2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

haklısın canım,fazla sabırsızım sanırım.Birkaç gün daha bekleyeyim en iyisi.Kan verip negatif sonucu orda almak daha üzücü olur benim için diye evde yapmıştım.Çabuk geçsin şu günler :)
istersen bekle cnm :)) ama bugün de test yapsan aynı ogünde :))
slm kızlar size bir aslında bir kaç sorum olacak :) ben 2,5 yıllık evliyim doğal yoldan korunuyoruz ve nisan ayında hamile kalmak istiyorum tabi Allah nasip ederse.
hamileliği düşünmeden önce doktara tabi mutlaka gitmeyi düşünüyorum.
hamile kalmadan önce yapmam gereken birşey var mı hemen pat diye inşallah bir aksilik yoksa hamile kalabilirmiyim.
folik asit kullanmaya hamile kalmadan öncemi başlamak gerekir?
lazer epilasyona gidiyorum genital kol altı 2 seansım kaldı biri 19 ocak diğeride ondan bir ay sonra.lazer bittikten sonra ne kadar süre ara vermem gerekir?
ben istanbul ümraniyede oturuyorum sskm yok önerebileceğiniz bir hastane var mı?
başka öneriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
cnm hormonlara bakıyolar ve 2 ay öncesinden folicasit kullanmaya başlıyosun :)) inşallah hemen hamiş kalırsın benimde lazerim vardı hamiş kalmadan başlamıştım başka nedenlerden bebeğimi kaybettim ama tekrar bebeiş istediğim ve zararlı olabilicek düşüncesiule gitmedim lazere istersen doktora gittiğinde sor detaylı bilgi vericektir :))
geldim tubişim hastayımmm hala sabah servise bindim geri indirdiler beni gelme eve git dediler iyi görünmüomusum..kayınvaldeme geldim..sizler napıosunuzz...haberler varmı..
ccnmmm benim çok özledim seni ben nasıl oldunnn :)))
ben mantı dökmeye gidiyom gelirim kızlar sonra...öpüldünüz...:54:

bendeeee mantı istiyorummmmmm :43::43::43::43:

tugbaemrah seni yakalamışken sorayım :) ne zaman doktora gitmeliyim sence?

cnm sen nisan gibi hamile kalmak istediğini sölemişsin epilasyonun bittikten sonra git çünkü hormob testi yapılcaksa adetin 3 üncü günü kan alıyolar :))

Ayyy evet ya şu epilasyonu nasıl yapıyorsunuz kızlar siz ağdacıyamı gidiyorsunuz yoksa evde siz kendiniz mi yapıyorsunuz??

cnm hormonlara bakıyolar ve 2 ay öncesinden folicasit kullanmaya başlıyosun :)) inşallah hemen hamiş kalırsın benimde lazerim vardı hamiş kalmadan başlamıştım başka nedenlerden bebeğimi kaybettim ama tekrar bebeiş istediğim ve zararlı olabilicek düşüncesiule gitmedim lazere istersen doktora gittiğinde sor detaylı bilgi vericektir :))

Ayysuuuunn canım istedi mantıııııııı bende istiyorum.

hadi gelin kızlarrrrrrr birazdan pişecek mantılarrr...:56:

buararda iyi sayılırım tubişimmm..akşamları azıyo benim hastalık...gündüz sürekli bişiler yiyip içince iyi oluyoda...akşamları kötüleşio...dertler geceleri azarmış ya aynen ondan..:(

Ayyy evet ya şu epilasyonu nasıl yapıyorsunuz kızlar siz ağdacıyamı gidiyorsunuz yoksa evde siz kendiniz mi yapıyorsunuz??
cnm yaaa varya inanılmaz rahat bişi 1 kez yaptırdım ben lazer bebiş olsun tekrar yaptırıcam :)) 1 kezde ağdacıya gittim düğün öncesi canımı okudularr ben jiletle devam ediyom :(( ve bu durumdan çokkk rahatsızım :((
hadi gelin kızlarrrrrrr birazdan pişecek mantılarrr...:56:

yaaaaa aysun yaaaaaaa ya hamişsek canımız çekti şimdi hemmen kargola lüfffeeeennnn

buararda iyi sayılırım tubişimmm..akşamları azıyo benim hastalık...gündüz sürekli bişiler yiyip içince iyi oluyoda...akşamları kötüleşio...dertler geceleri azarmış ya aynen ondan..:(

ayyy gerçekten öle cnm yaaa geceleri azıyo ben gece öksürükten ölüyodumm :((

cnm yaaa varya inanılmaz rahat bişi 1 kez yaptırdım ben lazer bebiş olsun tekrar yaptırıcam :)) 1 kezde ağdacıya gittim düğün öncesi canımı okudularr ben jiletle devam ediyom :(( ve bu durumdan çokkk rahatsızım :((

yaaaaa aysun yaaaaaaa ya hamişsek canımız çekti şimdi hemmen kargola lüfffeeeennnn

ayyy gerçekten öle cnm yaaa geceleri azıyo ben gece öksürükten ölüyodumm :((

aboooo kıyamammm walla döker fırınlar yollarım ben...ver adresii;) bende gece öksürük krizine girdim kocişim saolsun limonlu sıcak su yaptı getirdi...hepsini iiçemedim ama..midem bulandı...doktora gittim sabah. ben hamile olabilirim ilaç içmek istemiyorum dedim..kaç gün geçti dedi geçmediki dedim gülüştük bi:1::1::1:..adetin geçtikten 10 günsonra falan hamile kaldıysan bebek kandan beslenmeye başlar o nedenle ilaç içsen bişe olmaz ama ben ilaç verme taraftarı değilim dedi..gargara verdi sadece..demin yaptım gargara kusuyodum nerdeyse yawff..

aboooo kıyamammm walla döker fırınlar yollarım ben...ver adresii;) bende gece öksürük krizine girdim kocişim saolsun limonlu sıcak su yaptı getirdi...hepsini iiçemedim ama..midem bulandı...doktora gittim sabah. ben hamile olabilirim ilaç içmek istemiyorum dedim..kaç gün geçti dedi geçmediki dedim gülüştük bi:1::1::1:..adetin geçtikten 10 günsonra falan hamile kaldıysan bebek kandan beslenmeye başlar o nedenle ilaç içsen bişe olmaz ama ben ilaç verme taraftarı değilim dedi..gargara verdi sadece..demin yaptım gargara kusuyodum nerdeyse yawff..

cnm ben o kadar becerikli diilim cnm isteyince senden isticez artık gönderceksen açık adres verim :))
evet cnm içme ilaç falan ben kaç aylardır içmemeye çalışıyorum nolur nolmazz

cnm ben o kadar becerikli diilim cnm isteyince senden isticez artık gönderceksen açık adres verim :))
evet cnm içme ilaç falan ben kaç aylardır içmemeye çalışıyorum nolur nolmazz

tabiki gönderrim canımm açık adresi verirsin yollarımmm...adanaya da beklerimm..annem dün şişe çekti bana nasıl ağrıodu heryerim...felaket tuttu valla...acıyan yerleri bayağ tutarmış bu şişe olayında..iyi geldi ama..viks falan sürdü sonrada..ilaçsız anca böle iyileşirim..

sizelere bırsey sormak ıstıyorum

buay klomen+progestan kullandım bugun bat 16.gunum ve karnımın alt tarafında fecı bır agrı var dun gece de kasııgma kramp gırdı sız hıc boyle bırsey yasadınızmı...bir kaç arkadasm yumurta dollenıyordur dedı ama sızede sormak ıstedım

tabiki gönderrim canımm açık adresi verirsin yollarımmm...adanaya da beklerimm..annem dün şişe çekti bana nasıl ağrıodu heryerim...felaket tuttu valla...acıyan yerleri bayağ tutarmış bu şişe olayında..iyi geldi ama..viks falan sürdü sonrada..ilaçsız anca böle iyileşirim..
ooo süpper valla bende bu haftasonu börek açmayı ögrendimm eger canınız isterse ben çok seviyorum pırasalı börek yapar gönderirim :)) ayyy ben asla yaptıramam canım çok kıymetli benim ii dayanmışsın :))
niye kısss ben 20 günde bi gitsem süper olur ama gidebilene aşkolsun...
yaaaaaa çok acıyyoooo gidemem bennn
sizelere bırsey sormak ıstıyorum

buay klomen+progestan kullandım bugun bat 16.gunum ve karnımın alt tarafında fecı bır agrı var dun gece de kasııgma kramp gırdı sız hıc boyle bırsey yasadınızmı...bir kaç arkadasm yumurta dollenıyordur dedı ama sızede sormak ıstedım

cnm yumurta olusup catlarken ağrılar oluyo adete yakın olursa bebek yerleşiyo derler :))

Back
X