- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.461
valla 2 de yattım ölüyorum uykusuzluktan Eki Görüntüle 319881
aşk olsun cnm ama bizim merakımız gitcek :))
cnm yaaa yorgunum ama moralim iyi o bunu kamufile eder heralde :)) valla 6:30 da evde kahvaltı yaptığım için bidaha burda dert olmuyoo :))tubişim günaydın.
nasılsıun dün bayaga bir yogundu.nasıl dinlenebildinmi?
benim suanlık sakin gibi ama sabah kahvaltı zamanı kızlar kahvaltısını yapıyor.
kahvaltılarını yaptıkları için rahatlar.kahvaltıları bitsin pır pır ederler özellikle sevgili müdüre hanımım.bu günlerde beni çok boguyor bu işyeri.ve yanımdakiler.
ayy sakın alınmayın hee.bende istiyorum yapamayı ama dediğim gibi o negatifi görmek beni çok yoruyor.
eşimde düm akşam git yap kan testi dedi.bakalım işte
niye gece gec yattın kız?misafir felan yoktu inşalalh
kızlar günaydınnn :))
dün o yorgunlukla kocişi aradım azıcık gezelimmi dedim vee bize yakın avm ye gittik az alışveriş yaptık :)) 10 gibi eve geldikkk sonraaa..... Uyuya kalmışım 1:30 kalktım duş falan 2yi geçiyodu yattım ölüyorum uykusuzluktan (
Günaydın herkese ben cumartesi günü olivasyon testi yaptım pozitif çıktı sonra pazatersi günü gene yaptım gene pozitif di hamile olabilirmiyim?yardımcı olun lütfen
ohh ne güzell fıstık stres atmıssındır.
Nasıl hissediyorsun kendini bugun.
evet süper oldu valla :)) hem eksiklerimi tamamladım hemde gerçekten alışveriş insanı rahatlatıyo :)) daha iyiyim cnm sadece biraz yorgunum okadar akşam yemek yapıp arkasından hemen uyucam dinlencem :)) sen neler yaptın dinlenebildinmi dün???
geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm bitanem boğazların ve öksürüğün varsa balla tarcını hafif sıcak su ile cözündrü iç canım ii gelıyor.
cnm benimm çok çok geçmiş olsun :)) dikkat et kendine bende çok özledim seni :)) anlaşıldı eve int şart :))slm tubişimmmmm vede bütün kızlarrr..evdeyim ben hastayımmm boğazım şişti çok ateşlendim gece...:2::2:kayınvaldem ve eşimin teyzesi geldi onların telefonuyla bağlandım nete...siz napıonuzz...ösledim wallaa
cnm yaaaa bu akşam bişeye el sürme yat valla :))dinlenmek denirse dinlendir çamaşır yıka mutfagı toprala zaten akşam saat 9 oldu.ama iyi sayılırım
inşallah cnm hoşgeldin buarada :))merhaba kızlar inş.ocak ayında bende hepimizde hamile kalırız
ben çıktım kızlarrrr...tubişim kolay gelsinnn...iyi bak kendine dinlennn bol bol...hülyacım sende dinlen....yormayın fazla kendinizi...öpüldünüz...
cnm benimm çok çok geçmiş olsun :)) dikkat et kendine bende çok özledim seni :)) anlaşıldı eve int şart :))
cnm yaaaa bu akşam bişeye el sürme yat valla :))
inşallah cnm hoşgeldin buarada :))
tamam cnmm çok dikkat et kendine yarın gitcenmi işe ??
giderim büyük olasılıkla kötü olmazsam...walla telden bağlayana kadar sinir küpü oldummm...bencede şart...yoğunmu işlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?