2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

valla 2 de yattım ölüyorum uykusuzluktan Eki Görüntüle 319881

aşk olsun cnm ama bizim merakımız gitcek :))

ayy sakın alınmayın hee.bende istiyorum yapamayı ama dediğim gibi o negatifi görmek beni çok yoruyor.
eşimde düm akşam git yap kan testi dedi.bakalım işte
niye gece gec yattın kız?misafir felan yoktu inşalalh

kızlar günaydınnn :))
dün o yorgunlukla kocişi aradım azıcık gezelimmi dedim vee bize yakın avm ye gittik az alışveriş yaptık :)) 10 gibi eve geldikkk sonraaa :17::17::17: ..... uyuya kalmışım 1:30 kalktım duş falan 2yi geçiyodu yattım ölüyorum uykusuzluktan :((

tubişim günaydın.
nasılsıun dün bayaga bir yogundu.nasıl dinlenebildinmi?
benim suanlık sakin gibi ama sabah kahvaltı zamanı kızlar kahvaltısını yapıyor.
kahvaltılarını yaptıkları için rahatlar.kahvaltıları bitsin pır pır ederler özellikle sevgili müdüre hanımım.bu günlerde beni çok boguyor bu işyeri.ve yanımdakiler.
cnm yaaa yorgunum ama moralim iyi o bunu kamufile eder heralde :)) valla 6:30 da evde kahvaltı yaptığım için bidaha burda dert olmuyoo :))
ayy sakın alınmayın hee.bende istiyorum yapamayı ama dediğim gibi o negatifi görmek beni çok yoruyor.
eşimde düm akşam git yap kan testi dedi.bakalım işte
niye gece gec yattın kız?misafir felan yoktu inşalalh

cnm bak kocişte yap demiş yeter ama heeeee fazla naz aşık usandırır güzel haberi ver bize :)) akşam kocişleydikte :17::17::17:

Günaydın herkese ben cumartesi günü olivasyon testi yaptım pozitif çıktı sonra pazatersi günü gene yaptım gene pozitif di hamile olabilirmiyim?yardımcı olun lütfen

kızlar günaydınnn :))
dün o yorgunlukla kocişi aradım azıcık gezelimmi dedim vee bize yakın avm ye gittik az alışveriş yaptık :)) 10 gibi eve geldikkk sonraaa :17::17::17: ..... Uyuya kalmışım 1:30 kalktım duş falan 2yi geçiyodu yattım ölüyorum uykusuzluktan :((

ohh ne güzell fıstık stres atmıssındır.
Nasıl hissediyorsun kendini bugun.

Günaydın herkese ben cumartesi günü olivasyon testi yaptım pozitif çıktı sonra pazatersi günü gene yaptım gene pozitif di hamile olabilirmiyim?yardımcı olun lütfen

cnm ovulasyon testinde yumurtlama olmuş demek die biliyorum istersen bi gebelik testi al cnm :)) eger hamişsen orda çıkar varmı yakınında eczane ???

ohh ne güzell fıstık stres atmıssındır.
Nasıl hissediyorsun kendini bugun.

evet süper oldu valla :)) hem eksiklerimi tamamladım hemde gerçekten alışveriş insanı rahatlatıyo :)) daha iyiyim cnm sadece biraz yorgunum okadar akşam yemek yapıp arkasından hemen uyucam dinlencem :)) sen neler yaptın dinlenebildinmi dün???

kızlarrr nerdesinizzz aysunnn merak ettim kuşucum nerelerdesin ???

slm tubişimmmmm vede bütün kızlarrr..evdeyim ben hastayımmm boğazım şişti çok ateşlendim gece...:2::2:kayınvaldem ve eşimin teyzesi geldi onların telefonuyla bağlandım nete...siz napıonuzz...ösledim wallaa

evet süper oldu valla :)) hem eksiklerimi tamamladım hemde gerçekten alışveriş insanı rahatlatıyo :)) daha iyiyim cnm sadece biraz yorgunum okadar akşam yemek yapıp arkasından hemen uyucam dinlencem :)) sen neler yaptın dinlenebildinmi dün???

dinlenmek denirse dinlendir çamaşır yıka mutfagı toprala zaten akşam saat 9 oldu.ama iyi sayılırım

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm bitanem boğazların ve öksürüğün varsa balla tarcını hafif sıcak su ile cözündrü iç canım ii gelıyor.

geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm bitanem boğazların ve öksürüğün varsa balla tarcını hafif sıcak su ile cözündrü iç canım ii gelıyor.

çok saol canımm...bal karabiber limonlu su yaptı kocişim onu içtimm..biraz daha iyi gibi..onuda denerim ilaç içmicem çünkü...bişe falan varsa nolur nolmaz...

gazetelerdeki başlıklar aman allahım yeşil kartlıların akınına ugradık yahu.bu kadar kısa sürede olcak işmi bu ya.

ben çıktım kızlarrrr...tubişim kolay gelsinnn...iyi bak kendine dinlennn bol bol...hülyacım sende dinlen....yormayın fazla kendinizi...öpüldünüz...:54::54:

slm tubişimmmmm vede bütün kızlarrr..evdeyim ben hastayımmm boğazım şişti çok ateşlendim gece...:2::2:kayınvaldem ve eşimin teyzesi geldi onların telefonuyla bağlandım nete...siz napıonuzz...ösledim wallaa
cnm benimm çok çok geçmiş olsun :)) dikkat et kendine bende çok özledim seni :)) anlaşıldı eve int şart :))
dinlenmek denirse dinlendir çamaşır yıka mutfagı toprala zaten akşam saat 9 oldu.ama iyi sayılırım
cnm yaaaa bu akşam bişeye el sürme yat valla :))
merhaba kızlar inş.ocak ayında bende hepimizde hamile kalırız
inşallah cnm hoşgeldin buarada :))
ben çıktım kızlarrrr...tubişim kolay gelsinnn...iyi bak kendine dinlennn bol bol...hülyacım sende dinlen....yormayın fazla kendinizi...öpüldünüz...:54::54:

tamam cnmm çok dikkat et kendine yarın gitcenmi işe ??

cnm benimm çok çok geçmiş olsun :)) dikkat et kendine bende çok özledim seni :)) anlaşıldı eve int şart :))

cnm yaaaa bu akşam bişeye el sürme yat valla :))

inşallah cnm hoşgeldin buarada :))

tamam cnmm çok dikkat et kendine yarın gitcenmi işe ??

giderim büyük olasılıkla kötü olmazsam...walla telden bağlayana kadar sinir küpü oldummm...bencede şart...yoğunmu işlerr

naber kızlar ben bu hafta 4-12 çalışıyorum pek giremiyorum gece 1de geliyoruz ne var ne yok varmı hamileler bakalım ben kesin hastalanıcam ama kasıklarım ağrıyor çok haftaya test yapıcam dedim ama bakalım ozamana kadar olurum kesinnn bende durumlar aynı hala duymayanlar var dururumu fabrikada beni görenler aaaa bebek nasıl soruyorlar biz kaybettik deyincede şok oluyorlar o günüm berbat geçiyor o zaman ama bişey yapamıyorum çalışıyorum yoruluyorum dikişler sızlıyor üşütüyorum heralde işte:(((((((((( sizleri seviyorum kızlar kib

Back
X