2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyyyy hoşgeldinn bitanem yaa bizde özledik seni bi gittin kahvaltıya gelmedin daha iyisin bişi yok dimi???

hoşbuldum cnm öylemi olmuştu kıs bi gittim gelemedimmi? iyiyim taglım sen nassın cnm ? bişi yok derken ne soruyon anladığım şeyse :50::50::50:malesef yokkk............

hoşbuldum cnm öylemi olmuştu kıs bi gittim gelemedimmi? iyiyim taglım sen nassın cnm ? bişi yok derken ne soruyon anladığım şeyse :50::50::50:malesef yokkk............

evet cnmmm öle oldu valla :)) iyiym bende napim çalışmalara devam işteeyok kuşum gelmedin yaaa merak ettim hasta falan diilsin dimi diye sordum :))

günaydinnnnnnnnnn.ay dün gece kan verdim.poregestoron için bakalım kaç çıkcak..............

evet cnmmm öle oldu valla :)) iyiym bende napim çalışmalara devam işteeyok kuşum gelmedin yaaa merak ettim hasta falan diilsin dimi diye sordum :))

iyiyim gülüm sağol merak ettiğin için cnm benim çok sık girmiyom girersemde varya bizim öteki topiğimiz ona bakıp çıkıom kusura bakma ya canım çok sıkkın kardeşim pzrtesi kürtaj oldu 1.5 aylıkken bebişi karnında ölmüş mecburen kürtajla aldılar:50:

ayyyy telefon trafigim bitmedi walla..spordan olabilir cnm dedigin gibi..hurrem sultanim hosgeldinn nassinn..yaww sende hosgeldinn herkes hos gelmiss ;)

iyiyim gülüm sağol merak ettiğin için cnm benim çok sık girmiyom girersemde varya bizim öteki topiğimiz ona bakıp çıkıom kusura bakma ya canım çok sıkkın kardeşim pzrtesi kürtaj oldu 1.5 aylıkken bebişi karnında ölmüş mecburen kürtajla aldılar:50:
cnm yaaa çok çok geçmiş olsunn ya nie bu kadar çok oluyo bu ara :(( allah sabır versin en kıs zamanda tekrar sağlıklı sıhatli bebekler versin inşallah :))
ayyyy telefon trafigim bitmedi walla..spordan olabilir cnm dedigin gibi..hurrem sultanim hosgeldinn nassinn..yaww sende hosgeldinn herkes hos gelmiss ;)

ne teleefonu kız iş yeriylemi ??? çok zorlamamak lazım demekki cnm dimi ?

cnm yaaa çok çok geçmiş olsunn ya nie bu kadar çok oluyo bu ara :(( allah sabır versin en kıs zamanda tekrar sağlıklı sıhatli bebekler versin inşallah :))

sağol cnm malesefki öyle oluyo işte herşey allahın takdiri

isyeri ablam annem yine annem ...doktor ario bana..gelecek gidecez sonrada..

tubisimmm acamadim zayiflama topikini menumu sen paylasirmisin benim icin...

28.02.2012 menum
sabah:2 dilim tam tahilli ekmek 2 dilimli kasarla tost 1 bardak sekersiz cay

ara:1 bardak sekersiz cay

ogle:2 adet patatesli borek ( kucuktu yalniz gozleme gibi falam degil) yarim kase mercimek corbasi

ara: 1 adet elma

aksam: 2 adet cok haslanmis yumurta peynir domates yesillik ve sekersiz cay..

4 litreye yakin su
spor yapamiorum belimi sakatladim isede gitmedim doktora gitcem..sizleri seviyorum...mucuk

sağol cnm malesefki öyle oluyo işte herşey allahın takdiri
aynen ölee cnm
isyeri ablam annem yine annem ...doktor ario bana..gelecek gidecez sonrada..
ayy cnmm yaaa habersiz bırakma bizi oluırmu cnm
kısss ordamısınız? hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo?hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:52::52::52:
burdayız bidenemm senin bugün kahvaltı yokmu ???
tubisimmm acamadim zayiflama topikini menumu sen paylasirmisin benim icin...

28.02.2012 menum
sabah:2 dilim tam tahilli ekmek 2 dilimli kasarla tost 1 bardak sekersiz cay

ara:1 bardak sekersiz cay

ogle:2 adet patatesli borek ( kucuktu yalniz gozleme gibi falam degil) yarim kase mercimek corbasi

ara: 1 adet elma

aksam: 2 adet cok haslanmis yumurta peynir domates yesillik ve sekersiz cay..

4 litreye yakin su
spor yapamiorum belimi sakatladim isede gitmedim doktora gitcem..sizleri seviyorum...mucuk

tabikide bitanem paylaşıyorum hemen :))

Back
X