2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

cnm benimm çok çok geçmiş olsun :)) dikkat et kendine bende çok özledim seni :)) anlaşıldı eve int şart :))

cnm yaaaa bu akşam bişeye el sürme yat valla :))

inşallah cnm hoşgeldin buarada :))

tamam cnmm çok dikkat et kendine yarın gitcenmi işe ??

sanırım öyle olacak yattıgım yeri zor bulacagım :):):)

TUĞBA AYSUNNN AZ ÖNCE ADETİMİN 21 GÜNÜ YAPTIRDIĞIM PROGESTERON TAHLİLİ YAPTIRMIŞTIM YA SONUCUNU ALDIM 0,4 CIKTI.BURADA K.K DA Bİ YER VAR ORADA DR VARMIŞ ONA SORDUM YUMURTLAMA OLMADIĞINI SÖYLEDİ VE KAHROLDUMMM YAAA.DAĞILDIM RESMEN HAMİLELİK SÜPHELERİM VARDI YA BİRDEN SÖNDÜ GİTTİ.DR UN YAZIDIGI AYNEN ŞU ''merhaba bu Progesteron değeri adetin 21. günü için düşük yani yumurtalama olmamaış görrünüyor. sevgiler. '' :(:(:(:(:(
ÇOKKKK ÜZÜLDÜMMMMMMMMMMMMMM ÇOKKKKKK.

Bu yazıyı gördüm kasıklarımda ve belimde bildiğin adet sancım oluştu:((((,
çok üzüldüm ya araştırdım internettende düşük bayagı bir...

merhaba arkadaşlar
18 agustosta bebeğimi kalbi durduğu için kaybettim :((( ozamanlar ne zaman geçicek bu 3 ayda tekrar hamiş kalabilicem diyodum ve geçti :)) artık bebek için çalışmalara start verdik ve 2012 benim senem olsun istiyorum yeni sene yeni heyecanlar istiyorum... benimle birlikte bugüzel serüveni paylaşmak istermisiniz ??? hadi hep birlikte hamiş kalalım:)))

[TABLE="class: grid"]
[TR]

[TD="width: 20"] NO [/TD]
[TD="width: 40"] İSİM [/TD]
[TD="width: 125"]YAŞ [/TD]
[TD="width: 110"] YAŞADIĞI ŞEHİR[/TD]
[TD="width: 129"] BEKLENMEYEN ADET TARİHİ[/TD]
[TD="width: 106"]…..[/TD]
[TD="width: 83"]…..[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]tugbaemrah[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD] 13 ocak 2012[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD]......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]doruk14092011[/TD]
[TD] 23[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]22 kasım 2011[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]luto[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]bursa[/TD]
[TD]5 ocak[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD]......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]sveh[/TD]
[TD] 21[/TD]
[TD]Istanbul [/TD]
[TD]31 ocak [/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]seray0307[/TD]
[TD] 30 [/TD]
[TD]adana [/TD]
[TD]14 ocak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]mevtul[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]ankara[/TD]
[TD]20 ocak[/TD]
[TD]......[/TD]
[TD]......[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]isoves[/TD]
[TD] 27[/TD]
[TD]istanbul[/TD]
[TD]19 ocak [/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]07belinAy[/TD]
[TD] 26 [/TD]
[TD]bursa [/TD]
[TD]21 aralık[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]sepya_9[/TD]
[TD] 23 [/TD]
[TD]sakarya [/TD]
[TD]???[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]sea_kiss[/TD]
[TD] 27[/TD]
[TD]istanbul [/TD]
[TD]3 ocak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]kelebek8[/TD]
[TD] 31[/TD]
[TD]kocaeli [/TD]
[TD]30aralık[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]ddmekm[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]1 ocak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]elif5454[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] sakarya [/TD]
[TD]18 aralık[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]dilge25[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]?? [/TD]
[TD]19 ocak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]gurbetce[/TD]
[TD]?? [/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]6 ocak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]pptya87[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]10 ocak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]ayıgıt[/TD]
[TD] 28[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD]??[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]sedosumm[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] ingiltere [/TD]
[TD]20 ocak[/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]gozgu[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] ??[/TD]
[TD] 30 aralık [/TD]
[TD].....[/TD]
[TD].....[/TD]

[TR]Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs Virüs[TD]20[/TD]Virüs [TD]secilim[/TD]Virüs [TD]26[/TD]Virüs [TD]adana[/TD]Virüs [TD] 10 ocak 2012 [/TD]Virüs [TD].....[/TD]Virüs [TD].....[/TD]

[/TABLE]
[/QUOTE]

herkes için hayırlısı

arkadaşlar ya ben hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda bir ağırlık var çok heyecanlıydım ve şimdi test yaptım negatif adete 3 gün var of yaaaa offf ama ben hamile gibiyim sankim :(((

Ahhh biz ne hallere düştük be 2012 geldi ayrı düştük kızlarrr :(:43::43::43::43::43::43:
evet cnm yaaa katuılıyorum su hafta bi geçsin inşallah kavuşcaz yine :))
TUĞBA AYSUNNN AZ ÖNCE ADETİMİN 21 GÜNÜ YAPTIRDIĞIM PROGESTERON TAHLİLİ YAPTIRMIŞTIM YA SONUCUNU ALDIM 0,4 CIKTI.BURADA K.K DA Bİ YER VAR ORADA DR VARMIŞ ONA SORDUM YUMURTLAMA OLMADIĞINI SÖYLEDİ VE KAHROLDUMMM YAAA.DAĞILDIM RESMEN HAMİLELİK SÜPHELERİM VARDI YA BİRDEN SÖNDÜ GİTTİ.DR UN YAZIDIGI AYNEN ŞU ''merhaba bu Progesteron değeri adetin 21. günü için düşük yani yumurtalama olmamaış görrünüyor. sevgiler. '' :(:(:(:(:(
ÇOKKKK ÜZÜLDÜMMMMMMMMMMMMMM ÇOKKKKKK.
yaaa cnm saçmalama lütfen artık lütfen şu gebelek testini yaptır da kesin sonuç al yoksa psikolojin bozulucak
Bu yazıyı gördüm kasıklarımda ve belimde bildiğin adet sancım oluştu:((((,
çok üzüldüm ya araştırdım internettende düşük bayagı bir...
acil test yap lütfenhnnnnnn

herkes için hayırlısı[/QUOTE]
aminnn cnmm inşallahh
arkadaşlar ya ben hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda bir ağırlık var çok heyecanlıydım ve şimdi test yaptım negatif adete 3 gün var of yaaaa offf ama ben hamile gibiyim sankim :(((

cnm inşallah ölesindir güzel haberlerini bekliyoyuzzz :))

Bu akşam eve giderken normal ıdrarda yapılan testlerden alıcam yarın sabahta dogum evinde akn tahlili yaptıracagım.

GÜNAYDIN merhabaa ben 1.5 yıllık evliyim bu ayla beraber 2 aydır korunmuyoruz artık bizde bir bebiş istiyoruzz Allahın izniyle 12 gün öncesine kadar göğüslerimin ucunda hassasiyet yanlardan ağrı sol kasığıma ara ara batmalar alt karnımın altında ara ara ağrılar yaşıyrdum 2 gündür bu belirtiler yok oldu adet günüm 5 ocak normalde düzensiz adet görüyorum bazen bir haftaya kadar uzayabiliyor bazen gününde gelio ama şimdi kafam karıştı 2 gündür sol kasığımdaki ağrı yok nerdeyse hissetmiyorum ilk defa bu ay böle şeyler yaşadım acaba yumurtlama dönemimi yaşadım 10 gün boyunca şimdi yumurtlama tammalandı ve belirtileri kayboldu mu acaba :S sizlere böyle şeylerde oldu mu arkadaşlar..?

günaydın merhabaa ben 1.5 yıllık evliyim bu ayla beraber 2 aydır korunmuyoruz artık bizde bir bebiş istiyoruzz allahın izniyle 12 gün öncesine kadar göğüslerimin ucunda hassasiyet yanlardan ağrı sol kasığıma ara ara batmalar alt karnımın altında ara ara ağrılar yaşıyrdum 2 gündür bu belirtiler yok oldu adet günüm 5 ocak normalde düzensiz adet görüyorum bazen bir haftaya kadar uzayabiliyor bazen gününde gelio ama şimdi kafam karıştı 2 gündür sol kasığımdaki ağrı yok nerdeyse hissetmiyorum ilk defa bu ay böle şeyler yaşadım acaba yumurtlama dönemimi yaşadım 10 gün boyunca şimdi yumurtlama tammalandı ve belirtileri kayboldu mu acaba :s sizlere böyle şeylerde oldu mu arkadaşlar..?

birde akıntımda 10 gün boyunca kesilmişti şiimdi akıntım hafif hafif gelmeye başladı ovuslasyon testi yapıyorum adetime 1 gün kaldı 3 gündür yapıyorum ama 2. çizgi hep silik çıkıo 3 gün boyunca böleydi kafam karıştı bayanlar ya :(

Bu akşam eve giderken normal ıdrarda yapılan testlerden alıcam yarın sabahta dogum evinde akn tahlili yaptıracagım.
cnm bence idrar testi alma eger kan yaptırıcaksan idrarda çıkmazsa sabaha kadar uyuyamazsın :))
GÜNAYDIN merhabaa ben 1.5 yıllık evliyim bu ayla beraber 2 aydır korunmuyoruz artık bizde bir bebiş istiyoruzz Allahın izniyle 12 gün öncesine kadar göğüslerimin ucunda hassasiyet yanlardan ağrı sol kasığıma ara ara batmalar alt karnımın altında ara ara ağrılar yaşıyrdum 2 gündür bu belirtiler yok oldu adet günüm 5 ocak normalde düzensiz adet görüyorum bazen bir haftaya kadar uzayabiliyor bazen gününde gelio ama şimdi kafam karıştı 2 gündür sol kasığımdaki ağrı yok nerdeyse hissetmiyorum ilk defa bu ay böle şeyler yaşadım acaba yumurtlama dönemimi yaşadım 10 gün boyunca şimdi yumurtlama tammalandı ve belirtileri kayboldu mu acaba :S sizlere böyle şeylerde oldu mu arkadaşlar..?

birde akıntımda 10 gün boyunca kesilmişti şiimdi akıntım hafif hafif gelmeye başladı ovuslasyon testi yapıyorum adetime 1 gün kaldı 3 gündür yapıyorum ama 2. çizgi hep silik çıkıo 3 gün boyunca böleydi kafam karıştı bayanlar ya :(

hoşgeldin öncelikle cnmm :))) yumurtlama döneminde o ağrılar yaşanıyo ve adete yakın bitiyo eger gebelik oluştuysa adet gününe bikaç gün kala minik minik ağrılar başlıyo vedevam ediyo istersen sağlık ocagına gidip bi test yaptır kesin sonuç alırsın cnm :)) ben idrar tahliline güvenmiyorum da :))

cnm bence idrar testi alma eger kan yaptırıcaksan idrarda çıkmazsa sabaha kadar uyuyamazsın :))

hoşgeldin öncelikle cnmm :))) yumurtlama döneminde o ağrılar yaşanıyo ve adete yakın bitiyo eger gebelik oluştuysa adet gününe bikaç gün kala minik minik ağrılar başlıyo vedevam ediyo istersen sağlık ocagına gidip bi test yaptır kesin sonuç alırsın cnm :)) ben idrar tahliline güvenmiyorum da :))
hoşbulduk canım :)) hımm o günleri iyi değerlendirdikk :) inş tutmuşturr o zaman bebiş olmuşsa eğer anca rahime düşmüştür vee idrarda zaten çıkmaz yaptımda çıkkmadı zaten :d birt tek dün yemek yedikten 1 saat sonra acayip bir mide bulantım oldu :s noluo be dedim inş rabbim hepimize bebiş verir bu yıl aminnnn sağlık ocağına yarın gideyim bari :d

hoşbulduk canım :)) hımm o günleri iyi değerlendirdikk :) inş tutmuşturr o zaman bebiş olmuşsa eğer anca rahime düşmüştür vee idrarda zaten çıkmaz yaptımda çıkkmadı zaten :d birt tek dün yemek yedikten 1 saat sonra acayip bir mide bulantım oldu :s noluo be dedim inş rabbim hepimize bebiş verir bu yıl aminnnn sağlık ocağına yarın gideyim bari :d

inşallah cnm Allah gönlüne göre versin inşallah yakınında sağlık ocagı varsa ücretsiz yapıyo bi sonraki gün veriyo bilgin olsun :)) güzel haberlerini bekliyoruzz :))

doğru diyorsun canım bencede ben kan tahlilimi yaptırayım.

inşallah cnm Allah gönlüne göre versin inşallah yakınında sağlık ocagı varsa ücretsiz yapıyo bi sonraki gün veriyo bilgin olsun :)) güzel haberlerini bekliyoruzz :))

evet varr alt sokağımda ama çok korkuyorum negatif sonuç almaktann yarın adet günüm bir kaç gün bekliyimm öle yapıyım dedim malum sonra hüsranla dönmeyelim :))

evet varr alt sokağımda ama çok korkuyorum negatif sonuç almaktann yarın adet günüm bir kaç gün bekliyimm öle yapıyım dedim malum sonra hüsranla dönmeyelim :))
sen bilirsin cnm :)) ama biliyosun ki bugünde yaptırsan 3 günsonrada sonuç aynı çıkıcak bence beklemene deymez :))
hangi durumu tahlil sonucumu mu?anlamdım vallaha :S
dün bize yazmışsın ya bitanem hani yumurtlama olamamış falan die onu dedim :))
veee yeni bir elemanımız oldu artık.

eleman derkennnnn???

sen bilirsin cnm :)) ama biliyosun ki bugünde yaptırsan 3 günsonrada sonuç aynı çıkıcak bence beklemene deymez :))

dün bize yazmışsın ya bitanem hani yumurtlama olamamış falan die onu dedim :))

eleman derkennnnn???

tubişim seninde adetin geçtimi;?kaç gün oldum
kaç gün oldu canım.
Evet yumurtlamama olayını söyledim ama dr ben ogun o tahlılı yaptırdıktan sonra bır yumurtan büyüyor demişti.yanı o günden sonra yumurtlama ihtimalim olabılır diye düşündük.
üzülme dedi

Back
X