- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #6.021
merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum.
Bende 4 haftalık hamileyim. Cenabı allahım tüm isteyenlere nasıp etsin inşallah. Duaları sizlerle...
Istanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım sat tarihim 31 aralık.
Ama dokror 4 haftalık olduğunu söyledi, 2 hap verdi onları kullanıyorum cuma tekrar doktora gideceğim.
Aranıza kabul edrseniz mutlu olurum, sevgiler...
kızzzzzzlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr selaaaaaaaaaaaaaammmm! nasılsınız?
ben çok heyecanlıyım yaa...5 gün kaldı adetime..3 gündür göğüslerim çok acıyo.bir de idrarım da beyaz beyaz tortular oluyor bazen .anlam veremedim.bir de şu ateş ölçme yönteminden haberiniz var mı?ne kadar güvenilir acaba?
cnm allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasio etsin :))Merhaba arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım yazdıklarınızı okudum.
Bende 4 haftalık hamileyim. Cenabı Allahım tüm isteyenlere nasıp etsin inşallah. Duaları sizlerle...
İstanbulda yaşıyorum 34 yaşındayım sat tarihim 31 aralık.
Ama dokror 4 haftalık olduğunu söyledi, 2 hap verdi onları kullanıyorum cuma tekrar doktora gideceğim.
Aranıza kabul edrseniz mutlu olurum, sevgiler...
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz :))Kızlar nerelerdesinizben nezaman girsem kimsecikler yok yaa... Neyse yarın test yapmayı düşünüyorum 4gün geçti yarında 5. gün olacak sonucu yazarım
ayyyy bencede çok şeker olur :)) hadi hayırlısı bakalım ama şöle düşün demekki hamiş kalabiliyoruzzz :))tugbacım
mart erkek:2-3-14-15-16-17-18-19-20-21-22-23-24-25-26-27
mart kız:1-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-28-29-30-31
nisan kız:1-2-3-4-5-6-9-10-19-20-25-26-27-28-29
nisan erkek:7-8-11-12-13-14-15-16-17-18-21-22-23-24-30
bu arada benım doktorum denemeye dewam demıstı.. kurtaj ve düşüklerde 3 ay beklıoruz demıstı ama ben bu ay dogal korundum.. yedıklerıme fılan dıkkat etmeye calıstım.. saglıksız gebelık gıbı kımyasal gebelık gıbı geldı bana .. mart nısan da ınsallah bısıler olur.. aslında bı oglak kızı cok şeker olur :))
günaydın kuşucummmmm :)) kıyamam yaa hepsini salla gitsinn :)) ayyy alsana yaa valla akşam kaynatırız aysunada bi aldırabiklsek ben aveanın jetini aldım taraftar olanı 5 gb hemde takımın gol atıbca 100 mb geliyo 25 tl bilgin olsun :))Kızlar hepinize günaydın vallaha geçmişi okumayaca calısacagım ama bakalım.bugun gene insan kaynıyor burası yaanlaşılan yine yogun bir gün.
Eşime dün akşam baskı yaptım eve internet bağlayalaım dıye.oda hiç oralı olmadı telefonuna al diyor bakalım araştırcam boş vaktımde..
Hepinize hayırlı güzel günler ara ara gelecegim.
merhaba sanada canim insallah hos haber alirsin 5 gune
ben gecen ay ilk kez ates olcme yontemini kullandim hem kendimi tanidim
yumurtlama gunumu falan kocisle isimizi o gunlere ayarladik
ovulyasyon testi de yapdim
hem de hamis kaldim tabiki veren Allah biz sadece kendimizi tanimak icin bu yontemi yapiyoruz
benim icin guvenilir oldu ama herkez icin de guvenilirmi onu bilemiyom
insallah sana bu ay bebis gelir de boyle seylere ihtiyac kalmaz
cnm allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasio etsin :))
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz :))
ayyyy bencede çok şeker olur :)) hadi hayırlısı bakalım ama şöle düşün demekki hamiş kalabiliyoruzzz :))
günaydın kuşucummmmm :)) kıyamam yaa hepsini salla gitsinn :)) ayyy alsana yaa valla akşam kaynatırız aysunada bi aldırabiklsek ben aveanın jetini aldım taraftar olanı 5 gb hemde takımın gol atıbca 100 mb geliyo 25 tl bilgin olsun :))
yaaaa banada öğretsene şu ateş ölçme yönteminiiiiiiii :))
Tubişimmm günaydınn canımmm.
Napıyorsun.
3 YILINIZMI KIZ?YAZILARININ AŞAGISINDA ÖLE BİŞEY GÖRDÜM DE??
bende turkcell kullanıcısıyım ya.ya telefonuma alacagım yada vın mı ne varya onu bakalım işte.
Evet ya ateş ölçme yöntemini öğretsinler
günaydınnn bidenemmm napimm kahvaltı yapıyorummm :))
evett nisanda 3 yılımız doluyoo :)))
bizde vın a baktık ama 50 tl hemde 4 gb bunda modemde hediye 25 tl bende türkcell kullanıyorum internet avea
kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..
hadi bakalım inş.. çok sevindim adına, yumurtlama dönemini mi beklemiştin nasıl oldu
günaydınnn bidenemmm napimm kahvaltı yapıyorummm :))
evett nisanda 3 yılımız doluyoo :)))
kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..
hadi bakalım inş.. çok sevindim adına, yumurtlama dönemini mi beklemiştin nasıl oldu
aminn cnm inşallah allah sağlıklı ve mutlu nice nice yıllar nasip etsin hepimize inşallah :))allah uzun mutlu sağlıklı yılları beraber geçirmeyi nasip etsin canım.haziranda bizimde 2 yıl olcak:)
dur ben sana linkini atim :))nasıl yaptın onu conem aveanın internet sitesinde varmı ?
Hat geremıyormu ona?anlamadım desem
ayyy gözün aydın hemen kan testi yaptır lütfen güzel haberlerini bekliyoruz :))kızlar günyadın adetime 3 gün kala dayanamayıp evde idrar teti yaptım ve 2.çizgi hemen belli oldu galiba hamileyim cok heycanlıyım:)))öğlene dogru kan vermeye gidicem dua edin bi aksilik cıkmasın ..
günaydıııııııııııııııın tuğbacım nassın cnm afiyet olsun taglım daha nice 3 senelere inşallah 3-13-23-33-43............................................ böyle gitsin huzurla mutlulukla inşallah cnm bak bizim 13 yıl oldu bişi anlamadım nasıl geçti yaaaa
cnm allah sağlıklı sıhatli kucagına almayı nasio etsin :))
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzz :))
ayyyy bencede çok şeker olur :)) hadi hayırlısı bakalım ama şöle düşün demekki hamiş kalabiliyoruzzz :))
günaydın kuşucummmmm :)) kıyamam yaa hepsini salla gitsinn :)) ayyy alsana yaa valla akşam kaynatırız aysunada bi aldırabiklsek ben aveanın jetini aldım taraftar olanı 5 gb hemde takımın gol atıbca 100 mb geliyo 25 tl bilgin olsun :))
yaaaa banada öğretsene şu ateş ölçme yönteminiiiiiiii :))
tugbacim oncelikle termometren olmali atesolcme icin
hergun sabah 7-8 arasi ayni vakitde yerinden kalkmadan uykudan oyandigin anda termometreyi dil altina koyuyorsun 5-10 dak bekliyorsun neticeyi bi kagida yaziyorsun adetinin ilk gununden baslaya bilirsin
mesela
adetin 1.gunu 36.5
adetin 2.gunu 36.4 ve s
sonra 10.gunden sonra herkesde ayni degil tabiki bazilarinda 15.gun bazilarimda 20.gun
atesin iyice dusup ertesi gun iyice yukseliyo atesinin dusdugu gun yumurtlama gunun oluyo
adet gelene kadar atesin yuksek gidiyo adetin gelirse atesin dusuyo
dusmezse hamilelik oluyo
bilmiyom anlatabildimmi
ben bu bilgiyi ates olcme yontemi topiginde kizlardan ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?