2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

hmmmm bidahakine deneyim ama bitirdik biz çalışmayı kısss...zevkine bişe olursa artık...aboooo zaten öksürücem zaman tutuom kendimi dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıom..

ayyyy bendeeee :)) bizde artık zevkine yapıyoz çalışma bitti :))

tabiki cnm hoşgeldin aramızaaa :)) bana yaşını ve yaşadığın ilide yazarsan eklim hemen listeye :)) hadi bakalım inşallah bebiş fazla bekletmez seni :):)

tabiki canımm..hoşgeldin aramıza...topiğimizin kurucusu tubiş...biz tubişle battaşız cumayı iple çekioz...test yapcaz...olmazsada başka cumalara bakıcaz...üzmek yok kendimizi dedik... ayrıca ismim aysun...

slm kızlar belki bu liste bana uğur getirir.yaş 30 denizli beklenmeyen adet tarihim 4 ocaktı hala beklemiyorum bakalım nasip

tabiki canımm..hoşgeldin aramıza...topiğimizin kurucusu tubiş...biz tubişle battaşız cumayı iple çekioz...test yapcaz...olmazsada başka cumalara bakıcaz...üzmek yok kendimizi dedik... ayrıca ismim aysun...

merhaba Aysuncum..
inşallah Cuma günü çift çizgiyi görün gözleriniz pörtlesin Aminn:)))
ne güzel dua ettim dimi:))
ya buarada bişi sorcam SAT 'ı anladımda BAT ne demek:?? :/

zevkine yaparken böle olalım inşalllahhhhhhhhhhhhhhhhh
ayyyyy aysunnn inşallahhhh
teşekkürler ..

27 yaşındayım .. marmariste yaşıyorum cnm..
ekliyorum senide hemen cnm :))
ayyy aysun ne güzel özetlemişsinnn yerim seni bennn :))) tabiki bütün cumalar bizim :))
slm kızlar belki bu liste bana uğur getirir.yaş 30 denizli beklenmeyen adet tarihim 4 ocaktı hala beklemiyorum bakalım nasip

inşallah cnmm :)) senide ekliyorum listemize :)))

merhaba Aysuncum..

BEKLENMEYEN ADET TARİHİ :))) ayyyyyy inşallah pörtlesin gözlerimizzz çok sevdim bu duayıııııı :))

Slm kızlar beni de ekleyin listeye,, bat 4 Ocak ama hala gelmedi.. Testim negatif çıktı ama kan testi yaptırmadım daha... Yine de ekleyin beni bende bebiş istiyoruuuuuuuuummmmmmmmm :))))

Slm kızlar beni de ekleyin listeye,, bat 4 Ocak ama hala gelmedi.. Testim negatif çıktı ama kan testi yaptırmadım daha... Yine de ekleyin beni bende bebiş istiyoruuuuuuuuummmmmmmmm :))))

cnm ekliyorummmm yaşadıgın il ve yaşıda rica ediyorummm yaa ne meraksızsıonız ben 10 kere yaptırmıştım kan testi valla bend mi var bi anormallik aysunnnnnnnnn ???

esmuzo , anotolya20 , zeynzey az sonra çıkıcam sizi yarın sabah eklicek geldiğinizde listemde olucaksınız bilginizeeee

cnm ekliyorummmm yaşadıgın il ve yaşıda rica ediyorummm yaa ne meraksızsıonız ben 10 kere yaptırmıştım kan testi valla bend mi var bi anormallik aysunnnnnnnnn ???

Meraktan çatlıyorum ama evdeki testler negatif cnm maaleseff (( Hem yarın doktordan randevu aldım gitcem bakalımm.. İzmirde yaşıyorumm

merhaba Aysuncum..

ay ne güsel dua etmişsin o çizgileri görelimde pörtlesin wallahhtubiş batı cevaplamışş

walla yok tubişim ben bu kadar zaman geçse kan testi yaptırırdım heralde...nasıl durabiliosunuz kızlarrr..

ay ay ayyy hadi bakalım kızlar göbüşlerimiz bebişle dolsun inşallahhhhhhhhh....

ben kaçıyorummm iyi akşamlar kızlarrrr yarın sabah görüşürüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…