- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #1.281
tuğbaaa ---aysunnn nerelerdesiniz??
geldimmmmm hülyacımmmm....günaydın...herkese mutlu günlerrr...nasılsın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuğbaaa ---aysunnn nerelerdesiniz??
geldimmmmm hülyacımmmm....günaydın...herkese mutlu günlerrr...nasılsın?
iyiyim canım nasıl olayım..
Pcye baktıkca bir mide bulantım oluyor ya ne oluyor bana ...
günaydınnn artık bende burdayımm :))günaydın fıstıklarımmmm.ben buralardayım..
hoşgeldin cnm umarım en kısa zamnda dolar kalların :))istanbuldayım öğretmenim 15-20 gündür bu forumdayım yeni yılla birlikte:) 30 yaşıma gircem ilk kez karşılaşıyor olabiliriz. ocak ayında bebek istiyoz allah verirse tabi. bu ay ilk denemiz olacak.
geldim burdayım bitanem :)))tuğbaaa ---aysunnn nerelerdesiniz??
iyiyim canım nasıl olayım..
Pcye baktıkca bir mide bulantım oluyor ya ne oluyor bana ...
hoşgeldin tubacımmmm...günün aydın olsun...hayrola geç kaldınn?
ayyy hamiş oluyosun sanırım senin zaten geçmişti...göbüşte bebiş vardır belkimm..benim iki gündür sabah kalktığımda bulantı oluyo...çok erken daha hamişliğe yormak için bence..bide doymuyorum ben kıslar yaaa....çok açık iştahım...
departmanda hediyeleşme ve kahvaltı faslı vardı da harika bi kahvaltı yapıyorum da oyuzden geç kaldım :)))
günaydınnn artık bende burdayımm :))
hoşgeldin cnm umarım en kısa zamnda dolar kalların :))
geldim burdayım bitanem :)))
aaaaaaaNoluyo acaba ????
![]()
yok cnm cumaları diil ayda bir falan yapıyoruz ama poçalar bçrekler tatlılar falan filan süpper oluyo :))ohhh sizdede cuma günleri kahvaltı günümü eşimin işyerinde öyle...oda söyler hep süper bi kahvaltı yaptım diye...afiyet bal şeker olsun canımmmmmmmm...
hoşgeldin bitanecimmmm...
inşallah..
Sende hamiş sin sanırım :)
yok cnm cumaları diil ayda bir falan yapıyoruz ama poçalar bçrekler tatlılar falan filan süpper oluyo :))
hoşbulduk cnmmmm
kızlarrr dün rüyamda ne gördüm anlatim çok etkilendim dünki konuşmalardan heralde
hülya yada yasun emin diilim ikinizden birinin eşi beni arıyoo bidaha benim karımı arama ben bu tip arkadaşlıkları onaylamıyorum diyoo bende haliyle çok üzülüyorum( sonra uyandım
((
ehehehee..bende telefonun yok hülyadır okonusmalardan etkilenmişsin sen cnm..boşver kimse aramaz öle bişede bence...k.çın açık uyumusun sen annem...
cnm rüyada seninlede görüştümü hatırlıyorum ama neyseeee :)))) olabiilir kesin açık kalmıştır :))
kızlarrr dün rüyamda ne gördüm anlatim çok etkilendim dünki konuşmalardan heralde
hülya yada yasun emin diilim ikinizden birinin eşi beni arıyoo bidaha benim karımı arama ben bu tip arkadaşlıkları onaylamıyorum diyoo bende haliyle çok üzülüyorum( sonra uyandım
((