparız dimi tanışırız kaynaşırız kıssss:111:

tabikide çağırsan gelirdim ama küstüm şimdi azcık naz yapmam lazım :)) ayy süpper olurdu valla yaa :))

günaydın canım evet aynı valla aminnnn canım agrım yok başlarda kasık agrım oluyordu ama artık olmuyor çok nadir arada halsizlik bendede var canım bende mide bulantısı var yaa hele sabahları felaket iştahımda yok ama yinede yiyorum

sanada gunaydin aysuncum tesekkurler iyiyim
sabahtan dis agrim var biraz o da gecer insallah

kızlarcım günaydın yardımınıza ihtiyacım var cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 çıktı pazartesi yaptırdım 5000 çıktı acaba normalmi yoksa boş gebelikmi ellerim titriyor lütfen cevap

GÜNAYDİN..................bende ateş ölçüyorum13.günüm ateşimm 36.3 sanırım dahaa catlamadımm.ateş yöntemii çok güzell arkadaslara ben onunn sayesinde adet olcagimi biliyorumm.ateşş düstügü gün mutlakaa adet gerlirrrr........o yüzden hiçç geciktigi zaman test falan yaspmıyorum......

kızlarcım günaydın yardımınıza ihtiyacım var cuma günü beta hcg yaptırdım 2226 çıktı pazartesi yaptırdım 5000 çıktı acaba normalmi yoksa boş gebelikmi ellerim titriyor lütfen cevap

canimm öncelikkilee hayırlıı olsun.inşaalhh öyle bişi uoktur.amaa benim bildigimm yüksekk çıkınca degerrr dış gebelikkk olurmuss amaa inşaalh senniki degildirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…