2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

yaaaa aslında ben şık güzel sıcak bi kafe işletmeyi çok isterdim :)))) bende müdürüme güzelllll bi giydiripp içimdekileri kusup istifamı basıp çıkıcam

cafe restaurant en iyi para buralarda var...insanoğlu yemeden içmeden duramaz...bende öle düşünüorum...ama kocişim büro açıp mimari çizimler yapmak istio...ben işten çıkarım belki...çok sıkıldım burda...herkes bi tuhaf...bi tanesi itrip atıyo bana dünden beri...neymiş başkasının yanında sanane demişim ona...şaka yaptıgımı bal gibi bilio ama tribe bağladı...çekemicem insanların kaprislerini....kocamda çık dedi...çizim öğretim sana otur evde çizim yap dedi...son çare öle yapacam gibi...yılbaşı geçsinde piyango çıksın öle

Kızlar yanımda ilçemizin müftüsü var sormak istediğiniz bir soru varmı?
Adam manyak ya.ne içersiniz dedim okadar içeçek varken olmayan ayranı istedi...

ayyyy ehehehehehehe harbiden yaaa içine yazıom salak gibi..içinde kalıo...en altada yazmadıgımdan kısa dio işte
yaaaa deme benim aysuncuma salak die diil bikere
tubişim güzel olur valahha böle şık bir kafe resteront harika olur

yaaaa şimde gözümde canlandırdımda hani sihirli annemde betüşün kafesi varyaaa onun gibi bişiler istiyorum :))

bende öle düşünüyorum cnm herşey batar yemek sektörü batmaz :)) tabii bi hayalim daha varrr cebime tomarla para alıp bi avm de sonuna kadar gönlümce harcamak istiyorum :)))
Kızlar yanımda ilçemizin müftüsü var sormak istediğiniz bir soru varmı?
Adam manyak ya.ne içersiniz dedim okadar içeçek varken olmayan ayranı istedi...

eheheheheheheheheh bula bula onumu bulmuş :))

aynen canım.... ne zaman düşünmeden alışveriş yapıosam ozaman zenginim demektir diyorumm ben...ayyy altıma bi araba çeksem...bi ev alsam...sonrada bebelerim olsa...onlarıda kreşe yollarım...sonrada gez aysun...işler beklesin tubiş kıss beraber falan çalışsak tükkana uğramayız heralde

yaaaa negüzl olur cnmm yaaa çoluk çocuk :))) ama olmaz cnm iş zamanı iş gezme zamanı gezme :))

HAFTA SONUN MAHVOLMUŞ

Delikanlı küçük kasabasından çıkıp sehrin en büyük marketinde işe başvurur. Burada her şey ama her şey satılmaktadır.

Patron sorar:

- Daha önce hiç satıcılık yaptın mı?

- Evet, kasabadaki tek markette çalışmıştım.

Patronun gözü çocuğu tutar:

- İyi, yarın başlıyorsun.

Ertesi gün akşam olur ve patron çocugu karşısına alır:

- Evet, bugün kaç satış yaptın?

- Bir!

- Ne! Bir mi? Diğerleri 20-30 satış yaptıla. Nasıl bir tane olur? Kaç dolar tuttu peki?

- 320.334 dolar tuttu.

Patron şaşırır:

- Nasıl becerdin bunu?

- Adama basta küçük boy bir olta, sonra orta boy ve sonra da büyük boy bir olta sattım. Adama nerede balık tutacağını sordum. Kıyıda deyince bir tekneye ihtiyacı olduğunu söyledim. Tekne bölümüne indik ve çift motorlu, yelkenli, lüks bir yat sattım. Vosvosuyla bunu çekemeyecegini söyleyince son model 4x4 bir jeep de sattım.

Patron şoka girmiştir:

- Ne diyorsun, bütün bunları bir küçük olta almaya gelen bir adama mı sattın?

Genç satıcı cevap verir :

- Yoo aslında karısı için kanatlı ped almaya gelmişti... Ben de ona söyle dedim:
"Hafta sonun mahvolmuş, sen en iyisi balığa git."

MISIR PATLAĞI

Bir gün deliler hastanesindeki bütün deliler olduğu yerde durmadan zıplıyorlarmış.
Doktor gelip delilere sormuş:
"Niye zıplıyorsunuz".
Delinin biri demiş:
"Biz mısır patlağıyız".
Aralarından sadece birisi köşede olduğu yerde sırtüstü yatıyomuş.
Doktor gelip sormuş:
" Sen de mi mısır patlağısın?"
Deli:
"Evet"
Doktor:
"Sen niye zıplamıyorsun".
Deli de demiş:
"Ben tavaya yapıştım."

dere

Temel, dere kenarında oturuyormuş. Cipiyle geçmekte olan bir adam suyun derin olup olmadığını sormuş.

Temel, "Derin değil geçebilirsin," deyince adam Temel'e güvenerek suya girmiş ama cip bir anda sulara gömülmüş.

Zar zor arabadan çıkan adam Temel'in yakasına yapışmış. "Hani derin değildi ulan!?"

Temel:
"Abi vallahi benim suçum yok, demin bir ördek geçiyordu, su beline geliyordu."

Kız tubişş yerim ben seni ne tatlı bir sesin var ya öyle .çok heyecanlandım kız bende.
Iyi bir arkadaş edindim sanırım.sesini duyduguma sevindim.

müthişmişş:):):)

EKİPMAN

Bir çift, göl kıyısına tatile gider. Gölün bazı bölümlerinde balık avlamak yasaktır. Adam yasak olmayan bölümlerde avlanarak, kadın da kitap okuyarak günlerini gecirmektedirler. Adam bir öğleden sonra kestirmek üzere odasına çekilince kadın, botla açılmaya karar verir. Botla açılır ve kitabını okumaya başlar. Derken devriyeye çıkmış bir görevli kadını görür ve yanına yanaşır.
"Hanımfendi burada ne yapıyorsunuz?"
"Görmüyor musunuz kitap okuyorum."
"Bu bolgede balık avlamak yasaktır."
"Zaten ben de balık avlamıyorum."
"Ama gerekli bütün ekipmana sahipsiniz. Size ceza kesmem gerekiyor."
"Eğer böyle bir sey yaparsanız ben de bana tecavuz ettiğinizi soylerim."
"Ama size dokunmadım bile!"
"Ama gerekli tüm ekipmana sahipsiniz, değil mi?"
Eki Görüntüle 316894

hahahahahaha ayy harişka koptumm yaaaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…