2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

sizin kocişler bişi diomu...telefon bileme alıonuz birbirinizden...bende çok isterdim walla...bana kalsa aldıydım şimdiya tlf msn...ahhh ahhhhh...ne diim...

vallaha dedim geçen kızlar bana test yap test yap dıyorlar dedim hangi kızlar dedi dedim kadınlar klubundeki kılzar cok güzel sohbetleri var.konusuyoruz eğlenıyoruz dertleşiyoruz dedim.güldü ne güzel dedi.başkada bişey demedi.benim ki pek kıskansada belli etmez:)

durumuna bağlı belki derim belki demem.senin düşüncende doğru.
Hayatımızda olupğ biteni bilmek zorunda değillerki hep:)
biz biliozmu acaba :)

çok saol canım benim...sizlerde öylesiniz...sanırım tedirginlik dediğin gibi...girdiğim başka bi topik daha var...orası çok kalabalık ama onlarda çok şekerler...yani otur konuşmaları oku sadece onu diyebilirim...

o zaman biraz zamana bırakacaz alışacak...haaa bide dedimki ben işten çıkarsam eve internet bağlatalım dedim olur dedi...kızlarla konusuorum kesin isterim dedim güldü bidaha tamam dedi...

o zaman biraz zamana bırakacaz alışacak...haaa bide dedimki ben işten çıkarsam eve internet bağlatalım dedim olur dedi...kızlarla konusuorum kesin isterim dedim güldü bidaha tamam dedi...

tamam alışacak gibi görünüyor işte:)
ya dediğim gibi şi,mdi onda bir tedrginlik vardır kesin oyuzden huysuzluk yapmıstır o.

durumuna bağlı belki derim belki demem.senin düşüncende doğru.
Hayatımızda olupğ biteni bilmek zorunda değillerki hep:)
biz biliozmu acaba :)

yok walla bilmiozz....mesela yılbaşı çekilişi yapmışlar işyerinde...eve geldim bi kağıt var alla dedim üstünde hatice yazıo..(kayınannemin adı geçende doğum günümde hediye almıştı ondanmı kaldı dedim)... sordum...çekilişte çıkmış bizimkine...ohhh iyi dedim...çok ısrar etmişler sende katıl die her sene yaparlarmış...ben bişe demem aslında böle şelere de...zoruma giden şu olur bizde olsaydı kesin bi şey derdi kendisi..o nedenle dokunuyo işte bunlar...bende hediye istiyom ozaman dedim almış ama ne oldugunu bilmiom...çatlıomda çaktırmıom..

Yaklaşık 5 milyon kişiyi ilgilendiren asgari ücrette 2012 rakamı netleşti.

Çalışma Bakanı Faruk Çelik, yapılan toplantının ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "9 yıllık dönemde enfasyondaki artışın yüzde 120 olduğu göz önünde bulundurulduğunda asgari ücrete yapılan artış enflasyonun üzerindedir. 2012 yılında uygulanacak asgari ücret şöyle belirlendi. 16 yaşını doldurmuş işçiler için brüt ilk 6 ay için 886,50 TL, ikinci 6 ay için 940,50 TL. Net ücret ilk 6 ay için 701,14, ikinci 6 ay için 739,80 TL."

Asgari ücret ilk altı 6 ay için 5.91, ikinci 6 ay için yüzde 6.09 arttı. 2012'deki yılık artış yüzde 12.37 oldu.

SIRA MEMURA GELECEK OLAN ZAMDA:))

öyle bak sen görmeseydin bilmeyecektin .aama biz öylemiyiz agzımızda tutamıozx söylüoz herşeyi.
Hadı az kaldı bakalım bekle azcuk daha

tamam alışacak gibi görünüyor işte:)
ya dediğim gibi şi,mdi onda bir tedrginlik vardır kesin oyuzden huysuzluk yapmıstır o.

alışacak bencede ooooo nasılda zam gelmiş ama oh ohh bi okuyum şu muhasebe tr yi falan geliommm... çok saol buarada..gördüğüm ii oldu...

ayyy cnm sende öle :)))
sizin kocişler bişi diomu...telefon bileme alıonuz birbirinizden...bende çok isterdim walla...bana kalsa aldıydım şimdiya tlf msn...ahhh ahhhhh...ne diim...

belki yumuşar kocan cnm üztüne falan gitme sakın :))

ayyy cnm sende öle :)))

belki yumuşar kocan cnm üztüne falan gitme sakın :))

tubişim sabah kalktıgında mide bulantın oluyomu...benim bugün bulandı..çok kısa öğğğğğğğğğ oldum geçti...nedenki....dün yattığım yerde kendimi dinledim karnımda bişiler pıt pıt oynuo gibi hissettim..yani ben 5,5 aylık bebişimi bileme fazla hissetmemiştimki böle bişeyin imkanı yok ....gazdır belki diorum geçiyorum yani...böle şeler oluyo bana şimdi...sende ne var ne yok...

biliyomusun seraycım aynı şey bendede oluyor.mesela ayaktayken böle gidip gelıom başım dönüyor.sabah kalktıgımda böle tuhaf bir yemek kokusu aldım midem bulandı.
Ama geçen aylardada oldum aynısı benim ki sanırım psikolojik
suan bende mesela sarımtrak bi akıntı var nedendir bilmiyorum.bide ben rahim filmi çekildim ya oyuzden biraz umutluyum.rahim filminden sonra hamıle kalanları duydum çok gerçi bir çogu düşük yapmış ama .bakalım.şuan böle bişiler yeem ihtiyacı duyuyorum başım midem bir tuhaf.

benim ağzımın tadı yok durmadan bişiler yiyom şimdide cips yiyom ..benimki psikolojik bence...rahim filmi ne oluyo ya ben duymadım hiç...:26:

benim ağzımın tadı yok durmadan bişiler yiyom şimdide cips yiyom :d ..benimki psikolojik bence...rahim filmi ne oluyo ya ben duymadım hiç...:26:

nasıl duymazsın kız.:) çocuk isteyipte olmayanlar.sebebsiz kızırlık denilen şey tanısı konulması için canım rahim filmini çekirlarkı her iki tüplerin(follop tüpü dedikleri)seyin acık olup olmadıgına bakıyorlar.accıksa normal ama gene olmama ihtimali var.kimisinin kapalı oluyormu sp... Geçişi olmuyıormuş.bazılarındada hafif bir yapışkanlık oluyormuş tüplerde bunlardan sebep gene spr..geçişi zor oluyormuş işte bu rahim filminde içine tazikli bir ılaç sıkılıyor tüplerine (tıp dilinde tuba) bakmak için o ilaç olan yapışkanlığı ortadak kaldırıyormuş ve gebelik oluşumunu SAĞLIYORMUŞ kimilerinde.bende öyle bişey duyunca kendime pay cıkardım:):):)
canım rahim filmini allah düşmanımın başına vermesin zor bişey.mühtiş agrın oluyor ben aglamaka gözlerim şişti.acıyı agrıyı hissetmeyesin diye sana damardan ilaç veriyor ama yokk anam hiç faydası yok vallaha.

Son düzenleme:

ben çektirmedim hiçççç...nasıl çekiolarki ayy..ultrasonda falan görünmüomuymuş bu...bilmiom yaa gerek duymadılar demekki..düşük yaptım ben 5,5 aylık hamile kalıom yani..ondanmı gerek duymadılar acaba...offf bilmiomki...çok geçmiş olsun canım yaaa...

evet canımcım ondan gerek duymamışlardır cünkü ben bebeğimiz olmuyor dıye gittim direk.
Kızlarr ben kaçar son 10 dk toparlanayım ..öpüyorum hepinizi yardın görüşmek dileğiylen kendinize iyi bakın
tugbam,aysunum öpüldünüz.iyi akşamlar..

iyi akşamlar canımmm...öpüldünnn...kendine ii bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…