2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

Kızlar günaydınn hepinize..tubişim aysunum nerelerdesiniz.
Ben 11.ayın 26sında hastalandım en son. şimdi adetim kaç gün geçmiş oldu.
Beni kafa karıştı..

cnm benim çok zor biliyorum biiyorum ama geçicek biliyosun :)) eger kendini hazır hissediyosan doktorda onaylıyorsa yeni bebiş için çalışmalara başlayabilirsin :)) ara ara gel özletme kendini :))

cnmmm yaa iyiyiz sen nasılsın :))) bigün hep birlikte burda olursak sanada kendimizi gösteririz ki zaten profil resimimdeki resimler bana ait :))) cnm hergün beraber olmuyoruz gün aşırı ve ocaktada öyle devam :))

Kızlar günaydınn hepinize..tubişim aysunum nerelerdesiniz.
Ben 11.ayın 26sında hastalandım en son. şimdi adetim kaç gün geçmiş oldu.
Beni kafa karıştı..
günaydınnn cnm geldimmm :)) valla ben bişi demiyorum sadece güzel haberler bekliyorum :))
hoşgeldin tubişimmmmmmm
hoşbulduk bebeiişimmm :))) sende hoşgeldin :)))
kahvaltımı yaptım bir sigara içeyim gelecegimmm.bekleyin benii:)

afferim sana cnm yorumsuzzzzz

bu aradaaa kızlarrr günaydınnnnnn :)))
ben az sonra performans toplantısına gitcem 2 saat kadar olmicam offf yaaa çok sinir bi durum burda kafayı yedirtcekler bana kesin çıldırtıcaklar yine (( bana kolaylık dileyin kızlarrrr çok zor bi görüşmeye giriyorum ((

canım allah kolaylık versin.iş rast gitsin.olsun durumdan keyif almaya bak.sinir etme kendini salla senden önemli değil hiç bişey

selammm bayanlar sizlere sorum var 23ünde aşılama oldum bugün 6.gün dün ayaktaydım sol kasığım acaip şiş hissettim resmen kramp girmiş gibiydi..yattım geçti..arada su gibi akıntım oluyor..benimle aynı belirtileri yaşayan varmı cevap için teşekkürler

canım allah kolaylık versin.iş rast gitsin.olsun durumdan keyif almaya bak.sinir etme kendini salla senden önemli değil hiç bişey
cnm pek keyif alıcagımın bişi diil çünkü ay içinde yapılan hatalardan falan konuşuyoruz ( ve benim bebeğimi kaybettikten sonraki dönem felaket ( sabah sabah sinirlerimi bozcaklar gün geçmicek bana (

slm cnmm konuyla ilgili bi bilgim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem istersen bi doktorunu ara doğru bilgiyi en iyi o sana vericektir

günaydın meleklerrr....geldimmmm...bende kahvaltımı yaptım bi sigara içecem birazdan..tubişim kızacak ama başarılar tubişim toplantıda...hülyacım 26 kasımsa yumurtlama hesaplatınca bir sonraki tarih 24.12 dio ozaman 5-6 gün geçmiş oluyo..26 sı olursa 3-4 gün geçmiş oluyo...hadi hayırlısı...

canım benimde pek bir bilğim yok.tugbanında dediği gibi yanlış bişey söylemıyeyım

anladım canım.sen yinede olumsuz düşüncelerle girme.biz burdayız toıplantı sonrası koş gel canım

iyiyiz canımm (yani ben kendi adıma iyiyim hergün oluyoduk ama olmuyo yaa bazen...bak 2 gündür tık yok tamda yumurtlama günlerimdeyim... yapabildiiğin kadar yap şekerim bence...

saol canım yaradı ya teşekkürlerimi sunuyorum:)

iyiyim nasıl olayım canım işte yorgun savaşcı seklinde bugun sessiz sakin oturuom işyerinde.
kafam karısık hastalanmadım hala ama gidip test yapamayada korkuyorm .bilmiyorum

bekle bakalım canım bi 10 gün geçsin ozaman öle yap testi...hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır göbüşünde...ama ben senin yerinde olsam yapmıştım testi kesin...duramıom çünkü...çatlıom meraktan...

canım ben geçen ay 26sında hastalandım şuan kaç gün geçmiş oldu

canım ben geçen ay 26sında hastalandım şuan kaç gün geçmiş oldu

sormuşsun öncede cevaplamıştım ama yazim yine..ben senin son adet tarihinii baz alarak yumurtlama dönemi hesaplattım orda bir sonraki adetiniz muhtemelen 24.12 dio...tabi ne kadar zamanda oluosun bilmiom..24.12 ise bugün 6. gün..eğer 26.12 de olucaksan bugün 4. gün...hadi hayırlısı bebeğim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…