- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.541
Tuğbacım sen nezaman yapmayı düşünüon test?
Kızlar müthiş yorgun hissediyorum kendimi bütün gücüm tükendi

Kızlar müthiş yorgun hissediyorum kendimi bütün gücüm tükendi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm benim adet tatrihim 13 ü 13 ü sabahı idrar yapıcam 16 sındada izinliyim kan vericem :)) bendeeee çok yorgunummmTuğbacım sen nezaman yapmayı düşünüon test?
Kızlar müthiş yorgun hissediyorum kendimi bütün gücüm tükendi![]()
kıslar adetime son 1 gün kaldııı :) ya sölemiştim cumartesi günü 1 2 damla kan gelmiş bide adet olcakmışım gibi 2 gün önce kasıklarda agrı oldu şimdi hiç bişey yok inşallah adet olmam kıslar idrar testi yapsam bu gün sonuç alırmuyım tubacımmm
cnm benim adet tatrihim 13 ü 13 ü sabahı idrar yapıcam 16 sındada izinliyim kan vericem :)) bendeeee çok yorgunummm(
cnm eger erken döllenmeyse silik görünür ama çok güzevenme derim :))
üfff(( offf offf
( inşallah bu ay hamiş kalalım yaaaaaaaa ...................... yarın belli olcakk hamişmiyim degilmiyim
((
cnm benim adet tatrihim 13 ü 13 ü sabahı idrar yapıcam 16 sındada izinliyim kan vericem :)) bendeeee çok yorgunummm(
inşallah cnmmm :)) ayrıca yarını beklemene gerek yokki git bugün kan testi yaptır kesin sonuç yarın idrar yapıcaksan çıkmayabilir idrarda doğru bilgi için adet tarihi üzerinden 5 gün geçmesi gerekiyor
tatlım bizim burda saglık ocagında kan testi yapmıyolar gidince idarar istiyo cinsler idrar testi yapıyolar ondan başka nerde yaptırabilrim kii hastanede oluyomu bilmiyorumm
tatlım bizim burda saglık ocagında kan testi yapmıyolar gidince idarar istiyo cinsler idrar testi yapıyolar ondan başka nerde yaptırabilrim kii hastanede oluyomu bilmiyorumm
bide aç karnınamı kan testi yapılıyoo canımm yaa ilk defa yaptırcam yaa
tubişşşşşşş cevapppp hadii senden bi ışık bekliyorum hemen kalkıp gidicem yaptırmaya burda bi yer var yapıyo dedi arkadaşım ama aç karnınamı tok karnınamı bilmiyorum
hehehee kan testi yaptırcak kilinik buldum aç tok farketmez dedilerr ben çıkıyorummm artık iyi haber mi veririm kötümü bilmiyorum ama inşallah iyi haberlerle döncem kıslarrrr
tubişşşşş napıon canımmmm...biz mutfaktaydık şimdi geldim odaya...açık unutmuşum kapanmış kendi kendine..
napimm pasta yiyommmm... yedin dimi mantılarıııııı yaa bende istiyommmmm
afiyet olsun canımmm...evet yedimmmyapınca yolliyim sana kuzucumm...bişi sorcam benim akıntım cok oluyo sen de durumlar nasıl..bayağ bayağ hissediom yaa hiç böle olmazdı..
cnm sen bu ay iyi çalıştın oyuzden hamiş olabilirsin benim az az var( evetttt istiyorum mantıııı
Tubişim öpüyorum seni çok öpüyorum ben cıkıyorum.
Aysuncum senide çokk öpüyorum cabucak iyileşmen dileğiyle.
Kendinize iyi bakın sizleri seviyorum bütün kızlarrr.
o belli olmaz ki cnm çalışmaya devammm :))) kısmet cnm kısmet hergün birlikte olsanda tutmazsa tutmuyo yapcak bişi yok :)) bak burda konuşmalar kayıtlı hatırlatırım mantıyıı :))3 gündür bişi yok ama zaten yumurtlama bitmiştir sanırım..bundan sonrada çalışma olsada bişeye yaramaz heralde bakalım yaa kısmet dört gözle bekliom walla...buarada hiç belli olmazki bu işler az çok la alakası yok sanırım tam gununu tutturmak önemli olan...oda kısmet bakalımm..yapınca adresini alayım yollayayım mantını kuzucumm..tabi tek yapamam kayınanneme söleyim yaparız bi gün...![]()
inşallahh cnm yaaaaaa hep beraberrrrrrrrhadi bakalım canım hayırlısı olsun umarım hayırlı haberler alırız.
Tubişim öpüyorum seni çok öpüyorum ben cıkıyorum.
Aysuncum senide çokk öpüyorum cabucak iyileşmen dileğiyle.
Kendinize iyi bakın sizleri seviyorum bütün kızlarrr.