- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.841
canım vallaha müthiş bir yogunluk var anlatamam sabahtan beri belki 2 veya 3 kere kalktım yerımdem.allah sizede nasip etsin canımcım
yaaa benimde öleeeee bide cnm sıkıldı yine hatlar hiç durmuyo beynimi hissetmiuorum
kızımmmm boşver eşini sen öğren ona süpriz yap zaten kan testi yaptırcan görmeye giderken götürürsün eşini :))
banadaaaaaa ama bol sütlü kahvesi az olsunn :))
bizde nerde bu kız diyoduk az daha arıcaktım :)) cnm hamişken oluyodu o normal hatta çoğalıcak bilgineee :)) merak etme 3 ay sonra büyümeye başlıcak :))
slm kızlar ben geldiiiiiimmmmmmmm nasılsınz görüşmeyeli taze annemiz nasıllar inşallah peşinden bizide sürükşersin
canım vallaha müthiş bir yogunluk var anlatamam sabahtan beri belki 2 veya 3 kere kalktım yerımdem.allah sizede nasip etsin canımcım
bende iyiyim çok şükür bi koşturmadr gidiyo he bu arada çalışmalara başladm bendeşu kahveyi nsl yapıyosuz süt katsa şeker katsam olurmu yoksa suyla mı şekersiz mi yapcam. başka neler yapayımm
cnm yumurtlama olurken ve adet tarihine yakın akıntı olur bide hamişsen olurrr :)))
hoşgeldin bebeişimmmm iyiyz valla sen nasılsınn evetttt hemen dökülelim peşindennnn
evet canım hamileyim allah hepinize nasip etsin inşallah.
vallaha benımde vardı test yapmadan önce o sarı akıntılarım.inşallah hamilelğilinin habercisidir:)
hoş geldinnnnnnnnn...aminnnn hülyacım sürüklücek bizide arkasından inşallahhhhh..
kıs fazla stres yapma kendine yorma fazla kendinide..iyi bak bebişimize...
ayyy kahvemi hala kahve deyince gülüoz biz eşimle...kahve yapimmi diom benimki acı olsun dio...şekersiz ve acı kahve olcak ama ben şeker atıom walla içemez benim kociş şekersiz..
bnm kocada içmez şekersiz yapıyorum ztn iki akşamdr. dio gt kahvemi getir
bende iyiyim çok şükür bi koşturmadr gidiyo he bu arada çalışmalara başladm bendeşu kahveyi nsl yapıyosuz süt katsa şeker katsam olurmu yoksa suyla mı şekersiz mi yapcam. başka neler yapayımm
yaaa cnm hiçte öle olmuyo valla bizde herşeye devamdı sadece ağır kaldırmadım temizliği birlikte yaptık okadar :))kız yormasana kendimi ben hamile olsam var ya oturduğum yerden kalkamameşim dio ztn yandım bn neler çektrcn kim bilir bana dio
öle düşünme herşeyin hayırlısı millet neler yapıyo bişicik olmuyo merak etmesen :))aynı benim kahve gibi az atıom walla kahvesini nolur nolmaz die..offf offf ben bide antibiyotik kullandım bakalım nolcek...gel 13 ocak gelllllllllll...
yaaaaa aysunn bizde öle dün müsafir vardı görümcem falan kahve istedi cnmız istermisin die sordum gülüyo şebelekkk :)) içerim tabi diyo gülerek :))hoş geldinnnnnnnnn...aminnnn hülyacım sürüklücek bizide arkasından inşallahhhhh..
kıs fazla stres yapma kendine yorma fazla kendinide..iyi bak bebişimize...
ayyy kahvemi hala kahve deyince gülüoz biz eşimle...kahve yapimmi diom benimki acı olsun dio...şekersiz ve acı kahve olcak ama ben şeker atıom walla içemez benim kociş şekersiz..
cnm benim hayırlısı bakalılm yaptır bi testte görelim :))akıntı tamam da bunun rengi koyu sarımtrak yeşil gibi ne bilim gariippp
ayy canım benim yaa maşşallah bebişine ve sana
ayyy inşallah yaa hamileyimdir ama böle koyu sarı yeşil gibi ya kokusu filan yok gerçi ben dedim herhalde iltihap olmuşum ondan belkide bebiştir valla ayyy inşallah yaaa dualar edelim sende et seninkisi kabul olur inşallahh
hehehehehehheh bizdede öle cnmmbnm kocada içmez şekersiz yapıyorum ztn iki akşamdr. dio gt kahvemi getir
ya dün kahve yapimmi dedim gülmeye başladı yaptım geldim bunda bi iş var dio...yok be canım istedi dedim...tabi sonrası malummm
kız yormasana kendimi ben hamile olsam var ya oturduğum yerden kalkamameşim dio ztn yandım bn neler çektrcn kim bilir bana dio
cnm eşine yapıcagını diyosun dimi ?? ona ise şekersiz sert türk kahvesi yapıyosun içtikten sonra 2 saat bekliyosun :))
yaaa cnm hiçte öle olmuyo valla bizde herşeye devamdı sadece ağır kaldırmadım temizliği birlikte yaptık okadar :))
öle düşünme herşeyin hayırlısı millet neler yapıyo bişicik olmuyo merak etmesen :))
yaaaaa aysunn bizde öle dün müsafir vardı görümcem falan kahve istedi cnmız istermisin die sordum gülüyo şebelekkk :)) içerim tabi diyo gülerek :))
cnm benim hayırlısı bakalılm yaptır bi testte görelim :))
hehehehehehheh bizdede öle cnmm
ayyy ne fesatlarr yaaaa
akıntı tamam da bunun rengi koyu sarımtrak yeşil gibi ne bilim gariippp
ayy canım benim yaa maşşallah bebişine ve sana
ayyy inşallah yaa hamileyimdir ama böle koyu sarı yeşil gibi ya kokusu filan yok gerçi ben dedim herhalde iltihap olmuşum ondan belkide bebiştir valla ayyy inşallah yaaa dualar edelim sende et seninkisi kabul olur inşallahh
bende oturduğum yerde yapıom işimide gelen giden bitmiyor stresi yetiyor insanın anlatıyorum anlamıyorlar ya o geriyor insanı birde sistemler bir calısıyor bir çalışmıyor.oyuzden sıkıntı yaşıyoruz
komik oldu gerçekten bu kahve meselesi güzelde oldu aslında...istemenin kısa yolu yap kahveyi geldüşünüyorum zaten ben hamileykende antibiyotik kullandım doktor verdi amniyosentez sonrası sölemişimdir belki o biraz rahatlatıo beni...
dularım sizlerle canım rabbim belki hamileyim diye dualrımı isteklerimi kabul eder hep aklımdasınız edıyorum hepinizi tüm bebek isteyenlere.
inşallah haöissindir casnım nekadar geçti adetin yada geçtimi?
işede yarıyodur inşallahh:))ya kızlar hç duydunuz mu bi jel varmış rahime sıkıyomuşsun ilişkiden önce spermler daha uzun süre yaşıyomş
tamam cnm azcık kat bariii :))) cnm enazından 1 saat falan bekleki etki yapsın dimi :))eşime cnm azcık katsam şeker:) iki saat mi illa öncesi olmaz mı
ee tamam ozamn sorun yok bencede güzel oldu bu kahve aramızda şifre oldu :))komik oldu gerçekten bu kahve meselesi güzelde oldu aslında...istemenin kısa yolu yap kahveyi geldüşünüyorum zaten ben hamileykende antibiyotik kullandım doktor verdi amniyosentez sonrası sölemişimdir belki o biraz rahatlatıo beni...
cnm benim güzel gönüllü arkadaşım allah tüm dualarını kabul etsin gönlünden ne geçiriyosan 2 katını sana versin :))dularım sizlerle canım rabbim belki hamileyim diye dualrımı isteklerimi kabul eder hep aklımdasınız edıyorum hepinizi tüm bebek isteyenlere.
inşallah haöissindir casnım nekadar geçti adetin yada geçtimi?
işede yarıyodur inşallahh:))ya kızlar hç duydunuz mu bi jel varmış rahime sıkıyomuşsun ilişkiden önce spermler daha uzun süre yaşıyomş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?