- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.201
alırım tabiiiiiiiiiii....ohhh ne güsel çalışırz...dün kocişimde işyeri açacam senide sekreterim yapıcam diodu...hıh dedim...bende kendi işimi açıcam...
alemsin yaaaa...ne iş yapmayı düşünüosun para çıkarsa....[/QUOTE
VALLAHA İL YAPACAGIM İŞ HERALDE GÜZEL BİR GÜZELLİK MERKEZİ AÇARIM.
SONRASINDA BUTİK TARZI BİŞEY AÇARIM.
yaaaa aslında ben şık güzel sıcak bi kafe işletmeyi çok isterdim :)))) bende müdürüme güzelllll bi giydiripp içimdekileri kusup istifamı basıp çıkıcam
yaaaa aslında ben şık güzel sıcak bi kafe işletmeyi çok isterdim :)))) bende müdürüme güzelllll bi giydiripp içimdekileri kusup istifamı basıp çıkıcam
yaaaa deme benim aysuncuma salak die diil bikereayyyy ehehehehehehe harbiden yaaaiçine yazıom salak gibi..içinde kalıo...en altada yazmadıgımdan kısa dio işte
tubişim güzel olur valahha böle şık bir kafe resteront harika olur
yaaaa deme benim aysuncuma salak die diil bikere
Yaaaa şimde gözümde canlandırdımda hani sihirli annemde betüşün kafesi varyaaa onun gibi bişiler istiyorum :))
bende öle düşünüyorum cnm herşey batar yemek sektörü batmaz :)) tabii bi hayalim daha varrr cebime tomarla para alıp bi avm de sonuna kadar gönlümce harcamak istiyorum :)))cafe restaurant en iyi para buralarda var...insanoğlu yemeden içmeden duramaz...bende öle düşünüorum...ama kocişim büro açıp mimari çizimler yapmak istio...ben işten çıkarım belki...çok sıkıldım burda...herkes bi tuhaf...bi tanesi itrip atıyo bana dünden beri...neymiş başkasının yanında sanane demişim ona...şaka yaptıgımı bal gibi bilio ama tribe bağladı...çekemicem insanların kaprislerini....kocamda çık dedi...çizim öğretim sana otur evde çizim yap dedi...son çare öle yapacam gibi...yılbaşı geçsinde piyango çıksın öle
Kızlar yanımda ilçemizin müftüsü var sormak istediğiniz bir soru varmı?
Adam manyak ya.ne içersiniz dedim okadar içeçek varken olmayan ayranı istedi...
ay tubişim harikasın ya izliyoruz yane sihirli annemi:):)):)
yaaaa deme benim aysuncuma salak die diil bikere
yaaaa şimde gözümde canlandırdımda hani sihirli annemde betüşün kafesi varyaaa onun gibi bişiler istiyorum :))
bende öle düşünüyorum cnm herşey batar yemek sektörü batmaz :)) tabii bi hayalim daha varrr cebime tomarla para alıp bi avm de sonuna kadar gönlümce harcamak istiyorum :)))
eheheheheheheheheh bula bula onumu bulmuş :))
yaaaaaa napim seviyorum ben öle şeyleriKomik geliyo
aynen canım.... ne zaman düşünmeden alışveriş yapıosam ozaman zenginim demektir diyorumm ben...ayyy altıma bi araba çeksem...bi ev alsam...sonrada bebelerim olsa...onlarıda kreşe yollarım...sonrada gez aysun...işler beklesintubiş kıss beraber falan çalışsak tükkana uğramayız heralde
yaaaa negüzl olur cnmm yaaa çoluk çocuk :))) ama olmaz cnm iş zamanı iş gezme zamanı gezme :))
hafta sonun mahvolmuş
delikanlı küçük kasabasından çıkıp sehrin en büyük marketinde işe başvurur. Burada her şey ama her şey satılmaktadır.
Patron sorar:
- daha önce hiç satıcılık yaptın mı?
- evet, kasabadaki tek markette çalışmıştım.
Patronun gözü çocuğu tutar:
- iyi, yarın başlıyorsun.
Ertesi gün akşam olur ve patron çocugu karşısına alır:
- evet, bugün kaç satış yaptın?
- bir!
- ne! Bir mi? Diğerleri 20-30 satış yaptıla. Nasıl bir tane olur? Kaç dolar tuttu peki?
- 320.334 dolar tuttu.
Patron şaşırır:
- nasıl becerdin bunu?
- adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattım. Adama nerede balık tutacağını sordum. Kıyıda deyince bir tekneye ihtiyacı olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini söyleyince son model 4x4 bir jeep de sattım.
Patron şoka girmiştir:
- ne diyorsun, bütün bunları bir küçük olta almaya gelen bir adama mı sattın?
Genç satıcı cevap verir :
- yoo aslında karısı için kanatlı ped almaya gelmişti... Ben de ona söyle dedim:
"hafta sonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git."
mısır patlağı
bir gün deliler hastanesindeki bütün deliler olduğu yerde durmadan zıplıyorlarmış.
Doktor gelip delilere sormuş:
"niye zıplıyorsunuz".
Delinin biri demiş:
"biz mısır patlağıyız".
Aralarından sadece birisi köşede olduğu yerde sırtüstü yatıyomuş.
Doktor gelip sormuş:
" sen de mi mısır patlağısın?"
deli:
"evet"
doktor:
"sen niye zıplamıyorsun".
Deli de demiş:
"ben tavaya yapıştım."
Eki Görüntüle 316888 Eki Görüntüle 316889
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?