- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.521
istersen bekle cnm :)) ama bugün de test yapsan aynı ogünde :))haklısın canım,fazla sabırsızım sanırım.Birkaç gün daha bekleyeyim en iyisi.Kan verip negatif sonucu orda almak daha üzücü olur benim için diye evde yapmıştım.Çabuk geçsin şu günler :)
cnm hormonlara bakıyolar ve 2 ay öncesinden folicasit kullanmaya başlıyosun :)) inşallah hemen hamiş kalırsın benimde lazerim vardı hamiş kalmadan başlamıştım başka nedenlerden bebeğimi kaybettim ama tekrar bebeiş istediğim ve zararlı olabilicek düşüncesiule gitmedim lazere istersen doktora gittiğinde sor detaylı bilgi vericektir :))slm kızlar size bir aslında bir kaç sorum olacak :) ben 2,5 yıllık evliyim doğal yoldan korunuyoruz ve nisan ayında hamile kalmak istiyorum tabi Allah nasip ederse.
hamileliği düşünmeden önce doktara tabi mutlaka gitmeyi düşünüyorum.
hamile kalmadan önce yapmam gereken birşey var mı hemen pat diye inşallah bir aksilik yoksa hamile kalabilirmiyim.
folik asit kullanmaya hamile kalmadan öncemi başlamak gerekir?
lazer epilasyona gidiyorum genital kol altı 2 seansım kaldı biri 19 ocak diğeride ondan bir ay sonra.lazer bittikten sonra ne kadar süre ara vermem gerekir?
ben istanbul ümraniyede oturuyorum sskm yok önerebileceğiniz bir hastane var mı?
başka öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
ccnmmm benim çok özledim seni ben nasıl oldunnn :)))geldim tubişim hastayımmm hala sabah servise bindim geri indirdiler beni gelme eve git dediler iyi görünmüomusum..kayınvaldeme geldim..sizler napıosunuzz...haberler varmı..
ben mantı dökmeye gidiyom gelirim kızlar sonra...öpüldünüz...![]()
bendeeee mantı istiyorummmmmm