- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.101
Aysunnnnncumm,tubişimm nereelere kayboldunu siz yaaa
yaaaaaa çok gitmee özlerim seni bennnnn
cnm doktor sana en iyi cvbı vermiştir ne dedi peki???
geldim sen yoksun kısss cadı nerelerdesin bakemmm??
yaaaa olabilir cnm ama sen inatla bekliyosun oyüzden yorum yok :))valalh tuğbacım napıon diye sormussun.elektrik ve gidip duuryor ona sınırlenıyorumtam işlem yaparken sinir oldum :)
onun dışında suan çay içiyorum ...
Hımm acaab hamilemiyim ya :):):)
yaaa hat yoğunlaştı bakamadım cnm ama geldim :))Sende gitmişssinyanlız kaldımmmm
malesef cnm ben buakşam 11 e kadar falan şirketteyim toplantı var malasefTubişim varmı bu akşam bir çalışma :)
ben kahve yapmayı düşünüom bu akşam gece 12,30da gelıyor eşim :)):):kihihih
geldimmmmmm :))Aysunnnnncumm,tubişimm nereelere kayboldunu siz yaaa
yaaaaaa çok gitmee özlerim seni bennnnn
geldim sen yoksun kısss cadı nerelerdesin bakemmm??
cadı benim dimi süpürgeligeldimmmm
yaaaa olabilir cnm ama sen inatla bekliyosun oyüzden yorum yok :))
yaaa hat yoğunlaştı bakamadım cnm ama geldim :))
malesef cnm ben buakşam 11 e kadar falan şirketteyim toplantı var malasef(((( kız 12.30 dan sonra nası yapcan maşşallah valla :))
geldimmmmmm :))
cadı benim dimi süpürgeligeldimmmm
hoşgeldinnnn kuzucummmm...Allah kolaylık versin çalışıcakmışsın akşamda..eve gidince olur belkim bişiler kısss yorgunluğunu atarsın...bis dün yapmadık...tamam demişti yanaşmadı hiç...
malesef cnm ben buakşam 11 e kadar falan şirketteyim toplantı var malasef(((( kız 12.30 dan sonra nası yapcan maşşallah valla :))
hoşgeldinnnn kuzucummmm...Allah kolaylık versin çalışıcakmışsın akşamda..eve gidince olur belkim bişiler kısss yorgunluğunu atarsın...bis dün yapmadık...tamam demişti yanaşmadı hiç...
yok cnm maselefffffff ben yorgunum eve gidip uyicam hemen :))
cadı benim dimi süpürgeligeldimmmm[/QUOTE
ONUNDA KEYFİ YERİNDEYSE NEDEN OLMASIN DURMAK YOL YOLA DEVAM
Bende daha buradayım işle işle bitmiyor fişler
cıkısım 7 yi bulur kesin
yok cnm maselefffffff ben yorgunum eve gidip uyicam hemen :))
hmmmm bellimi olur bebişim yaaa..
Bende daha buradayım işle işle bitmiyor fişler
cıkısım 7 yi bulur kesin
hmmmm bellimi olur bebişim yaaa..
yok cnm belli belli ki toplantı var kafam ambale çıkcağım için %100
keşke 7 de çıksam offf offff
hoşgeldin cnm benim aramıza :)) hayırlı olsun sende daha yaze gelinsin Allahım senin kollarınıda en kısa zamnda doldurur inşallah :)) bundan sonrası için sende gel katıl sohbetimize istersen :))kıslaarrrr merhabaaa
ben aranıza yeni katıldım sohbetleriniz çok güzelmiş:) Bende haziran 2011 de evlendim 2aydırda korunmayı bıraktık bebek istiyoruz inşallah hayırlısı bende 2012de bizim senemiz olsun istiyorummmm :)
inşallahhhh ALLAHım hepimizin kucağını doldurur ve hepimizide mutlu eder bu yıldaaa ve ilerleyen yıllardaaaa :)))
toplantıya senmı giriuorsun?
Kızlar çok fenayım.. 39. günüm hala regl olamadım. tüm vücudum gerildi resmen şiştim.
tabi regl olamadığım için daha bu ay ki çalışmalarada başlayamıyoruz. olsam da yeniden bi umut olsa içimde..
kıslaarrrr merhabaaa
ben aranıza yeni katıldım sohbetleriniz çok güzelmiş:) Bende haziran 2011 de evlendim 2aydırda korunmayı bıraktık bebek istiyoruz inşallah hayırlısı bende 2012de bizim senemiz olsun istiyorummmm :)
inşallahhhh ALLAHım hepimizin kucağını doldurur ve hepimizide mutlu eder bu yıldaaa ve ilerleyen yıllardaaaa :)))
cnm neden olmadın gebelik falan varmı test yaptınmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?