- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.501
tubişim seninde adetin geçtimi;?kaç gün oldum
kaç gün oldu canım.
Evet yumurtlamama olayını söyledim ama dr ben ogun o tahlılı yaptırdıktan sonra bır yumurtan büyüyor demişti.yanı o günden sonra yumurtlama ihtimalim olabılır diye düşündük.
üzülme dedi
çokta takmadım açıkcası testi yaptırayım herşey sonuçlancak
tabiki cnm zaten oyuzden şasırmıştım ben yazdıgına :)) neysee güzel haberler alcaz inş ama lütfen yarın yaptır dahada geciktirme artık :)) cnm benim 13 ü daha 9 gün var((
hadı bakalım canım inaşallah istediğimiz olur ben olmazsam sen olursun anne:
Işlerin yogunluğundan dolayı eleman aldı kaymakam
aysunnnn kuşum hala hastasın galiba((( kıyamammm 4 gözle bekliyozzz gelmeni :))
hımmm süppermiş kızmı??? Inşallah cnm birlikte hamiş olcazda ben bu ay hamiş kalcagımı sanmıyorum yumurtladıgım dönemde pek birlikte olamadık benim bi sonraki aya kaldı gibi görünüyoo umutlarım((
yok canım erkek ama erkek olması daha iyi buraya şarttı bir erkek elaman..
Inşallah çok beklemeden yaşarız anneliği
zeynzey, neyzen83, sarebulut kızlarrr merhaba hoşgeldiniz :))
zeynzey, neyzen83, sarebulut kızlarrr merhaba hoşgeldiniz :))
merhaba arkadaşlar ,ben de bebiş isteyenlerdenim.Dün test yaptım evde ikinci çizgi önceleri yoktu sonra yarım saat kadar sonra silik bir çizgi daha gördüm belli belirsiz.Bugün sabah tekrar yaptım ama o çizgiyi hiç göremedim.Geçen ay 6 aralıkta adet olmuştum.28 günde olurum genelde ama son ay 30 gün ara olmuştu.Düne kadar kasıklarımda ağrı vardı.bugün o da yok.Kafam allak bullak oldu.
cnm adet gününe daha 2 gün var idrar testi kesin sonucu adetin geçtikten 5 gün sonra falan veriyo :)) inşallah hamişsindir ama ben hep söylerim asla idrar testine güvenmem bence yakınında sağlıkocagı varsa kan ver cnm onda adet tarihin gelmedende belli oluyo :))merhaba arkadaşlar ,ben de bebiş isteyenlerdenim.Dün test yaptım evde ikinci çizgi önceleri yoktu sonra yarım saat kadar sonra silik bir çizgi daha gördüm belli belirsiz.Bugün sabah tekrar yaptım ama o çizgiyi hiç göremedim.Geçen ay 6 aralıkta adet olmuştum.28 günde olurum genelde ama son ay 30 gün ara olmuştu.Düne kadar kasıklarımda ağrı vardı.bugün o da yok.Kafam allak bullak oldu.
:))))hoşbuldum canım :)
Hoşbulduk :))) Kızlar benim de adetime 5 gün kaldı, sabırsızıımm bekliyorumm....
cnm adet gününe daha 2 gün var idrar testi kesin sonucu adetin geçtikten 5 gün sonra falan veriyo :)) inşallah hamişsindir ama ben hep söylerim asla idrar testine güvenmem bence yakınında sağlıkocagı varsa kan ver cnm onda adet tarihin gelmedende belli oluyo :))
Canım o testler ilk 5 dk da doğru sonucu veriyor. Benim bi kez başıma gelmişti, bi saat sonrasında ikinci çizgi görünmüştü.. Sonra bi test daha yaptım onda çıkmadı ve adet oldum... Ama yine de kafan karışıksa doktora git kan tahlili yaptır cnm, belki benim gibi değilsindir belli mi olur ::)))
aysunnnn kuşum hala hastasın galiba((( kıyamammm 4 gözle bekliyozzz gelmeni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?