- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.141
cnm benim çok zor biliyorum biiyorum ama geçicek biliyosun :)) eger kendini hazır hissediyosan doktorda onaylıyorsa yeni bebiş için çalışmalara başlayabilirsin :)) ara ara gel özletme kendini :))tuğba ve diğer arkadaşlar yorgunluktan ölüyorummmmmmmmmmm çok yorgunum
sabah 6kalkıyorum akşam 5te eve geliyorum iştede8 saat ayaktayım ayaklarım nasıl sızlyor varyaa ağrıdan duramıyorum böyle ilk günüm kızlar herkesin bildiği gibi iğrenç geçti daha adımı attığım gibi durakta bebek büyüoyomu dedi duymamış ben söyleyince kaldı kadın ağladım falan personlelle konuşurken bakan suratlar falan ama iyi geldi
işimi çok özlemişim arkadaşlarımı beni güldürmek için neler yapıyorlar ama ben gülmüyorum bile ilk güne göre bugün daha iyim bakmalardan rahatsız olmuyorum yani yine bakmalar var tabide((((((((((((((
önüne geçemiyorum ama 8 saat te en fazla iş için konuşuyorum yani 8 saat doruğum aklımdan çıkmıyor işte hep hastaneye gidişim hastane odası geliyor aklımabazı zaman fabrika üstüme geliyor zannediyorum dua okuyorum ama alışıcam mecburum size bişey söyleyim 15 ocakta 4 ayımız bitecek 5 aya girecez ama biz yılbaşında belki bişey yapabiliriz gibi duruyor çünkü kocamı zor tutuyorum bakalım kısmet:)))))))))))))))))))))))
sizleri seviyorum canım giremiyorum ayaklarımın ağrısından uyuyup kalıyorum ama yılbaşı diye 2gün tatil o zaman rahat yazarım yani siz yazın bana kib öptümmmmm
kızlarrrr nabersinizzz??yaaa resimlerinizi ben göremedimm amaaa üzülüyorummm((bu arada kızlarr siz hergün beraber oluyordunuz demii kızlarrr adetim bitmek üzere ben bu ay gün aşırıydı ocak ayını nasıl geçirsem dieee düşünüyorumm..
günaydınnn cnm geldimmm :)) valla ben bişi demiyorum sadece güzel haberler bekliyorum :))Kızlar günaydınn hepinize..tubişim aysunum nerelerdesiniz.
Ben 11.ayın 26sında hastalandım en son. şimdi adetim kaç gün geçmiş oldu.
Beni kafa karıştı..
hoşbulduk bebeiişimmm :))) sende hoşgeldin :)))hoşgeldin tubişimmmmmmm
kahvaltımı yaptım bir sigara içeyim gelecegimmm.bekleyin benii:)
bu aradaaa kızlarrr günaydınnnnnn :)))
ben az sonra performans toplantısına gitcem 2 saat kadar olmicam offf yaaa çok sinir bi durum burda kafayı yedirtcekler bana kesin çıldırtıcaklar yine(( bana kolaylık dileyin kızlarrrr çok zor bi görüşmeye giriyorum ((
cnm pek keyif alıcagımın bişi diil çünkü ay içinde yapılan hatalardan falan konuşuyoruzcanım allah kolaylık versin.iş rast gitsin.olsun durumdan keyif almaya bak.sinir etme kendini salla senden önemli değil hiç bişey
selammm bayanlar sizlere sorum var 23ünde aşılama oldum bugün 6.gün dün ayaktaydım sol kasığım acaip şiş hissettim resmen kramp girmiş gibiydi..yattım geçti..arada su gibi akıntım oluyor..benimle aynı belirtileri yaşayan varmı cevap için teşekkürler
selammm bayanlar sizlere sorum var 23ünde aşılama oldum bugün 6.gün dün ayaktaydım sol kasığım acaip şiş hissettim resmen kramp girmiş gibiydi..yattım geçti..arada su gibi akıntım oluyor..benimle aynı belirtileri yaşayan varmı cevap için teşekkürler
cnm pek keyif alıcagımın bişi diil çünkü ay içinde yapılan hatalardan falan konuşuyoruz( ve benim bebeğimi kaybettikten sonraki dönem felaket ( sabah sabah sinirlerimi bozcaklar gün geçmicek bana (
slm cnmm konuyla ilgili bi bilgim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem istersen bi doktorunu ara doğru bilgiyi en iyi o sana vericektir
seray0307+
FISTIKIM HOŞGELDİN
kızlarrrr nabersinizzz??yaaa resimlerinizi ben göremedimm amaaa üzülüyorummm((bu arada kızlarr siz hergün beraber oluyordunuz demii kızlarrr adetim bitmek üzere ben bu ay gün aşırıydı ocak ayını nasıl geçirsem dieee düşünüyorumm..
hoşbuldukkkk...nasılsın canımm?
saol canım yaradı ya teşekkürlerimi sunuyorum:)
iyiyim nasıl olayım canım işte yorgun savaşcı seklinde bugun sessiz sakin oturuom işyerinde.
kafam karısık hastalanmadım hala ama gidip test yapamayada korkuyorm .bilmiyorum
bekle bakalım canım bi 10 gün geçsin ozaman öle yap testi...hakkında hayırlısı olsun inşallah bebiş vardır göbüşünde...ama ben senin yerinde olsam yapmıştım testi kesin...duramıom çünkü...çatlıom meraktan...
canım ben geçen ay 26sında hastalandım şuan kaç gün geçmiş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?