2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

valalh tuğbacım napıon diye sormussun.elektrik ve gidip duuryor ona sınırlenıyorumtam işlem yaparken sinir oldum :)
onun dışında suan çay içiyorum ...
Hımm acaab hamilemiyim ya :):):)
yaaaa olabilir cnm ama sen inatla bekliyosun oyüzden yorum yok :))
Sende gitmişssin yanlız kaldımmmm
yaaa hat yoğunlaştı bakamadım cnm ama geldim :))
Tubişim varmı bu akşam bir çalışma :)
ben kahve yapmayı düşünüom bu akşam gece 12,30da gelıyor eşim :)):):kihihih
malesef cnm ben buakşam 11 e kadar falan şirketteyim toplantı var malasef (((( kız 12.30 dan sonra nası yapcan maşşallah valla :))
Aysunnnnncumm,tubişimm nereelere kayboldunu siz yaaa
geldimmmmmm :))

kıslaarrrr merhabaaa
ben aranıza yeni katıldım sohbetleriniz çok güzelmiş:) Bende haziran 2011 de evlendim 2aydırda korunmayı bıraktık bebek istiyoruz inşallah hayırlısı bende 2012de bizim senemiz olsun istiyorummmm :)
inşallahhhh ALLAHım hepimizin kucağını doldurur ve hepimizide mutlu eder bu yıldaaa ve ilerleyen yıllardaaaa :)))

Kızlar çok fenayım.. 39. günüm hala regl olamadım. tüm vücudum gerildi resmen şiştim.
tabi regl olamadığım için daha bu ay ki çalışmalarada başlayamıyoruz. olsam da yeniden bi umut olsa içimde..

hoşgeldin cnm benim aramıza :)) hayırlı olsun sende daha yaze gelinsin Allahım senin kollarınıda en kısa zamnda doldurur inşallah :)) bundan sonrası için sende gel katıl sohbetimize istersen :))
toplantıya senmı giriuorsun?

evettt cnmm maleseffff bön bön dinlicem işte (

cnm neden olmadın gebelik falan varmı test yaptınmı??

hoşgeldin aramıza inşallah 2012 uğurlu gelir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…